Cosmetice noi ...

8.3.13

Am avut "surpriza" sa descopar ca si topcoatul de la Nubar Diamont Shine & Seal (e adevarat ca am inceput sa-l folosesc acum mai bine de un an) s-a ingrosat si cum e preferatul meu si mai este aproape jumatate ramas in sticla am zis ca e cazul sa cumpar ceva sa-l repar (mai am doua topcoaturi in aceeasi situatie) asa ca am inceput sa caut pe ebay "nail polish thinner" (am vrut initial sa iau din Romania, dar mi-am dat seama ca ies mai ieftin de pe ebay). In final m-am decis la o varianta profesionala de la salonsystem si am dat in jur de 4 lire cu transport cu tot pentru 30 ml si mi-a ajuns in cateva zile fiind comandat din UK. Gasisem si alte variante mai ieftine, dar n-am vrut sa risc.


Miercuri mi-a sosit si comanda de pe StrawberryNET.com (am profitat de oferta de care v-am povestit acum doua saptamani la care puteai primi 3 cadouri). Mi-am comandat un singur produs pe care il urmaresc de mult timp si anume Well Rested de la Bare Minerals, este un produs destinat zonei de sub ochi, insa o sa va dau mai multe detalii dupa ce il pun la treaba.


Am primit 3 cadouri, toate de la Calvin Klein: fard mono - ambalaj nou (eu am ales nuanta 102 Moonstone - un bej perfect pentru arcada), mascara pentru volum si glossul Delicious Light (310 - Harmony). Sunt curioasa cum sunt ...


Si nu in ultimul rand am primit cadou un unt de corp si un gloss de la NYX - Doll Pink (il gasiti la oferta pe Makeup Shop la 8,50 ron in perioada asta - detalii aici). Untul deja l-am incercat si-mi place, glossul urmeaza ...


Mai astept niste comenzi de pe ebay (tot cu cosmetice) si sper sa stau cuminte o perioada ... dar nu se stie niciodata. Pana atunci ma bucur de noile mele "jucarii".

18 comentarii

  1. Ce de bunatati! Sa le folosesti cu placere!
    La multi ani si sa ai parte de o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt, sa le folosesti cu multa placere! :* La multi ani si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaaii sa le stapanesti cu placere ! Te pup, sa ai o zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de ele, Camelia! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani Camelia! O zi frumoasa!
    Sa le folosesti cu placere pe toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de cadouri!! Super!! Sa le folosesti cu placere! Untul de corp de la NYX l-as iubi si eu putin :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am comandat si eu Nubar Diamont Shine & Seal si dupa o luna am cerut banii inapoi ca n-a ajuns :( Din UK am comandat :( Mi s-a taiat tot elanul cu ebay, chiar si ebay uk :(

    RăspundețiȘtergere
  8. CarmenG, iti doresc si tie o zi frumoasa si plina de zambete.

    Ana-Maria, multumesc si-ti doresc si tie la fel. :)

    Incognito Fashion, multumesc, o zi superba sa ai.

    Anca M. multumesc. O zi frumoasa si tie!

    Dorina, sper ca si tu sa ai o zi frumoasa :)

    Bianca, nu este de la NYX, doar glossul este :)

    anais, mai imi dispar si mie colete, dar elanul ramane la fel ca-s poftele mari :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoase toate, sa le folosesti cu drag!
    Neaparat sa revii cu impresii despre thinner te rog. Eu am platit vreo 7 - 8 lire pe unul de la seche, si e mai mic. Asta ar fi super convenabil daca isi face si treaba.

    RăspundețiȘtergere
  10. maRyya, si tie. sa ai o zi frumoasa :)

    Coconut, l-am incercat deja si functioneaza (dar doar pentru un topcoat, incerc si cu celelalte si o sa scriu o postare despre asta). O zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani si sa folosesti produsele cu placere!
    Gloss-ul Delicious Light arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  12. De nail polish thinner sunt ff curioasa. Momentan nu-mi este necesar, dar stiu ca nu va mai dura mult.
    Astept cu interes prima ta parere despre el.

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata interesant chesti de la Bare Minerals. Sunt curioasa cum il folosesti. Astept cu nerabdare :D

    Sa folosesti toate bunatatile astea cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna,

    Comanzi prin intermediar pe ebay sau iti comanzi tu personal?
    M-ar interesa si pe mine :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria, direct - care e sensul unui intermediar pentru ebay? (in arhiva blogului gasesti o postare intreaga dedicata cumparaturilor de pe ebay - sunt informatii care te pot ajuta)

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai uite eu spre exemplu nu am card si nu am nici cont pe Ebay si daca imi fac va fi cam greu pentru ca daca nu ai calificative nu prea se incumeta sa iti trimita nimeni chiar daca pui banii pe card (a patit-o un amic).
    Am luat legata cu un intermediat si un gloss care costa 2$ sau euro era peste 30 ron chiar daca transp. e inclus...Mi-am luat adio de la comanda..
    Oricum mersi pentru raspuns:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Maria, nu stiu ce ti-a spus amicul tau insa platile pe ebay se pot face prin Paypal (care este cea mai sigura metoda - insa ai nevoie de un card bancar) si nici un vanzator nu poate refuza sa-ti trimita ceva ce ai platit - sunt o gramada de informatii despre ebay si Paypal atat pe blogul meu, cat si in mediul online - cauti informatii si ai sa vezi ca nu este deloc greu sa-ti faci un cont de Paypal si sa cumperi de pe ebay.

    RăspundețiȘtergere