Giveaway - ziua 8: Paula's Choice

8.3.13

Ultima zi din seria celor 8 zile - 8 castigatoare fericite se incheie cu un produs de care v-am povestit pe blog si pe care il folosesc de cateva luni si pe care stiu ca multe dintre voi si-l doresc: gelul exfoliant 1% BHA de la Paula's Choice. Premiul este oferit de Pasagera pe al carei blog gasiti o multime de informatii si pe care stiu ca multe il urmariti.

Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu si sa-mi spuneti daca ati incercat vreun produs de la Paula's Choice, cum ati ajuns sa-l cumparati si ce a facut pentru tenul vostru (iar in cazul in care nu ati incercat nimic ce va doriti sa incercati si de ce).

Asa cum am spus deja voi alege eu fiecare castigatoare in parte si voi alege folosindu-ma de inima, nu de cap. Va puteti inscrie si daca nu urmariti blogul prin GFC doar sa lasati o adresa de mail la inscriere ca sa va pot identifica.

Aveti timp pana pe 10.03 ora 22 si voi anunta toate cele 8 castigatoare in data de 15.03.

As aprecia daca ati da share acestui giveaway pentru a avea si alte persoane sansa sa incerce produsele.

53 de comentarii

  1. Mi-ar place sa incerc un produs paula's choice pentru ca am citit pe multe bloguri despre produsele firmei si toata lumea a avut de spus doar lucruri bune, calitate superioara, problemele specifice diverselor tipuri de ten au fost ameliorate sau chiar au disparut, efecte adverse cam deloc, calitati care mie imi par extrem de bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am incercat niciodata prosusele paula`s choice dar binenteles ca mi-as dori.

    share: https://www.facebook.com/dumitrascu.bita/posts/547218571966825

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am avut ocazia sa incerc vreun produs de la Paula's Choice pana acum, dar mi-ar placea sa incerc Skin Recovery Replenishing Moisturizer With Antioxidants pentru ten foarte uscat. Asa cum a spus si in comentariul de la ziua 5, am pielea foarte uscat si intotdeauna caut sa o hidratez cat mai bine, iar aceasta crema promite ceea ce imi doresc, o hidratare intensiva si o protectie a pielii. Dar si exfoliantul pe care il oferi ca premiu mi-ar placea sa il incerc. Eu obisnuiesc sa imi fac o exfoliere o data pe saptamana pentru a scapa de cojitele care apar.

    RăspundețiȘtergere
  4. gfc:mimi mimi
    Nu am incercat pana acum dar mi-as dori sa incerc un produs pentru curatarea tenului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat pana acum niciun produs de la Paula's Choice fiindca nu am avut venit pentru produsele lor..deh studentii si salariul, baba si mitraliera. Am reusit sa merg la dermatolog dupa ce mi-am luat inima in dinti(asta dupa 2 ani in care am zis ca acneea se poate trata naturist).Dupa ce mi-a oferit o reteta ce m-a facut sa renunt la placerile mele vinovate (ciocolata), am ajuns sa folosesc ce mi-a scris ea, dar dupa 3 luni de tratament mi-a spus ca as putea sa incerc si alte produse printre care si o crema de la Paula's Choice... numai ca nah, nu se poate sa impac si capra si varza. Poate imi voi cumpara cate un produs de la Paula's Choice, asta in caz de sarbatoare majora (craciun, paste, aniversare proprie) cand mama imi va mai scapa cate un ban asa de dragul meu.
    In concluzie, as vrea din suflet sa incerc gelul acesta exfoliant, curioasa daca tenului meu ii va produce vreun miracol incat sa ma scape de vechea mea "prietena" acneea.:D
    Pupici si La multi ani de 8 martie!

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC: Andreea Apostol
    E-mail: andreeaa.apostol@gmail.com

    Oh, ce premiu delicios! Nu am incercat inca un produs Paula's Choice, dar tare as vrea sa incerc un exfoliant. Din pacate insa, cu facultatea si cu caminul, nu prea imi da mana sa iau un produs asa scump, fara sa stiu daca ma va si ajuta. As vrea tare mult sa incerc un exfoliant BHA, pentru ca am tot citit pe blogul Pasagerei despre cat de benefic este unui ten cu probleme si am citit si o serie de review-uri, inclusiv pe blogul tau, cu privire la acest gen de produse.

    Tenul meu este destul de uratel, plin de sebuum, cu acnee (pe care totusi am mai domolit-o, insa tot trebe saptamanal sa am 2-3 cosuri mici sau mari) si cu urme de la acneea mai severa avuta in liceu. Orice produs am incercat, dadea efect o luna-2 si apoi claca. Am avut o perioada in care aratam groaznic si chiar eram complexata de tenul meu, mai ales ca mai auzeam comentarii neplacute. Nu mai zic la cati dermatologi am fost si au fost bani aruncati in vant. Spun asta pentru ca, citind apoi blogul Pasagerei, am observat ca ei nici nu imi recomandau un SPF si imi dadeau tratamente care mai de care mai scumpe, fara a-mi face o analiza macar. Noroc cu blogul Pasagerei, ca am mai aflat si eu una alta, si am incercat pe cat posibil sa respect rutinele propuse de ea si pasii de ingrijire.

    La produsele Paula's Choice (mai ales BHA) visez de vreo jumatate de an, insa merue am gasit cheltuieli cu facultatea, etc. Poate cand voi avea un job ma voi decide mai rapid sa cumpar. Ar fi un vis indeplinit sa castig exfoliantul, pentru ca am citit ca este bun si pentru cicatrici si pentru curatarea tenului de acnee si sebuum. Chiar as vrea sa vad daca aceasta este solutia pentru tenul meu problematic si am asa un feeling ca mi-ar fi bun!

    Multumesc pentru sansa acordata!

    RăspundețiȘtergere
  7. gfc: irina
    Nu am incercat inca niciun produs Paula's Choice, dar mi-as dori sa incerc RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum. Din ce am citit, serumurile sunt mult mai eficiente decat cremele obisnuite, iar ridul nazo-genial de pe partea stanga are nevoie de o interventie rapida si in forta(cremele pe care le folosesc s-au dovedit insuficiente pentru eliminarea sa definitiva)

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC: Alecsa89X
    Mail: art_of_shine@yahoo.com
    Am dat share: http://www.facebook.com/alexandra.aof?ref=tn_tnmn#!/alexandra.aof/posts/527194220666652

    Deci (stiu ca nu se incepe cu "deci", te rog nu ma certa) zilele astea ne-ai facut..surprize dupa surprize! Cand am crezut ca premiul de la giveaway-ul din ziua X este "cel mai tare" (scuza-mi expresia, nu gaseam alt mod in care sa spun cat de frumoase sunt premiile oferite, iar castigatoarele sigur o sa fie mai mult decat fericite), ne depasesti asteptarile cu alt concurs!
    De produsele PC... nu stiu sincer unde am citit pentru prima data despre ele! Prima mea impresie a fost "prea scumpe produsele" si chiar nu puteam sa inteleg de ce sunt atat de laudate, nu ma asteptam la minuni din partea unui produs.
    In aceiasi perioada am descoperit-o si pe Pasagera (sunt cam 50% sigura ca la ea am si aflat de produsele PC), al carui blog il urmaresc de foarte mult timp, mi se pare ca o enciclopedie de beauty.
    Apoi am inceput sa citesc si blogul unei fete care utilizeaza produsele PC si diferenta este vizibila, are un ten superb.
    Nu am folosit pana acum produse Paula's Choice, insa imi doresc mult. Sunt foarte laudate, am citit pe mai multe blog-uri despre experiente cu aceste produse si nu cred ca am vazut si pareri negative.

    RăspundețiȘtergere
  9. gfc - Monica Tone
    email - adrianatone@yahoo.com
    Nu am mai folosit produse paula's choice pana acum, am auzit numai lucruri bune despre ele, am fost pe 2 martie la intalnirea cu Corina si mi-a facut o rutina pentru tenul meu mixt cu puncte negre si pori vizibili (care pe mine ma deranjeaza), sunt foarte curioasa sa vad cum va functiona la mine exfoliantul (taman cel pe care il faci cadou mi l-a recomandat!, cine stie poate chiar il castig!!)
    O zi minunata de 8 martie iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. gfc: roxana
    mail: leyla_r2001@yahoo.com
    rutina mea cuprinde deja exfoliant bha, care se comporta bine pe tenul meu, ii tine in frau toate problemele. al meu e pe terminate, dar pe acesta mi las dori ca sa-l folosesc pe tenul logodnicului meu...da, ca "sa-l folosesc", pt ca atunci cand vn vorba de cremuieli si alte asemenea , sta cuminte la dezmierdat, dar nici in ruptul capului nu le-ar folosi singur.
    e prima oara cand interactionez cu tine, dar te urmaresc din umbra de mult timp. articolele care m-au facut sa revin au fost cele legate de catelusi. m-am identificat cu tine, deoaece si eu iubesc animalele. "el" spune ca eu cunosc toti cainii din orasul nostru... plus ca am acasa o fetita frumoasa, pe care am luat-o de pe strada.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am cumparat anul trecut crema cu fps si antioxidanti (nu o mai gasesc acum pe site sa ti-o arat, cred ca i-au schimbat ambalajul si posibil formula). O crema buna pentru protectia solara dar o simt grea pe fata si nu-mi place cum se absoarbe in piele (sau nu prea -ca mi-am murdarit toate gecile la guler). Am folosit-o insa pt ca mi-a parut rau dupa banii dati pe ea si nici nu mi-a facut nici un rau in afara de senzatia neplacuta.
    Si am mai avut pana de curand BHA lichid cu 2% pe care l-am cumparat incantata. Il testasem intai cu vreo 4-5 mostre si mi-a mers bine cu el dar cand am inceput sa folosesc din produsul full size am observat ca pielea mea se sensibilizeaza din ce in ce mai tare. Am rarit aplicarea pana la o data pe saptamana si pielea tot suferea in mod evident (descuamare, roseata, usturimi usoare dar neplacute). Pana la urma am renuntat la el, l-am facut cadou cuiva care avea probleme mai grave decat ale mele si ei chiar ii merge foarte bine cu el desi il aplica in fiecare zi.
    Concluzia mea pana acum este ca majoritatea produselor de la Paula sunt formulate pentru un ten mixt spre gras (chiar si cele care sustin altceva) si poate ca de-aia nu-mi prea priesc. Vreau totusi sa incerc inca un exfoliant mai bland pentru ca sper in continuare sa existe o solutie si pentru punctele astea negre care ma enerveaza atat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Camelia,

    N-am avut net ieri si acum cand am deschis blogul am fost uimita sa vad muuuulte postari noi. Acum recumpere :D

    Nu vreau sa ma inscriu la acest giveaway pentru ca eu folosesc deja BHA lichid care a facut minuni pentru acneea mea. Vreau doar sa spun ca exfolierea cu BHA a fost minunata pentru mine, mi-am readus tenul pe linia de plutire (l-am folosit intr-o rutina cred eu corecta) si acum (dupa ce am exclus din rutina un produs care-mi crea puncte negre) am inceput sa vad efecte si pe punctele negre. Jos palaria pentru BHA si pentru tine ca oferi acest premiu.

    RăspundețiȘtergere
  13. like paginii de facebook Pasager, like and share acestui ultim giveaway. Nume facebook: Anda Radulescu

    Nu am folosit niciodata produse Paula's Choice, insa am citi pe foarte multe bloguri despre ele, fiind apreciate. De ce imi doresc sa incerc? ... Tenul meu are nevoie de exfoliere, dar are nevoie de un produs de calitate care sa actioneze bland si sa fie eficient. Valoare acestora este destul de mare...raportul calitate pret preusun ca este foarte bun. Momentan nu imi permit, bani pt scoala, carti...mereu o iau inainte... Mi-ar placea foarte mult sa incerc un astfel de produs...
    Un 8 marti caluduros si frumos! La multi ani!

    email yoanna_20d@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Gfc kaiyo aino
    Nu am incercat inca aceste produse, dar uite ce mi-as dori:
    http://www.paulaschoice-eu.com/skin-perfecting-2-beta-hydroxy-acid-liquid-exfoliant.html
    Exfoliant cu 2% BHA,care e perfect pentru tenul meu mixt. Despre tratamentele cu BHA am tot citit si mi se par miraculoase. Ar ajuta in tratarea multor probleme cu care se confrunta tenul meu. Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am incercat niciun produs de la Paula's Choice, desi imi doresc foarte mult, insa, bugetul un pic prea restrans nu-mi permite.Mi-ar placea sa incerc un produs de-al lor pentru ten, orice; am un ten sensibil si...poate Paula's Choice ar fi solutia

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am incercat inca aceste produse, nu am avut ocazia de a da comanda sau de a le cumpara de undeva. Dar mi-ar placea sa incerc un produs pentru ten acneic care sa nu fie din comert. Daca nu acesta, poate voi reusi intr-o zi sa intru in posesia unuia.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am mai multe produse de la Paula's Choice si le folosesc zilnic de anul trecut, de cand am dat absolut intamplator de blogul Pasagerei, cand ma documentam in legatura cu o "minunata" alergie aparuta pe cand eram la mare. Imi aduc aminte ca nu ma puteam desparti de site-ul Pasagerei, am citit pe nerasuflate toate articolele ei, unele de mai multe ori sa fiu sigura ca fac bine ceea ce fac.
    Am avut placerea sa o si cunosc personal pe Corina, la Cluj, ocazie cu care am aflat informatii noi despre ingrijirea pielii si nu numai.
    Am renuntat la toate cremele "profesionale" cu alcool pe care le foloseam (nu am indraznit inca sa le arunc dar ma uit cu ciuda la ele) si cateva luni am tot testat pe mostre ca sa imi dau seama ce produse se potrivesc tipului meu de ten (normal spre uscat). Am dat-o in bara tocmai cu BHA lichid de 2%, care imi usuca si irita pielea (desi cand am testat mostre nu era asa) motiv pentru care imi trage cu ochiul produsul BHA 1% gel.
    Pentru mine produsele alese dupa testare si documentare, au facut tot ce au promis pentru tenul meu. E curat si luminos. Dar si efortul, ca sa zic asa, e pe masura, in sensul ca sunt mult mai atenta cu tot ce tine de ingrijirea tenului si ii aloc mai mult timp decat inainte. Si merita. Nu am mai avut un cos de multe luni, si punctele negre au disparut de anul trecut. La mine primul efect al exfoliantului a fost de ....oau...aratam proaspata ca o panselutza:)
    Acum ii fac capul calendar celei mai bune prietene cu toate informatiile dobandite, care e in faza de testare.
    Cam asta e experienta mea cu Paula's Choice, foarte pe scurt:)
    azaleeafuxia@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  18. Hei. Nu am incercat deocamdata nici un produs Paula's choice dar mi-ar placea nespus sa-l incerc cu aceasta ocazie. Pe net am gasit multe review-uri pozitive asupra acestor produse,deci mi-au starnit interesul mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani!
    Bucura-te in fiecare zi ca esti o femeie asa frumoasa si deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  20. nu am incercat pana acum dar am citit despre acest brand care este destul de populat sincer imidoresc sa incerc
    gfc:andreea ilie
    email:deea_blonda50@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Salutari din Arad! :D Mi-am facut curaj sa particip la giveaway-ul cu ojele CG, si uite ca ma tentezi rau de tot si cu ultimul! Nu vroiam sa imi fortez norocul, aproape chior deobicei, dar i really need this product!!! Am citit multe despre produsele PC pe site-ul Georgianei (Georgia`s Mirror) dupa care am inceput sa iau la puricat si site-ul Pasagerei, dupa care am strans bani si am dat o comanda maricica, si anume BHA 2%, AHA 10%, Skin Balacing Toner, Skin Balancing crema cu antioxidanti spf15 si Sheer Matte Tint spf20. Am vrut sa imi iau aproximativ toate produsele pentru o rutina cat mai buna, si personal nu regret, deoarece mi-au priit toate, cu o mica exceptie, de care voi povesti imediat, care reprezinta si motivul pentru care particip la acest giveaway. Am observat dupa primele zile imbunatatiri asupra tenului, pori mai putin vizibili, puncte negre reduse substantial, petele deasemenea reduse, pana aproape de nu se mai vad deloc, roseata diminuata, si in ansamplu un ten stralucitor, cu un glow aparte si cu o piele ce se simte minunat. O singura problema a aparut dupa vreo luna cam asa, si anume, dintr-o data a inceput sa mi se descuameze extraordinar de tare tenul, nu stiam ce sa ma fac, dar am mizat pe BHA si pe faptul ca am exagerat probabil cu el. Din momentul respectiv tenul meu nu l-a mai putut suporta. Am luat pauza vreo 2-3 saptamani, acum reusesc sa il aplic 1-2 ori pe saptamana, seara, dar cu emotii. Cu tristete am observat ca punctele negre nu au mai fost tinute in frau, si intentionez sa imi iau gelul cu 1%BHA de vreo 2 luni, dar cum mi-am golit portofelul cu comanda initiala, tot astept, iar din pacate tenul meu are de suferit. Cam asta ar fi povestea mea, am vazut ce produse bune sunt, pentru mine cel putin, si imi doresc enorm gelul, mai ales ca eu am avut lotiunea, care era si mai puternica.
    In incheiere iti urez La multi ani! si sa ai o primavara minunata!
    FB Ana Maria
    Mail: tier2466@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna, Camelia!

    Nu am folosit niciodata produse PC, nici mostre, insa am aflat multe despre ele pe blogul Pasagerei si cu siguranta imi doresc sa le testez.

    In curand mi se va termina exfoliantul de la Neutrogena, pe care l-am gasit numai in SUA si acum nu mai e pe stoc, asa ca am inceput sa sper la un produs PC.

    GFC: Alexys
    FB: Alexandra Cenuse
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.cenuse/posts/618611284820883

    RăspundețiȘtergere
  23. Wow! Nu-mi vine sa cred ca ultimul giveaway e tocmai un produs pe care vreau foarte mult sa il incerc. Am aflat de el evident de pe blogul Corinei, si am tot tergiversat comadandarea lui pentru ca ma ambitionam sa termin de citit tot blogul ei, incercam sa imi dau seama daca mi se potriveste, lichid vs gel etc. Am avut in trecut probleme destul de grave cu tenul, dar sarcina m-a reglat oarecum dpdv hormonal si au trecut in mare masura, ramanand urmele. Chiar daca nu castig giveaway-ul, intentionez sa imi comand AHA 10% pentru atenuarea urmelor si BHA 1% pentru rezolvarea problemelor care au inceput sa reapara.
    La multi ani, o primavara frumoasa!
    GFC: Magda Baltatu
    mail: evil_insomniaa[at]yahoo[.]com

    RăspundețiȘtergere
  24. GFC ecaterina g
    mail katy24091983@yahoo.com
    am incercat cateva produse paula's choice, cel care m a impresionat este lotiunea AHA 10% pentru corp, este un produs foarte bun m a scapat de urmele post acnee de pe umeri, dar nu peste noapte-in cateva luni bune.
    Desigur mi ar place sa incerc si Bha 1%
    MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  25. GFC:ionelia cristina nichita
    FB:crystyna nichita
    e-mail:inncristina@gmail.com
    Nu am folosit produse din aceata gama pana acum dar mi-as dori sa le incerc pe toate, in special cele pentru curatarea tenului, deoarece cred ca este o firma buna si m-ar ajuta sa sa scap de cosuri si puncte negre.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am incercat pana acum produsele Paula's choice, dar as fi nespus de incantata sa o fac.Am auzit numai cuvinte de lauda despre ele iar tenul meu tanjeste dupa produse de calitate.
    Desi tenul meu este realtiv curat, din cand in cand ma confrunt cu niste monstrii ce nu-mi dau pace.Asa ca exfolierea este un pas pe care nu il sar niciodata. In prezent folosesc un exfoliant facut in casa, din ulei de masline si ceai verde, pentru ca produsele din comert nu m-au ajutat.
    Asa ca produsul acesta chiar imi face cu ochiul.
    Multumesc!
    pen.alan_ch@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna!
    Pana acum nu am incercat niciun produs Paula's Choice, insa m-ar tenta foarte mult Paula's Choice 2% BHA Liquid si evident, gelul exfoliant 1% BHA. Motivul? pentru ca m-au facut foarte curioasa postarile despre aceste produse, consider ca mi s-ar potrivi perfect si, in plus, imi doresc sa incerc noi branduri de cosmetice.

    Share: http://cateculori.blogspot.ro/2013/03/giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună! În primul rând, îţi urez la mulţi ani (întârziat), ţie şi mamei tale, să aveţi parte de o primăvară calduroasă! În al doilea rând, mie, cel puţin, Corina mi-a schimbat complet viziunea asupra îngrijirii tenului şi rutina zilnică. De la ea am aflat că nu toate produsele fac ceea ce promit în reclamă, ba chiar majoritatea sunt pline de iritanţi, iar în capul listei se află alcoolul. Am primit în urmă cu câţiva ani o cremă de protecţie solară de la Paula's Choice, dar habar n-aveam ce-i şi cu firma asta, aşa că a expirat pe raft, nefolosită. Mi-ar plăcea foarte mult să încerc o loţiune cu SPF pentru ten cu tendinţe acneice, momentan am una de la LRP şi mi-a provocat o grămadă de pustule. În materie de exfoliaţi am ceva de la Avon cu BHA 2% şi un mix de acizi de la IsisPharma. Evident, produsele au fost alese de buzunarul meu, căci cu gândul tot la produsele pe care Corina le lăuda eram. Şi nu cred că cea mai mare problemă a fost preţul, cât ideea de a comanda un produs fără să-l văd, să ştiu că aştept pentru el:)) Am mari probleme atunci când trebuie să comand ceva on-line, simt că am inima la gât. Sunt fan shopping în adevăratul sens al cuvântului, ador să ajung acasă cu picioarele umflate, dar cu sacoşele pline:))
    u_zzz_o@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. buna ! Din pacate nu am incercat nici un produs Paula's Choice, nici macar o monsrtra ca mias fi putut repede face o parere dar din ce am gasit eu despre aceasta marca mias dori sa testez gelu exfoliant , desi incerc din raspunteri sa tratez si sa scap definitiv de micile probleme cu acneia nu reusesc ma gandesc sa caut si acesta marca de produse ,poate ceva ma va salva .
    gfc: claudia_mami
    multumim !

    RăspundețiȘtergere
  30. O primavara frumoasa, Camelia!
    Am incercat gelul exfoliant 8% AHA, probleme mele cu punctele albe s-au ameliorat, dar nu au disparut. Sper ca in combinatie cu BHA sa ajung la rezultatul dorit.
    http://www.facebook.com/Ana.handmade/posts/422947287792597
    mail: handmadejeww@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Camelia,

    In primul rand as dori sa-ti multumesc pentru activitatea pe care o ai pe acest blog. Cred ca te urmaresc cam de patru lui si, cu sinceritate spun, ca m-ai ajutat enorm sa redescopar femeia din mine.
    Am un baietel de 1 an si jumatate si in ultimii doi ani, stand in casa din cauza unei sarcini cu probleme, am fost mai mult sotie si mama si am uitat sa mai fiu si femeie. Dupa ce te-am descoperit mi-am aruncat toate cosmeticele pe care le aveam, si pe baza review-urilor facute de tine am inceput sa-mi refac arsenalul, motiv pentru care sotul meu nu prea te are la suflet, dar nu conteaza, pntru ca eu te ador :).
    Datorita tie am aflat de foarte multe promotii cum a fost cea de la MUA cu 50% si cea din prezent de la Yves Rocher si uite asa m-a prins febra cumparaturilor, boala foarte molipsitoare pentru ca am transmis-o si prietenelor mele.
    Tot de la tine am aflat despre produsele Paula s Choice si pentru ca am un ten groaznic, cu pori foarte mari in zona T si puncte negre, mi-am dorit enorm ca de 8 Martie sa-mi fac cadou Gelul cu BHA 2% si o crema cu factor de protectie. Am si cerut lista de preturi de la Pasagera dar am ramas doar cu dorinta pentru ca nu mi s-a aprobat bugetul :). Asta e, astept cu nerabdare sa-mi reiau munca pentru a-mi putea finanta singura achizitiile.
    Imi cer scuze ca am vorbit putin si pe langa subiect dar sunt o fire vorbareata si chiar am depus eforturi foarte mari sa fiu cat mai scurta :).
    La Multi Ani si o primavara frumoasa asa cum ti-e sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna, Camelia!
    Primul produs de la Paula's Choice pe care l-am incercat si care a facut fara sa exagerez minuni pentru mine a fost BHA 2% lichid. L-am achizitionat la sugestia Corinei si a fost cel mai bun "cadou" pe care l-am facut vreodata tenului meu. :D
    Intre timp am cumparat si alte produse (Resist Clear Skin Hydrator, AHA 8%, Resist Skin Pure Brightening, Skin Balancing Moisture Gel), deci sunt familiarizata cu produsele.
    Oricum, mi-as dori foarte mult sa incerc BHA 1%, pentru ca de ceva vreme am inceput din nou sa am probleme, iar BHA 2% lichid e cam mult pt tenul meu devenit intre timp mai mult normal chiar daca il folosesc mai rar... Si fara exfoliere nu mai pot trai. :)) Cine a incercat exfolierea chimica sunt sigura ca ma intelege. :D
    Chiar daca nu m-as numara printre castigatoare, vreau sa iti multumesc pentru acest giveaway! Ma bucur sa vad ca exista din ce in ce mai multe persoane informate, iar prin intermediul lor multe fete vor intelege cum functioneaza pielea si ii vor oferi ingredientele de care are nevoie pentru a fi sanatoasa...
    O primavara frumoasa si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mi-ar place sa incerc Paula's Choice 2% BHA Liquid pentru ca am citit pe multe bloguri despre produsele lor inclusiv pe pe site-ul Pasagerei

    RăspundețiȘtergere
  34. hei.pana acum nu am incercat niciun produs paula s choice,deoarece nu mi-am permis banii,un produs fiind destul de scump,fata de altele pe care le folosesc eu.insa,la un moment dat poate o sa fac o investitie in acel produs cu bha sau aha,unul foarte laudat.in orice caz,unul de exfoliere,acesta fiind ce-mi lipseste mie din trusa de ingrijire personala.ar fi super daca l-as castiga,pt ca in momentul de fata mi-ar pica bine,tenul facandu-mi probleme in ultimul timp. te pup ;*, am dat share pe profilul meu de fb : stanciu daniela

    RăspundețiȘtergere
  35. Am auzit multe pareri referitoare la produsele Paula's Choise insa trebuie sa recunosc ca nu am nici un astfel de produs. Cred ca mi-a fost greu sa ma decid asupra vreunui produs si in plus trebuie sa am bani pe card ca sa imi comand si am tot amanat momentul. Poate am ocazia sa il incerc

    share http://www.facebook.com/ramona.papadopol.5/posts/119597708228677

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu am incercat, dar imi doresc un produs de curatare bun, m-am saturat de ieftinituri care nu-si fac treaba sau mai rau, de produse scumpe si proaste!

    gfc: Laly Dulcineea
    Pup si multumesc pt giveaway! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  37. N-am incercat pana acum produsele lor si-mi doresc s-o fac pentru c-am vazut ca sunt foarte apreciate.
    GFC: Andreea Ristea
    E-mail:deealumary3@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu am folosit niciodata produse de la Paula's Choice, pt ca nu imi permit, asa cum nu am bani nici pt o crema, ceva, de la Mario Badescu... Mi-ar placea sa incerc exfoliantul de la Paula's Choice, deoarece toate cele care au folosit produse de la aceasta firma, au fost foarte multumite de efectele benefice asupra tenului lor. Astfel, un produs de calitate superioara, precum gelul exfoliant 1% BHA de la Paula's Choice, consider ca ar actiona in mod corespunzator tipului meu de ten cu probleme, astfel incat ma va ajuta in procesul de curatare si vindecare.

    Multumim pt maratonul de giveaway-uri,un gest foarte frumos sa faci cate o bucurie la 8 doamne/domnisoare, cu ocazia lunii Martie! :)

    Iti urmaresc blogul prin GFC cu numele just_pinky, am dat like paginii tale de Facebook cu numele Pinky Rainbow. Adresa mea de mail este pinky_rainbow16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. nu am incercat inca nici un produs Paula's Choice, dar as fi foarte incantata sa testez orice!!! Multumesc!
    gfc: nadia candrea
    abonata: new_nadiabios@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Am descoperit produsele Paula's Choice datorita blogosferei, citind o multime de postari atat pe blogul Pasagerei, dar si pe alte bloguri. Multe fete erau incantate de aceste produse si aproximativ 98 % din review-uri erau pozitive. Dupa mult timp m-am hotarat si am comandat doua seturi de mostre, unul din gama resist si unul din gama skin balancing si de aici a inceput nebunia, imi doream o gramada de produse :).
    Primul produs cumparat a fost anti-aging clear skin hydrator, Dupa folosirea mai indelungata am impresia ca ridurile fine din jurul ochilor sunt diminuatem, eventualele semne de la cosuri se vindeca mult mai repede. Imi place foarte mult si textura lui, mirosul nu prea dar am reusit sa trec peste acest aspect :)
    Pretul lor destul de mare m-a impiedicat sa-mi achizitionez toate produsele dorite, am un wishlist imens. Printre prioritati aflandu-se chiar acest gel 1%BHA si serul cu retinol Skin Balancing

    RăspundețiȘtergere
  41. Folosesc 2 creme si un gel, marca Paula Choice, primite de la Mos Craciun. Fata mea, arata mult mai bine, trebuie sa perseverez, dar pentru asta trebuie facute economii. Imi plac mult! Am ajuns sa mi le doresc, vazand nebunia ce a cuprins blogosfera! Mosul le-a cumparat de la Corina! Acest gel, l-as face cadou nepoatei mele, care isi doreste un exfoliant PC foarte mult, dupa intalnirea Corinei cu mult mai mult decat inainte!

    RăspundețiȘtergere
  42. Am uitat sa scriu, ca te urmaresc prin GFC: maria; email: maria_cleja@yahoo.com
    Imi cer scuze!

    RăspundețiȘtergere
  43. Recunosc ca atunci cand am avut contact cu lumea blogului, nu m-au tentat produsele Paula's Choice. Pretul destul de maricel m-a facut sa am o oarecare retinere. Vazand efectele pe fetele unor fete din blogosfera am ramas fermecata de rezultate. Mi-am luat inima in dinti si am inceput sa strang banutii, mai greu fiind studenta, si asa am dat prima comanda de 2 produse. Cu multe emotii si sperante, am primit coletul saptamana aceasta. Nu mai spun ca am avut si cateva peripetii in legatura cu curierul: nu avea sa imi dea rest, asa ca am umblat pe la cateva chiosculete sa ii schimb. Vroiam sa vad coletul in mainile mele si sa-l sfasii la propriu.
    Nu mi-am format o parere completa despre produse, insa cel putin exfoliantul AHA 5% il simt ca functioneaza prin usoarele furnicaturi. Dimineata tenul arata mai luminos... Este prima data cand am investit in produsele de ingrijire a fetei si vreau sa continui. Nu am inca exfoliantul BHA, insa mi-l doresc enorm. Cred ca am face echipa buna in lupta monstruletilor .
    Iti multumim atat tie cat si Pasagerei pentru gestul frumos de a ne face fericite!

    e-mail: david_ale17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Ma inscriu si eu. Am avut ocazia sa incerc cateva mostre de la Paula's Choice, respectiv BHA 2% si o crema cu FPS pentru fata. Mi-au ajuns pentru vreo 2 saptamani si ceva. In acest timp tenul meu a inceput sa faca primii pasi timizi spre acel ten "clar", radiant, cu pori micsorati. Ma uitam in oglinda si simpla constatare a unor mici imbunatatiri ma facea sa ma simt bine in pielea mea. Cred ca acesta este cel mai important lucru pentru o femeie. Toate suntem frumoase, insa putem lasa sa se vada acest lucru doar cand avem incredere in noi. Si care ar fi cel mai important pas pentru a atinge aceasta atitudine increzatoare? Desigur, un ten perfect. Personal, sunt sensibila cand vine vorba de aspectul meu fizic. Daca tenul meu nu arata sanatos si frumos, mi-e greu sa scot capul in lume. Am tendinta sa ma inchid in mine. De aceea mi-as dori mult sa castig. As fi constiincioasa si as folosi produsul pentru a ajunge sa ma simt frumoasa, increzatoare... ALTFEL.
    Am dat share aici https://www.facebook.com/adelina.tomescu/posts/439268579483434
    Mail: tais379@yahoo.com
    GFC: Adelina Tomescu

    RăspundețiȘtergere
  45. GFC: Dia
    Mail: d89diana yahoo com
    Share: https://www.facebook.com/diana.diaaa/posts/541807575840538

    Nu pot sa fiu indiferenta la acest giveaway pentru ca gelul cu BHA este un produs care incepe sa ma intereseze din ce in ce mai mult, in urma parerilor bune pe care le-am citit la adresa lui. Cu putin noroc sper sa il pot achizitiona in viitorul apropiat pentru ca simt ca am nevoie de el. Am cateva semne pe fata de la cateva cosuri care au fost mai problematice si nu reusesc nicicum sa scap de ele. Desi tenul meu si-a mai revenit dupa un "razboi" al cosurilor care a avut loc acum mai mult timp in urma, mi-au mai ramas cateva semne care nu dau voie tenului sa arate si sa se simta bine. O alta problema vizibila sunt punctele negre care le am pe nas si se vad inestetic in momentul in care cineva se uita de aproape la fata mea. Am incercat sa le si scot, dar sunt foarte dificile si imi raman semne.
    De-a lungul timpului am tot auzit ca exfolierea cu BHA ar imbunatati aspectul tenului si mi-as dori sa pot vedea rezultatul asta cu ochii mei.
    Pana acum, am reusit sa achizitionez de la Iepurica cateva mostre de crema Paula's Choice, si anume Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants si Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel. De cea de-a doua crema am fost extrem de impresionata pentru ca in momentul in care am aplicat-o nu credeam ca se poate absorbi atat de bine, incat nici macar o pelicula subtire sa nu mai ramana la suprafata. Pielea era perfect uscata, curata si matifiata, ceea ce m-a convins sa o achizitionez in varianta originala cu prima ocazie in care voi avea bugetul necesar. Consider ca ar putea fi cea mai buna baza de machiaj, in conditiile in care eu nu pot folosi niciun fel de crema inainte de a ma machia sau aplica fond de ten pentru ca pielea imi ramane uleioasa. Am tenul mixt si pana acum nu am gasit o crema atat de eficienta. De asemenea, si crema cu SPF m-a impresionat pentru ca are o textura usoara si se absoarbe foarte repede si chiar aspectul pielii nu este atat de lucios ca atunci cand aplic alte creme cu factor de protectie, lucru care imi da mai multa incredere in mine si in tenul meu, pentru ca stiu ca se poate si mai bine.
    Ca o concluzie generala, pot sa spun ca produsele Paula's Choice m-au facut sa mi le doresc tot mai mult, nu cred ca le-as putea inlocui cu altceva, mai ales cand stiu ca tenul meu a reactionat foarte bine atunci cand le-am aplicat. Ceea ce ma face inca sa ezit in a le cumpara este pretul putin cam ridicat dupa parerea mea, iar ca sa imi pot forma o rutina de ingrijire pe termen lung, este necesar sa pot aloca un anume buget pentru aceste produse.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  46. Am incercat un set de mostre skin balancing si tot ce pot spune este ca nu mi-a cauzat probleme.
    As vrea sa mai testez un set de mostre din gama Resist (atunci nu mai erau disponibile) si vreau sa cumpar crema cu protectie solara 45 pentru ca ma parlesc usor avand pielea depigmentata.
    Am folosit pana acum crema solara Soltan pentru copii de la Boots, dar intra mai greu in piele, iar in jurul ochilor m-a usturat la inceput. O folosesc alternativ cu Soltan Once tot pentru copii cu care m-am impacat bine, dar nu o aduc la noi si stocul meu din Anglia e pe duca:(.

    RăspundețiȘtergere
  47. Ma inscriu si eu. Nu am folosit pina azi produse Paula's Choice, dar as vrea sa ma conving ca merita fiecare banut. va urmaresc pe amandoua (atat pe tine cat si pe pasagera).

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu am avut sansa pana acum sa incerc produsele Paula's Choice , dar as fi foooarte incantata sa incerc unul deoarece sunt atat de laudate si as vrea sa ma conving si eu de calitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Nu am mai incercat niciun astfel de produs, insa m-am uitat pe site-ul lor. Hmmm, preturile un pic piperate, insa trebuie sa recunosc ca mi-a ramas gandul la ceva, ca deh :"> , tot vine vara : era o crema de soare cu antioxidanti si SPF 30+ (numai buna pentru alunitele mele) .

    Emailul meu este : maria_onea94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Primul meu contact cu produsele Paula.s Choice a fost prin intermediul unor mostre, ocazie cu care am ajuns la concluzia ca BHA-ul nu este pentru mine. Acum sunt la inceputul relatiei cu un exfoliant AHA 10%, am inceput timid dar rezultatele nu se lasa asteptate.

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu am incercat nici un astfel de produs pentru ca mi se par scumpe si momentan nu dispun de fonduri dar am auzit lucuri bune despre produsele Paula.s Choice si mi-ar placea sa vad daca pot face ceva bun pentru a imbunatati aspectul tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  52. Adevarul este ca mi-am dorit tare mult sa incerc produsele Paula's Choice! De mai bine de 2 ani de zile am eliminat complet produsele de ingrijire ce contin iritanti sau alcool din rutina mea de ingrijire. Am facut asta dupa ce am citit din scoarta-n scoarta Beautypedia si blogul Pasagerei. Si tare bine mi-a facut schimbarea asta!
    Cu toate astea, bugetul meu din ultima vreme nu mi-a permis sa construiesc o rutina numai cu produse Paula's. Cu toate astea, am tinut neaparat ca macar sa le incerc. Asa ca am comandat vreo 3 seturi de mostre din game diferite. Si m-am pus pe testat, incet, incet, pentru a putea analiza cu grija efectele fiecarui produs. Am ajuns la concluzia ca exfoliantii chimici sunt produse minunate si ca trebuie sa includ macar unul in rutina mea. Asa ca momentan folosesc saptamanal un peeling cu AHA de la Paula's. Si aici povestea e interesanta. Georgiana (de la Georgia's Mirror) a fost destul de draguta si generoasa incat sa-mi ofere contra cost (am insistat!) o parte din exfoliantul cumparat de ea. Ii voi fi etern recunoscatoare!
    Si, desi teoretic tenul meu gras ar beneficia mai mult de la folosirea unui BHA, si AHA-ul imi ofera rezultate minunate. Asa ca primul si singurul meu produs Paula's Choice este un exfoliant chimic cu acid glicolic - AHA. Si sunt foarte multumita de efectele sale - tenul meu a suferit in ultima vreme, insa in ziua de dupa folosirea peeling-ului cu AHA, tenul meu e curat, proaspta, ca de bebelus. Cu toate astea, am ramas cu o curiozitate neostoita: daca pielea mea reactioneaza ATAT de bine la AHA (desi e mixta/grasa), oare cate beneficii in plus ar aduce folosirea unui produs special formulat pentru tenul meu? Un produs cu BHA? Asa ca ma inscriu cu speranta si bucurie la acest giveaway si, cine stie, poate voi fi destul de norocoasa sa aflu. :) Iti multumesc pentru sansa de a participa!

    Monica - mail[.]gmonica[@]gmail[.]com

    RăspundețiȘtergere