Matrix sleek.look

20.3.13

Am inceput sa folosesc setul asta de la Matrix (sampon, balsam, masca si tratament) acum mai bine de o luna si in curand o sa le termin, asa ca m-am gandit ca e momentul potrivit sa va povestesc de ele.


Imi spal parul cam de doua ori pe saptamana, am alternat masca si tratamentul o spalare cu o spalare si mi-a placut rezultatul. Curata foarte bine parul si il lasa usor de pieptanat si chiar am observat ca nu se ingrasa asa repede (adica parul mi-a aratat ok si in a patra zi de la spalare, in general dupa trei zile e nevoie sa spal parul sau sa folosesc un sampon uscat ca sa mai "trag" de timp).

Nu mi-a domolit parul cret si nici nu mi-a tinut in frau zulufii, dar am observat ca parul e mai matasos si pare usor intins, dar nu ceva spectaculos, insa imi place efectul si parul mi se pare ca se aseaza mult mai bine si mai usor.

Ce nu mi-a placut este ca tratamentul pateaza cada, de fiecare data cand l-am folosit a trebuit sa frec cada bine - ramanea portocalie. Si mi-as fi dorit sa vina ambalat in alt tip de recipient care sa permita dozarea in alt mod, doza se desigileaza la folosire si este prea mult produs pentru o singura aplicare (chiar pentru un par lung ca al meu, care acum e pana la talie).

Imi face placere sa le folosesc si simt ca parul meu se intelege bine cu ele, daca ar fi sa le cumpar (poate la o oferta) probabil ca as alege doar samponul, balsamul si masca intrucat tratamentul nu mi s-a parut ca face ceva nemaipomenit si nici nu m-a convins prin textura (destul de uleios mi s-a parut). 

Ati incercat ceva din gama asta?

7 comentarii

  1. Pana acum nu am incercat Matrix dar pare tentant:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sampon din gama Matrix am folosit in toamna , l-am primit cadou si daca tot a fost cadou efectiv asa am avut ocazia sa il folosesc si chiar a fost foarte bun , miros superb si parul foarte matassos dupa spalare .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat produse de la ei, dar clar ca tratamentul are o bila neagra pentru ca pateaza cada . Momentan folosesc un sampon si un serum de la Joico, pentru firul subtire si chiar imi plac ambele foarte mult.
    ps: am ridicat azi coletul de la posta, multumesc mult , abia astept sa le folosesc . De maine intra in rutina mea . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Off nici nu mai stiu ce sampon sa folosesc. M-am pierdut in lumea asta plina de sampoane in care nici macar nu mai stiu ce caut. Ceea ce e clar e ca-mi doresc e sa existe mostre la sampon/balsam ca sa pot incerca inainte de cumparare. Oare o sa mi se indeplineasca dorinta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Macy, eu am mai incercat si gama turcoaz (cred ca pentru volum daca nu ma insel) si mi-a placut si aia.

    Loredana, din ce gama a fost?

    Anamaria, ma bucur ca ti-au ajuns. Sa le folosesti cu placere.

    Gabriela, gasesti pe ebay mostre/ variante mini la anumite firme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai citit despre aceasta gama, m-ar tenta produsele si pe mine, insa vreau sa termin ceea ce folosesc momentan!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina P., asa zic si eu mereu si tot mereu gasesc cateva ceva care sa ma tenteze :)

    RăspundețiȘtergere