Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap

4.3.13

Am primit acest cleanser pentru testare de la Carespot (gasiti aici detalii despre produs) si-l folosesc de aproape o luna si mi-am format o parere despre el, astfel incat astazi pot sa va povestesc si voua in caz ca sunteti curioase.


Imi place textura lui - este un gel gros si cremos si este nevoie de o cantitate mica pentru a curata intreaga fata (in fotografia de mai jos este prea mult produs pentru o singura folosire) - dar cel mai mult imi place mirosul. Fiind un produs cu alge marine, mirosul imi aminteste de mare, vara, soare si imi da o stare de bine cand il folosesc (chiar daca, recunosc, culoarea verde nu-mi place). Cred ca acum ca vremea se incalzeste o sa-mi placa si mai mult.

Senzatia pe care o am dupa ce imi spal fata este de ten curat, hidratat si proaspat. Are un usor efect exfoliant datorita compozitiei si asta nu poate decat sa-mi placa. Mi se pare foarte spornic, cred ca il voi folosi niste luni bune - il folosesc o data pe zi de aproape o luna si nu cred ca s-a consumat mai mult de o optime din produs.
Initial m-am gandit ca ar fi fost mai util un alt sistem de dozare (am uitat sa va arat gura sticlei - se scoate capacul si produsul iese prin apasarea sticlei) dar folosindu-l mi-am dat seama ca fiind atat de dens ar fi blocat un sistem mai ingust.


Nu am inteles de ce se numeste "cleansing soap" pentru ca nu are sapun in compozitie, dar nici nu-mi bat capul prea tare cu asta. Este un produs care lasa tenul curat si se curata usor prin clatire, asta e tot ce ma intereseaza.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

Pont: daca vreti sa-l incercati ramaneti cu ochii pe blog astazi ca urmeaza ceva ...

8 comentarii

  1. Super, nu cred ca as fi cumparat ceva care sa aiba denumirea "Cleansing soap"... Daca l-ai incercat si e ok atunci am incredere ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, ce minune; eu sunt pe veci innebunita dupa mirosurile marine, plus ca, de ceva timp, cautam un astfel de produs de curatare; ne poti spune si la ce pret este? stiu ca produsele Mario Badescu sunt un pic cam piperate :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Laly Dulcineea, denumirea induce in eroare si te gandesti la cu totul altceva.

    Ana-Maria, 75 ron, gasesti toate datele in linkul din postare - gramaj, pret, ingrediente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest produs nu l-am incercat pana acum. De la Mario Badescu am incercat doar lotiunea tonica cu castravete. Mi s-a parut un produs bun, dar nu unul fara de care nu pot sa traiesc. Si preturile acestor produse mi se par destul de mari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numele e prost ales clar. Nu l-am testat, insa am avut alte produse de la mario badescu si mi-au placut

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu l-am incercat dar sa stii ca zilele acestea tocmai ma gandeam ce produs pot sa imi cumpar de genul, iar acum mi-ai fost de ajutor, suna foarte bine ceea ce ai spus despre el, am sa-l testez si eu . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, ramai cu ochii pe blog mai tarziu ... poate ai noroc (nu zic mai multe acum, dar detalii in curand):)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am avut un gel de acest fel de la The Body Shop, cred ca prin liceu. Algele marine fac minuni pentru tenul cu probleme, vorbesc din experienta.

    RăspundețiȘtergere