Giveaway - ziua 7: pensule si gene Nastelle

7.3.13

Premiul de astazi este oferit de Magazinul de Make-up si consta in produse Nastelle: doua pensule (numarul 6 pentru blush - pensula de care v-am tot spus si pe care eu o folosesc zilnic si 49 - pensula stippling) si doua perechi de gene false (3010 si 3013).

Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu si sa-mi spuneti la ce pensula visati si nu ati putut sa vi-o luati pana acum.

Asa cum am spus deja voi alege eu fiecare castigatoare in parte si voi alege folosindu-ma de inima, nu de cap. Va puteti inscrie si daca nu urmariti blogul prin GFC doar sa lasati o adresa de mail la inscriere ca sa va pot identifica.

Aveti timp pana pe 10.03 ora 22 si voi anunta toate cele 8 castigatoare in data de 15.03.

As aprecia daca ati da like paginii sponsorului (http://www.facebook.com/MagazinuldeMakeup) si share acestui giveaway pentru a avea si alte persoane sansa sa incerce produsele.

48 de comentarii

  1. Da, eu imi doresc o pensula, orice pensula (bine, sa fie de make-up), pentru ca in "garderoba" mea de cosmetice, nu am, din pacate, asa ceva;

    RăspundețiȘtergere
  2. Pensula pentru blush...cred ca tocesc multe pe an, as vrea una care sa reziste atacurilor zilnice :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai interesanta si importanta pensula pentru mine este cea de blush (motiv pentru care mi-o doresc mult, deoarece a mea este destul de uzata). Restul produselor sunt interesante, insa mie nu mi-i se potrivesc, deoarece nu folosesc nici gene false, nici pensula stippling, iar cea de blush ar fii mai mult decat bine primita in setul meu de pensule :) tinutza_caputa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. O pensula pentru fondul de ten, pana acum am visat la pensula pentru blending si am reusit sa-mi iau una profi iar acum am ramas cu o gaura in buget pentru o noua pensula :)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma gandeam la o pensula pentru aplicarea creionului lichid/gel :-? Pensula pt blush am , sunt foarte multumita de ea , insa din aceea nu am si sincer nu prea am vazut pe aici :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi doresc foarte foarte tare pensula e40 (http://www.sigmabeauty.com/product_p/e40.htm) de la Sigma pentru ca mi se pare pensula perfecta de blending. Am folosito o singura data ( si-a cumparato o prietena) si imi place foarte tare, pentru mine e pensula perfecta de blending in ca nu am gasit o alta pensula care sa fie cel putin pe aproape in topul preferintelor mele. Din pacate de fiecare data cand sunt aproape de a o cumpara intervine ceva si nu mai reusesc, poate trebuie sa o iubesc de la distanta si atat :)) glumesc, sper sa o si achizitionez pana la urma :)
    d_alexandra95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Clar imi doresc o pensula de stippling ! Nu am niciuna si de mult ma gandesc la una ca ea, dar niciodata nu apuc sa ma documentez de una calumea si nu reusesc sa imi iau, dar clar de mult vreau sa incerc una din aceasta ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. sincer, la nastelle. nu conteaza rolul ei, numai nastelle sa scrie pe ea :))

    chiar vb de ele acum cateva zile pe un blog...al iguanitzei parca.

    fb: dumitrascu florentina
    share: https://www.facebook.com/dumitrascu.bita/posts/571315919554104

    RăspundețiȘtergere
  9. gfc:mimi mimi
    Imi doresc o pensula mai buna pentru a-mi aplica fardul de pleoape.Am unele dar parca nu pot sa aplic asa bine cum imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  10. gfc kaiyo aino
    Eu imi doresc o pensula buna pentru blush. Dar buna. Nu am o firma anume pe care o vizez. Dar recunosc, ca eu am o mare problema cu aplicarea blush`ului, pas peste care nu am cum sa "sar" pentru ca sunt foarte-foarte palida. DIn nefericire, nu reusesc niciodata sa dau acel aspect natural de bujori si de obicei tot ce reusesc sa fac e sa ajung la un look de clovn vesel. SI cum, nu vreau nici in ruptul capului sa admit lipsa mea de skill`uri, vreau sa cred ca de vina trebuie si trebuie sa fie pensulele pe care le folosesc. Asa ca, mi-as dori mult de tot o pensula de blush buna, dar una buna de tot :X
    Multumim pentru concurs, un premiu foarte frumos oferi si de aceasta data!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Camelia,

    Iti multumim frumos pentru giveaway si mai ales ca te straduiesti sa ne bucuri pe fiecare in parte. O admir pe Renata, insa nu cred ca vreodata ma voi ridica la calitatea pe care o ofera ea, insa pot sa incerc si sa muncesc enorm sa ma apropii de asta! Scuze am luat-o pe aratura, dar cand comentez la tine (o fac foarte rar) ma simt ca la ocafea si acolo aberez cat cuprinde!
    Am avut norocul sa testez cateva pensule de la Nastelle cumparate chiar de pe site-ul sponsorului tau si sunt net superioare celor pe care le am eu in kit! Imi doresc aceste doua pensule pentru ca sunt din par natural si ofera un finish natural machiajului. Genele false sunt din par natural si iarasi foarte bune. Iubesc produsele Nastelle si sper sa imi achiztionez mai multe in viitor! Le-am testat, imi plac si cuvantul tau valoreaza mult pentru noi cititoarele tale, asa ca de ce sa nu ne dorim calitate?

    RăspundețiȘtergere
  12. O pensula pe care mi-o doresc dar nu mi-o pot permite ar fi una pentru aplicarea fardului pentru ca nu imi permit altceva decat buretei.flowerz_pwnz@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai mult imi doresc o pensula stipplig, ironic, nu? :D si chiar am fost pe punctul de a-mi comanda una de la ELF saptamana trecuta, dar apoi m-am razgandit si mi-am luat una pentru fond de ten (cu care am inceput sa ma impac chiar foarte bine) si alte chestiute :D Bineinteles ca mi-as fi dorit una de la Sigma, pentru ca mi se par geniale, am o pensula plata pt fond de ten de la ei si e atat de fina si de buna incat o folosesc pt blush si contur (da, imi place sa o folosesc ca e pufoaaasaa, recunosc :D)
    Imi place mult ideea de giveaway-uri seriate, premiul de azi imi place si mi-ar folosi, de aceea m-am inscris azi, nu-mi place sa ma inscriu la GA-uri doar asa ca sa fie, asa ca iti multumesc pt sansa :) O primavara minunata!
    silvia_pascariu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: Madalina
    Visez de foarte mult timp la pensula F80 pentru fond de ten de la Sigma dar si la toata gama de pensule Sigma. Chiar nu am avut nicioadata pensule si mi-as dori foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  15. share http://www.facebook.com/ana.ioana.5/posts/523013587741614
    fb Ana Ioana

    Eu tot visez la pensula ideala pentru fond de ten. Una care sa imi faca tenul sa arate fara cusur, fara dungi, fara fire din pensula ramase pe fata. Probabil cea mai ravnita pensula e cea de la sigma F80 pe care toata lumea o lauda si o ridica in slavi. Mi-e cam teama sa fac singura comanda pe site-ul oficial, deoarece cred ca ma trezesc cu o taxa de transport enorma, iar pe la noi stiu ca se gasesc la preturi mari. Asa ca pana imi fac curaj sa dau comanda, stau si salivez la ea :)

    RăspundețiȘtergere
  16. orice pensula nu am preferinte oricum sa fie mai buna decat a mea

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC: Alecsa89X
    Mail : art_of_shine@yahoo.com
    Am dat share concursului: http://www.facebook.com/#!/alexandra.aof/posts/167911443359663

    Cel mai mult imi doresc pensula F50 de la Sigma. Din pacate, mi se pare mult prea scumpa, desi sunt convinsa ca este de o calitate ireprosabila si ca daca as avea-o, sigur nu as mai investi in alta pensula pentru fondul de ten.
    Cu toate astea, parca tot nu imi da mana sa investesc atat intr-o singura pensula. Chiar daca am citit atat de multe pareri pozitive, chiar daca am vazut-o de atat de multe ori "in actiune" pe youtube, pretul sau ma face sa spun pas.
    Alt motiv pentru care nu am cum sa o cumpar este faptul ca nu am nici cont paypal si nici nu vreau sa imi fac, pentru a putea evita alte comenzi pe ebay sau alte site-uri (sunt sigura ca m-as abtine cu greu de la alte cumparaturi online).
    Sincer, este posibil ca si bloggeritele sau fetele de pe youtube sa fie vinovate de faptul ca mi-o doresc atat de mult.

    Insa raman la ideea mea, la faptul ca pensula este mult prea scumpa pentru bugetul meu si pana cand mi-o voi putea permite... probabil voi cauta alte variante care sa imi fie mai accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am o singura pensula pt pudra...o folosesc si pt blusk si contur...e universala. Cred ca mi-as dori orice pensula, pentru a o scuti pe cea de acasa de toate treburile... Totusi o pensula de blush ar fi minunata...e ceva ce imi doresc, iar mai presus de dorinta e faptul ca am nevoie de ea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu visez cu ochii deschisi la faimoasa pensula 217 de la MAC...de cativa ani visez la ea si la inca cateva dintre surorile ei.
    azaleeafuxia@yahoo.ro



    RăspundețiȘtergere
  20. Eu imi doresc orice pensula,pentru ca bucuria va fi la fel de mare pt mine:)pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  21. Ceea ce imi doresc deja de ceva vreme este pensula pencil de la Sigma, nu mare lucru..dar cred ca se obtine efect frumos cu pensula aceea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pfff... m-ai atins la corazon cu pensulele astea!
    E greu sa spun care pensula mi-as dori-o pentru ca le vreau pe toate! De la cele mai ieftine la cele mai scumpe!

    Pe criteriul pretului, n-am fost in stare si nici nu cred ca voi fi prea curand in stare sa-mi cumpar una dintre vestitele pensule Rae Morris.

    Pe criteriul alinierii planetelor sau al ghinionului care vede intotdeauna perfect (spre deosebire de dragoste care e oarba), inca am Face & Body Sculpting Brush de la EcoTools pe wishlist.. fie n-a fost pe stoc cand am avut bani sa dau comanda, fie n-am mai avut bani si de ea, etc...

    Pe criteriul calitatii, inca n-am gasit o pensula de blush perfecta. De fapt, am gasit una aproape de perfectiune, ELF din gama Essential (cea unghiulara), dar mi-a cerut-o mama si n-am putut sa-i rezist si acum e acasa (la cealalta casa, in Craiova).. Mi-am comandat alta, tot ELF, tot Essential dar nu seamana pentru nimic in lume. Nici macar manerul nu e la fel, iar perii sunt de doua ori mai lungi decat la prima, sunt taiati total aiurea (mai degrava convex, decat unghiular)..

    Imi este dor de vremurile cand nu descoperisem youtube beauty gurus si blogurile de beauty.. Aveam o singura pensula (Avon) care a rezistat eroic vreo 2 ani si pentru blush si pentru bronzer, fondul de ten era aplicat cu degetele, pudra cu minunatele buretele incorporate, de highlighter nu auzisem, iar fardurile de ochi intrau in folosinta doar la zile mari si chiar si atunci erau aplicate cu buretei.. Imi e groaza sa ma gandesc cum aratam :))

    GFC: Denisa Dan
    Liked pagina
    mail dan_denisa91@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. vizes de mult sa imi achizitionez o pensula de buna calitate pentru fard de obraz , fond de ten si pudra insa cred ca raman doar visand la ea .

    RăspundețiȘtergere
  24. mail: ele_neamtu@yahoo.com

    Salut >:D<
    Imi doresc foarte mult o pensula stipplig :>
    Ador sa ma machiez si mi`as dori ca intr`o buna zi sa pot pune mana pe MAC 187 (sau ceva asemanator). Deoarece momentan nu imi este accesibila orice pensula ma face foarte fericita.

    RăspundețiȘtergere
  25. Visez la o pensula profi pentru fond de ten, mi se pare un element important pentru un machiaj bine facut. N-am avut pana acum bani sa investesc in asa ceva dar nu-mi pierd speranta :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Mereu am visat la o pensula stippling.Nu am dorit sa fie profesionala,dar pretul m-a dat mereu inapoi.Si multumim Camelia!Zeya
    mihaila_daniela20@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. mi-as dori o pensula ca nu am nici una :( nu am reusit sa-mi iau
    multumim :-*
    LA MULTI ANI de 8 Martie! :-*

    RăspundețiȘtergere
  28. Pensula care-mi face cu ochiul de cateva luni e cea de stippling. Am 2 pensule normale pentru fond de ten, cu care ma inteleg mai mult decat admirabil, dar as vrea una de stippling pentru ca mi se pare finish-ul mai natural.
    Din pacate, finantele din ultima perioada nu-mi permit sa cumpar o pensula buna, iar pe internet n-am gasit decat la elf si n-as risca sa cumpar o pensula de acest gen de la ei.
    email: andreeam0105@gmail.com
    GFC: Andreea Mihai

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu imi doresc o pensula pentru blush. Nu am avut ocazia sa imi cumpar si o folosesc pe cea pentru pudra.

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu visez cu ochii deschisi la pensulele Real Techniques,in special Blush Brush.
    Pana acum am incercat Elf si Sigma,dar ptr aplicarea blush-ului nu m-a impreionat nici una dintre ele.Nu stiu de ce,dar nu m-au convins deloc so I keep dreaming :D
    Si pensula ptr blush Nastelle pare diferita ca si forma de tot ce am incercat pana acum,deci cel mai probabil ajunge si ea pe wishlist :)
    La fel,sunt si in cautarea unei pensule bune ptr contour,dar as putea sa palavragesc zile intregi despre asta :))

    Iti doresc sa ai o primavara de poveste!

    RăspundețiȘtergere
  31. GFC: Andreea APostol
    E-mail: andreeaa.apostol@gmail.com

    Nu m-as da in alturi de la folosirea unei pensule Nastellem mai ales cea stippling. Insa sincer, cel mai mult imi doresc o pensula Sigma F80, vuieste blogosfera despre cat de buna este! Am fost de vreo cateva ori pe punctul de a o cumpara, insa inainte de finalizarea comenzii renuntam cand ma gandeam ca din 100 ron cat dadeam imi plateam caminul pe o luna!
    Mult timp am aplicat fondul de ten doar cu degetele si am vazut ca nu este neaparat o metoda buna, mai ales pentru un ten gras si acenic. Mi-am luat inima in dinti si am incercat pensulele clasice de fond de ten de la ELF (cu care nu am reusit deloc sa ma impac), apoi cea Stipple tot de la ELF. Aceasta a fost ok, insa nu suficient de densa. Tot citind, am auzit si despre Sigma F80. Citind ca pensula Flat Top ELF seamana, am comandat-o rapid. Insa e o pensula buna, dar mi se pare ca ar fi loc si de mai bine, la unele fonduri de ten nefiind chiar atat de bun in aplicare. Am inteles ca nu este suficient de densa ca F80. Asa ca tot la F80 visez!

    RăspundețiȘtergere
  32. Foarte, foarte incitant giveaway-ul de astazi. Am sa marturisesc ca pana acum cateva luni aveam in casa 2 pensule mari si late pe care nu le foloseam niciodata. Apoi le-am descoperit, am invatat ce sa fac cu ele si de atunci imi doresc sa-mi cumpar o pensula pe zi. Am doua pensule pe care mi le doresc muuult acum: Blush Brush de la Real Techniques si Extra Virgin Minerals Foundation Brush de la The Body Shop.

    RăspundețiȘtergere
  33. .. eu am visat la pensula perfecta pentru aplicarea fondului de ten dintotdeauna si asta pentru ca indiferent de ocazie aleg sa am o fata uniforma si luminoasa no matter de ce aleg sa pun ulterior pe pleoape sau buze. Prima data cand am auzit de folosirea pensulelor in machiaj a fost la sfarsitul liceului si a fost foarte greu sa inteleg ca exista o pensula potrivita pentru aplicarea diverselor produse; aveam impresia ca una poate fi multifunctionala :)) Big mistake. De-alungul timpului am invatat mai multe despre make-up si dintr-o imagine generala asupra pensulei perfecte pentru fdt (asadar fara vreo marca anume si un numar asociat) am ajuns sa am o viziune mai clara; am inceput cu un set de pensule tot din par natural, precum cele oferita de tine, de la Sigma, dar honestly, nu mi se par cea mai buna alegere. Nu stiu cum sunt cele Nastelle, dar cele din par natural Sigma naparlesc .. si asa ma enerveaza sa ma curat de bucatelele de par lipite de fata de imi vine sa pocnesc pe cineva la 7am cand imi pun produsul pe fata. Asadar, acum sunt pro pensulelor sintetice de la Real Techniques si pe lista mea de dorinte am pus face expert brush si stippling brush. Nu pot zice ca visez la ele, pentru ca pana la urma au un pret accesibil gratie iherb-ului, dar imi sunt dragi si cred ca ele sunt o optiune foarte buna. Se prea poate sa mi se fi alterat perceptia despre pensulele din par natural din cauza experientei cu setul Sigma, asadar ma bucur ca cineva dintre cititoarele tale va incerca brandul Nastelle, cine stie, poate chiar eu.
    Lots of hugs, your reader Ana


    RăspundețiȘtergere
  34. Cu ocazia acestui concurs am descoperit si MagazinuldeMakeUp si am vazut ca au fond de ten Make up Atelier. De cand cautam:))
    Mi-ar placea sa incerc pensule profesionale si nu conteaza firma pentru ca momentan detin pensule de la elf, essence sau ecotools si stiu sigur ca exista diferente doar ca stiu si ca pretul acesotra nu este pe buzunarul oricui mai ales unui student si asa momentan doar visez si ma multumesc cu ce am:)

    RăspundețiȘtergere
  35. Mi-asdori o pensula pentru pudra ...am una e d ela elf si naparleste:(
    gfc Andreia Daniela

    RăspundețiȘtergere
  36. Imi doresc de mult o pensulă stippling, dar nu am reusit sa-mi iau până acum si nu stiu daca voi reusi. Am o pensulă de blush de la My tool care pierde par de fiecare data când o folosesc, ceea ce e deranjant deoarece firele care cad din ea raman pe fata. Deci mi-ar trebui si o pensulă de blush.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mi-as dori o pensula buna de de stippling.Am o pensula pentru fond de ten normala (de la elf) insa nu ma inteleg cu ea deloc.Lasa urme, nu aplica uniform :( si folosesc degetele in locul pensulei pt aplicarea fondului de ten. Din aceasta cauza mereu plec de acasa putin nesigura, ingrijorata ca fata mea este prea incarcata.
    Visez,bineinteles, la o pensula Sigma, Real Techniques sau Mint Brushes...dar poate in viitorul indepartat voi capata una...

    Cu ocazia acestei postari m-am informat in legatura cu produsele Nestelle, care acum se afla pe lista mea de "viitoare posibile achizitii", asa ca iti multumesc!

    Lots of hugs, Penny Chr
    pen.alan_ch@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Cred ca singura pensula pe care mi-o doresc cu adevarat e o pensula stippling. Am tot zis ca imi voi procura una (nu am o firma preferata, ma intereseaza sa nu ii cada perii si sa isi faca treaba), dar intotdeauna apare ceva mai urgent care necesita consumarea resurselor mele financiare.
    O vreau fiindca momentan folosesc o pensula buffer pentru aplicarea fondului de ten si nu sunt pe deplin multumita, imi ia prea mult timp pana fac totul sa arate bine pe fata si efectiv nu am cateodata timp sa stau si sa tot "buffuiesc" pana obtin rezultatul dorit. Cu o pensula de stippling cred ca ar merge aplicarea mai repede, avand peri mai rari si de dimensiuni diferite si in plus nu cred ca ar absorbi asa mult produs ca o pensula buffer.

    RăspundețiȘtergere
  39. Sunt Maria si sunt dependenta de pensule. Le colectionez, le asez frumos intr-un pahar colorat de sticla de pe noptiera, le dau prin tot felul de culori si produse, incercand sa gasesc mereu care e cea mai buna pentru un anume fard de pleoape, blush sau fond de ten, apoi le umplu de clabuc, le clatesc bine, uneori le dezinfectez, le insir atent sa se usuce si le admir cu drag. Uneori ma intreb cum am supravietuit ani de zile fara pensule (sau doar cu cateva), desi ma machiam totusi frecvent. Dependenta mea s-a acutizat cand am inceput sa ma uit la tutoriale pe YouTube si a devenit cronica atunci cand am prins curaj si am inceput sa cumpar de pe net. Acum e tinuta sub control medicamentos (doze mici de cumparaturi la intervale regulate).
    De vreo doi ani visam la paleta Naked de la Urban Decay, pe care mi-am luat-o in sfarsit saptamana trecuta, si la ultracelebra pensula MAC 217, pe care nu m-am convins inca sa dau 127 de lei (parca asta era pretul ultima oara), dar la care suspin frecvent. Dar sunt convinsa ca, atunci cand o sa mi-o cumpar in sfarsit, o sa gasesc repede alta care o sa-mi trebuiasca foarte tare.
    Asa e cu dependentele astea: odata ce te-a prins, cu greu te mai poti desprinde vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  40. Cu siguranta imi doresc o pensula de stippling ! Nu am folosit pana acum si mi-ar face placere sa ma joc putin cu ea!
    Felicitari pentru tot ceea ce faci pentru cititoarele tale
    email rokolla@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Mi-as dori foarte mult o pensula stippling pentru ca nu folosit niciodata una.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am cateva pensule de la Elf si MUA.
    Am tot avut pe lista un set de pensule de la Sigma care a fost recent inlocuit de un set Real Techniques(o tinta mai realista tinand cont de pret).
    Caut o pensula buna pentru aplicarea blushului crema si pentru aplicarea precisa a fardului (am ochii mici) sau a corectorului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Mi-as dori mult o pensula cu care atunci cand aplic fondul de ten sa pot spune : wooooww, cat de uniform este !!! Insa recunosc ca nu prea ma pricep la pensule si nu merita sa imi cumpar una de proasta calitate doar ca sa o am. Ma voi mai informa si probabil o sa ajung sa gasesc una potrivita pentru mine.
    As vrea sa iti mai spun ca este unul dintre giveaway-urile mele preferate , mai ales pentru genele false: a3a mare pasiune pe care o am , dupa par si unghii .

    Emailul meu este :maria_onea94@yahoo.com
    Te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
  44. Hmmm...de cand am facut primii pasi in domeniul carierei de make-up artist (poate e mult spus cariera, e mai mult un vis pe care vreau sa il implinesc ajutata de dragostea mea pentru machiaj) sunt mereu in cautare de noi pensule care sa ma ajute sa transpun pe chipurile femeilor ceea ce am in gand menit sa le sublinieze frumusetea. O pensula buna face adevarate minuni si nu pot decat sa zambesc fericita atunci cand clientele mele imi spun relaxate "mmm...ce peri fini are pensula pe care o folosesti!". Am deja in trusa mea cateva pensule preferate insa nu am reusit sa imi cumpar pana acum o pensula stippling pentru fond de ten. Mi-a ramas gangul la ea ca unui copil la magazinul de dulciuri. Dupa ce am vazut-o plimbandu-se maiastra pe tenul unei fete la un masterclass la care am participat, am zis "Trebuie sa fie a mea!"...dar se lasa asteptata , ca orice lucru bun si nu am reusit inca sa o conving sa fie a mea.

    RăspundețiȘtergere
  45. AM dat si share aici https://www.facebook.com/adelina.tomescu/posts/497230603646064

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna
    Imi lipseste pensula stippling.Am auzit mereu pareri bune despre ea si majoritatea fetelor o folosesc.nu am avut ocazia sa o achizitionez si imi doresc tare mult.
    mail: vircan.issabel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Mi-as dori din suflet pensule profi pentru fard, visez la Sigma sau la Real Techniques, dar si pensulele puse la bataie de tine arata bestial.

    RăspundețiȘtergere
  48. Visez la o pensula de blending de la Sigma si nu am putut cumpara-o pentru ca nu dispun de fondurile necesare.
    Email:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere