Oferta Yves Rocher martie

4.3.13

Eram curioasa cu ce vor veni cei de la Yves Rocher pentru luna martie si astazi au postat noua oferta, care nu e deloc rea (patru cadouri chiar interesante la o comanda de minim 79 ron) ... o sa profitati?

- pana pe 10 martie au o oferta speciala: 50% reducere la 3 produse la alegere (gasiti detalii mai jos)

- la o comanda de minim 39 ron se ofera un cadou: set bagaje roz si gri / set demachiant pentru fata si ochi (ambele sunt bune si eu le folosesc in prezent - valoarea set: 68 ron) / o surpriza

- la o comanda de minim 79 ron se ofera cadou set format din rimel pentru alungire si gloss pentru volum Sexy Pulp - valoare set: 112 ron (rimelul nu l-am incercat, dar glossul imi place si am si scris despre el)

- transportul este gratuit pentru o comanda de minim 59 ron

- pentru comenzi de minim 120 ron apa de parfum Moment de Bonheur (30 ml) poate fi achizitionata la pretul promotional de 79 ron (in loc de 140 ron) - tinand cont ca s-a oferit cadou luna trecuta nu stiu cat succes va avea

Gasiti aici oferta de care v-am povestit mai sus (pe site direct am vazut ca este o alta oferta la care se ofera cadou un gomaj pentru fata si nu am vazut reducerea de 50% pentru cele 3 produse).

Later edit: Yves Rocher a inlocuit rimelul pentru alungire cu rimelul Sexy Pulp (care este unul dintre preferatele mele) la oferta pentru cumparaturi de peste 79 ron.
 

26 de comentarii

  1. La mine nu functioneaza, in sensul ca nu-mi aplica reducerea de 50%. De data asta chiar ma tenta promotia, nu prea sunt fan YR, dar vreau demachiantul bifazic si crema de maini cu ovaz pe care ai recomandat-o tu la un moment dat.
    La tine merge, ai incercat sa simulezi o comanda?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu astept comanda , am dat sambata dimineata , dar telefonic !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, oferta de luna aceasta chiar e tentanta, si eu folosesc ambele demachiante si chiar o sa comand. E interesanta si oferta cu 50% la 3 produse, momentan vad ca nu e activa....

    RăspundețiȘtergere
  4. Coconut, nu am verificat daca se aplica reducerea la produse, ci doar daca se inregistreaza cadourile la suma minima - insa nu ma mira sa fie iar o greseala ca doar au tot fost in ultima vreme. O sa incerc sa simulez o comanda si revin.

    coco, ce ti-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vrea sa imi aplice reducerea de 50% sau fac eu ceva gresit si nu stiu ce ( am adaugat produsele pt care s-ar fi aplicat oferta).

    RăspundețiȘtergere
  6. Josephine B, mda, tipic Yves Rocher - e a nu stiu cata oara cand fac asa, posteaza o oferta, dar nu functioneaza ceva.

    Coconut, le-am dat un mesaj ca nu merge, o sa scriu aici cand imi raspund ei ca vad ca mai multe fete intreaba.

    Silvia, nu faci nimic gresit - e o eroare de sistem, le-am dat un mesaj, cum am zis si mai sus: revin aici cu un mesaj cand stiu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu am incercat oferta cu 50 % dar nu merge :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Emm@, da, se stie deja de aceasta problema :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu pot intra in cont, desi am dat nenumarate comenzi de pe acel cont. deasemenea reducerea nu se aplica. Nasol..sper sa se rezolve problema!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am sunat la ei si nu m au ajutat cu nimic. Spun ca merge

    RăspundețiȘtergere
  11. Nicole & iuliatns, le-am semnalat deja problema. Cand vor avea un raspuns privind problemele tehnice si mi-l comunica, va anunt si eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Puteti sa dati comanda - nu stiu exact ce s-a intamplat, dar dupa un telefon si doua mesaje trimise subit functioneaza oferta (nu uitati sa treceti prin link sau banner ca sa se inregistreze oferta buna ca am vazut ca inca sunt probleme pe site). :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hihi, una dintre postarile mele preferate,ofertele Yves Rocher, am sa profit de oferta lor , vreau sa incerc noul ruj . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  14. Anamaria, si eu ma tot uit pe site :)

    RăspundețiȘtergere
  15. ms . Bunica mea o sa fie foarte fericita :) m-ai salvat :)e un cadou super

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesanta oferta, eu sunt curioasa cand vor aparea noile parfumuri in Romania: Muguet en Fleurs si Secrets des Essences Neroli. Sau au aparut deja si nu am fost eu pe faza?

    RăspundețiȘtergere
  17. Jade, n-au aparut ... cine stie? :)

    RăspundețiȘtergere
  18. am vazut oferta insa nu ma tenteaaza parfumul, iar gentile nu mi le doresc, ca mai am seturi de la ei...te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Ofertele lor de luna aceasta este chiar tentantă! Păcat că nu le pot include în buget... Așa multe informații am găsit la tine despre magazine și produse cosmetice că-mi vine să fac comenzi săptămânale :)) Noroc tot cu bugetul de austeritate :)

    RăspundețiȘtergere
  20. salut,fetelor faceti comanda de pe yvesrocher.ro sau yvesrocher.fr?

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim, siteul din Romania, ai link in postare.

    RăspundețiȘtergere
  22. a fost doar cateva zile reducerea 50% la 3 prod eu amn comandat

    RăspundețiȘtergere
  23. dar daca prod au bulina vere sau o alta reducere nu intra in promotie

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim, da, toate astea sunt trecute in oferta - reducerea a fost pana pe 10 martie asa cum am si anuntat.

    RăspundețiȘtergere