Seche REBUILD

31.3.13

Am acest tratament de la Seche de ceva vreme (l-am primit cadou de la o prietena la inceputul anului), insa l-am testat cu adevarat in ultimele doua saptamani. Nu neaparat ca am avut probleme mari cu unghiile, dar am decis sa iau o pauza de la aplicarea ojei si sa le ajut putin sa se intareasca.


Am aplicat tratamentul in fiecare zi (4 zile consecutiv), dupa care am sters tot si am luat-o de la capat in serii de 4 zile - asa scria pe instructiuni, asa am facut si eu, desi de obicei nu respect regulile. Imi place ca tratamentul da un luciu frumos unghiilor si nu am simtit ca arata urat ca n-am nici un fel de oja aplicata.

Dupa vreo 3 serii de 4 zile de aplicat tratamentul unghiile mele sunt mai tari (in acest moment sunt destul de lungi si nu sunt deloc ciupite sau crapate pe lateral), textura lor este mai uniforma si au un luciu sanatos chiar si atunci cand nu am nimic pe unghii.

Tratamentul se poate folosi si ca base coat, insa se recomanda sa se schimbe oja zilnic, ceea ce eu n-o sa fac in veci, deci nu l-am incercat decat ca tratament, nu ca si baza. Si-mi place, chiar simt ca face ceva pentru unghiile mele.

Il gasiti pe ebay in caz ca va intereseaza, mie imi place si o sa-l folosesc si in continuare (e valabil 36 de luni de la deschidere).


5 comentarii

  1. Mi-ar prinde bine si mie un astfel de tratament :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mai folosit un astfel de tratament care a dat rezultate si care e mai usor de achizitionat(din pacate ebay e inca un mister pentru mine)? Simt ca am nevoie si eu de o cura de nevopsit unghiile si putin ajutor cu un tratament zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incognito Fashion, trece-l pe lista :)

    Lucica, seara linistita sa ai :)

    Gabriela, Natural Nail Base Coat de la OPI - eu altceva n-am folosit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am o adevarata problema cu unghiile! Nu reusesc sa le las sa creasca mai lungi, mi se rup usor si le agat, si mi le tai! (: Mi-ar place sa gasesc ceva bun si rentabil, nu detin card sa imi achizitionez de pe e-bay! O noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere