Giveaway - ziua 2: TRESemme

2.3.13

Premiul de astazi este oferit de cei de la cosmeticepenet (v-am recomandat siteul si in trecut pentru ca puteti gasi produse TRESemme, John Frieda, St.Ives, Biore si Dessert Essence) si contine doua dintre produsele care fac parte de ani de zile din rutina mea de ingrijire a parului, ambele de la TRESemme: Heat Tamer Spray (pentru protectie termica) si 24Hour Body Root Boosting Spray (pentru volum la radacina).


Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu si sa-mi spuneti daca este vreun produs pentru ingrijirea parului care a ramas in rutina voastra de-a lungul timpului si de ce.

Asa cum am spus deja voi alege eu fiecare castigatoare in parte si voi alege folosindu-ma de inima, nu de cap. Va puteti inscrie si daca nu urmariti blogul prin GFC doar sa lasati o adresa de mail la inscriere ca sa va pot identifica.

Aveti timp pana pe 10.03 ora 22 si voi anunta toate cele 8 castigatoare in data de 15.03.

As aprecia daca ati da Like paginii sponsorului (http://www.facebook.com/cosmeticepenet) si daca ati da share acestui giveaway pentru a avea si alte persoane sansa sa incerce produsele.

37 de comentarii

  1. Sunt deja la o 4 a sticla de lotiune cu chinina, o aplic din cand in cand, atunci cand cojile sau matreata isi fac de cap rau de tot, in link are pulverizator,insa eu am gasit-o fara atomizor. La mine are efect. Restul produselor variaza, ca sampon ma impac bine cu cel de la Kallos ptr par normal de 3 luni folosesc, alte constante nu am .

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună! Numele meu este Bianca. Îmi place foarte mult această serie de giveaway-uri pe care ai început-o. Îţi urmăresc blogul doar de o saptămână - două şi nu am putut să răspund provocării de ieri pentru că nu am apucat încă să citesc suficient încât să te percep aşa cum eşti tu. Dar cred că eşti o persoană deosebită pentru că vrei să faci atâtea fete fericite.

    Răspunsul meu pentru provocarea de astăzi:
    Produsul pentru păr care mi-a intrat la suflet acum un an şi jumătate şi pe care îl folosesc de atunci încontinuu este Tratamentul leave-in 360 Rescue de la Advance Techniques (Avon). Este un tratament termo-protector care mie îmi place foarte mult, pentru că folosesc placa de păr destul de des şi simt că părul meu este "învelit" într-o peliculă protectoare după ce îl aplic.

    Mi-ar plăcea să câştig acest premiu pentru că aş încerca cu plăcere şi un alt produs termo-protector, pentru a putea realiza o comparaţie. Poate găsesc ceva mai bun decât tratamentul de la Avon!
    Te pup şi îţi doresc o seară bună! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar sprayul pentru protectie termica TRESemme a ramas in rutina mea de ingrijire mult timp, apoi am renuntat pentru a folosi keratina lichida, fiindca aveam parul degradat, dar acum imi doresc sa ma intorc la el, insa nu reusesc sa ma mobilizez sa dau o comanda mai mare, pentru ca as vrea sa iau mai multe, nu doar sprayul.
    Imi place pentru ca nu usuca parul, ii da stralucire si se termina greu, cred ca o sticla ma tinea aproape un an(si ma spal pe cap la doua zile). Si foloseam intr-una uscator sau placa si parul nu mi s-a distrus.
    Iar sprayul ala pentru volum la radacina s-ar potrivi de minune la parul meu turtit si fin si ma face foarte curioasa, pentru ca am avut ceva similar si de la Matrix si nu prea mi-a placut...

    Eu am participat la giveaway doar de doua ori in viata mea, iti spun sincer ca mi-era lene sa stau sa indeplinesc toate conditiile alea cu gfc si asa mai departe si ma bucur ca ai organizat altceva. Si in plus, cand am vazut alea de la TRESemme, mi s-au aprins beculetele si n-am rezistat ;))
    Te urmaresc de mai bine de un an, de pe vremea cand aveai fundalul rosu, a fost primul blog de beauty pe care l-am descoperit si chiar si atunci cand voiam sa intru pe alte bloguri, intai intram la tine si le luam pe restul din blogroll :-) Tot de la tine am aflat si de TRESemme :-) Te pup si te voi urmari cu placere mai departe!
    Am dat like paginii sponsorului si de acum te urmaresc si prin gfc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te urmaresc de foarte mult timp si chiar imi place foarte tare blogul tau! Dupa parerea mea indeplinesti toate "cerintele" pe care le necesita un blog si ne ti mereu informate! In rutina mea zilnic a ramas keratina lichida care imi lasa parul de o stralucire nemaipomenita. sunt foarte curioasa Tressemme ce efect are pentru ca inca nu am ajuns sa il folosesc chiar daca am auzit doar lucruri bune despre produsele din gama asta.Te pup si spor in continuare la blog:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am ramas fidela nici unui produs pentru par, niciodata nu am folosit mai mult de un flacon din fiecare. In mare parte lucrul asta se datoreaza faptului ca niciodata nu am fost complet multumita de produsele pe care le foloseam si sunt mereu in cautarea produsului perfect. Nu stiu daca se incadreaza in aceasta categorie insa vopseaua de par e singura pe care nu am schimbat-o de cativa ani incoace. Folosesc constant vopsea de la BES si sunt foarte multumita de ea. Culoarea rezultate e ca cea din catalog si imi simt parul foarte ok dupa vopsire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am invatat de la bunica mea, sa ma dau mereu cu ulei de masline pe par, si sa ma clatesc la o anumita perioada de timp cu otet diluat, si cu ceai de musetel ca sa imi pastrez parul frumos cu reflexii aurii, insa produsul de care nu ma despart deloc, si care de-a lungul anilor mi-a fost nu numai prieten impotriva electrizarii si a despicarii precoce a varfurilor, a fost masca de la par de la Kallos cu proteine de lapte.
    In liceu il foloseam ca si balsam, pentru ca nu intelegeam mare lucru, in sensul ca e masca si se aplica altfel decat balsamul...dar acum il folosesc si ca masca, si ca balsam si cred ca el m-a ajutat pana la urma sa am parul lung si frumos cum este acum, pe langa alimentatia sanatoasa si samponul meu preferat cu extracte de plante.
    Pupici Camelia!Sper ca primavara aceasta sa iti aduca numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  7. gfc kaiyo aino
    Eu folosesc de 10 ani uleiul de par de la Kallos. Iar in acest timp am trecut de la brunet la blond, apoi la roscat, din nou la brunet, blond platinat si chiar si un indreptat permanent. In tot acest timp, uleiul de par de la Kallos m-a ajutat enorm si nu m-a dezamagit, chiar daca nevoile parului meu, de-a lungul timpului s-au schimbat. Acum folosesc un ulei pentru varfuri de la Kallos, si acesta fiind foarte bun pentru parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am ramas fidela sprayul pentru protectie termica TRESemme a ramas in rutina mea de ingrijire mult timp, si cum eu o am pe sora mea in apropiere inpartim mereu fiecare lucru cel avem asa ca trebuie sa mi fac un depozit sa nu raman fara deoare find folosit produsul cu mare reusita nu as vrea sa ma trezesc ca nu l mai am ,sunt multumita si este singurul momentan produs care a reusit sa ma multumeasca indeajuns de mult in cat sal recumpar .

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am folosit aceste produse...inca :)
    e a ramas in rutina mea ? untul de cocos , imi fac masca inainte de spalare , stau o jumatete de ora si il spal o singura data...mi-a reparat parul si nu mai am nevoie de alte produse !

    RăspundețiȘtergere
  10. De-a lungul timpului am tot schimbat produse in principal pentru ca nu am gasit ceva care sa functioneze in totalitate. Sampoane, balsamuri, masti, majoritatea drugstore, insa anul trecut am observat ca cea mai mare diferenta in cazul meu o face ceea ce aplic dupa spalare. Ultimul produs la care am ramas de vreo sase luni si pe care intentionez sa nu-l scot din rutina mea prea curand e Chi Silk Infusion. Imi disciplineaza si hidrateaza parul, ii da tinuta si il face sa arate splendid. Eu am parul cam uscat si cret, vopsit regulat (deh, firele albe) si il coafez la fiecare spalare cu peria rotativa ca sa arate frumos, iar de cand folosesc Chi, se aseaza mult mai bine.
    Ah, si de un produs Tresemme mi-ai facut pofta foarte tare: spray-ul pentru reimprospatarea parului. Chiar in dimineata asta mi-am amintit de tine si de el, ca imi cam miroase parul a fum de tigara dupa iesirea de aseara. Din pacate site-ul firmei nu functineaza bine azi, dar o sa analizez oferta lor si cred ca o sa comand produsul cat de curand.
    Ah, si de ce ma tenteaza premiul tau? Ca ai un par superb, din ce am vazut in poze! :)
    Iti doresc o primavara frumoasa si multa liniste si inspiratie!

    https://www.facebook.com/adina.mbmb/posts/420556094704727

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, buna!
    Am intrat pe blogul tau total intamplator astazi , cautand cateva informatii despre produsele MAC. Asa am ajuns la postarea despre fakeurile pe de Okazii. Iti multumesc pentru informatii si pentru ca (hi hi hi !) i-ai dat in vileag pe sarlatanii care le comercializau pretinzand ca sunt originale.
    Mi-a placut stilul in care scrii , parca emani bunatate , asa ca am decis sa catesc si cateva postari recente, iar ultima a fost chiar acest Giveaway . M-am gandit , fara a ma uita insa la produsele oferite sa incerc si eu, pentru ca nu am mai castigat niciodata nimic. Am fost insa deosebit de incantata cand am vazut ca produsele sunt pentru ingrijirea parului. Mi-am spus "Maria, wow, asta e un giveaway pentru tine!". De ce? Acum un an si jumatate a inceput sa imi cada extrem de mult par si din cauza asta nu mai am deloc volum (parul arata de parca as fi purtat caciula o zi intreaga). In incercarea de a scapa de acest lucru neplacut il ondulez, insa caldura l-a subtiat si deteriorat si mai mult.
    Singurul produs pe care il folosesc constant este balsamul reparator de la Syos, care insa pare depasit de problema mea. Recent am inceput sa-mi aplic si masti din galbenus de ou si ulei de masline. Cred ca produsele oferite de tine m-ar ajuta, eu cel putin sunt dispusa sa imi pun speranta in orice produs, cu gandul ca ma va ajuta. Voi da si like paginii sponsorilor.
    Iti doresc o primavara frumoasa si la cat mai multe articole. :) (emailul meu este : maria_onea94@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC:jane(janeta_20072001)
    FB:Janeta Janeta
    E-mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Eu folosesc sampon impotriva caderii parului acum de la gerovital si imi fac o data pe saptamana o masca cu ulei de masline ulei de ricin galbenus de ou si vitamina A uleiosa .

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, parul...vesnica mea problema, nebunie, sau...placere.
    Problema...pentru ca: ori cade, ori se ingrasa prea repede, ori nu este destul de ondulat.
    Nebunie...pentru ca mi l-as spala in fiecare zi, doar ca sa dea bine.
    Placere...ei bine, da!!!!!!!!!!!!Daca n-am avut niciodata un corp de silfida sau un ten de Alba ca Zapada, am zis ca, macar parul sa faca o exceptie.De 9 luni de zile sunt in concediu de maternitate, deci...stau acasa si am timp sa ma ocup de parul meu.De 9 luni de zile, de cate 2 ori pe saptamana, parul meu merge la Spa, il rasfat cu tot felul de tratamente si lotiuni, insa produsul pe care-l folosesc constant de vreo 10 ani se numeste...ULEI DE RICIN.Orice tratament primeste parul meu, nu se poate fara o picatura de ulei de ricin.Este mana cereasca ptr parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu folosesc uleiul de măsline de mai bine de jumatate de an, ca tratament inainte de spălare. In rest nu pot sa spun ca am ramas fidela unui produs de par deoarece le schimb mereu in cautarea combinatiei care sa mi se potrivească.
    O perioada am folosit samponul antimatreata de la Vichy care este foarte bun, balsamul Enrich de la Wella si ulei de argan natural pentru vârfuri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori folosesc 2 tuburi dintr-un produs, asta daca mi-a placut foarte mult, dupa care schimb produsele ... oricare ar fi ele de coafat, de ingrijit! Simt ca parul meu se obisnuieste cu acel produs si nu-si mai face efectul asa cum ar trebui.
    Daca stai bine si ma gandesc in liceu ma spalam cu samponul de la AVON cu capac verde(nu imi mai amintesc cum se chema exact) si chiar l-am folosit cativa ani buni. Cred ca acela a fost produsul cel mai utilizat decand ma stiu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Singurul produs care a ramas de-a lungul timpului in rutina mea de ingrijire este....samponul Johnson's baby :)) Curata delicat si miroase a copilarie :) Am schimbat balsamurile folosite destul de des, deoarece nici unul nu mi-a hranit parul asa cum mi-as fi dorit. De mult voiam sa incerc produsele Tresemme, iar coltulcameliei.com se pare ca mi-a ghicit dorinta :)

    RăspundețiȘtergere
  17. FB: Alina Ciubotaru
    email: red.meringue@yahoo.com

    In momentul de fata nu m-as putea desparti de 2 produse, si anume balsamul pt par vopsit de la Elseve si Keratina lichida Anian. Desi nu le folosesc de mult timp, sunt la al 2lea tub de balsam si prima sticla de keratina, ambele m-au convins ca imi sunt foarte potrivite parului meu si ma bucur enorm ca am gasit solutiile pt a avea parul la care visam de ani buni. Mama natura m-a inzestrat cu un par rebel, ondulat cret cu tentative mari de "mi-a bufnit soba-n cap", cum zic eu. :)) De-a lungul timpului a fost maltratat de diferite produse destinate tututor tipurilor de par in incercarea de a-l disciplina, insa totul ori era in zadar, ori de foarte scurta durata. Si-am incercat, si-am tot incercat. L-am vopsit, l-am decolorat, l-am vopsit din nou si din nou. Apoi l-am indreptat, zi de zi in perioada liceului pana nu de mult cand am decis sa o las mai moale cu placa de indreptat, caci din cauza ei de la un par de-o lungime ce trecea putin sub sani, am ajuns la un bob pana la umeri. Nu zic ca nu-mi plac schimbarile, insa nimic nu se compara cu un par lung, des si care sa arate foarte bine. Iar in continua mea calatorie de a incerca sa gasesc produse minune ptr parul meu, am dat de balsamul Elseve care este genial pt parul meu. Imi lasa un par extrem de fin ce luceste foarte frumos in razele soarelor si-mi evidentiaza nuanta de saten-roscat aprins foarte frumos. Cat despre keratina lichida, pot sa spun ca am ramas uimita de ea de la prima folosire. Desi nu am incetat sa folosesc placa, varfurile tot se tocesc, insa keratina face in asa fel incat ca acestea sa nu iasa in evidenta deloc. Le hidrateaza bine, iar la atingere tot parul devine foarte matasos, de parca doar ce ai iesit din coafor. Inca un aspect care imi place la keratina, este acela ca parul nu imi mai cade decat foarte putin, iar eu de cand ma stiu am avut aceasta mare problema care de multe ori m-a ingrozit de ce-am putut sa vad ca am in palme cand treceam doar usor mainile prin parul ud la baie in special.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna Camelia! Ca de fiecare data ne surprinzi placut!
    Cand vad produse de la Tresemme imi licaresc ochii. Am citit atatea pareri pozitive si normal ca mi le doresc si eu. Luna trecuta imi calculasem bugetul si eram hotarata sa-mi dau comanda dar a intrvenit o problema si n-am mai reusit. Imi incerc norocul azi la tine :)
    Produsul de par care l-am cumparat ani la rand a fost uleiul de par de la Kallos. Nu zic ca este cel mai bun insa pe mine m-a multumit. Imi protejeaza parul, il lasa moale si are si un miros care mie-mi place. Si desigur si pretul este unul accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna!
    Te urmaresc prin GFC: nadia candrea si prin email: new_nadiabios@yahoo.com
    fb: nadia alina candrea
    De prin liceu...(adica de mai bine de 15 ani) folosesc aproape intotdeauna o spuma de par, cu fixare Strong. Doar brandul difera, e fie Wella, fie Subrina sau Taft. Imi ofera avantajul volumului si mentine coafura de la un spalat la altul fara prea mult efort din partea mea.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. "Podoaba capilara" este intr-adevar punctul meu sensibil.De-a lungul timpului am incercat diverse produse,mai scumpe, mai accesibile, mai bune,mai proaste. Dar sunt cateva produse de care intr-adevar m-am indragostit:
    - produsul de care nu ma despart niciodata este Elixirul Orofluido.Contine ulei de argan, e potrivit oricarui tip de par.L-am recomandat tuturor prietenelor mele, vi-l recomand si voua din toata inima, pana acum nu am cunoscut persoana nemultumita de acest produs.Si miroase nemaipomenit!
    - al doilea produs care nu lipseste din rutina mea este Balsamul Bifazic Leave In Revlon "In EQUAVE HYDRO-NUTRITIVE". Stiu ca firul de par nu mai poate fi reparat, dar acest produs reuseste sa aduca stralucirea parului meu, atat de agresat ( indreptat cu placa zilnic,vopsit o data pe luna).
    - un alt produs care isi merita laudele este Kitul de tratament pentru regenerarea parului de la Gerovital Plant. Dupa acest tratament parul meu arata mai puternic, mai sanatos.Rezultatele au fost clar vizibile.

    -ultimul produs este Masca Leave In Revlon "UniqOne - 10 efecte reale" Producatorii spun ca acest produs are 10 beneficii :
    1. Reparare pentu păr deteriorat
    2. Strălucire, control asupra părului rebel
    3. Protecţie împotriva căldurii instrumentelor de uscat, coafat
    4. Efect neted, mătăsos
    5. Protecţia culorii, cu filtre UVA si UVB
    6. Pieptănare uşoară, coafare facilă
    7. Descurcare incredibil de uşoară
    8. Durată mare a coafurii
    9. Prevenirea despicării vârfurilor
    10. Adaugă volum părului
    Ei bine, pot spune ca isi face treaba!Imi protejeaza parul de instrumentele de coafat si uscat (il folosesc intotdeauna inainte sa imi intind parul cu placa); adauga volum ( parul meu este foarte uscat si foarte...bleg as putea spune. De obicei nu vrea sa stea sub nicio forma asa cum doresc.Ei bine, acest produs ii confera un volum de necrezut. In fiecare dimineata,cand parasesc casa ma simt o adevarata diva).Nu consider ca imi protejeaza cu nimic culoarea parului ( imi vopsesc parul negru dar culoarea isi pierde intensitatea si stralucirea cam la o luna). Alte doua efecte reale din acea lista sunt prevenirea despicarii firelor de par si pieptanarea usaora.

    Cam acestea sunt "secretele" mele in ceea ce priveste parul si sunt foarte incantata ca am ocazia sa le impartasesc. Aceste produse ma scot mereu din incurcatura si multumita lor parul meu primeste in permanenta laude. Le recomand cu drag, pentru ca sunt potrivite oricarui tip de par si rezultatele sunt de necrezut!

    RăspundețiȘtergere
  21. Produsul meu preferat pentru par este uleiul de masline,hidrateaza,da stralucire si parul nu mai este atat e fragil.O alta combinatia care mi-a placut a fost crema de ciocolata cu continut ridicat de cacao amestecat cu ulei de masline ,eram in Italia si aveam un borcan cu ciocolata si m-am gandit sa-mi rasfat parul,am aplicat pe par si l-am infasurat cu folie ,am stat cam o ora si dupa aveam un par stralucitor ,hidratat si o culoare mai intensa .

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ..
    Produsul meu preferat de par este lotiunea regeneratoare cu petrol de la gerovital plant . Povestea "vietii mele " a inceput inca de la 17 ani ( acum 3 ani ) incepusem sa folosesc fixativul si placa zi de zi , deoarece parul meu era atat de rebel ( din punctul meu de vedere) eram obsedata sa imi stea toata firele drepte . Am inceput sa imi indrept parul cu placa la temperatura foarte mare 200 grade , apoi sa pulverizez fiativ , cateodata foloseam nuantator, credeam ca nu imi va ataca parul , defapt nici nu ma gandeam ce efecte negative va avea asupra parului meu . Zilnic imi spalam parul , nu aplicam balsam , sa nu mai spun ca nici macar masca pentru el nu foloseam . Zilele treceau eu eram fericita ca parul meu sta exact cum vreau dar nu ma gandeam cat de multa suferinta ii aduc , firul de par cu timpul a inceput sa se suptieze , era ingrozitor de ars , si incepuse sa cada . Nu imi venea sa cred cat de oribil arata . Am fost la salon sa ma tund , defapt sa gaseasc o solutie salvatoare pentru parul meu , singura solutie gasita era sa ma tund scurt , pentru ca parul meu sa se regenereze . Buuuuuuun . M-am tuns , am renuntat la placa , si cand spun am renuntat am aruncat-o direct . Dupa o perioada indelungata parul meu a inceput din nou sa creasca , am facut diferite tratamente pentru par dar o prietena mi-a recomandat aceasta lotiune regeneratoare , ii sunt foarte recunoscatoare m-a ajutat foarte mult , lotiunea este foarte buna , mi-am cumparat alta placa mult mai buna decat cea care o aveam inainte , acum placa o folsesc de 2 - 3 ori pe saptamana . Nu va recomand sa faceti ce am facut eu !!! Mi-as dori foarte mult sa incerc aceste produse . :*

    RăspundețiȘtergere
  23. Singurele produse pe care le folosesc in mod constant sunt mierea si galbenusul de ou, pe care le combin pentru a obtine o masca pentru parul meu relativ pretentios. Zic pretentios, pentru ca trebuie sa-i schimb foarte des produsele de curatare pe care le folosesc, plus ca se ingrasa foarte repede, e si foarte fin si se electrizeaza intr-o secunda.
    GFC: Andreea Mihai

    RăspundețiȘtergere
  24. De foarte mult timp sunt fidela uleiului de ricin. De sigur, el nu este un produs destinat exclusiv parului, dar eu il folosesc doar pentru podoaba capilara. Si spun sincer ca face minuni. In afara faptului ca parul creste mult mai repede si mai des, stopeaza si caderea acestui, il face mai rezistent si mai stralucitor.
    Eu il aplic saptamanal, facandu-mi din el un fel de maioneza (doua galbenusuri si o sticluta de 15 ml de ulei de ricin). Las aceasta masca vreo 3 ore, apoi ma spal normal.

    GFC: Andreea Ristea
    E-mail: deealumary3@gmail.com
    https://www.facebook.com/invatand.arta/posts/600630783300298

    RăspundețiȘtergere
  25. Natura m a inzestrat cu un par frumos, des, matasor, dar din pacate cu o fire ce simte nevoia de schimbare. Bineinteles ca daca te faci blond, brunet, roscat, cu suvite, decolorat si iar vopsit, parul nu mai are cum sa tina pasul. Cred ca cea mai paguboasa perioada pentru par a fost atunci cand am fost blonda, am incercat de de tratamente la salon la leacuri babesti(wella,Kerastase, joico,galbenus de ou, cu lapte, cu miere,cu petrol, fiole, pastile, minerale etc)... Ce n am incercat :) unele oribile ca miros, altele fara imbunatatiri grozave, altele ok. Din pacate nu am ramas fidela niciunuia, prea curioasa sunt cand apare ceva nou sa nu cumpar, in schimb in fiecare balsam masca imi pun ulei de ricin, de macadamia, de migdale si argila. Pentru mine pare o combinatie buna si mi revitalizeaza parul. Iar acum iubesc
    Tratament Leave-in Kerastase Nutritive Nectar Thermique :) pe care il recomand cu placere.Il pun pe parul umed si ma usuc si gata aranjat de par, se aseaza, nu se mai alectrizeaza, miroase bine si mi face parul moale.

    RăspundețiȘtergere
  26. Am probleme cu matreata si folosesc destul de des un sampon cu sulf preparat in farmacie. Un alt produs pe care il folosesc saptamanal de cativa ani este balsamul de par de la Elseve Re-nutrition cu laptisor de matca. Il folosesc pe varfuri pentru ca au tendinta de uscare.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred ca o sa incep prin ai multumi parului meu ca ma mai suporta si nu pleaca.Saracul a trecut prin multe de-a lunguul vietii dar cel mai des il supun la vopsit si intins.Nu am un produs de ingrijire special care sa ma fi facut sa ma indragostesc de el,insa folosesc cu drag de ceva timp din gama Loreal Elvital balsamul si masca.pana acum le-am folosit pe cele cu arginina si cele pentru par vopsit.Se pare ca parul meu le place pentru ca desi am un par cret si cu tendinta de uscare,este sanatos.Mult nai sanatos ar fi daca as renunta la placa,insa din pacate inca nu pot.Iar acesta ar fi motivul pentru care mi-as dori din suflet sa incerc produsele Tresemme.Am auzit numai pareri pozitive si mi-as dori enorm sa fie produsul meu preferat care sa imi protejeze parul impotriva caldurii,pentru ce am incercat eu pana acu numai imi imbacseau parul.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  28. De cativa ani sunt nelipsite din "ritualul" de ingrijire a parului uleiul de cocos ai cel de argan, mastile de la Kalos si crema de par cu extracte naturale si petrol împotriva căderii părului de la VivaNatura formula Leonard Radutz care ajuta la regenerarea parului. Sunt pur si simplu extraordinare

    RăspundețiȘtergere
  29. gfc: irina
    sincer nu, deoarece imi displace total monotonia in ce priveste produsele de ingrijire, indiferent de natura lor(chiar si marca pastei de dinti o schimb periodic). insa pot spune ca brandul pe care il prefer pentru sampon este pantene care a avut in decursul timpului variante de produse specifice nevoilor mele

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna, eu te urmaresc de ceva timp dar nu am comentat. Tu mi-ai dat pontul acum 2 saptamani cu strawberry.net si azi mi-au venit produsele din care 3 gratis :). Folosesc si eu produsele Tresemme , le comand de pe okazii . Am folosit si inca folosesc sampon+balsam si sprayul pentru protectie termica care imi place f mult. recunosc ca samponul mi s-a terminat si in prezent folosesc de la l'oreal

    RăspundețiȘtergere
  31. pana acum nu am folosit aceste produse dar cel mai mult din produsele pe care le-am folosit si placut a fost keratina nu o folosesc de fiecare data dar cand am ocazia mi=o achizitonez

    RăspundețiȘtergere
  32. Produsul fara de care nu pot sa traiesc este balsamul de par. Pana acum am folosit unul de la Nivea [ nu sunt genul care sa isi schimbe samponul/balsamul in mod constant ] , iar de curand mi-am luat unul de la Dove si sunt destul de multumita de el. Chiar nu as putea sa ma spal pe cap si sa ma pieptan fara sa ma fi dat cu balsam inainte. Ar fi foarte incalcit [ chiar daca am parul drept, de zici ca stau numai cu placa in el, este foarte moale, cu fire exagerat de subtiri si se incurca imediat - chiar se plangea fata care ma tunde.. Acum ma pieptana, si in urmatoarele 2 minute, daca batea putin vantul, parul deja era incurcat...].

    Multumim de aceste zile de giveaway-uri, sper din suflet sa fiu si eu castigatoare intr-o zi...

    Bineinteles ca am dat like atat paginii tale si cat si paginii sponsorului, cu numele Pinky Rainbow, te urmaresc prin GFC cu numele just_pinky, iar adresa mea de mail este pinky_rainbow16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna! Eu am parul ondulat si de cele mai multe ori nu trebuia sa ma straduiesc prea mult sa stea intr-un anumit fel. Asta pana acum cativa ani, cand (probabil si din cauza stresului) parul meu a devenit "pleostit", nemaifiind ondulat si lipsindu-i volumul. Atunci am incercat pentru prima oara samponul Schwarzkopf Total Repair si dupa primele doua spalari, parul meu a revenit la volumul si buclele specifice. Din acest motiv, Scwarzkopf a ramas firma in care am cea mai mare incredere, iar samponul Scwarzkopf Total Repair a reusit sa ma scape mereu de problemele cu care s-a confruntat parul meu.

    Adresa de mail: hukiyaa@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  34. GFC: Macy

    Parul meu nu a avut nevoie de prea multa ingrijire doar aplicam ulei de argan, samponat si o masca pentru regenerare, iar ziua aplicam leave-in spray pentru a-l face mai matasos. Dar de curand l-am decolorat si a devenit aspru asa ca trebuie sa am si mai multa grija de el:(

    RăspundețiȘtergere
  35. Citind la tine despre acest site, mi-am cumparat TRESemme pentru apr ondulat! Sunt fana! Iti multumesc frumos!
    GFC: maria
    Email: maria_cleja@yahoo.com
    Multumim mult!

    RăspundețiȘtergere
  36. email - adrianatone@yahoo.com
    Eu am ramas fidela mastii de par de la L'oreal, mai am schimbat sampoanele sau balsamurile de par dar cu masca imi simt parul bine hranit si ingrujit, Folosesc toata gama de masti de la ei, imi plac mai ales cea cu laptisor de matca si cea pt par vopsit :)

    RăspundețiȘtergere
  37. De vreo 3 ani cumpar balsamul pentru par Gliss Shea Cashmere. Am parul ondulat spre cret si pot spune cu mana pe inima ca balsamul asta imi face parul sa zambeasca. Desigur ca imi intind parul din cand in cand, poate putin mai des :) si atunci folosesc leave-in din tot aceeasi gama. Asta pt ca nu am gasit un produs pentru protectie termica care sa ii convina parului meu. Ador mirosul balsamului, imi place ca persista delicat chiar si dupa cateva ore.

    RăspundețiȘtergere