Merita? Eu zic da ... il cheama Toshiba Sattelite C855

6.3.13

Daca ieri va povesteam ca visez la un ceas, astazi o sa revin la o dorinta mai veche de-a mea de care am mai pomenit pe blog si in trecut - am nevoie de un laptop nou si vreau unul rosu (de cate ori v-am mai spus asta?), neaparat rosu.

Laptopul pe care il folosesc in prezent este HP (ca de altfel toate laptopurile pe care le-am avut pana acum), insa sunt constienta ca mult n-o mai duce (deja sunt probleme cu el si a fost "la doctor" de doua ori in ultimul an) si m-am tot gandit care sa fie urmatoarea mea achizitie - ma tenta si o tableta, dar imi dau seama ca nu e suficienta pentru ce am eu nevoie, asa ca am incercat cateva laptopuri in ultimele saptamani si cred ca mi-am gasit noua iubire: Toshiba Sateliite C855-1WF (rosu Modena).


Eu si laptopul meu suntem prieteni buni (am fost mereu - chiar si atunci cand ma scoate din sarite si asta se intampla des in ultima vreme), petrecem o gramada de timp impreuna si-mi stie o gramada de secrete asa ca vreau ceva care sa ma caracterizeze si sa-mi inteleaga nevoile si ce-am citit despre el m-a incantat peste masura. Insa nu e suficient sa stie sa faca, trebuie sa arate si bine ca doar-s femeie si aspectul conteaza (si nu-s superficiala deloc, insa imi place sa admir ceea ce folosesc). 


Asadar m-au cucerit:

- afisajul TruBrite® incorporat - 39,6 cm (15,6") - deja ma vad in pat (cu Bella langa mine) uitandu-ma pe Youtube la cine stie nebunii

- conectorul HDMI pentru a ma lega la un proiector sau televizor HD (nu vreti sa stiti cum e conectat laptopul meu la televizor si ce nebunie e cand vreau sa plec dintr-o camera in alta)

- camera Web HD de 1 megapixel (poate asa nu ma mai intreaba Celina - nepoata'mea - cand ne mai conversam de ce tremura Bella)

- tehnologie audio SRS Premium Sound HD (nu stiu daca voi faceti ca mine, dar eu vorbesc la telefon, ma "uit" la televizor si mai ascult ceva si pe Youtube toate in acelasi timp - cu telefonul si televizorul e in regula, dar mereu pierd ce ma intereseaza pe Youtube din cauza sonorului de la laptop)

- doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0 pentru transferuri rapide de date (acum imi vine sa rad cand ma gandesc, dar acum doua saptamani cand am avut probleme la munca, a trebuit sa transfer o cantitate uriasa de date si n-am avut nici un hard extern la indemana si a fost chin - daca as fi avut laptopul asta altfel statea problema ...)

- interfata Bluetooth 4.0* (ma pierd intre cabluri cand am de transferat ceva si niciodata nu nimeresc cablul bun de la telefon si ma enervez ca nu merge, dupa care imi dau seama ca am pus mana pe altceva)

Am citit, am studiat, m-am documentat, mi-a placut si am intrebat ... verdictul nu l-am dat eu, ci un prieten de-al meu care stie exact ceea ce am nevoie cand e vorba de tehnologie (e cazul sa mai amintesc ca si-a pierdut cateva nopti de-a lungul timpului reparand ce-am distrus eu?). Mi-a spus scurt "va potriviti" si am incredere in el ... cel putin atunci cand e vorba de tehnologie.

Cei de la One It au preturi foarte bune la laptopurile Toshiba (m-am uitat un pic si pe alte siteuri si am comparat) pentru ca sunt parteneri oficiali asa ca sper sa ma laud cat de curand cu noul meu laptop rosu, pana atunci insa continui sa visez .... dar cum va ziceam ieri pe Facebook:


14 comentarii

  1. M-am indragostit de el la prima vedere :) este absolut superb.(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am toshiba sattelite alt model si este fff bun, eu nu am gasit pe rosu asa ca mi-am luat pe negru si apoi am regretat.E foarte frumos micutul si ti-l recomand.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc un Toshiba Satellite de 5 ani si merge ca la inceput. N-am ce-i reprosa. Am si avut grija de el,ce-i drept, in timp... Daca va veni momentul sa-l inlocuiesc, clar tot un Toshiba o sa aleg, asadar si eu te incurajez sa ti-l iei. :) E super frumusel cel de mai sus si are caracteristici utile!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am pe alb, colega mea are pe rosu, doi colegi au pe negru. Au clacat toate cam la 1 an de folosire... mie mi s-a ars hdd-ul, am pierdut toate datele de pe el, lor nu le mai merge hdd-ul... ajunge sa se incinga foarte tare in zona hdd-ului si de aceea crapa.
    Acum, tu stii mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Anamaria, iti inteleg perfect reactia :)

    Irina & Ada, multumesc de pareri, ma bucur sa aud ca sunteti incantate de Toshiba :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, cum arata! E fenomenal! Am si eu nevoie de unul nou, cel vechi da semne de oboseala. Adevarul este ca a fost folosit foarte, foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt parteneri oficiali pe dracu', le vinde SKIN Media si asta ii face "parteneri oficiali"
    http://www.clubtoshiba.ro/primavaratoshiba

    RăspundețiȘtergere
  8. am 2 laptopuri,HP si TOSHIBA. Toshiba e net superioara! pup
    p.s.dar mai bun e sony vaio

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am un laptop ca asta, dar pe alb :D E frumos ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Pica la fix articolul, laptopul meu ma chinuie de cateva luni si parca vad ca ma lasa singura cat de curand. Da...laptop colorat n-am avut niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti urez sa-ti indeplinesti dorinta :) Mie ecranul nu-mi place, am eu fixul cu full HD, e adevarat ca si stau mult cu ochii-n el, dar in rest e ok, mai ales ca zici ca se potriveste nevoilor tale.
    Si eu mi-am dorit unul colorat, dar n-a fost sa fie :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ti-as sugera sa iti cumperi un ultrabook. Necesita mentenanta minima si e mai portabil (mai usor). Uite un exemplu http://www.emag.ro/ultrabook-hp-envy-6-1120sq-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3317u-1-70ghz-ivy-bridge-4gb-ssd-128gb-amd-radeon-hd-7670m-2gb-microsoft-windows-8-midnight-black-c4t93ea/pd/ET7QKBBBM/?ref=list_p1_l1 - are si placa video foarte buna in caz ca vrei sa te joci. Iar SSD-ul il face ultrarapid. USB 2.0 nici nu ar mai trebui sa existe la computerele noi dar din pacate si asta are unul insa are 2 usb 3.0, ceea ce e bine. Are HDMI, camera web HD, ecran HD, tot ce vrei. In caz ca ai mult de stocat, iti poti lua un hard extern micut. Scuze pentru reclama (poti edita tu comentariul). Ecranul full HD presupune greutate in plus. Sunt mai scumpe dar eu cred ca se merita. Oricum, succes!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru pareri, e bine sa afli mai multe experiente care sa te ajute sa iei o decizie. :)

    RăspundețiȘtergere