8 castigatoare

15.3.13

N-o sa ma lungesc cu vorba, am citit de mai multe ori tot ce ati scris la giveawayurile din perioada 1-8 Martie si, ca de fiecare data, mi-a fost greu sa aleg pentru ca as vrea sa dau fiecareia ceva daca as avea cum (marturisesc ca au fost cateva premii unde am ales mai mult de o castigatoare si am lasat si destinul sa decida pentru ca mi-a fost imposibil sa aleg intre 2-3 comentarii care mi-au mers la suflet).

Vreau sa va multumesc pentru pareri si pentru sinceritate ... si mi-a placut mult sa citesc parerile celor ce ma urmariti, dar ati stat in umbra pana acum. Sper sa o faceti cat mai des de acum inainte ... iar multe dintre cuvintele lasate la giveawayul din prima zi mi-au dovedit ca am cititoare care citesc printre randuri ... si asa e, sunt in acel moment al vietii cand sunt pregatita pentru a aprecia si a ma bucura ... si emotiile voastre (si curajul de a scrie in unele cazuri) sunt "rasplata" mea.

Va spun doar sa ramaneti cu ochii pe blog astazi pentru ca am pregatit ceva pentru diseara ... si nu va fi o singura castigatoare ...

Asadar castigatoarele din cele 8 zile sunt:

ziua 1 - MAC: Alecsa89X

ziua 2 - TRESemme: Allesandra

ziua 3 - SlimArt: Deea (Andreea Ristea)

ziua 4 - Mario Badescu: Anonim (anamafashion@yahoo.ro)

ziua 5 - RoseBeauty: Anonim (gianinaaniela@yahoo.com)

ziua 6 - China Glaze: ama

ziua 7 - Nastelle: silvia510 (silvia_pascariu@yahoo.com)

ziua 8 - Paula's Choice: Ana Matei

Corina a decis sa ofere mostre de BHA 1% pentru 3 dintre cele ce s-au inscris: Diana B, Ana-Maria L. si Anonim (azaleeafuxia@yahoo.ro ).

Si eu vreau sa trimit cuiva ceva .... insa nu mai gasesc comentariul cu pricina (desi le-am luat la "puricat", mi-a fost imposibil sa-l mai gasesc intre atatea sute) ... o cititoare a comentat la una din zile si mi-a spus ca nu comenteaza pentru premiul respectiv, dar ca si-ar dori sa aiba ceva de la mine. Oricine esti (ca nici daca ma omori nu-mi amintesc acum detalii) lasa-mi un comentariu aici sa te descopar.

Astept mesaj cu numele complet, adresa (si numarul de telefon - intrucat nu stiu cum vor expedia sponsorii unele dintre premii - posta sau curier) si sa sper sa va bucurati de ce ati castigat.

17 comentarii

  1. Vaiiiii,nu pot sa cred !!! Multumesc !! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa creeeeed! Multumesc mult! Acum iti trimit mail :*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. multumeeeesc! visam la ojele astea... :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Topai ca o nebuna de 5 minute, noroc ca bebe doarme ca speriam copilul :D.
    Am intrat , ca in fiecare zi , sa vad azi cu ce ma mai delectez si am avut surpriza sa constat ca ai anuntat castigatoarele. Am citit de mai multe ori, nu mi-a venit sa cred dar EU SUNT!!!!!!

    Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult pentru premiu ,mi-ai facut o surpriza foarte frumoasa , felicitari pentru toate castigatoarele. Abia astept sa testez produsele . Multumesc si sponsorului .Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari tuturor castigatoarelor si multumim din suflet pentru generozitate, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://florentinaenache.wordpress.com/2013/03/13/leapsa-bestworst/#more-222

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar si eu? Am fost tare, tare bucuroasa de nu-mi venea sa cred cand mi-am citit numele :D Multumeeesc :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari castigatoarelor si tie imbratisari speciale!
    Pentru ca te citesc cu drag, mi-am amintit de postul persoanei care spunea ca nu comenteaza pentru premiu, si mi-am permis sa-ti dau o mana de ajutor:

    Ana spunea...

    Camelia,

    Nu comentez pentru premiu ci pentru ca trebuie sa recunosc ca posturile tale sunt primele pe care le citesc dimineata. Si imi face placere sa te citesc, simt ca imi incep ziua placut, langa o prietena.

    Cred ca apartin unei majoritati cand declar ca cel mai mult imi plac posturile personale, despre trairile tale pentru ca toate trecem prin aceleasi trairi cateodata si faptul ca tu iti infrunti vulnerabilitatea atat de deschis este impresionant. Admir onestitatea cu care iti descrii trairile si curajul de a vorbi despre lucruri un pic "tabu".

    In al doilea rand imi place ca abordezi si prezinti tot felul de produse noi, ne povestesti experientele tale inclusiv cu aspecte negative fara sa te ascunzi dupa deget si fara false pudori. La tine am citit prima data despre cupele menstruale si imi aduc aminte ca mi-am spus: in sfarsit o femeie adevarata, nu o mimoza din "Perfect"Land.
    Asta este parerea mea despre tine: o femeie adevarata careia nu ii este teama sa fie vulnerabila sau foarte puternica, care iubeste animalele in realitate, nu doar cu poze pe Facebook si chiar face ceva pt ele. O femeie care are curaj sa fie sincera si asta este ceva atat de rar!!

    Si nu in ultimul rand iti admir gustul: ai un gust impecabil, rafinat, matur. Si asta este ceva rar:)

    Te imbratisez!
    1 martie 2013, 15:02

    Sper ca nu te superi :)
    Esti minunata!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult! Ti-am raspuns pe mail.

    RăspundețiȘtergere