Mario Badescu Drying Lotion

12.3.13

Am primit de la Carespot Drying Lotion de la Mario Badescu (gasiti aici detalii despre produs) acum mai bine de o luna si l-am folosit imediat intrucat aveam un cos pe maxilar si m-a impresionat pentru ca a disparut in cateva zile si n-am ramas cu nici un semn (am folosit si un ulei de care o sa va povestesc maine mai multe). Insa de atunci n-am mai avut ocazia sa vad daca chiar isi face treaba bine ...


... asta pana saptamana trecuta cand m-am trezit cu un cos dureros si mare pe obraz si m-am gandit ca e momentul perfect sa incerc iar Drying Lotion sa vad daca chiar e asa cum mi s-a parut la prima folosire. Si nu m-a dezamagit.

Produsul este format din doua parti care nu se amesteca intre ele (eu am folosit un bat pentru urechi pentru a ajunge la partea roz - cea care se si aplica pe fata) si am aplicat seara (dupa ce mi-am curatat fata) pe zona cu probleme. Am lasat produsul sa actioneze toata noaptea si dimineata m-am spalat pe fata (desi nu mai exista nimic pe fata).


Cosul de pe obraz de care v-am povestit mai sus (desi rosu, nu alb, cum spun ei ca ar trebui sa fie ca produsul sa actioneze) s-a miscorat considerabil dupa prima folosire, iar dupa a doua nu mai este zona deloc umflata si roseata s-a ameliorat, ceea ce nu s-ar fi intamplat cu asemenea cos daca as fi folosit alt produs. (pe zona pe care l-am folosit prima data - pe maxilar - imi aparea periodic cate un cos - de mai bine de o luna zona este curata si n-a mai aparut nimic, posibil sa fie "de vina" si produsul asta)

Mie imi place si-l recomand daca va confruntati cu probleme de genul asta (puteti citi si parerile Andei si ale lui Jules daca va tenteaza sa-l incercati si nu sunteti sigure).

L-ati incercat? Cum vi s-a parut? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. Wow, cred ca produsul asta mi-ar trebui si mie! Din cate spui, face treaba foarte buna! Pe mine ma terorizeaza cosurile inflamate si rosiatice, pt ca sunt foarte foarte dureroase! Si, precum apar si la tine, alea mai dureroase parca numai in zona maxilarului se gandesc sa apara... Dar de ce se aplica partea roz pe fata? Adica daca iei doar din solutia de deasupra celei roz, nu se va observa nici-o ameliorare a cosului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca, maxilarul si barbia - cauze hormonale, nu stiu sa-ti spun cum e cu ingredientele ca nu ma pricep (banuiesc insa ca partea lichida este un mediu care pastreaza partea roz - care face treaba).

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles... Multumesc pt raspuns! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu mi am luat crema de noapte cu colagen si cea de i cu vit c. Chiar am un ten mai luminos, dar ma enerveaza ca s cam unsuroase si intra maai greu in piele. Doar mie mi s o parea? dar sa spunen ca sufera baba la frumusete.. nu am mari probleme cu tenul, dar pare bun pentru o urgenta. Tot 3 luni are garantie? ca atunci cred ca mai bn as cauta o monstra..

    RăspundețiȘtergere
  5. iuliatns, 6 luni, nu exista mostre pentru produsul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. vai vai vai ce taree! si mie mi-ar trebui maxim un astfel de produs, ma terorizeaza cosurile astea cateodata :)

    RăspundețiȘtergere