Ispita zilei: ceas Karl Breitner Elegance

5.3.13

V-am mai spus ca in ultimii ani nu am purtat deloc ceasuri (in urma unor probleme cu o dermatita de contact care mi-a facut mana praf acum ceva vreme) si nici bratari. Asa cum ati vazut in ultimul an bratarile au devenit una din obsesiile mele, asa ca in ultimele saptamani m-am incumetat sa port iar si ceasuri, asa ca mi-am tot clatit ochii pe diverse siteuri cu ceasuri ...

Asa am dat de ceasurile Karl Breitner pentru ca mie imi plac ceasurile barbatesti. Mi-au placut intotdeauna si cred ca ma vor fascina mereu. Am si cateva ceasuri micute, finute, de "doamna", insa nu simt ca ma reprezinta. Prefer un ceas mare pe care sa-l indulcesc cu niste accesorii feminine ... asta sunt eu.

Ceasul Elegance (si ca sa fiu sincera ma tot uit la el inca de cand au fost promotiile cu Black Friday) este exact ceea ce as alege sa port zilnic - varianta cu cadran negru este cea care ma atrage cel mai mult (am oscilat intre varianta asta si cea cu auriu, insa parca as alege totusi negrul - cea cu cadranul alb pe mine nu e deloc genul meu).


Imi place cum arata, iar cureaua neagra din piele veritabila ma face sa cred ca nu voi avea probleme sa-l port zilnic - si ma gandesc la problemele pe care le-am avut in trecut. Faptul ca sticla ceasului este din safir cristal rezistent la zgarieturi si ca asigura mult timp vizibilitatea cadranului nu poate decat sa ma faca sa ma gandesc ca asta ar putea sa fie ceasul care sa-mi reziste (desi tin la lucrurile mele, nu sunt deloc atenta cand le port si reusesc sa le "marchez" repede).

As putea sa va spun de mecanismul cuart de mare precizie de calibrul ETA 955.412, dar ar fi doar niste date tehnice pentru ca nu stiu cu adevarat despre ce vorbesc. Insa stiu ca atunci cand spui ceas elvetian spui calitate si rezistenta in timp si asta e suficient sa-mi intareasca convingerea ca il vreau si sa-mi doresc sa mi-l fac sau sa-l primesc cadou in curand.


Cred, de asemenea, ca este un cadou pe care il poti face fara nici o rezerva oricarui barbat (si de ce nu femeie daca are gusturi asemanatoare cu ale mele) care are grija de el si de imaginea lui. Este genul de cadou cu care mergi la sigur ... eleganta, precizie si rafinament.

Sunt curioasa voua ce ceasuri va plac, daca aveti vreun ceas Karl Breitner sau ce ceas ati alege voi de pe site.

9 comentarii

  1. Imi plac ceasurile foarte mult, dar purtate doar ca un accesoriu. Chiar daca am ceas la mana, verific ora tot la telefon.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată superb!!!

    Eu sunt nebună după ceasuri, am foarte multe. Nu port chiar în fiecare zi, dar îmi plac mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte frumos ceasul, mi se pare ca se potriveste mai mult unei femei decat unui barbat, desi e mare ca dimensiune pare foarte elegant si feminin, parerea mea :) . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Deea, da, e obisnuinta.

    Jolie, sa le porti cu placere :)

    Anamaria, sunt de acord cu tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos si elegant! Si eu l-as purta! Eu, de ceva timp, am o fixatie pentru un ceas Festina, cu cadran alb. Am evitat pana acum ceasurile cu curea sau cadran de culoare alba, dar ceasul asta mi s-a parut superb si mi-l doresc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Beauty Tested, gusturile se schimba pe masura ce inaintam in varsta, sigur o sa inceapa sa ne placa si altele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place..si cred ca s-ar potrivi stilului meu vestimentar

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac ceasurile de la Fossil, insa nu pot decat sa imi pun pofta in cui, momentan nu imi permit un astfel de ceas! Si daca tot vorbim despre ceasuri, vreau sa spun ca imi place foarte tare felul cum arata pe mana un ceas langa bratari :)

    RăspundețiȘtergere