Giveaway - ziua 6: China Glaze

6.3.13

Premiul de astazi este oferit de Beauty In The Bottle si sunt sigura ca o sa va placa: puteti castiga trei oje din colectia China Glaze Tranzitions (Modify Me, Altered Reality, Metallic Metamorphosis) - isi schimba culoarea la aplicarea top coat-ului.


Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu si sa-mi spuneti care ar fi oja pe care ati alege-o daca ati putea sa pastrati una singura din tot ceea ce aveti.

Asa cum am spus deja voi alege eu fiecare castigatoare in parte si voi alege folosindu-ma de inima, nu de cap. Va puteti inscrie si daca nu urmariti blogul prin GFC doar sa lasati o adresa de mail la inscriere ca sa va pot identifica.

Aveti timp pana pe 10.03 ora 22 si voi anunta toate cele 8 castigatoare in data de 15.03.

As aprecia daca ati da like paginii sponsorului (http://www.facebook.com/Beauty.In.The.Bottle) si share acestui giveaway pentru a avea si alte persoane sansa sa incerce produsele.

91 de comentarii

  1. Oja din centru mi-a atras foarte mult atentia. Deci pe ea sigur o aleg. Chiar daca toate nunatele sunt dragute !

    RăspundețiȘtergere
  2. Avon Colortrend nuanta NATURAL GIRL
    e-mail: alinatintea04@yahoo.com
    GFC:Pinky

    RăspundețiȘtergere
  3. Avand in vedere ca sunt innebunita dupa culoarea mov, as alege o oja mov pe care o am si mi-as pune-o in geanta sa o am pretutindeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. o oja gri metalic pe care am achizitionat-o recent de la Lady's...deocamdata e preferata mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. este sa greu sa spun care mi-ar placea mai mult si totusi trebuie sa dau un raspuns, daca r fi sa castig as alege China Glaze Metallic Metamorphosis.

    RăspundețiȘtergere
  6. Singura oja pe care as pastra-o din colectia mea e China Glaze - Cashmere Creme 117. Ador nunata ei si o recumpar mereu de la Roxana (Beauty In The Bottle). Este foarte rezistenta (de fapt toate ojele China Glaze sunt rezistente si calitative), se aplica uniform pe unghii si are o nuanta de "lapte cu cacao" adorabila, ce se potriveste oricarei ocazii.
    GFC: Andreea Ristea
    E-mail: deealumary3@gmail.com
    FB: https://www.facebook.com/invatand.arta/posts/108745479295866

    RăspundețiȘtergere
  7. o oja albastra de la color club pe care mi-am luat-o de pe ebay,este albastru perfect :X
    e-mail : chereches.anamaria26@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta chiar este o intrebare grea pentru mine ... Din toate ojele mele cred ca as pastra o oja CG si anume First Matte.Este un albastru inchis fara sidef.Am ales aceasta nuanta pentru ca mi se pare ca o pot folosi atat vara cat si iarna,si este printre preferatele mele:)Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Antohe Cristina-Elena6 martie 2013 la 17:59

    as pastra-o pe prima din imagine daca as castiga.Imi place f. mult nuanta si de cand sunt mamica nu mi-am mai permis sa-mi cumpar o oja de calitate (de fapt n-am mai cumparat deloc :) .
    link share http://www.facebook.com/cristinaelena.antohe/posts/573596615983718
    fb like Cristina-Elena Antohe
    gfc cristina elena antohe

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca ar fi sa aleg o singura oja dintre toate pe care le am momentan, ar fi o adevarata tragedie :)) dar, totusi, cred ca m-as opri la Flormar M124, un nude foarte frumos si finut.

    RăspundețiȘtergere
  11. As alege oja From A to Z-urich de la OPI pentru ca iubesc culoare un fel de visiniu rozaliu ( nu prea stiu exact cum sa o denumesc). As alege aceasta oja deoarece culoarea este superba, feminina, primavaratica fara sa dea impresia de prea mult, totodata culoarea e una versatila si imi da o stare de bine atunci cand o port. Un alt plus ar fi faptul ca oja este de o calitate exceptionala si manichiura arata perfect mai multe zile :) (chiar daca spal vase) d_alexandra95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Oja aceea albastra este super.mi-ar placea :)

    RăspundețiȘtergere
  13. 1??? Adica 1 singura oja?:)) M-ai lovit fix unde ma doare=))
    As alege 1 din colectia de roz-uri, 1 din colectia de mov-uri, inca una din colectia cu glitter, inca una nude, hai si un pastel,si un neon si un rosu...
    Nu ma pot decide la doar 1 :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca ar fi sa aleg o singura oja - desi mi-e aproape imposibil - cred ca as pastra un turcoaz sau albastru :) imi plac mult aceste variatii de culori

    RăspundețiȘtergere
  15. Flormar nr.246 este preferata mea...

    RăspundețiȘtergere
  16. imi este greu sa fac o alegere pt toate sunt frumoase. daca este sa aleg una din cele 3 , as alege China Glaze Metallic Metamorphosis. daca ar fi aleg una din ojele mele personale ar fi gri metalic sau violet metalic.
    email : yryna1986@yahoo.com
    gfc: yrynuka yrys

    RăspundețiȘtergere
  17. Din pacate nu detin oje de firma, dar am avut ocazia sa incerc produse din gamele de lux si nu m-au impresionat . Oja mea preferata este una rosie, no name :)
    E-mail: iarina1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca ar fi sa ma opresc la o singura nuanta ,cu siguranta aceea ar fi nude.
    Pentru ce este rafinata, eleganta si discreta si poate fi purtata cu succes atat cu o tinuta sobra cat si cu una colorata, atat la birou cat si la petreceri de tot felul.
    Consider ca este aliatul nostru numarul 1 in orice situatie!
    Deasemenea,cred cu tarie ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei, deci implicit unghiutele trebuie sa arate impecabil, ingrijite si "pictate "cu toata atentia pe care o merita!
    Personal, port oja nude in orice anotimp, si de fiecare data ptimesc mici complimente la adresa lor!
    I'm living in my nude nailpolish!<3

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca as avea ocazia , cu siguranta as incerca-o pe cea din stanga .Culoarea mea preferata e albastru , iar nuantele acelea sunt pur si simplu irezistibile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu cu siguranta as ramane cu oja mea rosie de la farmec(singura din categoria ojelor ”cu buget redus” care rezista destul de mult pe unghiile mele)..desi culoarea mea preferata este albastru, purtand rosu pe unghii ma simt mai feminina, mai puternica...mai sigura pe mine...poate unii cred ca sunt de moda veche..ca rosul se purta odata insa din punctul meu de vedere aceasta culoare aplicata pe unghii ma scoate mereu din incurcatura..fie ca merg la nunta, botez..restaurant,club..rosul pentru mine este si va fi la moda!! din cele puse la bataie de tine ma inebuneste prima nuanta..mmm deja ma imaginez purtandu-o :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  21. Din tot ce am (desi nu-s prea multe) as pastra cu siguranta Opi - I'm Suzi and I'm a chocoholic. Este un grena foarte frumos si o oja foarte rezistenta.

    RăspundețiȘtergere
  22. M-am gandit mult la acest raspuns si cred as alege Illamasqua -Gamma... Este un portocaliu intens. M-am gandit ca tot o sa raman fara nicio alta oja, ar trebui sa aleg una ce va atrage toate privirite - neonul- nu doar un simplu rosu, roz, maro, foarte des intalnit. Daca e ceva ce imi place cu adevarat este ca unghiile mele sa fie extravagante :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Una albastra, clar, nu concep altfel! Ce-mi vine acum in minte: Rimmel 840, Behind Blue Eyes.

    RăspundețiȘtergere
  24. La mine e clar! Nu as putea sa renunt, la fel ca multe domnisoare, la oja nude. De ce? Pentru ca este preferata mea in orice anotimp si pentru ca este extrem de versatila, o pot purta foarte lejer si atunci cand am unghiile scurte ca "de bebelus", cum le numeste iubitul meu, dar si atunci cand unghiile mele capata forma si sunt mai lungi, fara ca aceasta sa arate inestetic. Mi se mai pare si ca este foarte usor de asortat, o pot purta foarte lejer cu tinute casual sau sport atunci cand merg la piata, in vizita, cand merg la alergat sau, la fel de bine arata pe unghiile mele la o petrecere, alaturi de o tinuta mai eleganta. Eram oarecum in dubii in ceea ce priveste culoarea pentru ca la fel de mult as pastra si oja de culoare rosie, insa rosul este putin mai pretentios, iar nude-ul nu o sa moara niciodata, este un fel de little black dress al ojelor, un must have pentru orice femeie.

    RăspundețiȘtergere
  25. Alexandra Velisar6 martie 2013 la 18:34

    Daca as castiga si as fi pusa sa aleg una dintre cele 3 oje as alege-o pe cea din dreapta, albastrul acela, pentru ca sunt inebunita dupa albastru si oja aceea mi-a atras atentia de cand am vazut poza cu cele 3.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am avut posibilitatea sa imi cumpar oje de firma, am multe. Cred ca as alege o oja de la Leydi, pentru ca din toate pe care le am. am observat ca rezista cel mai mult pe unghii si culoarea ar fi un verde deschis.

    RăspundețiȘtergere
  27. eu as pastra lacul transparent cu sclipici...e superb!

    RăspundețiȘtergere
  28. e-mail biarox84@yahoo.it
    gfc bianca roxana
    Daca as putea alege o singura oja din toate care le am, cel mai probabil as pastra o oja sidefata/ cu sclipici/ metalica, in orice culoare, sa pot sa o folosesc oricand si oricum, fara probleme. In general optez pentru o asemenea varianta deoarece nu am timp in nici un caz sa imi fac manichiura zilnic, nici macar la 3 zile, astfel ca o varianta mata ar iesi imediat in evidenta daca ar avea vreun colt sarit. Plus ca de cele mai multe ori imi fac manichiura pe fuga, asa ca defecte apar mereu, fara sa vreau si cu o oja cum am spus eu, scap mereu cu fata curata;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Off, doar una am voia sa pastrez? Sigur?
    Probabil, daca ar fi sa aleg, as alege oja neagra. Oja neagra mi se pare ca se potriveste cu orice si oricand.

    Share: http://www.facebook.com/Mihaela.Plesea/posts/103563119833891
    E-mail: mihaela0286@gmail.com.

    Good luck to me!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Trifan Ana Maria6 martie 2013 la 18:45

    Oja din stanga este superba si sigur cu ea as dori sa raman, daca ar fi sa aleg una dintre toate ojele pe care le am sau mi le doresc!

    RăspundețiȘtergere
  31. As alege OPI Mod About You <3 e divina. Este o culoare frumoasa, merge la orice tinuta si e feminina. In ceea ce priveste ojele oferite la GA, as alege-o pe cea mov. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  32. Singura oja pe care as alege-o ar fi una rosie, care nu e luata de la nicio firma speciala dar imi place foarte mult culoarea si pana acum nu am gasit una identica. Consider ca rosu se potriveste la orice si e foarte sexy.

    cosmina.sirbu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. As alege ceva de la Farmasi, o nuanta de rosu (nu stiu exact ce numar are)

    M-as bucura sa incerc premiile de la China Glaze. Nu am incercat niciodata aceast brand. Multumim mult pentru aceste giveaway-uri.

    RăspundețiȘtergere
  34. As pastra doar o oja alba, mata, pentru manichiura frantuzeasca. Desi mi-ar lipsi culorile, m-as simti totusi ca o lady in continuare.

    E-mail: mahmoju@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. nu as putea renunta la preferata mea OPI "bubble bath".. este un roz foarte deschis, aproape ca nici nu se vede pe unghii, dar in acelasi timp e si foarte opac. are cea mai perfecta formula si in acelasi timp rezista mult. ce altceva am putea sa ne dorim de la o oja? :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Prima nuanta este chiar draguta... O ador <3
    hinarushi_rei@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Daca ar trebui sa ma rezum la o singura oja din colectia mea, as alege un turcoaz superb care ma binedispune de fiecare data cand il privesc, poate si pentru faptul ca este culoarea mea preferata. Ma duce cu gandul la mare, la vacanta si la libertate.
    oana.chiciu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna! Deobicei nu particip la concursuri,doar urmaresc blogul din umbra, dar imi doresc enorm una dintre oje, fiindca sunt, recunosc, a nail polish addicted si inca nu am asa oja in colectia mea :)
    Oja preferata si la care nu as renunta e si cea mai scumpa din colectie, dar totodata cea mai de calitate si extraordinar de superba, cum nu am mai vazut alta pana acum. E vorba de Pudding Lane de la Nails Inc, pe care mi-am facut-o cadou cand am terminat sesiunea si de atunci o admir chiar si cand nu o am pe unghii, ca arata minunat si in sticluta, nu mai zic cat e de superba pe unghii si cat de admirata mi-a fost. Ma duce cu gandul la picturile vechi..
    FB Ana Maria
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  39. Scuze, am uitat de mail: tier2466@yahoo.com :*

    RăspundețiȘtergere
  40. Stralucirea data de ea taie orice rasuflare...Caci este o "ea", are suflet, ma defineste, spune totul despre mine. Cand o port, simt ca merg pe un covor de aur, e potrivita oricarui sezon...vara straluceste(si eu odata cu ea) ca nimeni alta in razele soarelui, iar iarna dezgheata orice privire...
    E vorba de OPI GOLDENEYE din colectia Skyfall 007.Doar cine nu a incercat-o nu se regaseste in descrierea mea.

    Hugs Camelia >:D<
    [deliagheorghe@yahoo.com]

    RăspundețiȘtergere
  41. Daca ar fi sa pot pastra doar o singura oja, aceasta ar fi cu siguranta Exotic Encounters de la China Glaze (desi am toata colectia On Safari :)!!!).
    adresa mea de e-mail este: adina_cali_1982@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Cu siguranta as ramane cu o oja care sa inspire feminitatea, sa poata fi purtata in orice sezon, la orice eveniment si de aceea cred ca as alege ori un roz pal ceva frumos si nu aprins, ori din contra un rosu aprins ! Desi cred ca tot la roz pal m-as opri :) Mi se pare o culoare foarte feminina. Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  43. grrrr, m-am gandit si razgandit de nenumarate ori , cu fiecare comentariu citit, ba rosul, ba gri, negru, albastru, mov, se invarteau si dansau in jurul meu, si totusi m-am oprit la .. gri metalizat, deschis Nuanta care ma face sa zambesc cand ma uit la ele :P, rosul parca e prea jucaus si negrul prea serios(atat de serios cat pot sa te faca niste unghite mici care nu au stare pe o tastatura neagra cu litere albe:)) ). o zi frumoasa voua tuturor

    RăspundețiȘtergere
  44. Mirabela Dimciu6 martie 2013 la 19:59

    Am o oja de care depind cand sunt in pana de idei. Aceasta este Rimmel-French Rose, o culoare naturala ce ma ajuta sa ies din impas.

    email: myrrabela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Un lac negru, de la orice firma. Stiu ca nu e o culoare propriu-zisa, dar aproape de fiecare data cand am purtat lac negru am avut noroc in ziua respectiva. In plus, il pot combina cu orice alta culoare, pot desena cu negru, il pot amesteca cu alte culori, e pur si simplu perfect atat pe unghii scurte, cat si pe unghii lungi. <3

    E-mail: mistique_katt@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. gfc:mimi mimi
    Am multe oje si le iubesc pe toate deoarece imi plac culorile.In ultimul timp mi s-a pus pata pe manechiura caviar pe care mi-am facut-o,in nuanta de mov,super draguta si eleganta.Totusi,daca ar trebui sa pastrez una singura as pastra "nemuritorul" rosu care da nota de feminitate si se asorteaza la orice.(am una de la Rimmel 60 sec).Oja pe care o ador din cele de la China Glaze pe care le oferi e prima ador si nuata aceea si nu o am si s-ar asorta cu rochea mea de catifea acceasi nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna, Camelia!
    Nu as renunta nicicum la oja mea preferata FARMASI, rosie!
    te urmaresc: new_nadiabios@yahoo.com
    share: http://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/577203962299617
    fb: nadia alina candrea

    RăspundețiȘtergere
  48. Chiar daca imi plac multe nuante de oje (mai ales cele movuli, rozali), nu mi-ar fi greu sa-mi aleg una singura. Ar trebui sa mearga la orice tinuta, la orice intalnire, oriunde si oricand deci clar ar fi o nuanta de nude :).
    Am dat share aici: https://www.facebook.com/federova19/posts/435706816513237
    Like cu Federova Kik
    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  49. eu nu am fooooarte multe oje (vreo 8), dar e una pe care o ador: french quarter for your thoughts de la opi. pe langa faptul ca e o culoare absolut superba, usor de asortat (parerea mea), am cumparat-o si in ultima zi a celei mai frumoase calatorii din lume, deci are valoare sentimentala :D

    email: irinastoica91@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. OPI - It's a Girl
    email: criss21212000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Am multe oje insa oja pe care as pastra-o este oja cumparata de ziua mea de tata, mereu el se chinuia sa imi cumpere cate ceva singur fara ajutorul mamei, iar acum imi lipsesc cadourile lui, asa ca oja rosie, pe care si acum o am, cam jumaate as pastra-o dintre toate ojele ce le am pentru ca inseamna mult pentru mine,este printre ultimele cadouri de la el si cu drag ma dau cu ea si as vrea sa fie interminabila. Pot spune ca atunci cand ma dau cu ea imi curge cate o lacrima pentru ca imi e tare draga.

    email:larissa_7@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  52. china glaze ruby pumps http://blogbyflora.blogspot.ro/2013/01/colaborare-red-nails.html

    fb: dumitrascu florentina
    share: https://www.facebook.com/dumitrascu.bita/posts/353437834762328

    RăspundețiȘtergere
  53. Daca ar fi sa aleg o oja pe care as folosi-o in continuu ar fi o nuante nude [ portocaliu spre roz] de la Natty.

    RăspundețiȘtergere
  54. Phiu grea provocare...sa aleg o singura oja din cele pe care le am? M-am ridicat, m-am dus la cutia cu oje si m-am uitat indelung la ele. Cea asupra careia mi s-au oprit ochii a fost inglot nuanta 823. O port pe unghii foarte des si mi se pare ca e potrivita pentru orice moment al zilei si orice situatie. Culoarea e minunata. Sunt curioasa insa ce ai alege si tu draga Camelia daca ai fi pusa in aceeasi situatie.

    RăspundețiȘtergere
  55. o doamne. o singur oja?! din toate ale mele?? :))
    hm..greu tare, dar..aleg Layla 04, holografica mea iubita <3
    email: bbyqdoll@gmail.com
    gfc: bbydoll

    RăspundețiȘtergere
  56. Singura oja pe care as pastra-o ar fi OPI - Nomad's dream. este o nuanta nude, are o textura lejera, e rezitenta, feminina, imi face unghiile frumoase, atrage atentia intr-un mod foarte placut, exprima gingasie....se potriveste cu orice.

    e-mail: yoanna_20d@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. in perioada aceasta imi place foarte mult culoarea coralsi din aceasta cauza as alege aceasta culoare.

    RăspundețiȘtergere
  58. As alege China glaze luxe and lush

    RăspundețiȘtergere
  59. China glaze luxe and lush
    Matei_livia_roxana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. In momentul de fata nu as putea renunta la top coat-ul matifiant de la rimmel. Imi place ca poate fi aplicat peste orice nuanta de oja si ii da un aspect interesant.
    E-mail: dd_flyordie@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  61. e-mail:lazarlucy@yahoo.es
    Gfc:lucicalazar2
    imi plac toate...in general eu ma dau cu mov,roz sidefat,rosu,negru dar numai la picioare pentru ca am o problema la unghiile mari....as alege-o pe aceea din dreapta pozei :D GREU DE ALES NUMAI UNA :)

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna Camelia!
    Urmaresc blogul tau ocazional si cumpar de la Roxana ocazional. Particip la concurs pentru ca intrebarea mi s-a parut inedita. Wow, trebuie sa aleg una?

    Din toate culorile posibile dintre care muuulte verde si muuulte mov, aleg... Un albastru cu tenta gri/verde - OPI: I Have a Herring Problem. Este purtabil in orice ocazie si rezista OK pe unghii; are un sclipici discret care o face sa nu fie doar un gri colorat.

    Adresa email o gasesti aici:
    http://unghiuri.files.wordpress.com/2010/08/email1.jpg?w=580

    This was fun :)

    RăspundețiȘtergere
  63. Madalina Crainic7 martie 2013 la 08:08

    Din colectia mea de oje, pe care o poti vedea aici -> http://instagram.com/p/UoDRKFEs_w/ as pastra oja Chanel Peridot din 2 motive: mi se pare cea mai frumoasa oja pe care o am (are nunate spectaculoase de verde/auriu in functie de lumina) si am primit`o cadou de la sotul meu care stie exact ce imi place.

    RăspundețiȘtergere
  64. Madalina Crainic7 martie 2013 la 08:12

    am uitat sa las e-mail-ul, eh, greu la ora asta, inca ma trezesc :) asadar... maddy_ro_00@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. gfc: irina
    share: http://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/544593335584701
    momentan am 3 oje, iar vara le schimb cu alte 3. dintre ele cel mai mult imi place oja gri de la Gabrini pe care am folosit-o si anul trecut, e un fel de recidiva, caci e mata si, zic eu, perfecta pentru orice sezon rece, indiferent de tendinte

    RăspundețiȘtergere
  66. Aurelia aurelia_anca@yahoo.com7 martie 2013 la 09:28

    Imi plac ojele, recunosc! as vrea sa le am pe toate, dar...preferata mea este o oja Nude de la Pastel, cu foarte putin sclipici in ea, care ma face sa ma simt ingrijita, sigura pe mine. Nu e nici prea stridenta, nici de neglijat, am primit multe complimente pentru ea!

    RăspundețiȘtergere
  67. Este foarte greu sa aleg una din toate ojele pe care le am, as fis uparata cateva zile :))) Dar cu siguranta nu as renunta la nuanta de rosu de la OPI :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Daca ar fi necesar sa renunt la toate si sa raman numai cu una... as alege un lac cristal clear! Cu vitamine si care sa-mi intareasca unghiile, fara culoare - caci mi-ar fi greu sa aleg una care sa se potriveasca in orice situatie, la orice tinuta! Si as merge pe ceva natural, nu da gres niciodata!:)
    corinne_dr@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Cu siguranta as alege o oja neagra. Este preferata mea si nu dai gres niciodata cu aceasta culoare. O poti purta atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii fara probleme.
    lady_dyralu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Cred ca as alege o nuanta de visiniu de la Avon, mi se pare potrivita in orice anotimp si se potriveste cu pielea mea alba..

    RăspundețiȘtergere
  71. as alege un lac cu vitamine pentru unghile mele care sufera rau de tot ceva transparent ar fi ideal .ciocoiunicoleta70@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna Camelia!
    Eu am colectie destul de mare e oje, am si firme mai scumpe ca OPI, CG sau A-England (de la draga de Roxana, normal) dar am si destule de la Orkide, Gabrini sau Golden Rose.
    Daca ar fi sa aleg una singura din ele, suprinzator as alege un Golden Rose albastru marin inchis. Nu e o oja high-end, trebuie aplicate 3 straturi pentru a fi opaca, insa ma leaga de un moment frumos din viata mea: a fost prima oja primita cadou de la o prietena draga mie, Anca, oja datorita careia m-am prins in nail art. Ea se leaga de primul meu model facut cu placute Konad, cand mi-am pus fulgi de zapada peste oja albastru inchis. N-o sa pot uita fiorul de incantare cand am intrat la birou si o gramada de colege mi-au luat mana, sa se examineze incantate si sa zica: Nu pot sa cred ca le-ai facut tu! Astfel de unghii nu se pot face acasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  73. Cred, cu greu, daca ar fi sa raman doar cu o oja as ramane cu Farmec nr 29 pentru ca e o culoare frumoasa si rezistenta :-? acum, sper sa nu fiu pusa vreodata in situatia asta :))

    RăspundețiȘtergere
  74. As alege o oja rosie pentru ca este culoarea mea preferata s pentru ca ma ajuta sa am mai multa incredere in mine.

    RăspundețiȘtergere
  75. Daca as putea pastra o singura oja dintre cele 3, as pastra-o pe prima. Mi se pare o culoare superba, cu atat mai mult daca si-o schimba la aplicarea unui top coat! Imi tresare inima numai cand ma uit la imaginea de mai sus! :))

    Am dat like paginii tale de Facebook si paginii sponsorului cu numele Pinky Rainbow, te urmaresc prin GFC cu numele just_pinky, iar adresa mea de mail este pinky_rainbow16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  76. Daca as putea sa pastrez o singura oja ar fi cea de la Farmec nuanta nude:)

    RăspundețiȘtergere
  77. As alege o nuanta nude - OPI Tickets to paradise din mai multe motive: merge in orice anotimp, la orice tinuta, rezista o saptamana, e feminina, dar cel mai important: ma uit la mainile mele si zambesc:) azi sunt la fel de incantata de aceasta oja ca si in urma cu cativa ani cand am cumparat-o prima data, ceea ce la mine se intampla foarte rar.
    azaleeafuxia@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  78. Imi cer scuze, daca as putea sa imi modific raspunsul, acum am realizat ca am raspuns gresit la intrebare :)) . Cred ca eram atat de fermecata de ojele de mai sus, incat nu am mai stiut ce scriu! Daca as putea sa pastrez o singura oja dintre toate pe care le am deja, ar fi...o oja neagra cu sclipici pe care o am de la Farmasi. Imi place combinatia facuta..negru si sclipici..si nu m-as mai putea desparti de ea! :D

    Again, adresa de mail este pinky_rainbow16@yahoo.com

    Inca o data, imi cer scuze pt neatentia mea!

    RăspundețiȘtergere
  79. email: pen.alan_ch@yahoo.com

    Inca visez sa am o oja China Glaze in colectia mea (nu am avut posibilitatea nici sa le incerc,nici sa le achizitionez din pacate).
    Dar daca ar fi sa aleg o singura oja.. as alege un rosu sangeriu de la Avon Speed Dry(pentru culoare,nu pentru calitate)
    Multumesc pentru oportunitate!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  80. Sunt super ojele, nu stiam ca este si aceasta varianta. Daca ar fi sa pastrez doar una din ele asa alege-o pe cea albastru-mov. Love it:)

    RăspundețiȘtergere
  81. Daca as fi pusa in postura de a alege o singura oja cred ca pe prima as alegea. Imi place tenta de verzui.
    share http://www.facebook.com/ramona.papadopol.5/posts/335985736513136
    email rokolla@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna intrebare, Camelia! Dar la mine hotararea e usoara - as alege singura oja Essie pe care o detin, nuanta Lilacism. Este, asa cum spune numele, un mov foarte deschis, lila discret, fara sclipici. Insa motivul pentru care as alege-o pe ea dintre toate ojele mele este simplu: a fost si este singura oja care mie personal imi rezista cu adevarat pe unghii; culmea, cel mai bine rezista fara base coat. Eu am o mare problema cu rezistenta lacurilor de unghii, mai mult de 2 zile imi este imposibil sa pastrez o culoare pe unghii pentru ca invariabil sare intr-o veselie.

    Sa mai spun ca ma leaga si amintiri de acea oja Essie? :) Am cumparat-o din strainatate intr-o vacanta deosebita si, daca as fi stiut ceea ce stiu acum, as fi luat cel putin 5! La noi se gaseste foarte greu spre deloc, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  83. Daca ar fi sa aleg o oja, as alege una nude, imi place mult! Fetitei mele de 5 anisori, nu i-ar surade ideea, ei ii plac mult cele colorate, ii mai pictez unghiutele unori la sfarsit de saptamana! Cand a vazut poza cu ojele, a zis: 'le cumperi, ca imi plac toate :)))'
    Gfc: maria
    email: maria_cleja@yahoo.com
    Iti multumim!

    RăspundețiȘtergere
  84. Wow, tu de fapt oferi 6 oje, nu doar 3, la cum se schimba culoarea :))
    Nu ma pot lauda cu oje scumpe , deoarece nu ma indur sa dau multi bani pe o sticluta, insa de curand am facut o "afacere": am cumparat o oja la 6 lei absolut superba. Nunata este albastru inchis si trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa de cat de uniform se aplica si de cat de repede se usuca. Am cumparat-o din magazinul Just Cosmetics si cred ca voi incerca si altele de acolo, daca nu le voi castiga pe acestea.
    In orice caz, pana acum nu stiam de acesta marca de oje, dar multumita tie am aflat si sunt mai mult decat incantata. Am ochit una deja pe pagina de facebook, si cred ca voi face o exceptie si numele meu va scrie pe ea :))

    RăspundețiȘtergere
  85. Ahhh, uituca mai sunt , emailul meu este : maria_onea94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna seara, particip si eu la acest concurs pentru ca imi plac foarte mult nuantele ojelor din acest premiu. Nu pot sa spun ca imi permit oje prea scumpe, dar am o sticluta din prima mea oja neagra cu care m-am dat pentru prima oara in clasa a VIII-a si de care eram foarte mandra. Ete mai mult o amintire de suflet decat o nuanta preferata :)

    RăspundețiȘtergere
  87. Singura oja pe care as pastra-o (din colectia care a sarit de ceva timp de 50 de exemplare) ar fi o oja OPI de un rosu inchis. Nu as pastra-o pentru ca e OPI ci pentru ca am primit-o cadou de ziua mea inainte de nunta de la sotul meu si pentru ca am purtat-o pe tot parcursul lunii de miere din Turcia. De fiecare data cand ma uit la respectiva oja OPI imi amintesc de perioada aceea uluitor de frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  88. Daca ar trebui sa pastrez doar o oja (sper sa nu se intample asta) as alege-o pe cea de la A-England nuanta Perceval. In primul rand pentru ca e singura oja mai "sus pusa" pe care o detin, si in al doilea rand datorita culorii, aceasta fiind un rosu rubiniu delicios cu irizatii delicate aurii in lumina soarelui. Culoarea asta merge la orice ocazie si ma face sa ma simt sexy de fiecare data cand o port.

    mail: deathl0ve13@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  89. As alege-o pe cea de la Sparitual pentru ca are niste reflexe mov-roz superbe si in plus e vegana si mie imi plac produsele cat mai naturale.
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  90. As pastra oja Sparitual e mov cu irizatii roz si e vegana deci e cea mai valoroasa dintre ojele pe care le am plus ca rezista o vesnicie pe unghii.
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  91. Pana acum cativa ani ma imbracam doar in nuante de albastru, ma consideram uratica, stearsa si purtam pe unghii doar lac incolor sau roz pastelat si fad... pana l-am cunoscut pe el, sufletul meu pereche.
    Eram studenti caministi, fara griji si fara bani... intr-una din plimbarile noastre mi-a strecurat in palma o oja rosie... Golden Rose 124 si mi-a spus sa ma dau cu incredere, ca mi se potriveste de minune. Ma uitam la minunea de oja rosu-coral si tot mi-era teama sa o folosesc. Dupa ce m-am dat prima data cu ea, o ora mi-am tot admirat unghiile :) pentru prima data in viata ma simteam sexy, feminina, frumoasa!
    De atunci au trecut aproape 6 ani si de-a lungul timpului mi-am cumparat nenumarate oje rosii... (prietenele mele deja cand vad oja rosie se gandesc automat la mine), dar Golden Rose 124 nu-mi lipseste niciodata... o termin si cumpar alta, chiar 2-3, de teama ca intr-o zi n-o voi mai gasi... e oja mea de suflet :)
    mail: clarra_blog@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere