Sesiune de shopping: Yves Rocher

19.3.13

Bineinteles ca am profitat si eu de oferta de care v-am povestit aici si am dat o comanda la Yves Rocher inainte de data de 10 pentru a profita de oferta cu 50% reducere la 3 produse si aseara am ridicat coletul de la posta. Am platit in total 84,50 ron si mi-am cumparat 6 produse (+ sacosa de cumparaturi): cleanserul si demachiantul din gama cu 3 ceaiuri, demachiantul pentru ochi din gama bio, sapunul lichid cu ylang-ylang si doua deo roll-on (lamaie verde si floare de bumbac).


Am primit 4 produse cadou: lotiunea micelara, demachiantul bifazic pentru ochi, glossul Sexy Pulp si mascara pentru alungire (acesta din urma a fost inlocuit acum cu Sexy Pulp - din cauza unor probleme cu stocurile - care mie imi place la nebunie, daca il primeam si pe acela la cadouri ar fi fost 4 din produsele mele preferate de la Yves Rocher).


Asa cum v-am spus ieri pe Facebook am primit si un colet surpriza de la Yves Rocher cu cateva dintre produsele aparute la noi in ultima perioada, printre care si rujul Grand Rouge si parfumul So Elixir Purple dupa care suspinam prin iarna si inca cateva produse interesante. O sa la incerc si o sa va spun cum mi se par.


16 comentarii

  1. Vai, ce de bunatati ai tu aici!:) Roll-on-ul cu floare de bumbac imi place si mie foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu multa placere! :) :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Deea, si eu il folosesc acum :)

    Ana-Maria, merci :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa prada! Eu am profitat ca m-au contactat telefonic pentru a-mi oferi noua gama cu lacramioare (gel de dus, crema de corp si apa de toaleta - 95 lei - pe care am refuzat-o fiindca nu obisnuiesc sa cumpar un parfum fara sa stiu cum miroase) si mi-am luat apa parfumata de Monoi pe care o vroiam de mai mult timp si cadou primesc un gloss Sexy Pulp (total 33 de lei).

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce cadouri frumoase ai primit de la ei, sa le folosesti cu multa placere . Acum sa iti spun ce mi-am luat si eu, pentru ca am profitat de oferta si mi-am luat urmatoarele: Demachiantul de ochi din gama bio pe care l-ai luat si tu :) , rujul din gama noua care l-am folosit deja si imi place, gelul de dus care l-ai primit si tu cu grepfrut (miroase superb, il ador) si laptele demachiant hidratant Hydra vegetal. Am primit cadou glossul si rimelul, (eu mi-am ales si cadoul surpriza care a constat intr-o lotiune pentru fermitatea bustului ) .De obicei imi aleg cadourile surpriza.Abia astept sa testez demachiantul bio pt ochi am fost foarte curioasa cum e, iar acum ca l-am prins si redus l-am luat imediat .Am vazut pe site-ul din Franta parfumul Flower party by night, abia astept sa apara si la noi. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti sanatoasa ! Sunt super ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum ai primit coletul surpriza? Pentru ca esti client mai vechi sau din alt motiv? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere.:) Deodorantul cu bumba isi asteapta randul si la mine. nu l-am mai avut pana acum dar l-am luat dupa ce am citit pe blogul tau despre el. Apa micelara si bifazicul vreau neaparat sa le incerc!! Aaa si balsamul acela de buze cu capsuni imi face inima sa tresalte!:))

    RăspundețiȘtergere
  9. asta da surpriza..si eu sa fac o comanda la ei,insa eu sunt adepta ofertelor tiparite,te-am pupat :*
    http://albastruintens.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt curioasa de parfumul Ambre Noir si acel ruj...nice shopping:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cate bunatati :)
    Sa le folosesti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Jade, buna afacere ai facut si tu :)

    Anamaria, si eu sunt curioasa cum e demachiantul mai ales ca mie nu-mi plac demachiante bifazice (desi asta folosesc si acum). Nu stiam de parfum, m-ai facut si pe mine curioasa :)

    Incognito Fashion, multumesc :)

    Anonim, nu are nici o legatura coletul cu conditia de client, e un proiect legat de blog.

    Deena, cred ca o sa-ti placa toata trei :)

    Ramo, si eu mai comanda din cataloage, dar si on-line au oferte bune (uneori) :)

    Macy, vine si randul lor ...

    Irina, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi faci pofta. Cum e lotiunea micelara? Din poza pare putin uleioasa. Mi se pare numai?

    RăspundețiȘtergere
  14. Gabriela, nu e uleioasa deloc, mie imi place mult - e singura lotiune micelara pe care o folosesc eu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cum de ai primit acel colet cu cadouri ?:X

    RăspundețiȘtergere
  16. Loredana, nu am facut nimic - Yves Rocher mi le-a trimis pentru testare.

    RăspundețiȘtergere