Prima impresie: Paula's Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA

6.3.13

Prima impresie e, de fapt, formata in ultima luna si jumatate, insa in cazul unui produs de acest gen nu se poate pune problema unui review dupa o perioada atat de scurta de timp pentru ca efectele se vad in timp, dupa o folosire constanta, dar am vrut sa va povestesc ce-am observat pana acum si sa vad in timp ce se va schimba.


In urma unui discutii cu Ioana (sau Epurica cum o stiti multe dintre voi) ii spuneam ca as vrea sa incerc ceva pentru cele cateva pete pe care le am pe maxilar de la niste cosuri care mi-au tot aparut in zona aia in trecut din cauze hormonale (asa cum v-am povestit folosesc BHA 1% gel de luni bune si sunt mai mult decat multumita de rezultate - deci punctele negre si porii nu sunt o problema pentru mine) si pana la urma produsul asta a ajuns la mine.


Il folosesc o data pe saptamana (seara) si il aplic cu degetele pe zonele unde am semne si il las sa actioneze (am vazut ca se recomanda in anumite cazuri sa fie clatit dupa 10-15 minute daca tenul nu-l tolereaza bine), la primele doua aplicari am simtit o piscatura usoara, insa acum nu mai am nici un fel de problema - doar ca uneori imi "scapa" mai mult produs decat trebuie. Cred ca mi-ar fi placut sa aiba un alt sistem de picurare.

Nu pot sa vorbesc la momentul asta de minuni, dar pot sa va spun ca de cand folosesc acest produs (in combinatie cu un ulei reparator de la Sea.Line de care urmeaza sa va povestesc in curand) nu mi-a mai aparut nici un cos in zona respectiva (dupa ce in ultimii 2 ani ma trezeam periodic cu unul ba pe stanga, ba pe dreapta) si petele mele au inceput sa se estompeze. Vad clar imbunatatiri si de abia astept sa vad ce se va intampla in timp.

Voi folositi acest produs? Cum vi se pare? Ce rezultate ati avut?

6 comentarii

  1. N-am folosit pana acum niciun produs Paula's Choice, dar tare mult imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il folosesc de mai bine de jumatate de an. L-am luat tot pentru petele post acneice de pe maxilar. Eu l-am folosit cam de 3-4 ori pe saptamana si n-am avut probleme de toleranta. M-a ajutat foarte mult si mi-a curatat mult fata, rezultatele sunt vizibile. De curnad insa am inceput sa-mi simt tenul foarte-foarte uscat asa ca cel putin provizoriu am trecut pe AHA 5%.

    Sper sa ai rezultate bune si sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu il folosesc de cca 1 an de zile.acum mi-am luat varianta crema, mult mai generoasa cantitativ, si la pret aproximativ acelasi.aplic de maxim 2 ori pe saptamana, la 3,4 zile distanta(mai mult nu merge pt.ca imi simt tenul sensibilizat).nu aveam pete, eu il folosesc pentru exfoliere si curatat fata, mi-este mult mai neteda si mai curata, de fapt cred ca mi se potriveste mai bine aha decat bha-eu folosesc bha 2% lichid si cam imi usca tenul.

    RăspundețiȘtergere
  4. AHA am folosit doar cel 10% pt. corp, am simtit si eu piscaturi, si simt de fiecare data. L-am folosit insa prea putin sa vad efecte, si cred ca totusi cel pt. corp e cam gras pentru tenul meu. Cu BHA-ul ma impac cel mai bine.
    Pt. corp in schimb imi place AHA-ul, am observat mai putine iritatii de cand il folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deea, atunci o sa-ti placa giveawayul de astazi :)

    Gabriela, nu e cam mult de 3-4 ori? Cred ca asta e motivul pentru care ti s-a uscat tenul asa.

    Anonim, da o sansa si gelul 1%BHA daca spui ca nu ai pete (si eu am avut lotiunea prima data si nici nu se compara cu gelul din punctul meu de vedere).

    Coconut, BHA e bun pentru puncte negre si pori dilatati, iar AHA e indicat pentru pete - eu le folosesc doar pe zonele unde am problemele astea si chiar vad diferente.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am zis sa incerc sa vad cum merge si a fost ok. Nu stiu daca asta a fost motivul pentru ca am folosit asa din vara pana acum. Cred ca motivul a fost ca am suprapus si cu un peeling...am cam gresit eu aici dar asta e, invatam din greseli si mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere