Epilare definitiva cu IPL (6)

26.3.13

Am asteptat mai mult de o luna de la ultima sedinta de epilare cu IPL (pe zona fetei) pentru ca am vrut sa va spun clar ce rezultate vad dupa 6 sedinte (nu ma opresc la 6 pentru ca este clar ca pentru zona fetei nu sunt suficiente - cum de altfel mi s-a spus de la inceput; zona fetei are cele mai "grele" rezultate si eu pot sa confirm asta, deci estimez ca va fi nevoie de inca 2 sau 4 sedinte).

Parul nu a disparut in totalitate (daca ar fi sa vorbesc in procente as zice ca 50-60% nu a mai aparut de mai bine de 3-4 luni si nici nu cred ca o sa mai apara), insa cel care a ramas creste mult mai greu - si cand zic mult mai greu ma refer ca pot sa stau doua saptamani fara sa-mi fac probleme in conditiile in care inainte la 3 zile trebuia sa am grija.

Zona de sub barbie unde am avut cele mai mari probleme (pentru ca ma iritam groaznic indiferent ce metoda foloseam pentru epilare) este curata si rar de tot mai imi apare cate un fir de par. La mustata inca mai e de lucru dar si aici se vad diferente majore - mai am cam 20% din firele de par si cresc foarte greu, iar parul este mult mai moale.

Nu regret deloc alegerea facuta si astept cu nerabdare rezultate finale - "situatia" in care este acum fata mea (in comparatie cu anul trecut pe vremea asta) ma face sa zambesc si sa zic multumesc ca am descoperit epilarea cu IPL.

Bonus: cum v-am zis in postarea anterioara am inceput si pentru zona axilei, iar rezultate dupa o prima sedinta sunt spectaculoase (nu stiu ce alt cuvant sa folosesc). O sa fac o postare separata dupa 3 sedinte pentru ca inca nu-mi vine sa cred ce rezultate am dupa doar o sedinta.

9 comentarii

  1. WAW CE TARE CRED CA SUNT SCUMPE ACESTE SEDINTE

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot citind aceste impresii ma gandesc tot mai serios la solutia asta pentru epilare. Financiar ar fi un efort insa cred ca s-ar merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. deea21, sunt destul de multe oferte ... am postat si eu cateva pe blog la SlimArt

    Gabriela, pentru axila cred ca este solutia perfecta mai ales ca poti beneficia de oferta cum a fost cea cu 240 ron pentru 6 sedinte pe o zona mica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deea si Gabriela, asa cum spunea si Camelia, preturile pentru epilare definitiva sunt accesibile, si mai ales ca cititoarele Cameliei beneficiaza de o multime de oferte speciale.
    De exemplu, prima sedinta-test este gratuita, cu 240 lei, aveti 4 sedinte pentru axila, mustata sau linie bikini (si alte zone mici), si aveti si 50% discount la un abonament de 6 sedinte pentru zonele mai mari.
    Desi avem cea mai avansata tehnologie de IPL de pe piata si lucram doar cu medici dermatologi, preferam sa facem tratamentele de infrumusetare accesibile pentru toate femeile! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca am o oarecare retinere in ceea ce priveste acest tip de epilare, dar "never say never" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, vreau sa te intreb daca ai folosit inainte de a apela la salon vreun aparat cu IPL conceput special pentru a fi folosit la domiciliu (gen Philips Lumea). Eu am ceva mai mult par facial si cred ca ar trebui sa cheltui foarte multi bani daca ar fi sa apelez la salon...plus ca locuiesc in strainatate si aici este mult mai scump. Referitor la parul din alunite, nu este cam periculos? Eu am multe alunite si in timp parul din ele s-a indesit ingrozitor de la pensat. Ma gandeam chiar sa indepartez cu laserul o parte din ele. In trecut mi-a fost excizata una chirurgical (era f inestetica si mare). Am ramas cu o cicatrice care nu ma deranjeaza f tare comparativ cu alunita de dinainte (iar parul a disparut din acea zona). Am incercat epilarea cu acul (o singura sedinta), dar doare tare si parul a crescut la loc. E drept ca parca mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriela, nu am incercat nici un alt fel de epilare definitiva inainte, asta este prima experienta. Referitor la parul din alunite am mentionat intr-una din postarile anterioare ca se ocolesc acele zone tocmai pentru a nu fi vreun pericol. (am si eu o alunita unde imi cresc 2 fire de par din cand in cand si singura solutie este penseta)

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela, alunitele se pot scoate si la clinica.

    RăspundețiȘtergere
  9. M-am programat pentru sedinta gratuita de la SlimArt pt. epilare IPL. Sunt tare curioasa cum o sa decurga totul...

    RăspundețiȘtergere