Sea.Line (Dead Sea Treatment) Repair Oil

13.3.13

Va spuneam ieri ca astazi o sa va povestesc despre produsul pe care l-am folosit in combinatie cu Drying Lotion de la Mario Badescu si cu 10% AHA de la Paula's Choice si care imi place la nebunie - este vorba de un produs pe care l-am ales de la RoseBeauty: uleiul reparator din gama Sea.Line (gasiti aici detalii despre produs) pentru piele cu iritatii, mancarimi, dermatite, eczeme si psoriazis.


Am mai folosit uleiuri in trecut si am mai scris despre asta pe blog, insa niciodata nu le-am folosit o perioada mai lunga pentru ca aplicarea si senzatia de dupa nu ma incanta in mod deosebit. Cu uleiul asta povestea sta cu totul altfel: imi place ca are pompa (puteti vedea in fotografia de mai jos) si ca intra repede in piele, asa ca il folosesc de mai bine de o luna aproape in fiecare seara desi mirosul nu este cel mai placut (este un aspect care chiar nu ma deranjeaza in situatia asta).


Efectele au inceput sa apara destul de repede, insa am preferat sa astept pana sa scriu despre ele tocmai pentru a fi sigura de informatii. Cred ca am mai spus ca mereu ma iritam pe nas de la ochelari si ca de multe ori m-a salvat Control Cream de la Mario Badescu, de cand am inceput sa folosesc uleiul asta zona respectiva este curata si nu m-am mai iritat deloc desi am tot purtat ochelari de soare si ma asteptam ca pielea mea sa reactioneze.

L-am folosit pe zona de pe maxilar unde am niste semne de la niste cosuri (impreuna cu 10% AHA de care am pomenit la inceput) si vad clar o imbunatatire vizibila si o estompare clara a semnelor (nu sunt multe, dar eu stiu ca-s acolo si ma deranjeaza si imi doresc sa dispara), l-am folosit dupa ce m-am pensat si nici urma de iritatie (in cazul meu zona sprancenelor este foarte sensibila si se irita usor), l-am folosit dupa ce am aplicat BHA si AHA si nu am mai intampinat deloc problema pielii care se usuca si arata oribil (stiu ca multe aveti problema asta dupa ce folositi exfolianti chimici), l-am folosit dupa ce m-a zgariat pisica, l-am folosit cand m-am taiat si de cate ori am simtit ca am nevoie de ajutor pentru vindecare rapida si nu m-a dezamagit niciodata.

Testul "suprem" la care l-am supus a fost cand mama s-a trezit pe mana cu o eczema de la animale si dupa ce s-a uns cateva zile cu ce i-a recomandat medicul si nu a vazut nici un rezultat, i-am spus intr-o seara sa incerce uleiul si desi a fost sceptica si mi-a zis ca nu ii place cum miroase, a doua zi mi-a aratat mana si nu mi-a venit nici mie sa cred: roseata disparuse complet si zona este neteda si curata.

Nu este un produs ieftin si probabil ca se pot face amestecuri de uleiuri pentru a avea rezultate asemanatoare (eu inca imi amintesc cum am aruncat mai mult de jumatate din 3 sticle de ulei pentru ca n-aveam cum sa le folosesc in 6 luni - deci pentru mine asta nu e o solutie) insa eu prefer varianta asta si n-o sa-mi lipseasca din casa de acum inainte pentru ca mi-a dovedit pe propria mea piele ce poate face.

Daca aveti piele sensibila si va confruntati des cu probleme ca cele mentionate de mine mai sus vi-l recomand fara rezerve.

13 comentarii

  1. Interesant uleiul, eu pana acum avea o cremuta bio din diverse uleiuri pentru iritatii, acum ma incanta s aincerc si acest ulei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Ulei minune as zice, n-aveam idee ca e atat de bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştiu că sunt multe uleiuri benefice pentru tenul acneic (precum al meu), dar mie mi-e frică să pun un ulei pe faţă. Şi într-adevăr, aş avea nevoie, pentru că mi se descuamează pielea de la exfolierea chimică, dar parcă tot nu mă îndur:)) prefer să folosesc un scrub pentru a îndepărta pielea moartă şi apoi să hidratez cu cremă...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant! Nu l-am mai vazut pana acum, dar mi-ar placea sa il incerc. Eu sunt adepta uleiurilor naturale, la inceput am fost destul de retinuta in utilizarea lor, dar apoi am fost incantata de rezultate si acum le-am integrat in ingrijirea zilnica a tenului. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesanta postarea, cu siguranta daca am sa ma confrunt cu asemenea probleme, am sa-l incerc . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Irina, daca ai ocazia, sigur o sa-ti placa ...

    Laly Dulcineea, poti sa ii spui si asa.

    florentinaenache, prima data e greu ... dupa aia o sa vezi ca tenul se simte cu totul altfel si o sa mai vrei.

    Beauty Tested, si pe mine m-a intrigat si-mi pare bine ca l-am luat, chiar e foarte bun.

    Anamaria, mai bine sa nu ai nevoie, dar e o informatie de retinut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant uleiul si e bun ca face minuni ;) nu l-am folosit niciodata ....sa-l folosesti cu placere :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc de idee! Pielea mea sensibila ar fi incantata de asa produs, cred!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fetelor, eu am reteta minune pentru un ten minunat. Cel putin la mine a functionat. Problema este ca efectul dureaza doar 9 luni iar la final vine cu ceva mai multe batai de cap... un bebelus. Desigur ca glumesc acum, dar nu in totatlitate. Ideea e si eu, ca cele mai multe dintre noi am un ten mixt, imi mai apare lunar cate un cos dureros sub piele si ceva puncte negre in zona nasului. Nu va spun ca am intalnit cosmeticiana care mi-a spus ca punctele negre se datoreaza igienei precare :o...
    Dar s-a intamplat si o minune. Cat am fost insarcinata, multumita schimbarilor hormonale am avut un ten exact ca cea a unui bebelus. Fara cosuri, fara puncte negre... O grozavie, ce mai. Asta pana prin ultimul semestru de sarcina cand, peste tenul asta de bebelus despre care va spuneam mi-a aparut in zona barbiei o pata, ceva mai inchisa, care avea si mici borbonele... Dau cu creme scumpe de la dermatologi, dau cu antifungice, degeaba. Asta pana am intalnit e o doamna doctor mai inteleapta care mi-a spus sa ma linistesc pana nasc deoarece poate fi cauzata de sarcina. Si a avut dreptate. De atunci au trecut aproape 2 ani si lucrurile au intrat pe vechiul lor curs: ceva puncte negre, ceva cosulete din cand in cand... Sper ca nu v-am plictisit dar mi-am dorit sa va impartasesc experinta mea cu "tenul minune". O zi frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pare un produs necesar fiecarei familii! Dar este foarte scump...

    RăspundețiȘtergere
  11. Lucica, multumesc, e un produs bun in casa, si cred ca util cand ai si un copil mic :)

    maria, cu placere :)

    Sanda, hormonii isi fac de cap cum vor ei ... tu ai fost norocoasa la inceput, sunt femei care o patesc exact invers. In final trebuie sa incercam pana gasim produsele care ni se potrivesc si sa ne documentam inainte. :)

    Bianca, da, este scump, insa daca ai problema cu pielea sensibila ajungi sa cheltui mai mult pe diverse recomandari de la medic care de multe ori nu ajuta la nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim de recomandare, Camelia. Eu o sa incerc acest produs, am tenul mega-sensibil, si am incercat si Control Cream dupa ce ai scris tu despre ea. S-a dovedit a fi un "life saver" pentru mine, si pentru obrajii mei vesnic iritati (cu toate ca se pare ca balsamul de Peru ar fi teribil de iritant - zicea chiar Pasagera - dar mie crema asta imi face foarte bine, si eu ma irit de la chestii gen miere si ceai de musetel).

    Anyways, acum folosesc un ulei de la Clarins (Orchidee Bleue, cred), si e bun si asta (dar dublu ca pret fata de cel recomandat de tine). O sa revin cu o parere dupa ce-l voi incerca.

    RăspundețiȘtergere
  13. Liv, eu judec un produs dupa ce reactie am eu la el - asa am facut si cu Control Cream. Am avut si eu un ulei de la Clarins (Huile Lotus, daca tin bine minte) si mi-a placut, dar mai bun mi se pare asta de la Sea.Line, cred ca o sa-ti placa daca il incerci. :)

    RăspundețiȘtergere