Card Privilege de la CoolBuy Club

21.3.13

V-am aratat pe 8 Martie ca am primit la birou un cadou din partea agentiei Standout si a partenerului lor CoolBuy Club - cardul Privilege (Limited Edition), despre care la momentul respectiv nu stiam prea multe, de fapt mai nimic. Intre timp am aflat despre ce e vorba si imi place ce au gandit - un card care iti ofera privilegii in anumite locatii sau la anumite servicii pe care le ofera partenerii inscrisi in program. Gasiti detalii si lista cu cei ce sunt inscrisi acum in linkul de mai sus.


N-o sa va ofer detalii multe, o sa va spun doar ca lista de parteneri este in crestere (si stiu asta pentru ca marti am avut o intalnire cu un reprezentant Coolbuy si am discutat si despre acest card) si sunt anumite privilegii care mie mi s-au parut chiar misto. Exista 2 tipuri de card: Privilege si Privilege Limited Edition si din ce-am inteles eu pretul este de 150, respectiv 500 ron. Probabil ca prima voastra reactie o sa fie ca si a mea "cine o sa dea bani pentru un asemenea card?", insa va recomand sa cititi despre ce este vorba inainte de a da verdictul cum am facut eu. S-ar putea sa va schimbati un pic parerea ...

Daca va intereseaza sa aveti un asemenea card am doua informatii pentru voi: pe pagina de Facebook a celor de la CoolBuy Club am vazut mai devreme o oferta cu reducere de 50% si un cadou de 50 ron de la Sabon (detalii gasiti aici), iar daca aveti blog va puteti inscrie la concursul organizat impreuna cu cei de la Standout si aveti sansa sa castigati unul din cardurile oferite si chiar un iPhone 5 la sfarsitul campaniei (detaliile le gasiti aici).

Sunt curioasa cum vi se pare acest card si daca credeti ca o sa aiba sau nu succes.

2 comentarii

  1. S-ar putea sa aiba succes, dar nu cred ca in randul oamenilor de rand...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tare curioasa de cardul asta. Poate ne povesti si noua cand o sa ai ocazia sa-l folosesti pentru ca inca nu-mi dau seama cat e de util.

    Mersi mult

    RăspundețiȘtergere