Oferta saptamanii (9)

22.3.13

Am o zi mai linistita la munca si m-am gandit sa va spun de cateva dintre ofertele pe care le-am vazut in ultimele zile. Cei de la Makeup Shop au o oferta interesanta pentru produsele NYX: la cumpararea unei mascara Boudoir si a unui ruj (Round Lipstick) va puteti alege un fard pulbere Loose Pearl Mania.


Cei de la lookfantastic.com au o reducere de 25% la produsele pentru par de la Redken si la cumpararea anumitor gift set-uri se ofera si o oja Maybelline sau 2 oje mini de la Essie. De asemenea mai au o oferta cu 20% la Kerastase si Label M si o oferta foarte buna pentru produsele din gama Mythic Oil de la L'Oreal: la cumpararea a doua produse se ofera gratuit varianta full size a lui Mythic Oil, unul din produsele foarte laudate pentru par.


feelunique.com are preturi foarte bune la Tween Duo Packs de la Tigi (sampon si balsam la 750 ml). Mai gasiti si alte oferte interesante pe site - daca sunteti la prima comanda va pot trimite o invitatie care va ofera o reducere de 10%.

HQhair.com are de ceva vreme niste promotii interesante: 3 pentru 30 lire (produse selectionate - am vazut si pensule Real Techniques si multe altele) si 3 la pret de 2 pentru produsele pentru unghii. Am mai vazut reduceri de pana la 42% la produsele Maroccanoil (supersize) si niste oferte tentante si produsele OPI si Chi si de asemenea ofertele de la Redken care sunt si pe lookfantastic.

StrawberryNET.com ofera pana pe 27 martie cadou un gloss de buze Calvin Klein la cumpararea a trei produse, iar pe site sunt o gramada de oferte mai mult decat interesante: blushul Zea Mays de la Korres de care v-am povestit este la 41,50 ron, fardurile de la Laura Mercier sunt la preturi cu reduceri destul de mari, o gramada de parfumuri au reduceri mari si in plus acum ofera inca 10% reducere la parfumuri (pana pe 26 martie).

Pe Asos.com am vazut oferta la ojele de la Ciate si Nails Inc si niste clutch-uri la care mi-a ramas gandul. Asta ca sa nu va mai spun de bijuterii ... 

Si ma opresc aici ca pot continua la nesfarsit ... va tenteaza ceva?

2 comentarii

  1. Ojele de la Ciate intotdeauna mi-au placut si m-au tentat! Nu stiam ca au si asa ceva pe Asos...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tentatiile sunt mari dar perioada nu e una buna...saptamana dinainte de salariu e dificila :)

    RăspundețiȘtergere