Azi imi place ... Yves Rocher So Elixir Purple

27.3.13

Am profitat de vremea asta rece si am folosit parfumul So Elixir Purple primit de la Yves Rocher, asa ca dupa o saptamana de folosire zilnica pot sa va spun ca-mi place mult, dar mult de tot ... are acel ceva care ii lipseste variantei originale (So Elixir) - poate infuzia de tuberoze sa fie de vina, nu stiu ce sa zic, insa este genul de parfum pe care il adori de la prima folosire sau il urasti.


Desi este descris ca fiind un parfum lemnos floral, mie mi se pare ca are note orientale si este perfect pentru genul asta de vreme. Mi s-a parut usor greu la inceput, insa in timpul zilei este chiar fascinant, dar repet: nu l-as purta decat cand e frig, cred ca pentru o vreme calda ar fi prea mult.
 
Nu stiu cu ce parfum sa-l compar pentru ca nu seamana cu nimic din ce-am folosit eu, dar este ceva la el ce fascineaza. Din punctul meu de vedere este unul din parfumurile cele mai reusite ale celor de la Yves Rocher, genul de parfum de care nu te plictisesti si care iti trezeste mereu simturile.

Daca va tenteaza nu uitati ca azi e ultima zi cand puteti profita de oferta de care v-am zis aici si astfel sa luati parfumul la 1 ron.

21 de comentarii

  1. Mie mi se pare ca seama cu Alien - Thyerry Mugler . Am primit o mostra YR si mi-a placut maxim . Intr'adevar e un parfum de iarna , sau de vara , dar de seara . Intr-o zi torida nu cred ca l-as putea purta , mi s-ar face rau

    RăspundețiȘtergere
  2. Îl am şi eu şi îmi place mult! E chiar deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  3. mmm... mi-ai facut pofta de el :)tocmai l-am luat din dulap si m-am dat un puf :))este un super parfum,de care m-am bucurat toata iarna <3

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai e valabila oferta ...pacat :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,
    Imi poti spune te rog daca este posibila expedierea coletului Yves Roches printr-un curierat? Din pacate, adresa unde locuiesc nu corespunde cu cea din buletin si as vrea sa evit problemele cu posta romana.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, oferta s-a incheiat ieri desi in newsletter scria altceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. suna bine :)

    ai vazut giveaway-ul meu? :)
    http://konadnails.blogspot.ro/2013/03/i-love-cosmetics-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curioasa de acest parfum, inca n-am apucat sa-l testez, desi de So elixir clasic m-am saturat destul de repede...

    Valentina, si eu sunt in aceeasi situatie cu a ta si imi comand coletele la Post restant ( adica, daca OP de langa tine e OP 33, scrii la adresa Post restant OP 33, pe numele tau si il ridici cu buletinul)

    RăspundețiȘtergere
  9. Valentina, prin curier nu se poate insa ti-a spus aura solutia - post restant la oficiul postal cel mai apropiat de tine.

    aura, da, si eu am patit la fel cu So Elixir - mi-a placut la inceput, dupa cateva zile m-a obosit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi place destul de mult, il am in varianta mica.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat inca parfumul, dar din descriere mi-a facut impresie buna! M-ar tenta sa il achizitionez pe viitor, in cadrul unei oferte, la reducere! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am profitat de aceasta oferta in ultimul moment, noroc ca am vazut postarea ta, altfel ratam ocazia, pentru ca imi ajunsese mailul lor la junk mails si nu ma uitasem acolo :) . Si mie imi place So Elixir Purple dar tot iarna, altfel il simt prea greu . Eu acum mi-am luat Flowerparty.Te pup si multumesc.(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  13. Anamaria, si eu mi-am luat Flowerparty, imi place mult cand e cald, pacat ca nu persista.

    RăspundețiȘtergere
  14. L-am miros si eu insa e putin cam greu pentru mine, insa mamei ii place mult.Depinde de gusturi, mie imi plac parfumurile mai fresh :D , in schimb imi place mult Moment de Bonheur.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu il am, in varianta de 15 ml insa. Am si laptele de corp din gama, care este foarte parfumat si are o consistenta foarte usoara, ce se absoarbe usor.
    Imi place mai mult decat varianta clasica, aurie, in acest moment, pentru ca este mai putin greoi si se simt mai bine notele florale.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt de acord cu ceea ce ai scris tu. Și mama mea îl are și, întradevăr, are un miros plăcut, însă eu nu mi-l doresc, fiindcă sunt de părere că, nu mi se potrivește. Cu toate acestea, e un parfum deosebit și potrivit pentru zilele răcoroase.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca are miros lemnos floral imi place sigur. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ha, azi si eu sunt data cu el. L-am luat in toamna cand a aparut. Chiar e deosebit, desi cateodata simt ca e un pic sufocant. Nu l-as folosi pe canicula, insa in anotimpul rece e foarte indicat.
    Eu d-abia astept sa apara cel cu neroli de la Secrets d'Essences :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Stiti cum e cu parfumurile - miros diferit pe fiecare. Sa-l folositi cu placere daca il aveti. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi place mirosul lui so elixir purple insa am o parere foarte proasta cu privire la persistenta lui...:(

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place mult mirosul parfumului so elixir purple, dar nu persista aproape deloc!!!

    RăspundețiȘtergere