Vorbe ... despre mine?

11.3.13

Am atat de multe idei si aveam de gand sa va spun atat de multe lucruri ... insa in momentul in care m-am uitat la pagina asta alba s-au evaporat toate. N-am comentat deloc la inscrierile la giveaway insa am citit tot ce ati scris, o sa incerc sa fac o postare separata la care sa raspund la intrebarile din prima zi (pentru ca am vazut ca multe dintre voi ati vrut sa stiti cat de "corecta" e parerea pe care v-ati format-o si pentru ca am simtit ca nu v-ati inscris neaparat pentru premiu).

Nu simt nevoia sa explic sau sa lamuresc anumite lucruri, insa vreau sa fac o precizare (nici nu stiu daca asta e cuvantul bun): motivul pentru care am ales sa scriu exact ceea ce simt intr-un anumit moment al vietii mele este pentru ca sunt un om deschis si nu pretind ca sunt perfecta sau ca am o viata perfecta. Am zile proaste, sufar, ma agit, ma doare, fac greseli (si inca multe), am zile cand sunt morocanoasa si nu ma suport nici pe mine, am zile cand imi irosesc timpul pe oameni care nu merita, am si zile cand ma sufoca problemele (probleme de care n-am amintit niciodata pe blog pentru ca intotdeauna am crezut ca ceea ce te doare cu adevarat ramane ingropat in inima) si stiu ca multe dintre voi simt acelasi lucru, insa de multe prefera sa nu deschida anumite subiecte. Asta nu inseamna ca sunt un om slab sau ca cer ajutorul cuiva (departe de firea mea asta - mi se reproseaza des ca nu ma las ajutata si vreau sa fac totul singura), ci doar ca imi recunosc slabiciunile dintr-un anumit moment si incerc sa invat din ele ... si ma gandesc ca daca altcineva poate sa invete ceva din experienta mea cu atat mai bine.

De multe ori am primit mesaje private in care imi spuneati ca v-ati identificat cu o situatie sau o stare de care eu am povestit si ca ati privit problema dintr-un alt unghi si ati vazut lucrurile altfel sau in care mi-ati dezvaluit ce va macina intr-un anumit moment si asta e motivul pentru care scriu in continuare postari personale (desi de multe ori nu imi este comod nici mie). Eu imi trag puterea din mine, cand am probleme le rezolv singura indiferent cat de greu imi e, nu spun ca este bine, insa fiecare este construit intr-un anumit fel.

Anul asta fac 34 de ani (unele dintre voi o stiu, altele ma cred mult mai tanara) si nu am nici o problema cu asta ... ma simt mai bine decat acum 10 ani pentru ca am invatat multe (chiar daca in anii astia mi s-au intamplat lucruri care au lasat urme adanci pe sufletul meu), chiar daca sunt aspecte din viata mea care ma nemultumesc.

Multe mi-ati spus ca se simte ca-mi lipseste jumatatea ... posibil, nu ma simt neimplinita ca nu am un barbat langa mine (si ma refer la un barbat cu care sa impart totul, nu la barbati cu care sa ies sau sa schimb pareri). Intr-un fel sau altul e alegerea mea ... am trait acea iubire, nu pot sa stau in relatii care imi ofera mai putin pentru ca nu sunt fericita si asta se simte imediat (am mai spus ca sunt un om radical cand vine vorba de inima mea, fac compromisuri ca asa e viata, dar doar atunci cand nu am alta solutie).

In ultimele saptamani am fost pusa fata in fata cu trecutul meu (cele ce ma cititi de mult va amintiti de scrisoarea adresata unui strain) si mi-am infruntat din nou demonii si am deschis un capitol ce-l credeam incheiat definitiv, am ales sa iert anumite lucruri, sa-mi recunosc greselile si am invatat din nou ce inseamna sa suferi pentru un barbat. Si am ajuns din nou in punctul in care sufletul meu tanjeste dupa ceva ce nu primeste ... si de data asta aleg sa nu continui, ci sa caut in alte parte ... degeaba exista sentimente daca realitatea nu te lasa sa respiri. Undeva acolo ma asteapta cineva ... 

A iesit o mare varza din postarea asta ... nici pe departe ceea ce intentionam sa scriu, dar asta e ... nu mai incerc de mult sa controlez ce simt ... nu sunt trista, nu sunt nici vesela, sunt doar eu ... si stiu ca maine imi va fi mai bine pentru ca imi doresc sa-mi fie mai bine.

43 de comentarii

  1. sa ne bucuram de primavara , doar :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot de 34 de ani fac acelasi lucru pe care il faci si tu...Rad, plang, ma supar, sunt fericita, traiesc, sunt incapatanata uneori, fac greseli de multe ori...Uneori ma simt implinita, alteori simt ca imi lipseste ceva..Si totul porneste de la suflet! Si pana la urma sa ai suflet inseamna sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce spui tu ca a iesit o mare varza din postarea asta?Poate ca asa ti se pare tie, insa, nu-i deloc asa.Mie mie se pare o marturisire sincera si deschisa.Suferinta face parte din viata, fiecare trecem prin ea, pentru unii e mai dureroasa, pentru unii, mai putin, insa, fiecare dintre noi invatam ceva din suferinta.Intotdeauna, in viata, fiecare lucru, fiecare eveniment, fiecare intamplare e acolo cu un scop, totul se intampla cu un scop.Urmeaza, mai tarziu, sa intelegem care a fost scopul.
    Si, sa fii FERM convinsa, ca undeva, acolo, te asteapta cineva.MEREU

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca a iesit varza.Mie mi-a placut.E plina de emotie,iar eu admir si respect asta foarte mult la un om.Capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce sa zic ... probabil ca toate avem astfel de momente in viata, doar ca fiecare le traieste diferit, la intensitati diferite.
    Ai mare dreptate cand spui ca in iubire nu se poate cu jumatati de masura. Si, totusi, astazi e atat de greu sa-ti mai gasesti jumatatea, sa mai rezonezi cu un barbat. De fapt, e greu sa mai gasesti barbati in adevaratul sens al cuvantului. Ma bucur, insa, ca gasesti mereu puterea a mergi mai departe si sa speri. Dumnezeu ne raspunde la rugaciuni, daca punem suflet in ele. Doar ca trebuie sa invatam sa-i dam timpului timp.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vreau doar sa-ti spun ca te admir pentru ca esti un om frumos, asa imperfecta cu esti! iti citesc cu drag orice articol pentru ca dincolo de vorbe sunt farame de suflet...
    Iti doresc o primavara minunata, cu pace in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  7. :) cred ca toti ne regasim cateodata in asemenea situatii

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca cel de langa tine nu stie sa te faca sa zambesti, asta inseamna ca nu te merita . Viata merge inainte cu bune si cu rele.Undeva acolo te asteapta si pe tine jumatatea ta, asta este clar :) .(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  9. "Anul asta fac 34 de ani (unele dintre voi o stiu, altele ma cred mult mai tanara) si nu am nici o problema cu asta ... ma simt mai bine decat acum 10 ani pentru ca am invatat multe"...Cu deosebirea ca eu voi implini 37 de ani, ma recunosc in aceasta fraza!!!:)

    Eu simt ca te inteleg foarte bine; si eu sunt un om deschis, prea deschis poate, cu sufletul "pe tava", cu cartile pe masa; poate gresim uneori ca ne "expunem" astfel, insa actionam asa dupa cum simtim noi si asta e un lucru bun!

    Te pup, Camelia!
    Vor veni si vremuri calme, senine, vei vedea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. coco, ne mai si bucuram ... cateodata :))

    Octavia, ai dreptate, dar cateodata mai oboseste si sufletul.

    Ana-Maria, ca nu asta am vrut sa scriu, multumesc de gandurile frumoase :)

    Claudia, sunt cu capul sus .. mereu :)

    Deea, oameni de calitate sunt rari, din pacate, fie si barbati sau femei. :)

    iuliatns, da :)

    Incognito Fashion, dar nici ce-am vrut sa iasa, n-a iesit :)

    Anamaria, da, asa e, problema e ca ma face sa rad chiar si atunci cand imi vine sa plang, d-aia e asa greu :)

    ilda76, prefer sa ma expun prea mult decat sa devin de piatra, sunt sigura ca intelegi perfect ce spun :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu ti-am citit cu lacrimi in ochi toate postarile personale, de la cele dedicate tatalui tau pana la cea in care ai scris ca Ricky al tau nu mai e. Insa de fiecare data mi-am dat seama ca e dificil sa comentezi la asa ceva. E dificil pentru ca fiecare suflet vibreaza in felul sau. Si desi acea vibratie ar fi distinta daca ne-am vedea fata in fata, cuvintele scrise pe o foaie sau pe un ecran fara voce si fara tremur pot fi interpretate diferit in functie de trairile si experientele fiecaruia dintre noi. Asa ca nu am vrut sa las loc de interpretare, nici sa deranjez emotia ta in acel moment cu emotia mea. Insa adesea m-am gandit ca blogul tau e ciudat si aparte pentru asta - pentru ca nu e un blog de beauty si nu e un blog personal. Pentru ca nu stiu niciodata sigur ce o sa gasesc cand deschid pagina ta. De multe ori - e si/si. Si de aceea simt ca o parere nu prea bine gandita sau exprimata incorect ar putea sa te atinga pe tine intr-un alt fel, mai profund poate decat pe alte fete ale caror bloguri le citesc. Nu ca ai fi mai sensibila sau mai fragila, ci pentru ca parca simt nevoia sa pasesc cu mai multa grija aici, pe taramul tau.
    Si mai e ceva: de multe ori simt ca scrii pentru tine, ca o confirmare scisa a gandurilor tale. Postarile tale personale au o nota de siguranta, de claritate. Nu simt nevoia de confirmare, de validare, de ajutor. Si tocmai asta le face mai dificil de 'comentat', pentru ca stiu ca nu astepti comentariul acela, nu ai nevoie de el. Mesajul scris e pentru tine si posteritate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti doresc sa treci peste toate si chiar sa fie mai bine, sa gasesti ceea ce simti ca lipseste in viata ta si sa fii fericita! Esti o persoana foarte sensibila si reusesti sa transmiti multa emotie in postarile tale!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pisico, probabil ca ai mare dreptate in ce spui - m-am gandit la un comentariu primit zilele astea si probabil ca ceva in sinceritatea mea aduce a brutalitate, dar asta sunt eu ... nu m-as recunoaste altfel. :)

    Beauty Tested, toate se rezolva in viata asta. Iti multumesc pentry gandurile frumoase. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Desi sunt convinsa ca unii isi hranesc orgoliul din slabiciunile altora, nici a fi introvertit nu este o solutie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stiu ca nu are neaparat legatura cu subiectul dar ma intrebam ce zodie esti? M-am regasit in multe din cuvintele tale de-a lungul timpului si sunt chiar curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Papadiile Ruxandrei, daca la mine se referea partea cu introvertitul, nu sunt.

    Gabriela, leu :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place ca esti optimista, asa si trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  18. Camelia, eu una nu m-am gandit nicidecum la brutalitate, ci la siguranta convingerilor si a emotiilor traite. Dar recunosc ca am senzatia ca daca ne-am cunoaste pe viu m-ai intimida teribil, nu stiu de ce. Nu ca eu n-as avea siguranta convingerilor mele, dar unele persoane au o energie...care impune respect.

    RăspundețiȘtergere
  19. Fede, nici n-am alta varianta :)

    Pisico, m-am gandit eu :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga de tine...iti urez multa multa putere si sper sa gasesti ce cauti si ce ai nevoie...

    Desi nu te-am intrebat in inscriere, chiar sunt curioasa daca am nimerit...desi acum, ca citesc ca esti leu (ca si mine de altfel), se explica multe si te inteleg mai bine intr-un fel.

    RăspundețiȘtergere
  21. Camelia, asa e viata tuturor. Esti un om printre oameni... Unul cu preocupari si pasiuni frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi esti tare draga..recunosc,nu te-am descoperit de suficient timp ca sa iti pot citi toate postarile din urma, sa citesc printre randuri tot ce mi-ar placea sa aflu despre tine...insa delicatetea sufletului tau nu poate fi egalata. Cum spunea cineva mai sus, cand deschid e-mail-ul, nu stiu niciodata la ce tip de articol sa ma astept si postarile personale mai incanta cel mai mult.
    Sper din tot sufletul meu ca aceasta stare de optimism sa nu te paraseasca niciodata, iar referitor la sufletul pereche( ca tot nu am comentat niciodata), eu stiu ca va veni. Cand te vei astepta mai putin, cand vei arata mai obosita si mai neasortata;), atunci iti va iesi in cale si il vei recunoaste.
    Eu sunt o sentimentala incurabila, mi-am dorit de mica sa fiu fericita, iar fericirea o vedeam doar in a avea acea persoana care sa ma implineasca prin simpla prezenta. Multa vreme m-am simtit neinteleasa, nu imi gaseam locul alaturi de nimeni,am ajuns sa cred ca sunt eu defecta, ca nu ma va mai iubi nimeni, niciodata , cu atat mai mult cu cat doar atat imi doream,un suflet cald, pe care sa il simt al meu. Pana in acea clipa, cand totul s-a schimbat! Suntem alaturi deja de 10 ani si mie tot nu imi vine sa cred ca a dat norocul peste mine. Ma trezesc dimineata alaturi de el si fara sa ii fi spus macar o data( da, e secretul meu), ma mir si ma mir si iar ma mir ca Dumnezeu a asezat astfel lucrurile ca noi sa fim in acel loc, amandoi in acelasi moment, amadoi tanjind dupa fix acelasi lucru.
    Te pup, iti doresc din suflet sa fii fericita!

    RăspundețiȘtergere
  23. Am citit de 2 ori ceea ce-ai scris....e adevarat ca eu nu te citesc de prea mult,cred ca prin octombrie-noiembrie te-am descoperit la fel ca si pe celelalte bloguri :D
    Ai o varsta frumoasa :-* Multi ani inainte! :-* singuratatea se citeste in cuvinte sau trecutul dureros...eu zic ca trebuie sa pui capat acestei dureri,suferinte cum vrei tu sa-i zici si sunt ferm convinsa ca acel barbat,care te-a facut sa suferi,nu te merita tu trebuie sa mergi inainte si sa nu privesti inapoi...fiecare om sufera din dragoste,altul de boala,lipsa de bani,altii le provoaca copii sau parintii aceasta suferinta...eu asa cred ca fiecare om ascunde o durere in sufletul lui :(
    Ai fost sincera cu noi si ti-ai expus sufletul pe tava,apreciez asta :-* multi n-o fac din timiditate,rusine sau orgoliu...nu a iesit "varza" asa ti-se pare tie doar ne-ai spus ce simti :) orice-ar fi in viata ta trebuie sa mergi inainte si cred ca vei gasi puterea necesara :-* si la acest om nu-i mai da satisfactia sa revina in viata ta sub nici o forma debaraseaza-te de el ca de o persoana care n-ai cunoscut-o niciodata..ma opresc aici ca sa nu scriu mai multe despre ce-am citit si expunandu-mi suferinta mea:( te pup dulce,ai girja de tine :-*

    RăspundețiȘtergere
  24. Alexandra :)

    Sanda M, nici n-am zis ca n-ar fi, doar ca eu am expus si momentele mai putin bune si de multe ori s-a inteles gresit asta ...

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu mi se pare ca a iesit o varza din postarea asta, mie chiar mi-a facut placere sa o citesc, intrucat imi plac postarile in care oamenii isi "pun sufletul pe tava" pt cititorii lor, e ca si cum lasi inhibitiile deoparte si vrei ca cei ce te urmaresc, sa te stie exact asa cum esti, sa iti cunoasca gandurile pana cele mai adanci locuri si ceea ce ador la blogul tau, este ca ne lasi sa privim in sufletul tau. Chiar daca iti vine greu, uneori, sa ne dezvalui din ceea ce reprezinta omul din spatele blogului, totusi o faci...iar asta apreciez foarte mult la o persoana! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Bianca Roxana, multumesc pentru gandurile frumoase si ma bucur ca ti-ai intalnit jumatatea. Eu ma gandesc cateodata ca am intalnit-o si ne-am pierdut pe drumul vietii, de aici si zbuciumul interior ... dar toate se vor aseza, stiu asta. :)

    Lucica, toti trecem prin situatii diferite si tuturor ne e dat sa suferim (mai mult sau mai putin, cu temei sau fara), dar eu cred cu tarie ca trebuie sa cunosti nefericirea ca sa poti sa apreciezi ce ti se intampla frumos si oamenii care chiar merita dragostea ta.

    Bianca, multumesc :) sunt un om sincer (cineva mi-a zis ieri ca-s prea brutala in sinceritatea mea) si asta se vede in tot ceea ce fac.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu cred ca exista un om prea brutal in sinceritate... Este mult mai bine asa, decat sa iti construiesti propria viata din minciuni pe care ajungi la un moment dat sa le crezi tu insati... Un om sincer cu sine si cu ceilalti, este un om fericit!

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu incerc sa-i fac pe toti cei dragi fericiti. De multe ori alta treaba nu am. Chiar imi fac un scop din asta, cateodata. Si ghici, ce? Nu reusesc aproape niciodata. Cineva, pe undeva este nemultumit sau are ceva de completat, de adaugat sau de recomandat ca ar fi fost mai bine.
    Deci ce-i ce inteleg gresit... or fi si ei gresiti pe undeva, ca noi toti de altfel.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu comentez eu foarte des la postarile tale, dar in schimb citesc mereu ce apare nou si am realizat ca esti o femeie puternica, nu pari sa te lasi doborata de situatii neplacute sau nedorite, ci le infrunti, incerci sa le tii piept si cred ca reusesti... si uite asa viata te invata tot mai multe si te face sa realizezi ce a fost bine si ce nu din cele intamplate. Eu sper ca o data cu venirea primaverii sa ti se lumineze sufletul, la fel si zilele!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  30. Bianca, asa e - doar ca unii oameni s-au obisnuit sa fie gadilati prea mult ...

    Sanda M, niciodata n-o sa multumesti pe toata lumea, nici nu cred ca trebuie sa incerci ..

    Dia, multumesc, sa ai si tu o primavara frumoasa si plina de bucurii :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Gabriela, si te mira? Leii trag unul la altul :))

    RăspundețiȘtergere
  32. Mie postarile tale personale imi inspira o stare de deprimare.Mai tot timpul esti obosita,abia astepti week-endul sa te odihnesti,esti confuza in legatura cu sentimentele tale,te agati de o iubire din trecut de cate ori iti reapare in cale si nu esti in stare la 30 si de ani sa-ti faci o alta relatie.Realitatea poate fi asta sau alta,eu asa te percep

    RăspundețiȘtergere
  33. Veronica, probabil ca fiecare citim ceea ce scrie altcineva prin prisma a ceea ce traim noi. E normal sa fiu obosita cand am niste probleme cu inima si am trecut printr-un infarct, nu am spus niciodata ca ma agat de ceva sau ca n-as fi in stare sa-mi fac o relatie, ci doar ca atunci cand ceva/ cineva iti tot apare in viata incepi sa-ti pui intrebari ...

    RăspundețiȘtergere
  34. Si mie mi se pare de multe ori ca postarile in care tu iti deschizi sufletul in fata noastra au un aer depresiv, insa asta nu este ceva de care ar trebui sa iti para rau sau sa iti fie rusine (nu zic ca asa ar fi, este doar o ipoteza). Este parte din tine si foarte multi oameni trec prin astfel de lucruri. Este atat de usor sa arati cu degetul si sa spui ca nu esti in stare sa faci cutare lucru. Totul tine de perceptia fiecaruia. Tu trebuie sa iti asculti inima, iar un om care are curajul sa vorbeasca despre astfel de lucruri public, este un om puternic. Oricum, cine cunoaste putina psihologie intelege lucrurile altfel, nu doar din prisma unor evenimente pe care le-am bifat sau nu pe parcursul vietii noastre. Nu vreau insa sa intru in astfel de detalii, dar vreau sa spun ca oamenii scot de multe ori pe gura automatisme neautentice, care nu merita atentie. Nici macar nu e vina lor. Societatea insa va blama mereu astfel de porniri pentru ca de mici ea ne ''spala'' creierul cu tot felul de invataturi despre cum sa ne comportam.

    RăspundețiȘtergere
  35. G.M., multumesc pentru comentariu, e mult adevar in el :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Desi comentez destul de rar postarile tale (m-am obisnuit cu disqus), si poate nu am dreptul sa spun ca imi place si ce nu, iti spun ca postarile acestea in care nu ti-e teama sa ne spui cine esti, sa te expui, sa lasi franturi de suflet sa iti iasa prin piele, zburand spre noi, cele care te citesc, imi plac cel mai mult. De ce? Nu as stii sa iti spun exact. Poate pentru ca ma fac sa simt ca in spatele calculatorului e cineva, care simte si traieste viata, parcurgand caruselui ei magic.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sincer, in postarile tale probabil ne regasim cu totii, anumite stari, momente, trairi ne leaga pe toti, mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi trecand printr-o anumita etapa a evolutiei sale percepe lucrurile in felul sau unic! Eu te simt ca pe un suflet sensibil, asa cum te descrii si tu, o fire deschisa, esti placuta, sociabila, te urmaresc cu drag de ceva vreme, recunosc, mai mult din umbra, si apreciez felul tau de a fi, de a descrie ceea ce simti in modul cel mai pur, atent, facand ca fiecare detaliu sa starneasca interesul cititorului, esti genul care prefera sa nu se incadreze numaidecat in anumite tipare, ci iubeste sa se "joace" cu pasiune cu cuvintele, sa se bucure de fiecare clipa in libertatea spatiului care il inconjoara, incercand sa fii cat mai originala si creativa cu putinta! E unul dintre motivele pt.care te admir! Si eu pasesc spre 32, cu putina teama, emotie in suflet, privind in urma imi pun mereu intrebari, am si unele regrete, insa cum fiecare dintre noi nu e perfect, incerc in felul meu sa trec peste toate citind, invatand din experientele de viata atat proprii cat si ale altora, dupa cum se zice:" Un om normal invata din propriile greseli, un om inteligent invata din greselile altora!" Nimic nu e pierdut, toate raman in urma, insa din fiecare lucru eu consider ca invatam cate ceva, atat din partile bune, cat si din cele mai putin placute! Iti doresc sa fii mereu increzatoare, sa lupti cu curaj pt.ceea ce simti ca iti doresti si iti face bine, sa iti gasesti implinirea in dragoste, si sa ai mereu primavara in suflet cu tine!:)

    RăspundețiȘtergere
  38. Cristina P., mi-a mers la suflet mesajul tau si mi-as dori ca tu si cele care ma urmaresc din umbra sa comentati mai des astfel incat ca cunosc si eu mici parti din voi. Sunt total de acord cu faptul ca ceea ce am trait ne-a format si suntem ceea ce suntem in prezent datorita experientelor traite. Cum am mai spus azi intr-o postare eu simt ca asta e momentul meu, momentul in care sunt pregatita sa dau si sa primesc, ceea ce iti doresc si tie - sa ti se intample tot ce ai visat si tot ce ai ascuns in sufletul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Iti multumesc pt.cuvintele alese, te apreciez mult! Ma bucur ca exista persoane care stiu sa vada realitatea dincolo de toate granitele, de tot felul de prejudecati si standarde "impuse", sa elimine toate barierele din calea gandurilor, lasand "focul" imaginatiei sa arda liber, neingradit, nestrivit de asa-zise prototipuri create cu anumite scopuri de umanitate, pe care unii le accepta cu atata naivitate si usurinta, criticandu-i cu seninatate pe altii, fara sa-si puna intrebari! Desigur sunt de acord ca fara unele dintre ele ar fi un haos probabil si trebuie anumite reguli, o coordonare in ansamblul tuturor lucrurilor, insa dreptul la a gandi cu mintea proprie nu ni-l poate lua nimeni, cu atat mai putin felul original de a trai, a visa si a simti viata zi de zi asa cum ne dorim noi insine! Te pup, de asemenea iti doresc sa ai parte de toate visele tale, ce nu-ti lasa inima in pace, si sa ai puterea sa te bucuri de implinirea fiecarui vis frumos in parte!:)

    RăspundețiȘtergere