Oje - reorganizare

10.3.13

Am ajuns in punctul ala in care am oje peste tot, in nu stiu cate cosuri, cutii, pungute, sertare, incat de multe dintre ele am si uitat. Intr-una din serile trecute cand am fost la posta am intrat la 1banut si am gasit o cutie care mi-a dat pus mintea in miscare - vesela, cu separatoare, se potriveste perfect in spatiul dintre box case si biroul meu si pret rezonabil (pana in 13 ron a fost).
Asa ca ... mi-am facut curaj si am adunat toate ojele in mijlocul camerei, m-am uitat obiectiv la ele (mi-am dat seama ca pe unele nici n-am apucat sa le folosesc), am selectat, m-am razgandit, m-am sucit si in final am ales ce folosesc si vreau sa pastrez si le-am asezat frumos in cutie.


Asezate frumos in cutie nu mi se mai par asa multe (sper sa nu imi vina idei sa incep sa cumpar altele de bine ce le-am "rarit" putin) si pot sa le vad si eu. Bineinteles ca nu au incaput si base coat-urile si top coat-urile in cutie asa ca a trebuit sa folosesc un cosulet (luat din acelasi magazin cu 5-6 ron, nu-mi amintesc exact) in care sa le tin.


Voi cum va tineti ojele? Sunteti mai ordonate ca mine?

31 de comentarii

  1. :) Mai ordonata decat tine acum nu sunt!
    Imi place mult faptul ca poate fi compartimentata astfel cutia...
    Mie mi-au incaput tot intr-o cutie pana cu ceva vreme in umra dar chiar trebuie sa fac schimbari, sa reorganizez...Cum?! Inca nu stiu caci eu visez sa se si vada fiecare nuanta in parte!:))

    Ai facut treaba buna, ai fost harnicuta si ordonata, bravo!:)

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. super cutiutele...pacat ca eu nu gasesc asa ceva in zona mea..este foarte utila...poate pe viitor organizezi un gv cu niste cutiute...ar fi grozav :)))) hi hi ...

    mai organizata decat tine nu am cum sa fiu..eu le tin amestecate pe undeva ...sus pe sifonier...in multe portfarduri...le tin ascunse de micuta mea curioasa si cocheta...atat de bine ascunse incat nu mai dau nici eu de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. F.f. misto cutia, eu n-am zarit de astea pe la mine prin oras, doar din acelea tip scaun, fundul si capacul dintr-unc arton mai gros patrate si rotunde, le poti umple cu ce vrei cartoane, recipiente, reviste, jucarii - deja am vreo 4 prin casa. O tin ojele intr-o cutie de tabla de la prajituri, din cand in cand mai analizez ce e vechi sau ce nu am folosit si mai dau pe la altii sau la gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu le tin intr-o cutie de carton cu floricele:) Insa in cutia ta chiar sunt in ordine:) Idee faina:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, imi trebuie asa ceva! Multumesc de pont, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt asa de dragalase cutiutele. Sunt utile nu doar pentru oje ci pentru multe alte lucruri. Eu ojele mi le tin intr-un sertar de la un dulapior, unde au ajuns in vizita si alte cosmetice:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am o cantitate foarte mare de oje, cred ca maxim 20, dar folosesc doar unele dintre ele, care mi se par mie cele mai frumoase :)) . Dar nu am cutie pt ele, le am bagate intr-un dulapior, nu sunt genul care sa le imprastie peste tot, incat sa uit de ele :) [ off topic: nu stiu de ce cand sunt pe blogul tau, cand dau click pe fiecare pagina sau cand intru intr-un articol, imi apare ca si cum s-ar deschide inca o pagina, dar nu se deschide nimic. De fiecare data patesc asa si nu stiu care e motivul :)) ]

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte draguta cutia! Eu pe ale mele le tin tot intr-o cutiuta, iar restul care sunt seturi mini OPI le tin in ambalajul original intr-un sertar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este geniala cutiuta! Si mie mi-ar fi perfecta pentru ojele pe care le am, momentan le tin oarecum ordonat dar nu ma multumesc cele 2 cutiute in care sunt depozitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am ceva similar pentru lenjerie intima. :)Foarte utila cutia.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu tot visez raftulete :)) Momentan stau toate intr-o cutie transparenta. Si eu am facut ieri ordine in ele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oare pentru ce era conceputa de fapt cutiuta? Ca pare special gandita petru oje :D Chiar imi place mult, mult. Eu imi tin ojele intr-o cutie in ordine si in picioare. Deocamdata sunt multumita dar daca as gasi o cutie ca a ta nu as spune nu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am o cutie si acolo le pun pe toate, dar am si mai multe :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Cutia respectiva parca ar fi fost special fcuta pentru oje :)) eu imi tin ojele intr-o cutie gen makeup train case. Niciodata nu cumpar oje daca stiu ca nu mai intra incutia respectiva :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos aranjate :)
    Si eu sunt la fel de ordonata, acum eu le tin intr-o comoda cu compartimente laterale :)

    Pupici si o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte draguta cutia! Parca e facuta special pentru oje!
    Eu de un an sau doi imi tin toate ojele in frigider - in compartimentul cu capac transparent de pe usa frigiderului. Am citit undeva ca se pastreaza mai bine la rece, dar nu e nimic confirmat 100%. Eu am doar vreo 30 de oje si-mi intra toate acolo (le am aranjate pe culori - de la nude si nuante deschise spre negru).
    Momentan sunt multumita, insa ma gandesc de ceva timp la o modalitate de stocare care sa ma lase sa am toate fardurile si ojele si chestiile de beauty in acelasi loc (momentan le am in vreo 3 locuri).
    Monica - Pisica albastra

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte practică ideea ta de organizare a ojelor, eu deocamdată le ţin într-o cutie asemănătoare, din carton, fără separatoare. Este destul de practică momentan, dar în curând ştiu că nu îmi vor mai încăpea şi va trebui ori să-mi iau o cutie mai mare, ori ceva de genul cum ai tu.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Este foarte buna cutia pentru oje! Mi-am cumparat si eu o cutiuta insa a ta arata mult mai bine

    RăspundețiȘtergere
  19. Interesante si ideile voastre, sunt si eu curioasa cat o sa ma tina ordinea asta :))

    RăspundețiȘtergere
  20. foarte utila si eftina aceasta cutie , barvoo si as vrea si eu o asemenea cutiuta.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am maxim 10, deci incap intr-un coltisor intr-o tavita.. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce draguta e cutia !! Eu am un cufar mai maricel si din pacate nu pot sa le tin asa frumos aranjate :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte practica si draguta cutiuta :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Intru și eu pe site și poate o să-mi cumpăr la un moment dat. Acum le țin într-un dulăpior și nu ar fi loc și de o astfel de cutiuță, însă cred că este chiar bună .

    RăspundețiȘtergere
  25. deja e prea de tot atata ordine :)) daca le-as tine si eu asa, ar dura vreo saptamana, dup-aia tot imprastiate prin toate directiile ar ajunge, parca vad. Eu mi-am luat de la Ikea un set de 4 cosulete impletite, pe marimi, si acolo imi tin toate prostioarele. cand am nevoie de o oja, rastorn tot cosuletul ;))

    RăspundețiȘtergere
  26. eu am o cutie cu capac , dar in niciun caz nu am asa multe oje :) foarte frumos arata cutiuta ta , mai ales ca e impartita pe randuri :)

    RăspundețiȘtergere