Se poate si asa (4)

18.3.13

Am tot adunat recipiente goale pentru postarea asta si ma bucur ca e gata ca sa pot sa le arunc. O sa incep cu ce am terminat din produsele pe care le tin in baie: tratamentul pentru par vopsit de la Nivea (nu cred ca am scris despre el, l-am primit la o revista si mi-a placut), gelul de curatare Ivapur de la Ivatherm si nu in ultimul rand ... nu credeam ca o sa va arat pasta de dinti vreodata pe blog, dar asa profit sa va spun si parerea mea ... pasta de dinti Jason luata de pe iHerb pe care o detest (stiu ca sunt multe pareri pozitive despre ea, insa pentru mine a fost o dezamagire totala - se face bucati cand o folosesti, gust mult prea puternic care mi-a produs greata si cel mai important mi-am simtit dintii incarcati ca si cum nu curata bine).


Am terminat un alt deo roll-on cu floare de lotus de la Yves Rocher (am inceput deja altul cu floare de bumbac), o spuma de ras Balea luata din DM si un gel antibacterian de verbena de la Sabon (care mi-a placut mult, insa care mi se pare foarte scump si are un capac care se curata si ajunge pe maini - puteti sa vedeti asta si in fotografie).


Cele trei produse de mai jos probabil ca o sa le mai vedeti pe blog pentru ca mi-au placut toate: Whitening Lotion din gama Diorsnow Sublissime de la Dior (a doua sticla terminata), Enzyme Revitalizing Mask de la Mario Badescu si serumul cu vitamina C de la Lancome (pe care l-am mai avut de cateva ori pana acum).


Si am reusit cu greu sa termin si trei produse de machiaj: doua mascara de la Maybelline (One by One si Colossal) care imi plac, dar pe care nu le recomand daca aveti ochi sensibili intrucat mie imi lacrimeaza destul de rau ochii cand le folosesc si glossul Rosie de la Buxom (momentan am alte doua nuante, dar candva o sa iau din nou si nuanta asta pentru ca mi-a placut la nebunie).


Eu zic ca m-am descurcat onorabil si sunt curioasa care vor fi urmatoarele produse pe care le voi termina ca nu prea am semne de la nici un alt produs.

21 de comentarii

  1. Felicitari :) doua mascara si un luciu de buze - eu nu pot termina niciodata astfel de produse, le arunc intotdeauna pe jumatate folosite pentru ca incep sa isi schimbe consistenta, de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo!!O productie buna de recipiente goale! Eu sunt mare fana a acestor postari pentru ca indeamna fetele sa mai si foloseasca ce au, nu numai sa cumpere diverse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce harnica esti!:D Am si eu cele doua sticlute de rimel de la Maybelline...pe mine ma ustura ochii cand ma dau cu ele , dar cel mai mult imediat dupa ce ma demachiez. Acum folosesc alt rimel de la L'Oreal , si am aceeasi senzatie:D...deci ori la noi e problema ori la rimel:)) (dar chiar la toate?)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu termin produsele asa de incet:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioana, si eu le termin greu ...

    Deena, m-am straduit, recunosc :)

    Sorina, eu cu L'Oreal nu am probleme, dar Maybelline sigur are ceva in compozitie (eu le-am lasat cateva saptamani dupa ce le-am luat si a fost mai ok).

    Claudia, eu in ultima vreme am terminat destule tinand cont ca mi-am impus sa nu mai incep 5 produse de acelasi fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari!
    Eu sunt una dintre cele care prefera pasta de dinti Jason, eu chiar imi simt dintii mai curati de cand o folosesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari, si eu ma straduiesc sa nu mai incep alte produse de acelasi fel , dar uneori ma plictisesc de aceiasi aroma la gelul de dus! Si eu am tratamentul pentru par vopsit.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce simpatica e spuma de la balea.

    RăspundețiȘtergere
  9. De cand am scris in agenda 'empties post' si tot nu mai apuc sa il scriu! Bravo tie, ai consumat ceva!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte bine :) inafara de rimelul Maybelline Collosal , nu am folosit nimic din aceste produse :) nici nu ma mir ca ti-au placut produsele Dior , Lancome .. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ooo, felicitari! Acum poti sa-ti cumperi alte produse noi, meriti!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce imi place sa citesc postarile astea cu produsele consumate. Nici mie nu prea mi-a placut pasta de dinti. :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Spuma de ras de la Balea la ce ai folosit-o? La epilat? Eu pe picioare ma fac cu aparatul de epilat, dar in alte zone poate mi-ar fi utila...

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitaris i multumim ca ne-ai aratat si nou ce produse folosest,asa mai invatam si noi cate ceva :-*
    am auzit si eu ca produsele de la Mario Badescu sunt foarte bune dar n-am avut ocazia sa le incerc..inca :) imi pac astfel de postari ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Şi eu am multe lucruri pe care vreau să le termin, ca să pot încerca altele noi. Şi nu îmi cumpăr nimic până nu termin ce am, că altfel nu le mai termin niciodată:))
    App, şi mie mi-au plăcut Colossal şi One by One, dar mai mult îmi place The Rocket, ţi-l recomand!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sadie, mie nu mi-a placut deloc.

    Camelia, geluri de dus am multe incepute :))

    Gabriela, a si mirosit bine.

    MoGio, nu conteaza ce scrie pe ele, important e sa fie ok.

    Deea, ce sa-mi mai cumpar? Ca asteapta altele la rand ... incerc sa fiu chibzuita :))

    darlyst, deci nu sunt singura ...

    Bianca, la ras ... pe ce zone am avut nevoie :)

    Lucica, ma bucur ca-ti plac, asa apus ca va mai spun si despre produse de care n-am apucat sa scriu pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  17. florentinaenache, asa zic si eu mereu ... dar apare cate o tentatie. Eu le-am primit pe cele de la Maybelline, mai am inca de incercat cateva (asteapta cuminti in sertar), dar tin mine si Rocket pentru viitor. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Am uitat sa-ti spun ca serumul cu vitamina C de la Lancome mi l-am luat dupa ce la-i prezentat tu si l-am prins intr-o oferta pe Strawberrynet. Il folosesc in prezent si sunt incantata de el. Asa ca vezi, prezentarile tale imi sunt tare utile.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ai o colectie terminata chiar frumoasa. Si mie mi-e mai greu la peodusele de machiaj:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Incognito Fashion, m-am straduit :)

    Camelia, si eu am luat atunci vreo 2 tuburi.

    Macy, pot si mai mult, dar asa e ... produsele pentru machiaj e greu sa le termini mai ales daca ai multe.

    RăspundețiȘtergere