Giveaway - ziua 1: MAC

1.3.13

Asa cum v-am spus cand blogul a atins 1.000.000 vizualizari, astazi dau startul primului giveaway dintr-o serie mai speciala - vor fi 8 zile, 8 premii alese de mine si 8 castigatoare (fericite, sper eu), numai produse/ servicii pe care eu le folosesc si-mi plac si le recomand cu incredere. V-am povestit ieri mai pe larg despre asta, insa inainte vreau sa va urez o primavara frumoasa, plina de lucruri si oameni care sa va bucure sufletul si sa va faca sa zambiti din inima.

Am ales sa incep cu MAC pentru ca fardurile lor sunt cele pe care le folosesc cel mai des si care predomina in sertarele mele. Si am ales o paleta cu 4 farduri (Blanc Type; Omega; Signed, Sealed si Pagan - ultimul din colectia Alexander McQueen) care cred ca pot fi folosite de oricine si un portfard din colectia Heirlooms.


Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu si sa-mi spuneti cum ma vedeti voi pe mine pentru ca blogul asta in final este despre mine si experientele mele si sunt curioasa cum ma percep cele ce ma citesc si ce s-a schimbat in timp - mai ales ca eu simt ca m-am schimbat mult (o sa va spun doar ca nu caut neaparat cuvinte, ma intereseaza perceptii, sentimente, emotii - asa ca lasati-va mintea libera si surprindeti-ma - exprimati-va liber). 

Va spun de acum ca voi alege eu fiecare castigatoare in parte si ca voi alege folosindu-ma de inima, nu de cap. Va puteti inscrie si daca nu urmariti blogul prin GFC doar sa lasati o adresa de mail la inscriere ca sa va pot identifica (si ma gandesc aici la cititoarele mele anonime care comenteaza mereu si care vreau sa poata si ele participa - imi vine in minte Anamaria, dar stiu ca mai sunt si altele).

Aveti timp pana pe 10.03 ora 22 si voi anunta toate cele 8 castigatoare in data de 15.03.

34 de comentarii

  1. De cand te citesc si pana acum, evident ca mi-am facut o parere despre tine. Poate ca ma insel si nu-i tocmai cea mai corecta, dar iata cum te vad eu, "prin intermediul unui monitor": esti o persoana tare sensibila, dar care incearca sa se trateze de "boala" asta si sa nu mai puna totul la suflet cu atata usurinta, vrei si faci tot posibilul sa fii mai puternica si sa mergi mai departe ori de cate ori viata iti mai da cate o palma. Adori momentele de relaxare, cand esti doar tu cu tine si poti sa te analizezi in amanunt. Nu-ti place sa ai in jurul tau oameni falsi sau care te seaca de energie. Esti pasionata de beauty, dar stii ca si frumusetea interioara conteaza la fel de mult, asa ca ai grija si de sufletul tau, de mintea ta. Iti plac linistea si echilibrul. Esti atenta la nevoile celor din jur, generoasa si-ti place sa-i surprinzi pe oamenii dragi de langa tine, sa le aduci mici bucurii. De asemenea, esti foarte atenta la detalii si pui mult suflet in tot ce faci, mie nu mi se pare ca ti-ar placea sa lucrezi cu jumatati de masura.
    Cam asa am reusit sa te percep eu. Chiar as vrea sa stiu cu cate din cele spuse mai sus te-am nimerit.
    Desigur, ar mai fi multe de spus despre tine, fiecare persoana e mult mai complexa de atat, dar am incercat sa surprind doar ce mi s-a parut mai important.

    Te urmaresc si prin GFC cu numele Andreea Ristea.
    E-mail:deealumary3@gmail.com

    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. te urmaresc pe fb ccarmenelena si pe mail smilingelf@gmail.com
    In ceea ce te priveste, nu te am conturata foarte clar in gandul meu, imi e mai usor sa asociez un chip la parerile personale pe care le am despre persoana in cauza. Judecand dupa pasiunea ptr produsele feminine de ingrijire si infrumusetare, dupa iubirea neconditionata pe care o oferi animalelor din jurul tau si celor din casa ta, care mai exista sau nu, dupa problemele pe care le ai in viata de zi cu zi de sanatate .... te vad ca fiind o persoana foarte sensibila, ce cu greu poate trece peste cuvinte grele aruncate fara noima din partea celor care te cunosc personal, daca vin din partea necunoscutilor le digeri mai bine :); te vad frumoasa, cu un par lung(ai pus poze inainte si dupa vopsire),ochi expresivi si un zambet pregatit in coltul gurii ptr orice cunoscut/necunoscut ; te vad puternica dar puterea nu e sub forma de muschi ci emotionala,trecuta prin atatea dureri ai invatat sa le gestionezi. Nu te vad o fire energica, impulsiva, ci calma, calculata, precauta, risti dar calculezi foarte bine ce porti pierde. Cam atat "vad" eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia,

    Nu comentez pentru premiu ci pentru ca trebuie sa recunosc ca posturile tale sunt primele pe care le citesc dimineata. Si imi face placere sa te citesc, simt ca imi incep ziua placut, langa o prietena.

    Cred ca apartin unei majoritati cand declar ca cel mai mult imi plac posturile personale, despre trairile tale pentru ca toate trecem prin aceleasi trairi cateodata si faptul ca tu iti infrunti vulnerabilitatea atat de deschis este impresionant. Admir onestitatea cu care iti descrii trairile si curajul de a vorbi despre lucruri un pic "tabu".

    In al doilea rand imi place ca abordezi si prezinti tot felul de produse noi, ne povestesti experientele tale inclusiv cu aspecte negative fara sa te ascunzi dupa deget si fara false pudori. La tine am citit prima data despre cupele menstruale si imi aduc aminte ca mi-am spus: in sfarsit o femeie adevarata, nu o mimoza din "Perfect"Land.
    Asta este parerea mea despre tine: o femeie adevarata careia nu ii este teama sa fie vulnerabila sau foarte puternica, care iubeste animalele in realitate, nu doar cu poze pe Facebook si chiar face ceva pt ele. O femeie care are curaj sa fie sincera si asta este ceva atat de rar!!

    Si nu in ultimul rand iti admir gustul: ai un gust impecabil, rafinat, matur. Si asta este ceva rar:)

    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu ma consider blogger , consider ca am un jurnal online si la tine vad asemanari cu ce fac eu ...scriu despre ce-mi place si ce vreau , dupa cum mi-e numele :) , adica lucruri care ma preocupa zilnic , beauty , retete , dar si chestii mai intime , simtiri.....si aici asemanarile se cam opresc , bineinteles este si diferenta de varsta ... mie imi pari putin interiorizata , constientizezi aceasta interiorizare si lupti sa o schimbi . De ce zic asta ? lipsa fotografiilor personale...e parerea mea...nu da cu pietre :)))
    o primavara minunata fetelor !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador postarile tale despre produse de infrumusetare. Imi plce sinceritaeta lor. Daca nu-ti place ceva, spui asta, indiferent de marca produsului sau daca ti-a fost daruit spre testare, iar asta insemana mult pentru mine. Inseamna ca daca tu recomanzi un produs, pot sa merg sa-l iau si eu.
    Ce imi place la fel de mult e atutudinea ta fata de pret si faptul ca recomanzi si produse care nu fac ravagii in portofel(de exemplu esarfe de la magazinul din piata, decoperiri pe e-bay, sau reduceri). Asta caut la un blog, caci oricat m-as straduit, produsele high-end sunt prea high-end pentru mine.
    Acum, pentru echilibru, o sa fiu sincera. Postarile cu starile tale emotonale... am inceput sa le sar. Inteleg ca sunt importante pentru tine, ca acesta e jurnalul tau, dar pe mine ma jeneaza. Uneori am senzatia ca-ti deschizi suflteul prea mult si prea public. Am senzatia ca ma uit la tine trecand in momente grele fara sa pot face nimic, de aici jena.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te urmaresc prin GFC cu numele Alecsa89X, iar adresa mea de mail este : art_of_shine@yahoo.com

    Cred ca iti citesc blog-ul de ... 2 ani! Cam asa ceva, de cand am descoperit bloggosfera de beauty!

    Dintotdeauna mi-ai parut diferita! Diferita.. intr-un sens bun! De fiecare data, orice concurs ai avut, cu un premiu mai mic sau mai mare, mereu mi-ai parut originala! Nu esti adepta "trend-ului" like+share, si am vazut ca prin ideile tale de concursuri, ai inspirat cateva bloggerite sa procedeze ca tine! Imi place ca de multe ori "ascunzi" la sfarsitul unei postari un concurs, pentru a rasplati persoanele care chiar iti citesc blog-ul.

    Imi place ca "nu alergi" dupa sponsori, orice oferi, oferi din suflet! Imi place ca blog-ul tau nu este plin de reclame, are un aspect simplu, dar elegant!

    Admir faptul ca apreciezi calitatea, nu cantitatea! Si aici ma refer si la numarul acela de la GFC! Puteai cu usurinta sa il dublezi/triplezi pana acum daca aveai concursuri de like+share. Insa ai preferat calitatea (asa cum spuneam mai devreme, calitatea, nu cantitatea!) si acest lucru se vede prin feedback-ul pe care il primesti.

    Articolele sunt foarte utile, imi place ca prezinti atat produse accesibile oricui, dar si mai scumpe. Imi plac si postarile unde prezinti anumite oferte dar si cele despre epilarea definitiva, cupa menstruala si multe lucruri pe care nu le gasesti chiar peste tot.

    Dar cel mai mult.. imi plac postarile personale. Uneori, citind unele postari, ma trezesc cu ochii in lacrimi. Chiar si acum tin minte postarea despre Patrocle (una din multitudinea de postari personale, care mi-a ajuns la suflet)

    Eu te vad ca pe o persoana sufletista... emotiva! Si mai presus de toate, sincera! Si asta pot observa din faptul ca nu te feresti sa zici si partile negative ale unui produs, sau ale unei intamplari.

    Imi place ca ai ramas obiectiva, ca ne prezinti si dezamagiri.

    Tin minte ca prima oara cand ti-am descoperit blog-ul, ti-am luat postarile la rand! Haha, sa ma vezi pe mine noaptea tarziu, cu ochii mari in fata monitorului, citindu-ti articolele. Habar n-aveam ce era GFC, insa am salvat adresa blog-ului tau (alaturi de inca 3-4 pe care le descoperisem) si mi-am zis ca trebuie sa mai revin.

    Tot ce pot sa spun in final este... felicitari pentru tot.. pentru munca depusa pe blog..dar si pentru caracterul tau frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu te-am descoperit de f mult timp, insa nu prea am comentat. am interactionat prima data cu tine prin mail cand mi-ai oferit codul acela pt strawberrynet. m-ai molipsit atunci cu acest microb si acum nu exista saptamana sa nu plasez o comanda pe site. imi pari o fata sensibila, cateodata suferintele iti ies la iveala prin cuvinte, poate nu toata lumea sesizeaza lucrul asta. uneori inainte sa cumpar un produs care -mi face cu ochiul intru la tine si caut sa vad daca ai un review. m-ai molipsit si cu ebay, pana sa vad la tine nu m-as fi incumetat niciodata sa dau comenzi pe ebay, acum sunt un cumparator fervent, intr-o luna am pus 15 comenzi. au venit 6.
    in concluzie pt mine nu esti un blogger, esti o prietena care imi da sfaturi. pupici si sa ai o primavara frumoasa si linistita in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna draga Camelia
    Am ramas placut impresionata cand mi-am vazut numele in postarea ta de azi, asta denota ca iti cunosti cititoarele, ceea ce ma bucura . Iti multummesc ca ne-ai dat o sansa si noua "anonimelor" :) sa participam la acest giveaway, imi place foarte mult ideea ta de a alege o castigatoare dupa placul inimii tale . Nu doresc sa ma inscriu , deoarece vreau sa castige acest premiu o fata care intr-adevar are nevoie mai multa decat unele dintre noi . Acum sa revin la subiectul principal . Sa stii ca esti printre primele blogerite a carui blog l-am citi de-a lungul timpului,imi face mare placere sa te urmaresc deoarece postarile tale sunt foarte interesante,placute si de multe ori foarte utile . Nu pot sa spun ca te cunosc foarte bine, dar eu te vad in felul urmator , o persoana foarte sincera si directa , ceea ce admir foarte mult la tine . Impartasesti cu noi unele din trairile tale si asta mi se pare un lucru foarte frumos. Imi place ca nu esti falsa si iti arati si tristetea nu doar bucuriile din viata ta .Un lucru foarte important care m-a facut si atras sa te urmaresc constant este inteligenta ta, esti o persoana foarte inteligenta,iar in ziua de azi crede-ma,inteligenta este rara :) . Te pup cu drag si iti doresc o primavara frumoasa plina de bucurii si sanatate.O pup si pe frumoasa Bella.(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum te vad eu: un om profund, care a trecut prin multe si a invatat din experientele traite, care stie sa se bucure de micile detalii ce fac viata frumoasa, o femeie puternica, care este propriul stapan.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa fiu sincera,am descoperit blogul tau accidental.Cautam informatii despre un produs si achizitionarea lui( nu-mi aduc aminte decat ca era vorba despre un produs Revlon).Mi-am afisat intrebarile intr-un comentariu, si am primit un raspuns promt si bine intentionat. (Poate pare ca exagerez, dar aceea a fost prima mea experienta placuta in blogosfera) Am continuat sa iti urmaresc blogul, sa iti citesc cu drag postarile si, as putea spune, sa fiu alaturi de tine ca unul dintre cititorii tai "tacuti" ( Nu am lasat prea multe comentarii pana in prezent).
    Iti apreciez munca depusa si sincer,te respect. Nu pot sustine ca te cunosc foarte bine ca persoana,dar pot spune ca iti cunosc munca.
    Asa ca iti multumesc pentru toate gandurile pe care le impartasesti cu noi!
    te urmaresc prin GFC: Penny Chr si prin e-mail (pen.alan_ch@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  11. Te urmaresc pe facebook si GFC.
    De ce imi place blogul?Pentru ca e "mai altfel".Adica, gasesc aici si impresii personale despre diferite cosmetice, dar si confesiuni pure, care nu au nicio legatura cu lumea beauty.Imi place ca scrii si impartasesti cu noi si momente mai putin placute din viata ta, poate, la un moment dat toti trecem prin asa ceva, si e bine e stiut ca nu suntem singurii care trec prin asta.Imi aduc aminte de o postarea de-a ta cand scriai ca "azi nu am chef de nimic."De-abia iti venea cheful sa scrii.Eram si eu exact in aceeasi situatie.
    Asta imi place mult la blog, te umanizezi, adica imi pot forma in minte o imagine a ta cu care stau de vorba atunci cand iti citesc postarile;
    emailul meu: anutzapostolache@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand citesc postarile tale, ma simt de parca as citi din trairile eroinelor din cartile Cellei Serghi , poate ti se pare ciudat, dar asa ma simt . …. De ce ? Prea multe intrebari, prea multe framantari …prea putine raspunsuri . Iti simt nostalgia dupa ceva … Stii ? Nu putem controla totul, raul se intampla fara ca noi sa facem ceva . In asta simt eu ca tu te-ai schimbat …nu stiu daca este vorba neaparat de maturitate, dar pare ca parca ai inteles ca uneori trebuie sa lasi asa, sa treaca doar, ca sunt lucruri care nu depind de noi, indiferent cat am vrea sa depinda . Nu te cunosc, s-ar putea sa gresesc foarte mult, te cunosc doar din ce transmiti tu, mai exact din ce imi transmiti tu mie . Cred ca locul de munca pe care tu il ai nu iti adduce prea multa liniste si nu e chiar potrivit pentru tine …cred ca e prea dur, ca acolo infrunti situatii cu care nu prea ai dori sa ai de-a face . Sa nu ma intelegi gresit, nu te vad ca pe cineva care nu e in stare sa infrunte viata, din contra te vad foarte puternica si te vad foarte femeie , in sensul ca tu ai acel ceva ce ne face femei, ceva numit sensibilitate ….si care multe dintre noi il ascundem, nu stiu de ce….de teama de a nu fi vulnerabile, banuiesc . Tu nu ascunzi asta, sau cel putin, nu noua ...nu celor care te citim . Te vad adevarata, deloc falsa, deloc ipocrita . Si tu poate ai mastile tale( ca noi toti, de altfel ) dar aici nu cred ca le-ai purtat vreodata .
    Pe blogul tau am vazut lucruri scumpe si lucruri ieftine , asta imi spune ca tu cauti ceva care sa te multumesca , ca ai un oarecare echilibru in ceea ce priveste lucrurile pe care le cumperi .
    Iti plac bratarile, ai multe ( te invidiez :p ) …am vazut esarfe la tine … o ai pe Bella , bei ceai,lenevesti, citesti , iesiti la plimbare …. Mi te imaginez putin boema ..poate ca ar trebui sa fii daca nu te regasesti in asta …momentele in care ne permitem sa fim asa aduc cu ele pace si liniste , macar cateva clipe .
    Iti doresc o primavara frumoasa , o sa continui sa fiu aici, citindu-te…imaginandu-mi ca suntem cele mai bune prietene :)

    RăspundețiȘtergere
  13. te urmaresc pe facebook:issabel vircan si prin gfc:darkflayer
    Din postarile citite,chiar daca nu comentez mi-am conturat o imagine in minte:o femeie sensibila,care incearca sa nu se lase dobarata de obstacolele ivite in viata.Curioasa in prinvinta a tot ce este no si doritoare dar si curajoasa in acelasi timp sa le incerce.Dedicata lucrurilor pe care le face,nu lasa nimic facut pe jumatate.Pune mult suflet in ceea ce face.
    email: vircan.issabel@yaho.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa vedem...cum te percep eu pe tine Camelia draga? E foarte buna intrebarea pentru ca ma face sa ma gandesc si la chipul pe care eu l-am creat in mintea mea pentru tine (chiar daca nu te-am vazut niciodata imi place sa creez o fata cu care sa identific lucrurile pe care le citesc). Acum nu o sa iti spun cum cred eu ca arati insa iti voi spune ca eu cred ca esti deschisa si comunicativa, sensibila, pasionata de cosmetice high end si poate mai putin de celelalte, dedicata (spun asta pentru ca nu-mi amintesc ca tu sa fi avut perioade in care sa fi abandonat blogul chiar si pe perioade scurta), optimista si ambitioasa. Sper ca am ghicit macar in parte cum este persoana din spetele blogului pe care-l citesc cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  15. GFC:jane(janeta_20072001)
    FB:Janeta Janet
    E-mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Cum te vad eu o fata draguta sensibila corecta in tot ceea ce faci spui lucrurilor pe fata le caracterizezi asa cum le vezi tu ,iubesti animalutele ca drept dovada cand ingerasul tau este bolnav suferi alaturi de el ,ti-am spus ca si eu am unul Rony si la fel sunt foarte atasata de el si eu daca este bolnav sufar o data cu el ,esti o fata cinstita cu sufletul curat si deschisa esti optimista si ambitioasa asta imi place foarte mult la tine ,te citesc cu mult drag dar nu comentez decat uneori .Iti doresc sa ai o primavara frumoasa asa cum esti tu .

    RăspundețiȘtergere
  16. Trebuie sa recunosc ca nu citesc blogul tau decat de cateva luni. Imi place ceea ce scrii pe blog si din acest motiv m-am abonat la newsletter ca sa fiu la curent cu toate noutatile adaugate de tine. Imi place ceea ce scrii insa nu stiu ce ti-as putea spune sa imbunatatesti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Blogul tau e o oaza de relaxare pentru mine,ma pierd printre cuvinte ,in unele ma regasesc in unele nu,dar fiecare postare ma face sa ma gandesc mai mult la suflet ,fiindca simt profunzimea si emotia pe care o exprimi si aceste trairi nu pot veni decat din suflet .Imi place sinceritatea si transparenta pe care o afisezi prin cuvinte si parca simt ca numai esti asa vulnerabila,cel putin asa am avut eu impresia cand te-am descoperit,iar acum esti mai puternica si te rasfeti mai mult,ceea ce e foarte bine.
    gfc:andreeabacau
    yadydeea_puss[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  18. :) Primul lucru la care m am gandit e ca nu stiu cum arati. Asta cu siguranta a fost o curiozitate ca nu am putut fixa o imagine randurilor tale. Asa ca mi te am imaginat in fel si chip.Apoi am vazut esti ca bruneta si te am conturat partial:)
    Banuiesc ca asta e mai putin important, aspectul exterior, dar multe bloggerite tocmai pe asta mizeaza. Deci poate si asta e de apreciat ca ai reusit sa te faci placuta si sa atragi fara machiaje sau fara sa vedem un chip dragut.
    Eu te vad sincer o luptatoare, ambitioasa si inimoasa. E adevarat ca esti o persoana atenta si grijulie si te afecteaza probleme celorlalti, dar tu te implici si incerci sa schimbi ceva in fiecare zi, situatie(prietenii, animalutele). Esti cu siguranta optimista. Si nu lasi problemele sa te defineasca. E usor saa te vaiti si sa nu faci nimic, gen daca pica drobul de sare, ma bucur ca nu i cazul.Si apoi mereu raspunzi, ma faci sa ma simt in largul meu si sa te vad ca o prietena virtuala :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna!
    De la ultimul comentariu, am continuat sa te urmaresc si aici si pe facebook.
    Imagine despre tine...hmmm, ce pot spune cu siguranta este ca nu am in minte nicio imagine a aspectului, insa am cateva idei concrete asupra "sufletului" din spatele monitorului.
    Asa ca sa vedem: TREBUIE sa fii o fire sensibila, care apreciaza frumosul si ca femeie stie sa se puna in valoare. E clar ca preferi lucrurile de calitate , am dedus asta dupa produsele pe care le folosesti. Pe de alta parta esti directa, sincera si cred ca nu iti plac minciunile, lupti pentru adevar . Lupti si pentru oameni, caci altfel nu ai fi avut un blog cu care sa ajuti.
    Sper ca daca nu in totalitate, macar partial am reusit sa iti conturez personalitatea.

    emailul meu este : maria_onea94@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  20. Este asa de greu sa incerci sa scrii despre cineva cand poate uneori este dificil sa te definesti pe tine in cuvinte...
    Sper sa nu te jignesc si sa-ti provoc o suferinta fara sa vreau...
    Te citesc zilnic, este primul blog pe care il deschid de aproape trei ani.Da, in iunie se fac trei ani de cand te-am descoperit,am aflat multe de la tine si desre tine in acest timp. Stiu ca esti o fata care a trecut prin multe incercari, esti puternica dar in acelasi timp foarte vulnerabila. Sincer m-a mirat foarte tare faptul ca ti-ai lipit sticker-ul acela motivational pe peretele din dormitor sa-l vezi in fiecare dimineata/seara. Cred ca ai nevoie de mai multa sustinere decat vrei sa recunosti.Cred ca de fapt toate situatiile devin foarte stresante pentru tine pentru ca nu ai inca stabilitate in viata emotionala. Ok, o ai pe mama, pe Bella, prieteni ,etc, dar te vezi la o varsta la care ai nevoie de mai mult in viata privata,poate chiar un copil. Toate aceste lucruri te demoralizeaza usor. Aproape in fiecare zi cineva sau ceva te abate de la ceea ce aveai setat anterior si te indispun, cu toate ca incerci sa te redresezi si ai constientizat si tu mai mult in ultima vreme ca nu aceasta este calea de urmat. Cand te-am descoperit nu vorbeai atat de mult despre aceste trairi ale tale, ai devenit mult mai deschisa si asta te poate face vulnerabila in fata celor din jur.Mi se pare ca increderea in tine nu este foarte mare, nu ti-ai expus fata niciodata, sau ma rog, doar partial desi povesteti lucruri foarte intime uneori, sau poate tocmai din acest motiv...
    Cred ca ai nevoie sa schimbi directia de mers in viata si eu as incepe cu job-ul, nu de pe o zi pe alta, dar ar trebui sa cauti ceva care in 70% din cazuri sa iti ofere satisfactii si nu doar batai de cap.Apoi in viata fiecaruia apar unele intalniri karmice de care e bine sa poti profita la momentul oportun.Eu una iti doresc mult succes in tot ceea ti-ai propus sa faci si multa, multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cum te vad eu...Hmmm, greu de spus; citesc fiecare articol al tau cu mare placere, insa doar din umbra, in siguranta;)
    Esti o tipa corecta, care spune lucrurilor pe nume. ne spui parerea ta sincera despre produsele pe care le folosesti, ceea ce imi place tare mult.
    Esti o fata tare sensibila, ai trecut prin multe si meriti toata consideratia pentru taria de caracter de care dai dovada.
    De cand ai postat articolul despre tatal tau, mi-ai intrat si mai mult la suflet. Ti-am scris atunci, desi nu sunt genul sa las comentarii si ti-am povestit o particica din povestea nea, ceea ce mie mi-a facut mult bine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi place foarte mult ca ne explici in detaliu parerea ta despre fiecare produs pe care l-ai folosit si chiar pot sa imi fac astfel o parere foarte buna despre produsul respectiv. De-a lungul timpului am observat ca preferi produsele de calitate si cred ca esti o fire rafinata care stie sa se respecte si sa isi rasfete tenul si corpul. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Asta da provocare.Am stat putin sa ma gandesc, si chiar daca nu te-am vazut mi-am conturat asa o imagine a ta :)
    Insa nu cum aratam fizic conteaza, ci ce avem pe interior.
    Am ceva timp de cand te citesc si revin in fiecare zi pentru ca-mi place cum scri!
    Te vad in primul rand o persoana puternica si cu experienta de viata, devotata si care nu se lasa invinsa fara lupta. O fata care isi urmeaza visele si crede in ele.
    Si desi puternica, esti si foarte sensibila, dar nu lasi asta la vedere.
    Ti foarte mult la mama ta si la Bella, ai prieteni care-ti sunt aproape dar cred ca simiti lipsa sufletului pereche si asta te demoralizeaza uneori.
    Esti si o persoana care se gandeste foarte mult la cei din jur,incerci sa-i faci pe ei fericiti, insa cred ca trebuie sa-ti oferi si tie o sansa la fericire pentru ca timpul trece si nu iarta pe nimeni.
    N-am comentat neaparat pentru premiu ci pentru ca mi-a facut placere si mi-am putut lasa o parere care sper sa nu te supere. pupici!

    RăspundețiȘtergere
  24. In unele postari te vad asa cum ma vad si pe mine, prea sensibila, prea implicata, in altele te vad asa cum as vrea sa fiu si nu reusesc, puternica, increzatoare. Poate tocmai din acest motiv, desi urmaresc mai multe bloguri de beauty sau viata in general, doar cu tine am interactionat de cateva ori prin intermediul acestei rubrici de comentarii. Interesant este faptul ca ti-am ramsa fidela nu datorita informatiilor din sfera cosmeticelor, ci datorita lectiei de viata pe care mi-o oferi de fiecare data cand te vad bucuroasa, in pofida problemelor de sanatate sau de viata. Mi-am spus de multe ori ca daca tu poti, pot si eu, insa, uit uneori sa ma bucur de lucrurile marunte care imi pot aduce atata bucurie. In astfel de momente, orice postare imi aminteste de izbanda ta si imi da macar un strop de incredere. Curiozitatea imi este nesatisfacuta in privinta chipului atasat acestui suflet plapand, insa, sunt aproape sigura ca nu poate fi decat unul angelic. Ma bucur ca mi-am luat inima in dinti sa iti spun aceste lucruri, premiul meu fiind curajul ce l-am demonstrat acum!

    RăspundețiȘtergere
  25. te vad o persoana calda,sociabila,sensibila,sensibila sincer nu sunt la curent mereu cu postariile tale dar pe cele pe care le-am citit au fost foarte bune.imi place de tine ca iubesti animalele ca si mine.iti doresc numai bine si noroc in tot ceea ce faci

    RăspundețiȘtergere
  26. Am lasat postarea asta cu giveaway mai la urma, pt ca m-am gandit ca din moment ce iti rasfoiesc blogul pana in cele mai adanci lacasuri, as putea totodata sa ofer un raspuns plauzibil intrebarii tale, ajungand sa te cunosc mai bine, decat sa ma fi inscris la concurs imediat cum am vazut postarile.

    Te vad ca pe o persoana sensibila, firava, care are multa iubire de oferit, insa nu a gasit persoana potrivita pt a-i face fata multitudinii de sentimente puternice si frumoase pe care tu le ai de dat. Exceptand-o pe frumusica Bella, care este o scumpa si ma bucur nespus ca o iubesti si ca ai grija de ea, tinand cont ca are anumite probleme de sanatate.. Imi place faptul ca nu te dai deoparte de la a ne impartasi experientele prin care treci, in speranta ca poate noi vom invata ceva din situatiile povestite de tine, chiar fara sa trecem prin astfel de momente noi insine. Totodata, am invatat multe lucruri noi, tipsuri, ca sa zic asa, care pana acum nu le-am vazut pe nici-un alt blog, ceea ce il face pe alt unul deosebit. Nu am ajuns sa te citesc decat de 2 zile, dar nefiind la facultate zilele astea, nu m-am putut desprinde de locusorul unde iti expui parerile si unde ni te deschizi noua. Cu siguranta voi ajunge sa te cunosc mult mai bine, avand in vedere ca devin obsedata de blogul tau :)) [ sper sa nu suna creepy ceea ce am spus :D ] si nu ma las pana nu ajung la primul articol scris de tine aici! :)) . Imi place sa citesc oameni cu inima buna si care raspund la comentarii, atunci cand au timp. Consider ca esti o perfectionista, nu te multumesti cu lucruri si oameni de 2 lei si alegi sa ne dezvalui chiar si mici intimitati, cu toate ca nu ne dezvalui chipul tau, ceea ce mie imi inspira faptul ca nu ai o exagerata incredere in tine sau poate pt simplul fapt ca nu vrei ca cititorii tai sa stie cum arati. Motivele le cunosti doar tu, insa pe noi ne multumeste mai tare ca ne lasi sa iti vedem sufletul, prin fiecare rand scris, ceea ce este mult mai important decat chipul. Iar acest lucru necesita un mare curaj! Vreau sa te felicit si sa iti multumesc pt ca iti rupi, practic, din timpul tau liber pt a ne scrie noua, pt a raspunde la comentarii, pt ca iti faci loc in vietile noastre, fara sa vrei, si pt ca probabil ai ajuns sa schimbi vietile anumitor cititori prin simplul fapt ca invatam cu ajutorul tau lectii de viata, pe langa cele de beauty :) . Si nu in ultimul rand, vreau sa iti multumesc pt giveaway-urile frumoase cu care ne incanti inimile, acum cu venirea primaverii! Chiar daca, poate nu voi castiga nici-un premiu, eu am vrut , totusi, sa imi spun parerea despre un om frumos descoperit recent. :)

    Adresa mea de mail este pinky_rainbow16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. GFC: Macy

    Din pacate, am pierdut cam 3 ani jumatate si nu prea am cum sa-i recuperez intr-o zi, am incercat dar e cam greu:))
    Eu am realizat ca esti o persoana deschisa pe blog, cateodata e mai usor in scris (cam asa sunt si eu) si imi placi ca nu faci acest lucru (blogging-ul) pentru bani ci pentru tine si pentru ceei din jur. Nu-mi plac persoanele care fac blogging pentru bani:(
    Blogul s-a schimbat mult vizibil atat calitativ cat si cantitativ, mult mai multe produse de prezentat si colaborarile dovedesc acest lucru.
    Tu imi pari o persoana cocheta careia ii place frumosul dar nu banalitatea si totodata inimoasa, am vazut postarile despre animalute si eu le iubesc.
    In concluzie, desi te-am pierdut cativa anisori din anumite motive care poate tin de mine sau nu, ma bucur ca te-am gasit si sper sa nu te mai pierd de acum incolo pentru ca am ce citi:)

    RăspundețiȘtergere
  28. Esti un om, ai aceasta mare calitate si, aici pe blog, scrii cu sufletul! Cand te supara ceva, se simte in postari, incerci sa maschezi, dar esti prea sincera si nu iti iese mereu! Iti plac oamenii adevarati si iti displace falsitatea, rautatea! O ai pe mama ta si pe frumoasa Bella, dar tu vrei mai mult, iti doresti sa te 'intregesti', sa-ti gasesti jumatatea, tanjesti dupa asta! Imi place ca te-ai schimbat, ai crescut :), vorbesti mai mult despre ce simti, te simt mai bine, vorbesti cu sufletul si inima deschisa!
    Gfc: maria
    email: maria_cleja@yahoo.com
    Iti multumesc ca existi, esti minunata!

    RăspundețiȘtergere
  29. Mie mi se pare ca ai devenit mai inteleapta, mai asezata cumva, ai mai multa incredere in tine si in ce poti face. Toate evenimentele nefericite prin care ai trecut au ajutat la aceasta maturizare, apreciez enorm faptul ca iti poti deschide sufletul in fata noastra, a cititoarelor, dar imi place sa cred ca asta nu ti-a infrant spiritul, cum zic americanii. Iti doresc din suflet sa reusesti sa gasesti acea persoana care sa te completeze si pe care sa o completezi, mai ales ca mi se pare ca momentul este perfect, acum vei putea cu adevarat sa apreciezi respectiva persoana si sa te bucuri de ea si de prezenta ei in viata ta.

    Te pup, o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  30. email: yoanna_20d@yahoo.com
    Imi este greu sa spun cum te vad eu pe tine, tinand cont ca te urmaresc de putin timp(ferba blogurilor de beauty m-a cuprins de curand, am constatat ca vreau sa stiu mai mult si sa am grija de mine, sa fiu mereu frumoasa).
    Te vad o persoana frumoasa si foarte romantica, insusi numele blogului imi inspira asta, pe langa o serie de alte mii de atribute ale unui model de femeie adevarata(sensibila, dar in acelasi timp puternica, atragatoare, dar mereu timida)...
    Nu am vazut niciodata o poza cu tine si nu am interactionat decat prin intermediul postarilor tale, deci indirect...dar imi asum tot ce am spus mai sus pentru ca asta imi inspiri. Esti o persoana pe care as vrea sa o cunosc, cu care as putea vorbi despre frumusete, suflet si multe altele!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna o sa-ti spun ca te ador pentru ca esti un om foarte bun si iubitor de animale.Stiu ca viata ti-a oferit multe incercari si ai suferit mult si nu te-ai lasat ai luptat mai departe.Te vad frumoasa fizic cat mai ales psihic,am vazut o poza cu tine si am vazut ca ai niste ochi superbi si un par cret si mai superb.Esti desteapta si imi plac postarile tale despre experientele tale de viata si cel mai mult imi place ca nu ai masti cu au majoritatea bloggerilor.Ai o sensibiltate aparte.Nu ti-am scris niciodata nimic dar ma consider un cititor fidel al tau.Mi-ar placea sa fii fericita cu adevarat sa ai pe cineva special in viata ta sa iti stearga cu iubirea lui toate suferintele pe care le-ai avut in viata aceasta!
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Felicitari pentru cele 1000000 vizualizari! Este mare lucru!
    Ceea ce am vazut la tine, impresia pe care mi-ai lasat-o este ca esti o persoana blanda pe interior, dar dura pe exterior, si aici ma refer la stilul de a scrie, uneori esti acida si greu de impresionat, dar foarte sincera. Sper sa nu fie cu suparare, ai cerut sinceritate. Ai printre cele mai impresionante giveaway-uri, se vede ca pui suflet in ceea ce faci si asta conteaza cel mai mult!
    Pupici,
    Laura
    machiaj.oradea[at]gmail[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  33. Desi comentez foarte rar esti de mult timp primul blog pe care il deschid dimineata si din blogrollul caruia ramific cititul la cafeaua de dimineata.
    Prin modul in care gandesti si abordezi diverse teme pe blog simt ca esti o persoana cu care as putea discuta relaxat si deschis in realitate orice si as obtine o opinie pertinenta, creativa dar si realista.
    Cu multe beauty bloguri vine si o tendinta de superficializare a lucrurilor, de depersonalizare in favoarea "barbie-zarii" vietii in care nu ma regasesc.
    Imi place ca esti om, stii ca nu este nevoie sa o justifici si iti este mai putina teama decat altii sa expui asta.
    In realitate toti avem o istorie cu bune si rele (dar datorita careia suntem persoana de azi), calitati dar si defecte, zile bune si proaste (fara un motiv clar), realizari, dorinte neimplinite etc. Forta de a nu te ascunde in spatele unei masti perfecte, fie ca este de natura cosmetica sau sociala te ajuta sa te cunosti, sa inveti si in final sa evoluezi fata de persoana care ai fost ieri.
    Blogul poate fi considerat un jurnal al evolutiei tale, jurnal care ti-a organizat gandurile si i-a ajutat si pe altii prin forta exemplului, a informatiei sau pur si simplu pentru ca ai expus o problema sau o dilema foate sincer si fara ocolisuri.

    RăspundețiȘtergere
  34. De cand am vazut seria cu giveaway-uri am urmarit-o, gandindu-ma la care as vrea sa comentez, analizand cadourile, ca si cum sigur as castiga si nu stiu ce sa aleg.Si nu am ales nimic; defapt am reusit sa comentez si dupa termenul limita :)) Nu-mi doresc vre un produs anume, (mi-au facut cu ochiul fardurile mac, pensulele si produsele mario badescu )si m-as bucura sa ajunga la altii care au mai mare nevoie de ele. Asta e, daca am fost nehoatarata.
    O sa-ti spun cateva pareri pe care mi le-am format despre tine, asa cat am apucat sa te cunosc(nu am citit blogul din scoarta in scoarta, recunosc) si o sa o fac punctual( am avut o tona de invatat zilele astea si funtionez numai pe scheme si "la liniuta" momentan ;))
    * iubesti mult animalele - asta spune muuulte despre un om
    * cumperi o gramada de chestii, de la bratari, la farduri, la oje, sunt sigura ca ai o colectie imensa, poate chiar prea mare. Sfatul meu - adica ceea ce eu as vrea sa schimb si la mine, ceea ce cred ca e bine si d-asta imi permit sa ti-l dau - alege cu atentie, cumpara un sigur lucru de cea mai buna calitate pe care ti-o permiti. Asta as vrea eu pentru mine.La mine shoppingul are si rol antidepresiv, relaxant, parca ma simt mai bine dupa o raita prin magazine si dupa ce imi cumpar ceva. Dar incerc sa "ma tratez" si sa ma abtin
    * imi place ca folosesti si arati pe blog (promovand astfel) si produse obisnuite, ieftine pe care si le poate permite mai multa lume
    * imi place ca nu transmiti aroganta, nu te lauzi, la modul "ia priviti colectia mea impresionanta -si impresionant de scumpa- de ... nustiu ce"
    * imi place ca scri si articole de suflet, despre viata, trairi, pirderi, castiguri, despre tot ceea ce ne face sa fim oameni.
    * imi mai plac cu siguranta si alte lucruri dar atat am simtit sa scriu acum.

    RăspundețiȘtergere