Cuvinte si o oferta interesanta

2.3.13

Sper ca ieri ati avut o zi frumoasa si ca ati avut parte de surprize placute care v-au adus bucurii si zambete si ca primavara este deja in sufletul vostru. Eu am avut o zi agitata (desi imi planificasem cu totul altceva) dar frumoasa. Am zambit mult, am primit lucruri frumoase, dar cel mai important e ca m-am bucurat si am bucurat.


Am niste postari scrise despre produse care sigur o sa va tenteze si pe voi, dar nu simt sa public niciuna dintre ele azi (mai pe seara o sa urmeaza ziua a doua din seria inceputa ieri) ci doar sa interactionam putin si sa va povestesc cate ceva. N-am nici un plan pentru sfarsitul asta de saptamana, vreau doar sa ma relaxez si o sa ies cu Bella la plimbare in curand. In rest ... vom vedea ce si cum.

Intentionam sa scriu mai mult dar din nou socoteala nu s-a potrivit asa ca ma opresc aici (vreau sa ma duc sa fac un dus si sa ies la plimbare) dar nu inainte de a va spune de o oferta mai mult decat tentanta pe care o au cei de la SlimArt in luna martie - pentru a beneficia de ea trebuie sa completati formularul de mai jos.

240 lei pentru 5 sedinte de epilare definitiva pentru zone mici (mustata, barbie, axila, linie bikini, linie abdomen ... sau orice alta zona mica isi doresc). Oferta este valabila pentru programarile efectuate in luna martie.


Un comentariu

  1. Ieri chiar am simtit ca avenit primavara. Ne-a ajutat mult si timpul care a fost asa frumos si soarele a stat pe cer, fara nori, fara ploaie cu putin vant pe alocuri. Am primit floricele si martisoare si am daruit la randul meu si chiar m-am bucurat. A fost frumos si asa o sa tot fie de acum. A venit primavaraaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere