Vorbe de sambata

30.3.13

Astazi este o zi linistita ... m-am trezit relativ tarziu, m-am incarcat cu energie dupa o "sedinta" de rasfat cu Bella si am plecat spre SlimArt la programarea pentru sedintele de epilare definitiva cu IPL (fata si axila - de abia astept sa va povestesc despre epilarea la axila intrucat rezultatele sunt uimitoare).

Mi-am facut o programare pentru un tratament Diamond Peeling (pe care l-a incercat si Andreea - castigatoarea giveawayului din ziua a 3a de la inceputul lunii - o sa postez parerea ei saptamana viitoare) peste doua saptamani si de-abia astept, simt ca tenul meu are nevoie de asta.

M-am intalnit cu mama si am cutreiat putin prin magazine (n-am luat nimic, doar ne-am plimbat), am ajuns acasa si am facut ceva de mancare (noodles cu legume si soia - mancarea mea preferata de weekend) si acum ma relaxez. Intentionez sa pregatesc mai tarziu un desert la pahar cu inghetata si fructe (deja mi-e pofta) si atat ....

Nici un plan clar pentru seara asta, poate un film, poate altceva ... nu stiu, ma simt prea bine ca sa imi fac planuri. Voi ce faceti astazi?

6 comentarii

  1. Am fost la o terasa in Centrul Vechi, apoi papa la Coin Vert si mai incolo un film la Afi. Desert de la Starbucks, as always! Scurt si la obiect :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am facut cumparaturile,am scris pe blog,am fost la sala si acum.....epuizare:D Odihna placuta si tie!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sun acasa la mama mea si ma rasfata ea cu toate bunatatile. E un weekend bun mai ales ca azi am fost la plimbare si a fost asa cald afara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum, pe seara, vazut "Django Unchained", iar in momentul asta ascult pe repeat, alternativ, "Different Pulses" si "Love it or Leave it" de la Asaf Avidan.
    Recomand si filmul (unul dintre cele mai bune ale lui Tarantino) si muzica (la mine a dat dependenta dupa prima auditie).
    Weekend placut, ce-a mai ramas...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca de obicei mancare,curatenie si am grija de nepotel.... :)

    RăspundețiȘtergere