Giveaway - ziua 4: Mario Badescu

4.3.13

Astazi e randul produselor Mario Badescu oferite de Carespot sa aduca bucurie uneia dintre voi si am ales doua produse - ambele incercate de mine si care imi plac si pe care le folosesc si sunt sigura ca o sa ii placa si celei ce le va castiga: sprayul facial de revigorare si cleanserul cu alge marine (de care v-am povestit un pic mai devreme).


Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu si sa-mi spuneti de ce va doriti sa castigati aceste doua produse si daca ati mai incercat pana acum ceva de la Mario Badescu.

Asa cum am spus deja voi alege eu fiecare castigatoare in parte si voi alege folosindu-ma de inima, nu de cap. Va puteti inscrie si daca nu urmariti blogul prin GFC doar sa lasati o adresa de mail la inscriere ca sa va pot identifica.

Aveti timp pana pe 10.03 ora 22 si voi anunta toate cele 8 castigatoare in data de 15.03.

As aprecia daca ati da Like paginii sponsorului (http://www.facebook.com/CosmeticeOnline) si daca ati da share acestui giveaway pentru a avea si alte persoane sansa sa incerce produsele.

55 de comentarii

  1. Produsele Mario Badescu sunt foarte scumpe pentru buzunarul meu.Desi medicul mi-a recomadat sa folosesc doar produse de genul acesta nu am posibilitatea sa le cumpar. Tenul meu are nevoie de aceste ''bunatati'' facute special pentu el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau! da, chiar imi doresc sa incerc produsele Mario Badescu, pentru ca, asa cum iti spuneam, nu le-am incercat niciodata, insa, in blogosfera am auzit numai lucruri bune despre ele.Cum salariul meu din invatamant nu prea-mi permite sa-mi cumpar astfel de produse, am ramas doar cu gandul la ele; insa, visez tare frumos, mai ales dupa ce-am citit postul tau de azi dimineata cu Cleansing Soap

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai folosit pana aceste produse pana acum dar cred ca au o calitate exceptionala si sunt de renume .Am vazut un salon care folosea aceste produse si erau multe cliente acolo .Mi-ar placea ca sa le castig , mai ales ca pe 28 februarie a fost ziua mea de nastere:-0
    Ioniche Daniela Iuliana

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat aceste 2 produse Mario Badescu-dar mi ar place,am incercat in schimb Cleanser ul cu enzime-preferatul meu,tonerul cu acid glicolic, crema de ochi cu cheramide-marea mea dezamagire,masca de fata cu enzime-foarte buna, Healing Powder-inca un produs foarte bun; si alte cateva scruburi,creme primite la comenzile anterioare facute la carespot; din experienta mea pot spune ca sunt produse bune, chiar daca pretul este mai mare-cum este cleanserul meu-sigur gasesc unul mai ieftin,dar cel cu enzime imi place prea mult,deci sunt dispusa sa fac mici sacrificii financiare, in alte domenii ca sa mi l pot cumpara din nou.
    o saptamana frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai incercat pana acum produse de la Mario Badescu, dar as vrea sa le incerc pentru ca am un ten destul de sensibil si imi doresc sa folosesc doar produse de foarte buna calitate si stiu ca acestea sunt foarte bune. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat mostrele acelea de la reviste Cellufirm drops si Hydro moisturizer cu vitamina C, care mi-au placut foarte mult si despre care am vazut ca ai scris si tu.Imi place senzatia pe care o lasa Cellufirm drops pe piele si il folosesc inaintea fondului de ten.

    RăspundețiȘtergere
  7. emal: new_nadiabios@yahoo.com
    Nu am incercat pana acum nici un produs Mario Badescu, de aceea cred ca as fi in culmea fericirii sa castig aceste doua premii minunate pe blogul tau! Am auzit numai de bine, si personal ma tenteaza teribil o crema pentru maini, cu vitamina E. Multumesc pentru aceasta sansa.
    te urmaresc atat prin email (adresa de mai sus) cat si pe GFC: nadia candrea.
    share concurs: http://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/576273392392674

    RăspundețiȘtergere
  8. Primele produse Mario Badescu le-am incercat datorita tie si iti multumesc inca o data! Acela a fost, de altfel, primul si singurul giveaway la care am castigat vreun premiu :).
    Cele trei produse incercate atunci mi-au lasat o impresie placuta, de aceea mi-as dori sa incerc si altceva de la Mario Badescu, de aceasta data pentru ingrijirea tenului. In ultimul timp, tenul meu are un aspect tern, lipsit de vitalitate si ma nemultumeste teribil. Mi-as dori sa descopar niste produse eficiente care sa ii redea luminozitatea si sa il revigoreze iar cele doua produse Mario Badescu par potrivite necesitatilor mele.

    Multumim tare mult pentru toate surprizele pe care ni le faci!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte curioasa cum sunt produsele astea. Iti spun sincer ca le consider produse "de fite" si de-aia nu m-am aruncat sa le cumpar pana acum.
    De asemenea, as fi curioasa sa arunc o privire pe lista de ingrediente.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce coincidenta ! :)
    Un singur produs am incercat de la ei, in varianta mini,primit intr-un pink box, este vorba despre Drying Mask,care mi-a placut.Mi-ar face placere sa castig aceste produse, pentru ca tocmai vroiam sa testez unul din ele,mai precis cleanserul cu alge, iar acum pot avea ocazia sa le testez pe amandoua . (Anamaria)
    adresa de email anamafashion@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC:mimi mimi
    share:http://www.facebook.com/mihaela.petrescu.507/posts/407366092633188
    Nu am incercat aceste produse,stiu sigur ca sunt foarte bune(dupa parerea tuturor fetelor care le fac review-uri produselor).Intentionez sa imi cumpar,dar pretul lor ma face sa nu imi permit.Le-as incerca deoarece am probleme cu tenul si imi doresc ceva miraculos.Daca as castiga produsele Mario Badescu si le-as folosi cu siguranta as deveni dependenta de beneficiile lor si le-am mai cumpara.Sper sa am o sansa sa le incerc!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Am testat mostrele de la revista Cellufirm drops si Hydro moisturizer cu vitamina C,culmea ca mi-a placut foarte mult crema cu vitamina C, sunt produse scumpe dar foarte bune din cate vad. Eu sunt profesoara deci iti imaginezi ca nu prea imi permit sa cumpar creme asa de scumpe (stiu ca o calitate mai buna permite mai putina cantitate si ca pe termen lung merita dar pur si simplu nu imi permit..imi dramuiesc toti banutii pe facturi, impozite, mancare si alte chestii plicitisitoare dar indispensabile asa ca nu imi raman prea multe pentru mine..asta e..)mi-ar prinde foarte bine sa castig un produs de buna calitate..stii cum se spune un pic de rasfat nu strica nimanui. Toate femeile ar trebui sa se simta macar o data rasfatate!!Mai ales ca Martie este luna lor! Deci la multi ani fetelor!!Sa fiti frumoase si vesele ca niste flori!
    gfc - Monica Tone
    fb - Tone Monica
    share - https://www.facebook.com/tone.monica/posts/482768581771496

    RăspundețiȘtergere
  13. gfc:marylena4you
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/603386626356470
    Mi-as dori foarte mult sa incerc aceste produse pt ca de mult timp le cunosc dar nu am avut ocazia sa le incerc pana acum, stiu ca sunt printre cele mai bune si voi fi multumita de ele si de beneficiile pe care le are, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Gfc:jane(janeta_20072001)
    Fb:Janeta Janeta
    Mi-as dori foarte mult sa incerc aceste produse am auzit numai lucruri bune despre ele dar sincer nu mi-le permit asa ca raman doar cu gandul ca poate intr-o zi am sa le incerc pentru ca sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  15. gfc: violeta elena cristea
    share: https://www.facebook.com/cristea.violetaelena/posts/136544496520486
    nu am incercat aceste produse si nici alte produse Mario Badescu niciodata,pentru ca nu mi-am permis desi imi doresc sa le am ... am citit despre ele pe multe bloguri si toate fetele au numai cuvinte de lauda despre ele ...sper sa am sansa cat de curand sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  16. gfc: Nir Ioana

    Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa produselor Mario Badescu (in special despre produsele anit-acnee), insa niciodata nu am avut sansa sa le incerc. Fie am amanat sa le cumpar din diferite motive, fie am amanat sa achizitionez revistele cu mostre MB si tot am amanat pana cand am ajuns la momentul actual cu nimic altceva decat dorinta de a le testa. Am auzit atat de multe lucruri bune despre cleanserul cu alge marine, incat acest giveaway a aparut ca o raza de soare in sirul meu de amanari. As dori sa fiu eu norocoasa ce se va bucura de aceste produse deoarece tenul meu este deosebit de capricios, mai ales in aceasta perioada (ba frig si este uscat, ba ploi, ba soare prea puternic care duce la inrosirea pometilor) iar acest produs pare perfect, cat despre spary-ul facial, sunt tare curioasa sa aflu ce face si ce rezultate da (momentan, pentru un "refreshing" al fetei folosesc apa de trandafiri, singurul tratament fara parabeni ce poate fi aplicat pe tenul atat de caprisios).
    Multumesc pentru acest giveaway si bafta tuturor participantelor!

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC: Felicia
    share: https://www.facebook.com/fely.felly/posts/532567736766664

    Imi doresc sa castig aceste doua produse pentru ca nu am mai incercat pana acum ceva de la Mario Badescu, dar am citit postarea ta si mi-as dori sa le incerc.
    In general, atata timp cat un produs imi ofera siguranta ca nu ma va afecta cumva si ca va actiona in mod benefic asupra mea si a sanatatii mele fizice, il incerc si continui sa il folosesc. Inainte de a incerca ceva ma interesez despre produsul respectiv pentru a nu-l cumpara degeaba. Despre aceste produse din imagine am auzit pana acum cateva pareri pro, dar daca am vazut si parerea ta tot pro, sunt convinsa ca trebuie sa le incerc.. ♥ pupici ♥

    RăspundețiȘtergere
  18. aurelia aurelia_anca@yahoo.com4 martie 2013 la 20:21

    Buna Camelia,

    Marturisesc ca iti urmaresc blogul in fiecare seara si mi-a placut foarte mult ideea ta pentru 1 Martie. Totusi, m-am gandit ca tu oferi bucurie prin ceea ce ne povestesti, si nu neaparat prin ceea ce oferi, daaaar, produsele de astazi m-au facut sa imi doresc sa le incerc, mai ales ca in ultima vreme pielea mea este foarte sensibila, a devenit de la grasa uscata, descuamata, si nu am mai folosit cleanser. Asta a dus evident la o incarcare a tenului cu puncte negre...un cosmar.
    Astfel, recunosc, da, imi doresc sa incerc cleanserul cu alge (frumoasa descrierea ta, ii si simt mirosul de alge si de mare)!
    Iti doresc sa ai aceeasi forta de pana acum si nu uita, soarele straluceste pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa invatam sa-l vedem!

    RăspundețiȘtergere
  19. :)) La postarea ta anterioara tocmai am spus ca am incercat de la Mario Badescu doar lotiunea tonica cu castravete si ca mi s-a parut buna, dar nu intr-atat incat sa-si justifice pretul. Nu am vazut cine stie ce efecte pe tenul meu.
    Dar imi doresc foarte mult aceste produse, chiar vreau sa vad ce efecte au acestea, nu vreau sa pun o eticheta brandului doar dupa un produs folosit. Cleanserul cu alge marine mi se pare foarte tentant! Mi-e si dor de mare si cred ca aroma lui mi-ar astampara-o putin.:)

    GFC: Andreea Ristea
    FB: https://www.facebook.com/invatand.arta/posts/503952612984145

    RăspundețiȘtergere
  20. Ioana Gabriela Dima4 martie 2013 la 21:11

    Motivul pentru care imi doresc sincer sa incerc aceste produse este tocmai acela ca, pana acum, nu am avut aceasta posibilitate!
    Asa cum primavara totul reinvie, se trezeste la viata, imi doresc ca si tenul meu sa se poata bucura de acest lucru, cu ajutorul tau, prin cele doua produse.

    email: oana_4_life@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. eu am incercat o mostra ,dar nu am inteles mare lucru.desigur,as vrea sa incerc,mai ales ca toata lumea vorbeste de ele.pup

    RăspundețiȘtergere
  22. De nenumarate ori am trecut pe langa standul din Afi, fara sa acord prea multa importanta acestor produse. Pareau pur si simplu prea scumpe pentru buzunarul meu.
    Le-as folosi cu placere pe ambele caci, am unele probleme cu tenul, in special dupa perioada rece. Este plin de cojite si are un aspect obosit.
    Eu sunt omul dispus sa testeze, deschis la nou, asa ca nu as spune nu unor produse noi in randul celor pe care le folosesc deja.
    Emailul meu este : maria_onea94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. e-mail: pen.alan_ch@yahoo.com


    Din pacate nu am incercat produsele Mario Badescu.Acesta ar fi si motivul pentru care mi-as dori sa le am, nu am avut posibilitatea sa le achizitionez,desi as fi intentionat sa o fac. Tenul meu e exagerat de sensibil (la fel si ochii mei, care la cea mai mica greseala a machiajului,dar si in prezenta conditiilor meteorologice nefavorabile (soare,vant) lacrimeaza ingrozitor. Asa ca am incercat sa folosesc produse de calitate... De aceea m-ar interesa in special spray-ul cu aloe vera.

    Multumesc foarte mult pentru oportunitatea de a participa la concurs,pupici!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi le doresc foarte mult, mai ales cleanser-ul, pentru ca l-am avut si eu si mi-a placut foarte mult. Eu am tenul foarte sensibil si cleanser-ul a fost perfect pentru mine, nu mi-a uscat fata, nici nu mi-a aparut nimic de la el, dar nu am putut sa imi mai cumpar altul pentru ca mi se pare cam scump. :D
    Am mai incercat de la ei si doua creme de fata, dar si scrub-uri si la fel mi s-au parut bune, dar costisitoare.

    RăspundețiȘtergere
  25. Gfc Kaiyo Aino
    Nu am incercat inca aceste produse, pentru ca, din ce am citit, parerile sunt impartite, iar eu nu am gasit mostre pana acum. As fi preferat sa le incerc, inainte sa achizitionez ceva. In ultima vreme incerc sa fiu mai cumpatata, cel putin in priviinta produselor pe care inca nu le cunosc. Dar recunosc, sunt foarte curioasa de cosmeticele Mario Badescu, mai ales de cand am tot vazut review`uri pe site`uri din afara. Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  26. buna .da vreau sa castig deoarece mi-am facut un tratament la fata iar acum am fata foarte sensibila si uscata si vreau sa folosesc ceva de calitate dar nu-mi permit sa cumpar produse de la mario badescu.am facut tratament cu retin-a si am toata fata numai cojite,va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu am incercat aceste produse, dar mi-as dori sa fac asta, deoarece tenul meu trece printr-o faza acuta a punctelor negre care nu le pot sterge nici cu smirghelul si cred ca mi s-ar potrivi acestea pt tenul meu mixt si incarcat ;) din pacate nu am posibilitatea sa le achizitionez si nu cred ca as risca sa le cumpar la pret intreg. Nu stiu daca merit sau nu sa castig, dar as vrea sa incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Am incercat o mostra de Ceramide eye gel.Si da,am fost foarte multumita de el.Singurul incovenient este pretul,dar cateodata merita sa ne mai rasfatam.
    Mi-ar incerca sa incerc cleanserul si spray-ul pentru ca sunt aproape sigura ca imi vor placea.Si daca mi-ar placea 50% din cat mi-a placut gelul de ochi as fi satisfacuta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna...Am tot auzit si vazut multe despre produsele Mario Badescu,insa nu am avut ocazia sa incerc nimic.Insa mi-as dori sa incerc,pentru ca sunt foarte curioasa de ce sunt atat de laudate...Mi-ar placea cleanserul,fiindca am cateva problemute cu tenul...Multumesc!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  30. ma bucur cand vad cate o revista cu monstre si atunci imi permit sa o cumpar datorita acestor produse care le ador marca mario badescu sunt multumita cand le testez deoarece cea ce promite producatorul intrun totul eu am fost multumita . si sincer daca mias putea perimte mias lua intreaga gama sunt produse de calitate , ce leas recomnda celor ce pot sa achizitioneze ,si cum primavara se arata bucuroasa in aer si tenul nostru are mare nevoie de niste ingrediente de calitate pentru al ajuta un pic sa razbata mai bine . miar place sa le folosesc pe o perioada mai indelungata si ma inscriu cu drag poate norocul imi va surade si ma voi putea byucura pe deplin de aceste produse,..

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu am incercat pana acum aceste produse, dar am citit despre ele si parerile sunt pozitive. Mi-as dori sa le incerc si poate voi avea ocazia daca voi castiga acest giveaway. Nu am mai castigat niciodata nimic, dar poate de data aceasta am noroc. Este o coincidenta ca pe data de 10.03 este si ziua mea de nastere, sper sa fie cu noroc. As fi fericita sa aflu ca am castigat pentru prima data ceva. Felicitari pentru tot ce scrii aici. Te citesc de fiecare data cu mare drag.
    email: moraru.andreea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Antohe Cristina-Elena5 martie 2013 la 12:07

    nu am mai incercat aceste produse , am auzit ca sunt bune si mi-ar placea sa ma rasfat in putinul timp liber de mamica

    RăspundețiȘtergere
  33. Produsele sunt de calitate, iar recomandarea pentru a folosi aceasta gama de produse a venit din mai multe parti.
    Nu am avut posibilitatea de a achizitiona aceste produse, insa imi doresc foarte mult, poate mai mult decat ceilalti concurenti :(
    O zi frumoasa Camelia si felicitari pentru acest giveaway.
    Fb: Lov You
    e-mail: bm_mya@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Cel mai mult imi doresc Cleanserul cu alge marine, deoarece sunt la acea varsta in care tenul este cu probleme si doar un produs foarte bun de curatare face fata. Nu am mai incercat aceasta gama pana acum, dar am auzit numai lucruri bune despre ea. Sprayul i l-as da mamei mele, ca un cadou intarziat de 8 martie, dar si asa cred ca s-ar bucura mult de el. Multumesc pt oportunitate!

    RăspundețiȘtergere
  35. Am mai incercat de la Mario Badescu doar o mostra de la o crema de ochi Ceramide Eye Gel.Mi-as dori sa pot avea produse de genul acesta pentru ca fata mea nu este perfecta dupa atatia ani in care am incercat diferite metode de a pune punct acneei, intr-un final scapand totusi de ea, dar ramanand cu foarte multe semne :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna Camelia,
    De la Mario Badescu am incercat diverse mostre, chiar in prezent folosesc Cellulifirm Drops si crema de fata cu vit. C despre care pot sa spun ca imi plac. Am mai incercat scrub-ul de fata cu capsune, dar nu e prea pe gustul meu.
    Trebuie sa recunosc ca imi doresc sa incerc aceste produse din cauza ta.Pentru prima data am citit despre ele pe blogul tau, iar spray-ul pentru fata l-am tot pus si scos din cosul de cumparaturi o vreme pana am uitat de el. Dar din cand in cand ma apuca iar dorul de a-l incerca si mai urmaresc ofertele. Ma enerveaza ca totusi in Romania trebuie sa platesti prea mult transportul unui produs, ceea ce-i ridica destul de mult costul.Ca sa renteze trebuie sa cumperi mai multe si aici iarasi se ridica preturile.Pe de alta parte mi-am propus sa cumpar mai inteligent si mai ales dupa ce testez un produs pentru a fi sigura ca mi se potriveste, mai ales in cazul produselor scumpe. Acum chiar sunt furioasa pentru ca m-am lasat influentata de prea multele cuvinte frumoase la adresa Moroccanoil si mi-am cumparat samponul si balsamul pentru volum ( la doar 500ml), care mi-a provocat o matreata groaznica (samponul banuiesc).Nu stiu daca ai inteles ceva din pledoaria mea, dar da, as vrea tare mult sa pot incerca aceste produse fara sa mai pun la grea incercare cardul meu de credit.O saptamana frumoasa si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  37. Like and Share, nume facebook : Anda Radulescu
    email : yoanna_20d@yahoo.com
    De ce imi doresc aceste produse? In primul rand datorita calitatii lor,fiind foarte apreciate atat de medici dermatologi cat si de conultanti de beauty. Imi doresc din tot sufletul sa folosesc produse cat mai benefice tenului meu, mai ales ca sunt tanara si trebuie sa am foarte mare grija cu ceea ce folosesc pentru a avea un ten frumos si tanar. Momentan aceasta este singura ocazie! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. Singurul produs Mario Badescu folosit pana acum a fost un mini-scrub pt fata oferit cadou la o revista. Imi doresc aceste produse pentru ca nu mi le-as cumpara personal. Incerc sa mentin un anumit echilibru intre cantitate/pret/nr de produse folosite. Desi viitorul meu sot intelege ca avem nevoi diferite in ceea ce priveste ingrijirea... uneori ma simt vinovata ca investesc atat de mult in mine, mai ales atunci cand ma raportez la o perioada cand singurul rasfat pe care puteam sa mi-l permit era samponul.

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu am folosit cateva mostre de produse de la ei, dintre toate preferatul meu a ramas serumul Cellufirm Drops.

    De ce imi doresc cele 2 produse? Pai ... problema e ca nu mi le doresc, le vreau ca sa le folosesc. Spray-ul ala roz o sa-l aplic pentru a fixa machiajul, poate asa o sa imi reziste si mie fdt-ul o zi intreaga pe moaca. :)) Iar cleanserul o sa-l folosesc pentru curatarea tenului, cu atat mai bine ca exfoliaza pentru ca in urma folosirii AHA mi s-au format cojite pe barbie.

    RăspundețiȘtergere
  40. Aceste produse mi se par esentiale in rutina de ingrijire a oricarei femei, avand un efect mai mult decat benefic asupra tenului. Eu, mai mult ca oricine mi le doresc deoarece in ultima vreme tenul meu s-a confruntat cu o multime de probleme (o acnee foarte dificila care m-a bagat in carantina timp de o luna si o varicela "draguta" care si-a marcat prezenta prin niste semne). Produse de la Mario Badescu nu am mai folosit, insa din reviewuri si descrierile acestora am inteles ca sunt un ajutor extrem de util pentru ten. Asa ca, eu imi doresc aceste produse pentru a-mi face tenul sa revina la normal si sa redevin Amalia cea frumusica si care nu se teme sa iese pe strada nemachiata. :D

    RăspundețiȘtergere
  41. nu am incercat pana in prezent nici macar mostre Mario Badescu. dar mi-ar placea aceste produse deoarece peste tot aud numai lucruri bune despre ele si sunt convinsa ca sunt intr-adevar de calitate. de altfel, cleanserul pe care il folosesc acum nu e exact produsul de vis si mi-ar fi util un produs care intr-adevar sa curete tenul

    RăspundețiȘtergere
  42. Citind despre minunile Mario Badescu si succesul acestor produse in randul vedetelor din SUA, mi-a incoltit in suflet dorinta de a le incerca. Cineva a auzit probabil ruga mea si a multor alte femei si a facut in asa fel incat bunatatile sa se regaseasca si la noi in tara, prin intermediul magazinului Carespot. Surpriza a venit abia cand, entuziasmata de posibilitatea achizitionarii acestora, am sesizat ca pretul intrece posibilitatile materiale ale unui roman obisnuit. In acest context, am inceput o cursa nebuna pentru a achizitiona o mostra, doua, pe care tocmai le ratasem la o revista autohtona. Am trimis mail-uri, am scris scrisori si, intr-un final, Carespot a introdus optiunea de a achizitiona trei mostre din gama Mario Badescu. Asa am reusit si eu sa testez Enzyme Cleanser, Almond Honey Face Scrub si Cellufirm Drops. Bineinteles ca, mai rau am facut! Mi-au placut nespus toate produsele, insa bariera de pret a ramas tot acolo. Prin urmare, orice ocazie de a primi produse Mario Badescu reprezinta pentru mine o sansa ce nu trebuie ratata!

    RăspundețiȘtergere
  43. Nu am mai incercat aceste produse, dar in schimb am auzit numai lucruri bune despre firma si sunt multi cei care le recomanda.

    RăspundețiȘtergere
  44. Am auzit multe multe pareri despre produsele de la Mario Badescu, iar toate au fost bune, astfel incat mi-am dorit si eu sa le incerc, pana in momentul in care am vazut ca sunt mult prea scumpe pentru venitul meu din pacate. Mi-as dori sa le castig deoarece nu am folosit niciodata produse Mario Badescu, nu mi permit si pt ca vreau sa vad daca fac bine tenului meu, daca voi observa vreo schimbare in bine , din orice punct de vedere.

    Am dat like paginii tale de Facebook si paginii sponsorului cu numele Pinky Rainbow, te urmaresc prin GFC cu numele just_pinky, iar adresa mea de mail este pinky_rainbow16@yahoo.com . Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  45. Mi am cumparat maria claire de 2 ori :) tocmai pentru ele. Am incercat sa ma conving ca nu am nevoie de inca un produs skincare, dar pana la urma n am rezistat tentatiei si mi am luat crema de zi cu vitamina C pe care o ador. E fluida intra repede imi piele si hidratea asa bine, aproape am renuntat la Estee Lauder daywear, firma cu care m am impacat bine tot la recomandarea ta. Cu siguranta ca mi le as dorii sicred sunt asa bune ca si crema .

    RăspundețiȘtergere
  46. Toata lumea lauda produsele Mario Badescu, dar eu nu le-am testat inca. Sunt foarte curioasa ce efect ar avea cleanserul acela pe punctele mele negre - they don't seem to go away, no matter what I use. :(
    email: andreeam0105[@]gmail[.]com
    GFC: Andreea Mihai

    RăspundețiȘtergere
  47. gfc: cristina
    Buna draga mea! Prima data o sa iti raspund la intrebarea ta din concurs, nu am incercat niciodata aceste produse insa mi-ar face placere.
    In al doilea rand vreau sa te felicit si sa iti multumesc pentru ceea ce faci,am descoperit blogul tau intamplator acum cateva zile, cautam o parere despre produsele TRESemme, si am gasit-o pe blogul tau, m-a ajutat in alegerea mea. Indiferent daca voi castiga sau nu, am castigat deja multe atunci cand am descoperit blogul tau.Tine-o tot asa!Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  48. GFC: Macy

    Nu am mai incercat produsele Mario Badescu si mi-ar placea sa le incerc pentru ca sunt foarte laudate de toate fetele din blogosfera:)si creierasul meu nu ma va lasa pana nu voi ajunge sa pun mana pe un produs:))

    RăspundețiȘtergere
  49. Mi-as dori sa castig cleanserul cu alge marine. Trebuie sa fiu sincera si de aceasta data si sa recunosc ca nu am folosit produsele Mario Badescu dar am vazut ca sunt foarte laudate insa un alt adevar este ca pretul este putin cam mare pentru posibilitatile mele din prezent
    email rokolla@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu am folosit produse Mario Badescu, mi-ar place, dar nu am acces la ele :) Mi-ar place sa le incerc, tocmai pentru ca nu le-am folosit si orice femeie doreste sa incerce mereu ceva nou!
    Gfc: maria
    email: maria_cleja@yahoo.com
    Multumim mult!

    RăspundețiȘtergere
  51. De la Mario Badescu am incercat doar un ser hidratant, atunci cand a fost cadou la o revista, aceste doua produse nu s-au regasit pana acum pe lista mea de cumparaturi, banuiesc ca intelegi de ce, mi se par insa foarte tentante si interesante si chiar as fi curioasa sa vad cum ar reactiona tenul meu in contact cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  52. gfc: elena calin
    email: elenaorian@yahoo.com
    din pacate nu am folosit aceste produse desi am auzit vorbindu-se de ele numai de bine ,nu imi pot permite aceste produse fiind un pic mai scumpe ,iar buzunarul meu nu si le permite ,acum banii mergand pe pampersi ,lapte si multe altele pentru printesa noastra.mi-ar placea sa le am deoarece ar fi un rasfat binemeritat pentru mine si pielea mea

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu am incercat nici un produs dar mi-ar placea sa incerc pentru ca momentan nu mi le permit si am auzit numai lucruri bune despre ele si imi plac algele de mare.
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu am putina experienta cu produsele MB, dar pe acestea chiar nu le-am incercat. Un gel de curatare bun este mereu in topul wishlist-ului meu, iar spray-ul pare sa fie salvarea mea pentru lunile calduroase ce urmeaza.

    Primavara si vara machiajul meu rezista mult mai putin pe fata, orice strategie as aborda. Primerele cu silicon parca imi sufoca tenul, apa termala pare sa fie un aliat doar de moment, dar un spray pe care sa il pot folosi inainte de machiaj, dupa finalizarea acestuia, precum si pe parcursul zilei... suna just right! Mai ales ca, in domeniul meu de activitate, o intalnire urgenta cu un client poate interveni oricand, iar mai mult de 5 minute nu pot petrece refacandu-mi machiajul.

    In ultima vreme am tot jonglat cu ritualul meu de ingrijire si cu bugetul acordat acestuia, ar fi minunat daca as putea incerca produsele acestea prin intermediul blogului tau. Si apropo de asta, la cat mai multe vizite si cat mai multe cititoare fidele. Visul oricarui blogger, de altfel. Am dat like sponsorului de mult, chiar cred in produsele lor, iar share-ul il gasesti aici: http://www.facebook.com/Aliceinthegreencity/posts/457734937632250. Email: alice.left @ gmail... O primavara frumoasa, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  55. De la Mario Badescu am tot citit review-uri destul de mixte si nu prea m-am inghesuit sa incerc nimic. Tocmai de aceea m-ar face placere sa vad cum se impaca cu tenul meu.

    RăspundețiȘtergere