Bits of ... shopping

16.3.13

N-am avut nici un plan pentru astazi (si n-am nici in continuare), m-am trezit destul de tarziu (cum fac mai mereu in weekend), m-am jucat cu Bella si am facut ceva de mancare, dupa care am decis sa ma duc pana in DM sa iau hartie igienica (nu cred ca va intereseaza prea tare ce hartie igienica folosesc eu, dar ...) si dischete demachiante. De acolo m-am dus pana la tata la cimitir sa aprind o candela ... si la intoarcere am vazut ca pe locul unde era Electroaparataj (Pantelimon) e un targ de incaltaminte si m-am oprit.
Nu am gasit nimic interesant (multe cizme si ghete ... ma asteptam sa vad cu totul altceva), m-am uitat la un clutch dragut cu tinte, dar nu l-am luat si cand sa ies am vazut langa iesire niste cosuri cu produse la 10 ron si am zis sa ma uit mai ales ca zarisem niste culori puternice si nu stiam ce sunt. Mi-am luat o husa pentru camera foto (pe care am uitat s-o fotografiez, de care nu aveam nevoie, dar mi-a placut la nebunie culoarea - un albastru metalizat superb), un portofel mamei si unul pentru mine (n-am avut niciodata un portofel vesel, asa ca se justifica).
 
 
De acolo m-am dus in piata sa iau ceapa verde (vreau sa fac maine noodles cu legume) si nu puteam sa nu intru la 1banut, de unde bineinteles ca n-am iesit cu mana goala. Mi-am luat niste betisoare parfumate, lumanari si nu in ultimul rand un carnet/ agenda (mini caiet sau cum vreti sa ii spuneti) colorat si vesel. N-am cheltuit mai mult de 15 ron in magazin, insa nu-mi mai amintesc preturile exacte.


Si nu in ultimul rand mi-am luat un sacou de la Steilmann si o bluza de la Esprit pe care le-am gasit intamplator intr-un magazin care a dat faliment si avea lichidari de stoc si niste preturi de tot rasul (nu stiu exact ce se intampla, insa nici nu m-a pasionat prea tare) ... noroc chior. Sacoul pare gri in poza, insa este grej si este subtire, de-abia astept sa-l port. Tot la ei am gasit niste bluze/ tricouri de la S.Oliver pe care le-am luat pentru mama. La ce era in magazin cred ca azi era ultima zi in care mai vindeau ceva ...



Voi ce-ati facut azi?

19 comentarii

  1. Am dat si eu o tura rapida de oras, si mi-am cumparat multe masline.Preferatele mele de altfel, insa nimic nou in materie de cosmetice.Mi-a ramas gandul la o oja Essence verde mint, insa nu am gasit-o si mai astept putintel.
    Foarte simpatic portofelul!:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo, deci nu ai dat banii aiurea pe chestii...ai facut investitii! :) e foarte dragut si jucaus portofelul! sa iti folosesti cu drag achizitiile! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare ca ai avut o zi fructoasa:)
    Eu am gatit,de 3 ori:P,am fost la cumparatauri si eu,mi-am luat o pereche de pantofi si am tot lucrat la postari pe blog:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dragut e portofelul, imi plac cuvintele frumoase care sunt scrise pe el . Sa porti cu mare placere hainele , atat tu cat si mama ta .
    ps: abia astept sa vad postarea cu produsele Yves Rocher :) , mie mi-a venit pachetul de la ei, ieri :) .(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai fost norocoasa ca ai gasit ceva la lichidare de stoc. De obicei eu gasesc marimi extreme si lucruri care arate ca purtate deja. In alta ordine de idei azi dimineata (in fine...dimineata de sambata adica pe la 11 asa) m-am rasfatat la tuns si vopsit :D Apoi curatenie si mancarica. Si acum seara de blogareala si filme. Ahhhh imi place sambata!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Enchanted Ana, am uitat sa zic ca am cumpar si pepene galben (daca tot vorbim de mancare), am si niste cosmetice, dar alea intr-o alta postare.

    ama, multumesc :)

    Claudia, mi-as fi luat si eu ceva de incaltat ... vroiam niste balerini colorati, dar n-am gasit ... spor la scris :)

    Anamaria, si mie mi-au placut de aia l-am luat (mai aveau vreo doua culori), dar asta mi s-a parut mai reusit. Mie nu mi-a ajuns inca, urmeaza ...

    Gabriela, si la mine e cazul de tuns. A fost noroc ... si mie imi place weekendul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-am trezit la ora 6, am fost la facultate, m-am intors acasa si am ajutat-o pe mama toata ziua la gatit, pt ca astazi e ziua ei si am avut musafiri, iar acum am prins ocazia sa ma uit pe Facebook...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bianca, la multi ani, sa fie sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am dormit mult, am fost sa ma tund, la cumparaturi, inapoi acasa.
    Trebuie neaparat sa ajung si eu la 1Banut, mi-a ramas mintea la cutiuta aia geniala pt oje :)
    Weekend frumos in continuare! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Georgiana, iti sta bine :) si cred ca aveai nevoie de o schimbare (de orice fel), la fel si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am fost la Pilates si Zumba la sala, apoi am fost la bunica mea care a implinit ieri 93 de ani :) si apoi am fost acasa la sora mea si m am jucat cu nepotica mea de aproape 2 ani. No shopping for me:) a fost f frig la Cluj, altfel as fi mers sa alerg in parc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu sunt o lenesa in ce priveste trezitul in weekend , dar ma reinvioreaza o sesiune rapida de cumparaturi . :) Foarte dragut portofelul. :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte dragute cumparaturile :) sacoul chiar imi place :)
    eu n-am nimic special de facut decat acasa cu nepotelul ca intotdeauna,e frig si nu ne arde de plimbare :D
    pupici si numai bine :-*

    RăspundețiȘtergere
  14. E foarte dragalas carnetelul. As vrea si eu un asemenea magazin in zona mea, dar poate este si nu am dat eu de el inca:)

    RăspundețiȘtergere
  15. natty, la multi ani pentru bunica, sa fie sanatoasa ... nici in Bucuresti nu e foarte cald, as fi iesit si eu la o plimbare :)

    Bianca M, stiu sentimentul :)

    Lucica, o zi linistita sa aveti :)

    Macy, vezi ca au 3 magazine in Bucuresti - gasesti adresele pe site :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Dragut portofelul! Si eu caut de ceva timp un sacouas pe gustul meu, si mai astept ceva reduceri, sa imi achizitionez mai multe produse!:) Sa il porti sanatoasa si cu placere! O seara de duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere
  17. de la 8 la 3 la munca , am ajuns acasa , mancare .. film .. somn .. trezit , mancare iar , baie .. si acum e 3 noaptea :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Am avut si eu betisoarele acelea Lemon Grass si mi-au placut mult :) Sa le folosesti cu multa placere :)

    RăspundețiȘtergere