Travalo - varianta ieftina

2.11.12

Cautam saptamana trecuta niste sticlute mici cu atomizor pe ebay si am dat de copii (nici nu stiu daca asta e cuvantul potrivit) ale lui Travalo (v-am povestit despre el aici) si mi-am luat unul albastru care mi-a ajuns aseara (a facut fix 7 zile din Asia) ... direct acasa, nici nu mi-a venit sa cred. Dupa ce l-am luat pe primul cu aproape 3 lire, am mai cautat si am vazut preturi si mai mici, iar unele le-am vazut si la licitatie. 


Este identic cu originalul (asa cum puteti vedea si din poza de mai jos) - cel rosu e cel original care are inscriptionat Travalo pe el, cel albastru e cel luat de pe ebay. Functioneaza la fel, sunt din acelasi material, nu am vazut nici o diferenta in afara de pret, asa ca daca va doriti unul puteti sa-l luati pe cel de pe ebay fara probleme. Si puteti sa alegeti ce culoare vreti pentru ca variante sunt multe ...


Eu am cautat "Refillable Perfume Atomizer Bottle" si am ordonat rezultatele dupa cel mai mic pret cu transport si am gasit diverse variante (la una dintre licitatii am primit si o a doua sansa de cumparare si am luat unul cu 6 ron). 

Eu deja am mai luat 3 pentru cadouri de Craciun, mi se pare foarte util si usor de luat dupa tine oriunde.

Voi aveti Travalo? Il folositi? Va doriti unul?

18 comentarii

  1. Mi se pare foarte util si imi doresc unul dar ma enerveaza ca se gasesc numai online, comenzile astea ma seaca :(.
    Poate poate o sa-mi comand la un moment dat, foarte ieftin l-ai gasit.
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fede, de ce? Eu prefer on-line, merci :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de pont! Daca tot m-a reapucat febra ebay, cu siguranta voi cumpara si eu unul :). O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna :)
    eu mi-am luat o astfel de teapa cu copia dupa travalo pe e-bay. vroiam sa vad ce-i de capu' lui inainte sa iau unul original pentru ca aveam senzatia ca nu o sa fie ce caut eu(ma refer ca o sa curga prin geanta, sau se va pastra mirosul de la parfumul precedent). ghinionul meu : nici macar nu se incarca travalo asta de pe ebay. pur si simplu nu urca lichidul :| mi-ar fi teama sa dau o noua comanda pe ebay.
    dar daca zici ca se gaseste si la 6 lei..am sa mai caut. poate doar am avut ghinion.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. tiff4mik, l-am incercat inainte sa scriu ca m-am gandit si eu ca pot fi probleme :))

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am vazut si eu pe Aoro.ro la pretul de 29 lei,varianta cea mai ieftina. De pe site-urile romanesti mi se pare cel mai convenabil pret.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am luat un Travalo varianta originala din aeroport mai demult, imi place, dar nu cred ca as mai da banii astia pe el iar - 11 euro parca. Daca e sa iau din nou as opta pt. o varianta ieftina. Thanks for sharing.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce fain e! Abia astept sa vina Mos Craciun. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandra, eu prefer intotdeauna sa verific si afara ca mereu sunt oferte mai bune :)

    Milena, si eu folosesc originalul mereu, dar mi se pare prea scump :)

    Chocolate, asteapta-l, dar sa stii ca nu o sa fie rosu :))

    RăspundețiȘtergere
  10. As vrea si eu unul pentru ca ar fi util:). Sa am mereu parfumul preferat cu mine

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah, ce idee buna sa le incluzi in cadouri!
    Cred ca la 6 lei l-as incerca si eu, dar n-am comandat niciodata de pe Ebay. Parca mi-e si frica, apoi n-o sa ma mai pot opri! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Am tot stat departe de Ebay, dar de data asta cred ca o comit :D Imi doream un Travalo dar parca era totusi prea scump... o copie e binevenita :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Georgiana, comite-o dar ai grija ca poate deveni obsesiv :))

    RăspundețiȘtergere
  14. daca produsele de pe ebay cost 0,01 $ si scrie free shipping...ar trebui sa le cumpar sau e o capcana?

    RăspundețiȘtergere
  15. verifici feedbackul vanzatorului si vezi daca e sau nu serios - 0.01 e pretul de pornire, multe licitatii incep asa si se termina cu preturi mult mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  16. La recomandarea ta am luat si eu, tot pentru Craciun. Mi-au ajuns cam intr-o luna deci ce bine ca ai scris din timp despre ele! :)
    Cel care l-am luat pentru mine insa...pare ca ar curge prin partea de jos unde se incarca. Si chiar si atunci cand il incarc, se iroseste putin parfum. Acum ma intreb daca o fi problema cu toate sau am nimerit eu unul defect. Mi-am mai comandat unul de la alt vanzator, ca sa vad. :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Diana B., eu am luat vreo 6 pana acum si n-am avut probleme cu nici unul, deci posibil sa fi fost al tau cu ghinion.

    RăspundețiȘtergere