Eu intreb, voi raspundeti ...

15.11.12

Postarea aste e un fel de ramble, sa vedem ce iese pana la final ...

"Problema" sta cam asa: primesc tot felul de oferte sa incerc diverse produse (unele ma tenteaza, altele nu pentru ca nu mi se potrivesc) si de multe ori nu accept pentru ca nu cred ca v-ar interesa sa scriu despre ele, de multe ori mi se intampla sa cumpar eu ceva si sa mi se para foarte interesant dar sa nu apuc sa postez pentru ca nu stiu daca prezinta interes ... 

Alte dati am vrut sa scriu postari de genul "Femeia la volan si cum e tratata" sau "E asa greu sa spui multumesc?" si multe altele care n-ar fi decat fapte din viata mea cotidiana, dar cu care de fapt ne intalnim zilnic si uneori ne si afecteaza ...

Am vrut sa scriu despre cum am renuntat sa mai iau pastilele de inima si cum ma simt acum ... si ce fac concret pentru sanatatea mea ...

Am vrut sa va arat cand mi-am luat haine sau incaltari misto, dar n-o sa fac postari de tip OOTD ca nu sunt de mine si nici n-am timp pentru asa ceva ... de multe ori am gasit in sifonier cate o chestie de care uitasem si m-am gandit sa va arat cum o poti readuce la viata sau cum as accesoriza-o eu pentru diverse ocazii ...

Am vrut sa scriu mai des (si aici ma refer la postari scurte si multe pe zi, insa nu vreau sa devin agasanta cand vad on-line o chestie care mie mi se pare misto, dar poate nu intereseaza), dar m-am gandit ca poate nu e ok ...

Da, e blogul meu si scriu ce vreau, dar scriu pentru voi ... si chiar daca mie imi face placere un anumit subiect, poate nu intereseaza pe nimeni altcineva ... 

Asa ca vreau sa-mi spuneti (si as vrea la postarea asta sa comenteze si cititoarele mele din umbra pentru ca ma intereseaza cu adevarat parerea voastra) daca ati vrea sa vedeti postari mai dese si diverse care sa se intercaleze cu pasiunea mea pentru frumusete.

31 de comentarii

  1. eu nu comentez prea des, dar te citesc. Citesc orice, mai putin postarile triste, pentru ca imi influenteaza foarte mult starea. Dar cu siguranta as citi despre subiecte asemanatoare celor de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare o idee buna! De ce sa nu vedem si noi cee ce iti place tie:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie-mi plac blogurile diversificate. Imi place sa citesc si aspecte sociale si cotidiene. Imi place sa vad ca sunt si altii care gandesc ca mine sau traiesc experiente asemanatoare.

    Sincera sa fiu, imi plac si blogurile de "frumusete" dar in unele zile, am chef numai de socializare. Asa ca din pdv-ul meu, sa introduci si alt gen de articole este o idee excelenta.

    Orice vei decide (sau ce va decide majoritatea) ... eu voi continua sa citesc blogul tau caci imi place felul tau natural de a scrie. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. citesc cu mare placere orice fel de postare, ca este sau nu legata de beauty, pentru ca este o experienta de viata, din care poate pot invata ceva, sau aflu pareri diferite de ale mele in anumite privinte, si iarasi am ceva de invatat. asa ca eu votez pentru postari diverse, si mi-a atras atentia postarea "E asa greu sa spui multumesc?". o astept cu mare interes

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-ar placea sa scrii despre tot ce-ai mentionat in articol ca nu scrii pentru ca s-ar putea sa nu ne intereseze. Si sa ne arati si ce-ti cumperi, pentru ca am fost deseori inspirata de achizitii ale altor fete, postate pe blogurile lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, mie una mi-ar placea sa vad si postari dintr-astea diverse, nu doar despre beauty si make-up.
    De ex: cu hinturi despre reduceri la haine, cu ce ti-ai mai cumparat, ce ti s-a mai intamplat etc.
    Nu mi se par agasante, daca ai timp si chef le citesti, daca nu, nu. Nu cred ca obligi pe nimeni sa citeasca postarile, deci nu vad de ce ar fi agasante.
    Deci eu votez da :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu mai comentez deloc pe bloguri, poate foarte rar, pt ca mi-e lene:D si doar citesc.
    in schimb eu zic ca tot ce e nou e bine venit si trebuie incercat. asa ca bafta la noile subiecte abordate, daca cuiva nu-i convine,da scroll pana la postarea care-i place.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe mine ma atrag toate subiectele mentionate de tine mai sus, ar aduce diversitate blogului. Sincer, urmaresc din umbra multe bloguri, in felul urmator: deschid bloglovingul si citesc doar subiectele care ma intereseaza, indiferent de autor. Insa, daca eu nu citesc o anumita postare fiindca nu ma atrage informatia sau titlul, nu inseamna ca altcineva nu va gasi acea postare utila si interesanta. Suntem diferiti si avem interese diferite, de aceea cred ca ideal ar fi sa acoperi cat mai multe arii de interes (pastrand tema generala a blogului) pentru a multumi pe toata lumea.
    SAU, pentru a te simti implinita, sa scrii STRICT despre ceea ce te pasioneaza pe tine, sigur vor fi persoane interesate de aceste lucruri.
    "Be true to yourself."

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ar fi o idee foarte buna! Cand am inceput sa urmaresc pentru prima data blogul tau, deschideam laptop-ul numai pentru a vedea daca ai mai scris ceva. Si asa am facut vreo 2-3 zile ( pana m-am prins ca postezi doar o data pe zi) pentru ca de fiecare data ma gandeam ca poate cu o zi inainte nu avusesei timp sa scrii si poate, poate in acea zi vei scrie mai mult. Chiar cred ca ar trebui sa postezi mai des pentru ca articolele tale ne ajuta foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu gandesc la fel cu blogul meu din pacate si din aceasta cauza am foarte putine postari legate de my life, marea majoritate fiind in stransa legatura cu subiecte de beauty. Aici eu nu am ce sfat sa iti dau, decat sa iti zic ca mie (ca cititoare de a ta din umbra) imi place sa vad cam tot felul de postari (de la probleme cotidiene pana la cum ai depasit anumite probleme de sanatate), si nu doar pe blogul tau dar si pe alte bloguri. Din punctul meu de vedere, cred ca conteaza foarte mult ca si autorul articolului sa se simta confortabil cu genul acesta de postari, ca altfel daca ai primii un comentariu negativ la articolul respectiv te-ar descuraja si in mod sigur ai evita pe viitor sa mai postezi articole de genul acesta. Sper ca te-am ajutat cat de cat macar :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt de acord cu toate ideile de mai sus, eu te-as citi in continuare.
    Dar, mai ales, sunt curioasa de ce ai renuntat la pastilele pentru inima. Totusi, nu cred ca ar fi bine sa scrii o postare despre acest lucru, sunt convinsa ca multe din cititoarele tale sunt influentate de parerile tale si sincer, nu cred ca ar fi o influenta buna. Fiecare trebuie sa ia astfel de decizii in numele propriu. Asa ca poate imi raspunzi doar mie. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La cat de frumos scrii, as citi orice! Si da, consider ca e o idee buna sa mai variezi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu citesc oricum si daca nu e un subiect care sa ma intereseze in mod special si asta pentru ca imi place foarte mult modul in care scrii si pentru mine cele cateva bloguri care imi plac si le citesc constant sunt o metoda prin care ma rup de cotidian, deci da mi-ar placea sa scrii mai mult ( bineinteles daca iti permite timpul) si mai divers daca ai subiecte despre care vrei sa scrii.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa ce ti-am citit postarea cred ca ar trebui sa scrii tot ceea ce iti place pentru ca nu poti multumi toti cititorii prin postarile tale. Poate unora o sa le placa, altora nu. Eu citesc diverse bloguri si imi place cand vad ca postezi ceva nou, desi nu tine de produse cosmetice sau stil vestimentar. Mi-ar placea sa citesc postari din tot ceea ce ai insirat mai sus sau si alte subiecte : poate ai idei de organizare a lucrurilor tale sau hobby-uri, etc. Te citesc cu drag! :) O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  15. si mie imi plac blogurile diversificate , am cateva care-mi sunt tare dragi , dar parca obosesc sa vad tot timpul acelasi lucru...

    RăspundețiȘtergere
  16. postari dese nu ne-ar deranja deloc. esti blogarita mea preferata. posturile preferate sunt cele ramble si cele cu intamplari din viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-ar placea sa vorbesti si despre bluza reconditionata, despre oferta din supermarket, ce pastile/suplimente folosesti si de ce, ce cosmetice folosesti, de ce, de unde le cumperi, ce ai mai citit si ti-a placut, sau ce film ai mai vazut.... un week-end minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  18. E prima data cand comentez la tine pe blog. Daca ai scrie postari de genul "Femeia la volan si cum e tratata" sau "E asa greu sa spui multumesc?", etc. cred ca ai avea si vizitatori se sex masculin pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut! Aici o cititoare din umbră :D. Din umbră, pentru că te urmăresc constant, dar nu comentez decât foarte rar. Dar așa fac cu toate blogurile pe care le urmăresc. Am ajuns să-ți citesc postările datorită părerilor despre cosmetice homemade. Dar, îmi plac și postările DIY, și celelalte păreri despre make-up, dar și aventurile tale urbane. Așa că scrie despre cea dorește sufletul tău, pe mine sigur nu mă pierzi ca cititoare. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  20. eu cred ca este bine sa scrii despre absolut orice! Mie personal mi ar placea sa vad si mai multa diversitate...iar un nr mai mare al posturilor nu ar fi deloc agasant:)

    RăspundețiȘtergere
  21. A trecut ceva timp de cand nu am mai comentat, dar asta nu inseamna ca nu iti citesc cu drag fiecare postare. Sincer mie imi place diversitatea si avand in vedere ca stilul tau de a scrie este foarte placut cred ca ai face orice fel de postare interesanta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  22. De ce sa nu incerci si alte articole? Chiar as vrea sa citesc unul de genul "Femeia la volan", aici cred ca ar curge litri de "cerneala" on-line.
    Si apoi cui nu-i convine, este liber sa dea click pe x-uletu' ala mic din dreapta paginii ;)).
    Cine te citeste, o face pentru ca ai ceva de spus, iti place caracterul si nu cred ca diversificarea articolelor ti-ar indeparta cititoarele.
    Cecilia

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu sunt o noua blogarita (de vreo o sapt) si vreau sa zic ca am vizionat zeci de bloguri ca sa vad despre ce scrie lumea si mai mult de jumate din postarile pe care le-am citit nu mi se par absolut deloc interesante, dar totusi vad ca altele le apreciaza si le comenteaza, si inainte de-a face o postare ma gandesc de doua ori daca o sa intereseze pe cineva sau nu, asa ca am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa tinem asa mult cont de parerile si interesele altor asa ca eu una te sustin sa scrii ce vrei tu, ce simti tu, este blogul tau si poti face ce vrei :), pupici

    RăspundețiȘtergere
  24. Blogul tau il asociez cu ideea de asociete dintre beauty si personal, pentru ca tu mai intercalezi si postari din viata si gandurile tale pe langa cele de frumusete. Asa ca da, mie mi-ar placea sa citesc si despre celelalte subiecte propuse de tine pentru ca fie invat un lucru concret (cum ar fi din postarile despre hainele "reinviate"), fie mai bag la cap din experienta de viata a altora.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu te citesc "din umbra" indiferent care este subiectul postarii!
    Ai un stil personal care, cel putin in perceptia mea, te apropie mult de cititor...Prin urmare, as pastra totul asa cum este!

    RăspundețiȘtergere
  26. Si mie imi place cand un blog are si o personalitate si implicit o persoana in spate; e mai uman asa :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Normal ca am prefera postari mai dese. Dar mie imi place modul tau de a scrie de pana acum. Totusi in final este blogul tau si alegi ce vrei sa scrii in functie de ceea ce simti:). Asta probabil ca il personalizeaza si ne face sa ne intoarcem.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  28. Camelia, eu zis ca scrii ce iti dicteaza tie sufletul, sigur se vor dovedi postari de folose pentru cineva. Daca ai sti ce cauta unii oameni si ajung pe blogul meu...

    RăspundețiȘtergere
  29. Draga Camelia, parerea mea este ca ar trebui sa scrii ce vrei tu pe blog, ca doar este al tau, fara sa fii sceptica, pt ca noua ne plac orice fel de postari, nu doar cele legate de frumusete! Mie mi-ar placea sa iti aud parerea despre produsele pe care le folosesti si despre oferte!

    RăspundețiȘtergere