Baza pentru machiaj Yves Rocher

4.11.12

V-am aratam saptamanile trecute ca mi-am luat baza de machiaj de la Yves Rocher (o gasiti aici - 49 ron pentru 15 ml) si am ales nuanta 2 caisa pentru ca cealalta mi s-a parut prea roz. Eu n-am platit pretul intreg pentru ca am luat-o la oferta si stiam cat de mic va fi produsul (doar 15 ml) insa eram curioasa de ceva vreme sa o incerc, asa ca celelalte detalii n-au mai contat.


Despre produs nu sunt multe de zis: e o baza de machiaj iluminatoare, destul de parfumata (este imbogatita cu extract de trandafir conform descrierii oficiale) care se presupune ca "pregăteşte tenul pentru un machiaj rezistent, oferindu-i aspect neted, sublim, luminos". Nu mi se pare ca face tenul sublim, dar un efect de iluminare si netezire am observat.


Imi place si o sa o folosesc cu placere, dar n-am sa recumpar produsul asta pentru ca pretul este mult prea mare pentru cantitatea de produs pe care o primesti. Nu regret ca am cumparat-o pentru ca eram chiar curioasa cum e, dar nu cred ca-si merita banii.

Voi ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

6 comentarii

  1. Si eu am cumparat-o acum ceva vreme si nu pot spune ca m-a dezamagit. Eu am tenul extrem de uscat si simt ca mi-l hidrateaza, asta pe langa iluminare si netezire. Dar la fel ca si tine, nici eu nu o voi recumpara pentru ca mi se pare prea scumpa pentru o cantitate atat de mica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana, da, este un produs bun, dar mult prea scump pentru cantitatea oferita ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu teoretic l-am primit gratis si chiar ma bucur ca nu am dat banii pe acest produs. Nu a facut absolut nimic. Am cumparat varianta roz in speranta ca seamana cu primerul de la Benefit (imi scapa numele...bright girl cred), primer care imi netezeste pielea, ascunde un pic din liniile fetei si ajuta machiajul sa nu se stranga in micile riduri. Dar nu a facut nimic din asta, asa ca dupa cateva utilizari l-am aruncat. Nu il recomand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acelasi lucru il pot spune si eu.. am incercat-o si chiar mi-a placut.. Insa totusi este prea scumpa si pot gasi primere mai mari la acelasi pret.

    Andreea,
    portraitinblack.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. anaioana_ciceoi, primele care "umplu" ridurile sunt pe baza de silicon, nu m-am uitat la asta de la YR dar dupa textura n-as zice ca e pe baza de silicon.

    portraitinblack, da, pretul e prea mare

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu trebuie sa ma uit dupa o baza pentru fondul de ten, momentan nu folosesc niciuna. Chiar o vazusem pe aceasta in revista dar raportul pret/cantitate nu m-a atras deloc.

    RăspundețiȘtergere