Tag: Cand eram mica ...

16.12.10

Am primit tagul asta de la mai multe dintre voi (nu mai stiu de la cine exact - ca au fost mai multe "nominalizari") si prin urmare m-am conformat:

1. Ce raspundeai la intrebarea: ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
"Dotolita" (doctorita) - nu stiu unde mi-era capul, dar eram foarte convinsa de ce spuneam. Bine ca mi-a trecut repede.

2. Care erau desenele animate preferate?
Tom & Jerry.

3. Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere sarbatorita si de ce?
Habar n-am, ziua mea este in mijlocul verii si toata lumea era plecata in concediu de ziua mea (eram chiar suparata din cauza asta in scoala generala). Dar daca ar fi sa povestesc o amintire haioasa legata de o zi de nastere a mea - ar fi cand am implinit 4 ani: avea mama niste halbe de bere cu buline rosii (le tin minte si acum) si eu le-am adunat pe toate dupa masa si le-am golit (erau cateva picturi ramase in fiecare) si a fost suficient sa ma culc ... sub masa.

4. Ce jocuri preferate aveati?
Oooo .. aici trebuie sa ma gandesc: 
Flori, fete si baieti
Castelul
Tara, tara vrem ostasi
Elasticul si Sotronul
si cred ca mai sunt .. insa nu mi le mai amintesc acum

5. Ce iti doreai sa faci neaparat si inca nu ai reusit?
Nu cred ca mi-am dorit ceva cu adevarat si n-am reusit - sunt genul de om care atunci cand vrea ceva, reuseste (cu conditia sa-mi doresc cu adevarat acel ceva)

6. Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai? 
Am facut inot ... imi place apa si acum.
 
7. Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat?
Nu stiu daca am ajuns sa "prefer" pe cineva - niciodata n-am facut pasiuni d-astea.

8. Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos Craciun, Nicolae? 
Nu stiu daca ce povestesc eu se incadreaza la "cel mai frumos" (am primit multe cadouri frumoase de sarbatori, parintii si bunicii mei mereu imi luau cadouri frumoase si pe care mi le doream), insa cea mai frumoasa amintire o am de acum 3 ani (cand tata inca traia si eu inca eram copilul lui). Am mers amandoi inainte de Craciun in Auchan Titan sa luam ceva si in zona cu produsele de sarbatori, erau niste figurine (nu jucarii de plus, nu figurine d-alea cantatoare sau luminate) Mos Craciun superbe care stateau in picioare (aveau greutati in picioare) si aveau o haina de catifea si o barba lunga si alba si eu i-am zis in trecere "uite ce frumosi sunt" si in ziua de Craciun am primit unul din acei mosi. Pentru mine este special pentru ca desi tata se simtea foarte rau s-a dus inapoi si mi l-a luat pentru ca i-am spus ca-mi place si n-a contat ca eu aveam in momentul ala 28 de ani, eu tot copilul lui eram. Acel mos este si acum in dormitorul meu langa o poza cu mine si tata si va ramane mereu acolo. (mi-au dat lacrimile cand am scris asta, pentru mine sarbatorile sunt triste si orice imi va oferi viata de acum inainte in perioada asta mie imi va fi dor de cei pe care i-am pierdut, mai ales ca bunicii din partea tatalui meu au murit amandoi in aceasta perioada, la distanta de 2 saptamani).

5 comentarii

  1. Ultimul raspuns e emotionant, mi-au dat lacrimile si mie cand am citit.. eu nici macar n-am o poza cu tata si cu mine, doar mama are acasa in album, dar de cand eram micuta(maxim 1 an)..imi pare atat de rau ca n-am una impreuna cu el..
    Am ridicat azi coletul, iti multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tatal meu a murit acum 2 ani, dupa Craciun. Acum, fiecare Craciun e mult mai trist. Aveam 18 ani . :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare tare rau de pierderea tatalui tau si a bunicilor tai.
    Fii tare,si nu lasa durerea sa iti umbreasca orice bucurie de sarbatori.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica - Pisica albastra16 decembrie 2010 la 19:38

    ooooff!...acum plang si eu...
    am zis eu: cu tine nu se stie niciodata ce vei citi: acu' am inceput sa citesc o postare draguta dar inofensiva despre un tag primit, iar 1 minut mai tarziu am bufnit in lacrimi.
    ...nici noi nu-l mai avem pe tata printre noi, dar a trecut mai mult timp de atunci decat in cazul tau.
    condoleante!

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, cu postari din astea mi-e imposibil sa nu plang! Finalul a fost superb, desi am plans cu servetele langa mine.. Condoleante!

    Adyna, m-ai facut sa ma gandesc ca nici eu n-am :(

    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere