Sesiune de cumparaturi: inele si cercei

13.12.10

Azi mi-au venit 2 perechi de cercei si 2 inele de la vanzatorul din Hong Kong (o pereche de cercei si unul din inele le-am asteptat cu sufletul la gura). Alti cercei frunza (imi plac, recunosc) si un inel care arata foarte foarte bine si care m-a atras datorita culorii pietrei.




Si acum cele 2 pe care le asteptam innebunita - perechea asta de cercei (pe care ati mai vazut-o in prima postarea despre accesoriile acestui vanzator, dar cu pietre turcoaz si care este de vis si de cate ori o port, primesc complimente) pe care o vanez de saptamani intregi - n-a mai avut modelul asta deloc de atunci si inelul pe care vi l-am aratat zilele trecute pe rosu, dar turcoaz (care l-am vazut acum cateva saptamani, insa se terminau licitatiile la 7-8 lire si n-am vrut sa dau atatia bani pe el). L-am luat pana la urma cu 3,50 lire si sunt absolut innebunita dupa el, desi e imens si n-am sa-l port prea des - de cand l-am vazut, mi-am imaginat o tinuta cu o rochie strapless tucoaz si inelul asta si o freza ciufulita.


11 comentarii

  1. Sunt superbe! Dupa inele nu sunt innebunita dar cerceii ii ador! Toti pe care ni i-ai aratat pana acum. Trebuie sa ma imprietenesc si eu cu un card :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ;))vad ca ai o mica obsesie pentru cerceii in forma de frunza:)

    sunt superbi:*..sa-i porti sanatoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. superb inelul..cumperi tot din afara?:P foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Inelul e si mai frumos turcoaz :X iar cerceii (a doua pereche) sunt minunati! Sa le porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le porti cu placere! a 2-a pereche de cercelusi e superba

    RăspundețiȘtergere
  6. A doua pereche de cerceii e superba!

    RăspundețiȘtergere
  7. mi-a ajuns si mie ceasul de la nenea acesta si e super, nu ma asteptam intradevar sa fie asa ok, pana si baterie are si merge perfect :)
    offtopic am vrut sa te intreb cat dureaza sa ajung un colet din usa? tot 1 luna si ca si china? merci

    RăspundețiȘtergere
  8. adizzy, depinde de metoda cu care e trimis - in general 10-14 zile din State (First Class), poate si mai putin daca e trimis Priority (5-7 zile) si 3-5 zile Express. Insa depinde de vama de la noi cat de repede il proceseaza - de obicei dureaza zile de cand intra in tara pana esti avizat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ultimul inel e absolut superb! Sa le porti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere