Sapun exfoliant Apidava (cu miere, lapte si tarate)

25.3.13

Am inceput sa folosesc acest sapun de la Apidava (il gasiti aici) acum aproape doua saptamani si, desi nu folosesc de obicei sapunuri, sunt chiar incantata de el si mi-a trezit curiozitatea si ma intreb oare cum sunt celelalte sapunuri din gama asta. Ma tenteaza cel cu miere, scortisoara si portocale, dar si cel cu miere si vanilie.


Imi place cum arata, imi place cum miroase, granulele exfoliante sunt destul de vizibile si se simt fara a agasa pielea si chiar simt ca isi fac treaba din plin (eu in coate am pielea uscata - mostenire de familie- si de cand il folosesc coatele mele arata si se simt altfel). Dar cel mai mult imi place ca dupa folosire pielea ramane hidratata si nu simt nevoia de a folosi o lotiune/ crema de corp.

Ati incercat vreun sapun de la Apidava? Cum vi s-a parut? Aveti vreo recomandare?

7 comentarii

  1. Eu folosesc crema hidratanta si tratamentul contur ochi de la ei, si sunt extrem de multumita. Tenul meu e foarte pretentios, uscat si sensibil, iar cremele acestea, sunt exceptionale. In plus, pretul e super mic :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina, am si eu tratamentul pentru ochi si-mi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit niciodata un astfel de sapun insa chiar ma gandeam perioada asta sa caut ceva pe baza de tarate. Sti de ce? Am observat ce rezultate bune au asupra pielii micutzei mele..si m-am gandit ca nici mie nu mi-ar strica. Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit sapun de la Apidava pentru ca nu folosesc sapunuri in general:)

    RăspundețiȘtergere
  5. L-au reetichetat! :) Douceurs de Provence asta are conservanti si doua forme e tetrasodium, nu-i chiar natural. Cred ca spala bine din cauza celor din urma. Asemanatoare sunt sapunurile romanesti Ortos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit multe produse de la ei, pentru ca am avut norocul sa-mi trimita un colet plin :) Uite aici: http://surasul-demetrei.blogspot.de/2011/10/bunatati-de-la-apidava.html

    Toate produsele mi-au placut, dar sapunurile mai putin, pentru ca mi s-a parut ca-mi uscau pielea, desi nu excesiv. Dar toate miros f fain, trebuie sa recunosc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu sunt mare fan sapunuri, mi se mai mai ok formulate ca gelurile de dus. Nu stiu cum stau la capitolul incrediente, dar ca pret sunt chiar ok. eu dau in jur de 30 lei pe un sapun

    RăspundețiȘtergere