John Frieda Touch-Up Flyaway Tamer

28.3.13

V-am aratat produsul asta din gama Full Repair de la John Frieda intr-una din sesiunile de shopping recente si am spus atunci ca voi reveni cu o postare separata despre el pentru ca merita. Asa cum am spus atunci l-am luat de pe ebay la un pret foarte bun si l-am incercat imediat si mi-a placut la nebunie. Nu stiam de el, l-am descoperit intamplator si mi s-a parut interesant.


Este ambalat intr-un tub si are o pensula exact ca cele de la mascara si se aplica foarte usor pe suvitele rebele. Este un produs transparent (pe baza de ulei de inchi - nu stiu cum se traduce sau daca se traduce, daca aveti mai multe informatii astept comentariile voastre, eu n-am auzit de uleiul asta pana acum) destinat suvitelor rebele de par care nu se aseaza de nici un fel si care, in cazul meu, stau mereu "sculate" (cred ca e cel mai bun termen sa explic cum stau zulufii mei).

Am incercat atatea produse pentru netezire (ma uitam aseara ca am 5 uleiuri diferite pentru par) incat nici nu ma asteptam sa aiba vreun rezultat, insa produsul asta e fenomenal. Aseaza fiecare suvita de par la locul ei, da stralucire parului si efectul se mentine ore bune (pana la 8 ore pe parul meu cret, ceea ce mi se pare nemaipomenit). Fiind ambalat intr-un tub este usor de luat in geanta si de reaplicat in cazul in care e nevoie.

L-am folosit zilnic si nu mi-a ingrasat parul excesiv, dar dupa 3 zile am simtit nevoia sa-l spal. Nu stiu daca l-as folosi chiar zilnic pentru ca se consuma destul de repede si cateodata imi plac sa am parul nu foarte aranjat, insa pentru acele momente cand vreau sa arat intr-un fel mi se pare fenomenal.

De la mine are nota 10

3 comentarii

  1. Ce chestie interesanta, pacat ca e gramajul destul de mic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Are 14 ml, tinand cont ca e un produs pentru retusuri nu avea cum sa fie mai mare. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi cam da ceva "batai" de cap parul meu, incat nu stiu cu ce sa il mai "stapanesc"...uneori sta atat de cuminte, iar cand am mare nevoie sa se aseze cat mai bine, tocmai atunci face "mofturi" si imi da de lucru in plus,uf ! Interesant produsul!

    RăspundețiȘtergere