Giveaway - ziua 3: Diamond Peeling la SlimArt

3.3.13

Astazi am un premiu pentru cititoarele din Bucuresti (sau cele din apropiere) si este vorba de un tratament la clinica SlimArt (de care v-am povestit in postarile trecute despre epilarea definitiva) unde eu ma duc mereu cu placere pentru ca am incredere in personal si pentru ca fiecare experienta acolo a fost una placuta. Am ales impreuna cu ei premiul si ne-am gandit ca fiecare femeie merita sa fie rasfatata si sa se simta minunat in pielea ei, asa ca cea care va castiga va beneficia de Diamond Peeling (puteti citi aici toate detaliile)


Pentru a participa la acest giveaway trebuie sa lasati un comentariu si sa-mi spuneti ce tratament/ procedura ati vrea sa incercati intr-un salon de infrumusetare si din diverse motive nu ati facut-o pana acum.

Asa cum am spus deja voi alege eu fiecare castigatoare in parte si voi alege folosindu-ma de inima, nu de cap. Va puteti inscrie si daca nu urmariti blogul prin GFC doar sa lasati o adresa de mail la inscriere ca sa va pot identifica.

Aveti timp pana pe 10.03 ora 22 si voi anunta toate cele 8 castigatoare in data de 15.03.

As aprecia daca ati da share acestui giveaway pentru a avea si alte persoane sansa sa se bucure de un rasfat pe care il meritam toate din cand in cand.

15 comentarii

  1. Eu as vrea sa incerc masajul anticelulitic.Am fost intr-o groaza de saloane,am facut destule proceduri,dar niciodata masaj anticelulutic...Si eu sunt fan al celor de la SlimArt,sunt foarte profi..

    RăspundețiȘtergere
  2. wow ce frumos premiu! ce procadura mi-ar place sa fac..lista este uriasa: sa imi fac in primul rand epilare definitiva..ca sunt inzestrata de la natura si ma calca pe nervi...apoi o sesiune de rasfat al fetei (daca stau sa ma gandesc bine avand un ten mixt fara mari probleme decat puncte negre/ocazional cosuri, nu am fost niciodata la cosmetica pentru tratamentul fetei si as vrea sa vad cum este), lista ar fi mare dar ma opresc aici ..cele mai importante dorinte si proceduri..bineinteles motivul principal pentru care nu m-am dus este cel financiar..cum sunt profesoara si castig cel mai mare salariu ..imi dramuiesc fiecare banut...asta e..asa ca sper sa castig!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am uitat.
    fb - Tone Monica
    email - adrianatone@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi-ar placea ft mult sa incerc epilarea definitiva, dar pe cuvant ca inca am retineri. nu e vorba doar de pret, ca daca as fi convinsa ca e complet sigur, as strange, dar cel putin in anumite zone (axila, inghinal) nu am curaj. cred ca nu mi-ar fi deloc frica doar pana la genunchi :))

    emailul meu este: irinastoica91@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Camelia!
    Numele meu este Raluca, urmaresc blogul tau de ceva timp si ma bucur sa descopar aici detalii despre aceasta tehnica. Este chiar un lucru pe care mi-as fi dorit sa il incerc intr-un salon dar nu am avut curajul pentru ca mi s-a spus ca nu am voie sa ma expun la lumina timp de o saptamana, ca pot ramane semne. Acum un an am scapat de problema unor cosulete si inflamatii care imi lasasera destule semne pe fata.. din cauza unui parazit numit demodex, cauza acneei, a iritatiilor la foarte multe femei care pur si simplu nu stiu ca il au pentru a face un tratament. Am ajuns la un medic bun care m-a diagnosticat corect si dupa o luna de tratament s-a vazut o mare diferenta. N-am continuat insa cu peelingul. Si acum chiar as vrea sa o fac. :)
    Adresa mea de mail este real_rlk@yahoo.com. Am pus un link spre postarea ta si pe pagina mea de facebook: http://www.facebook.com/#!/ralu.julie
    Te imbratisez si mersi pentru toate sfaturile si ponturile legate de cosmetice, de trup, de suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  6. gfc; irina
    Mi-ar placea sa incerc chiar acest tratament, Diamond Peeling, pentru ca imi doresc de ceva vreme sa incerc o dermoabaziune pentru cearcane si cateva cicatrici si, din motive de timp sau financiare, nu am reusit pana in prezent

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu inca nu sunt foarte "prietenoasa" cu saloanele, am o usoara frica de fetele care lucreaza acolo. Sunt o persoana timida si timorata, si de aceea mi-e greu sa ma duc sa ma tund. Se-nteleg ca restul (vopsit, masti, spalat, epilat) le fac in intimitatea baii mele. :)
    Pe cuvant ca mi-as dori sa ma duc la un peeling si un masaj facial, jur ca mi-as dori sa imi fac curaj sa ma duc la epilare definitiva, dar de cate ori imi spun ca o fac, aman pentru ca... .Si aici inserez o tona de motive.
    Te urmaresc de cateva luni, si imi place mult felul tau de a scrie. E foarte linistitor si uman, si intotdeauna ai o vorba buna, oricate probleme ai avea.
    Te urmaresc si prin GFC: Andreea Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC: Andreea Ristea
    E-mail: deealumary3@gmail.com
    FB: https://www.facebook.com/invatand.arta/posts/549744991727112

    As vrea tare mult sa incerc masajul anticelulitic. De fapt, chiar am nevoie de cateva sedinte, mai ales ca mai sunt cateva luni pana la nunta. Si-n marea zi trebuie sa arat bine, nu?!
    N-am facut-o pana acum din simplul motiv ca mi-e frica de durere.:)) Dar sigur imi fac curaj in perioada urmatoare.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!
    Ehh, asta da intrebare serioasa :)) Ca si alte cititoare ale frumosului tau blog as incerca si eu un masaj anticelulitic.
    Acum aproximativ 2 ani am inceput sa slabesc . De atunci pana acum am slabit mai mult de 30 de kg, dar pielea a ramas cu un aspect de "coaja de portocala" , lucru destul de deranjant. Nu am incercat pana acum din cauza timpului dar si pentru ca am impresia ca rezultatele se vad abia dupa muuuuulte sedinte de astfel de masaje, care nu sunt tocmai ieftine.
    Cred ca tenul meu ar fi foarte incantat si de aces peeling, ca doar, dupa atat de mult frig, se tot exfoliaza si este cam uscat .
    Emailul meu este : maria_onea94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. as fi incantata pentru un mic rasfat al tenului meu acneic , sau poate o sedinta de epilare definitiva mar face cat de cat fericita ,pentru o zi as fi pe deplin multumita sa ma rasfat intr-un salon sa uit de grijile zilnice si de toate problemele ,ar fi un cadou ideal pentru sufletul meu . ciocoiunicoleta70@yahoo.com gfc: claudia_mami

    RăspundețiȘtergere
  11. Mama avea in tineretea ei o cosmeticiana cu un nume teatral (nu mi-l mai amintesc din pacate) la care se ducea cu religiozitate, o data la cateva sapamani, pentru masti, epilat, pensat si alte tratamente mai mult sau mai putin necesare. Era totul un tabiet prelungit, cu cafele si discutii care durau cateva ore bune. Mai in zilele noastre, mergea la alta doamna simpatica, care avea un ten perfect, spunea ca nu are niciodata cosuri sau puncte negre pentru ca nu pune niciodata mana pe fata si ma sfatuia pe mine - pe atunci eram prin gimnaziu - sa-mi fac masti cu tarate de ovaz, miere si iaurt. Dar la un moment dat a incetat sa se duca, si cred ca tot prin epoca aceea, sa fi fost acum 13-15 ani, cosmeticienele de apartament si tabieturile lor au cam disparut. Acum femeile merg la salon, unde preturile sunt mai mari si relatia cu cosmeticiana e mai impersonala. Cafelele nu mai sunt facute la ibric, clientele nu mai stau cu un prosop pe cap deasupra unei cratite aburinde cu ceai de musetel ca sa-si deschida porii si sedintele de infrumusetare tin mai putin de tabiet cat de o programare telefonica prealabila. Poate de asta nu prea m-am dus la saloane de cosmetica. Nefiind vorba de un ritual, n-am simtit ca vreau neaparat sa dau bani pe un tratament sau altul, desi multe proceduri anticelulitice sau pentru ten mi-au facut cu ochiul pana acum. As incerca ceva care sa-mi rasfete tenul si sa-l faca sa para mai luminos. Ar putea fi primul pas catre un ritual al meu, pe care l-as putea transmite la randul meu, intr-o buna zi, fiicei mele (daca o sa am o fata).

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca cel mai mult mi-as dori un peeling mai ales in aceasta perioada de tranzactie intre anotimpuri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca ar fi minunat sa fie orice femeie rasfatata cu un peeling cu diamante eu nu pot momentan sa visez la aceasta procedura pentru ca momentan nu imi pot permite a ma rasfat asa din cauza lipsei suportului financiar cu toate ca m-ar ajuta sa am o piele mai curata si reimaprospatata.
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe mine ma tenteaza o procedura ca diamond peeling-ul. Cred totusi ca, daca as castiga, as face-o cadou mamei prietenului meu. Are o perioada de insomnii si a strans cateva riduri fine in ultima vreme (are cateva motive de stress), ar bucura-o o oportunitate ca asta. In plus, mereu se plange ca nu mai arata la fel in fotografii si ca incepe sa-si arate varsta. Pare cadoul perfect pentru ziua unei femei, mai ales daca e trecuta de 50 de ani.

    Iar daca te intrebi de ce n-am ales-o pe mama, e pentru ca ea nu locuieste in Bucuresti, desi uneori regret asta. Mail-ul meu este alice.left@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-ar face placere sa incerc un masaj anticelulitic sau un tratament de rasfat pentru fata pentru a vedea in realitate cat sunt de eficace.
    Nu am incercat niciodata pentru ca este pe lista de neprioritare la categoria rasfat personal si inca mai am destule prioritare de bifat.

    RăspundețiȘtergere