Shopping din dulap in varianta mini

1.11.14


Imi plac la nebunie miniaturile si nu ma refer doar la cosmetice, ci in general, de mica am avut o atractie spre tot ce era in varianta mini si lucrurile nu s-au schimbat mult. Cand vine insa vorba de cosmetice si produse de machiaj parca placutul se duce si mai sus si-mi plac si mai mult variantele mini/ travel size (nu ma refer la mostre aici). Am adunat cateva in ultima perioada si m-am gandit ca nu ar fi rau sa le si folosesc si sa ma bucur de ele, nu doar sa le tin si sa ma uit la ele.

O sa incep cu parfumul Hypnose de la Lancome, unul dintre preferatele mele, dar pe care care nu l-am purtat de ceva vreme pentru ca-mi amintea de un moment cand inima mea s-a facut bucati. Intre timp ranile s-au vindecat si ma pot bucura din nou de el. Este perioada lui si am de gand sa ma rasfat cu el.

Am scos si cateva produse pentru machiaj: glossul C-Thru de la M.A.C. (unul dintre cele laudate nude-uri ale lor), creionul de ochi Urban Decay 24/7 in nuanta Bourbon si mascara Definils Pro de la Lancome. N-am mai folosit de cativa ani mascara de la Lancome, insa intotdeauna mi s-au parut fenomenale, asa ca am plasat o comanda zilele trecute si astept sa ajunga. Am de gand sa folosesc si fardurile din cele 2 mini truse Dior (Stylish Move) si Lancome - mi se par perfecte pentru perioada asta.

Si nu in ultimul rand cateva produse de ingrijire: lapte corp cu mandarina de la Yves Rocher (este una din aromele mele preferate de la ei, desi in general nu ma omor dupa aromele fructate), sufleul si exfoliantul pentru picioare de la The Sanctuary si crema de maini cu bujor de la L'Occitane.

Si acum va intreb pe voi - aveti si voi miniaturi pe care va place sa le admirati, dar amanati sa le folositi? Aveti ceva comori ascunse?

16 comentarii

  1. Si mie imi place mult Hypnose! Referitor la miniaturi parca mi-e si mila sa le consum in general
    Kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decat sa ma uit la ele si sa ajung sa le arunc sau sa nu le mai pot folosi mai bine le folosesc - la concluzia asta am ajuns dupa atatia ani. :))

      Ștergere
  2. Nu am nimic in miniatura si nici nu as rezista fara sa le folosesc! Mai rar se intampla sa nu termin un produs si sa uit de el....poate sa nu imi placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde si de numarul de produse pe care il ai, ca daca sunt multe de acelasi fel ajungi sa uiti de ele.

      Ștergere
  3. Si mie imi plac miniaturile. Am miniaturi parfumele, incepand de la Yves Rocher, Oriflame si marci celebre de parfumuri, dar pe care nu cred ca le voi folosi vreodata.
    L'occitane este o marca ce are miniuri la majoritatea produselor asa ca de-a lungul timpului am avut geluri de dus, lotiuni, creme si altele de nu mai tin minte acum; am ramas cu o lotiune mini a unui parfum in editie limitata de primavara, si vreo 4 creme de maini, toate incepute.
    Si mai am (si imi plac tare mult) miniurile la produsele de par - deocamdata am seruri Chi si sampoane, dar am avut masti, balsamuri, seruri.
    Si frecvent cumpar Bioderma Sensibio.
    Si am mai avut lumanari Sabon mini si altele...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am multe produse mini de la L'Occitane, le prefer asa decat in variante full-size, pe care oricum le termin foarte greu. :)

      Ștergere
  4. Și mie-mi plac produsele mini, într-un timp adunasem o grămadă, dar acum cred mai am doar vreo 2-3 geluri de duș care le țin pentru vacanțele scurte și un scrub de la YR. A, și un bb cream Liole mini pe drum. :))
    Acum am făcut o dragoste mai mare pentru ojele în sticluțe micuțe, sunt adorabile și ocupă mai puțin spațiu, ceea ce e de mare ajutor în cazul meu, că nu prea mai am loc de ele. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am multe, mult mai multe decat ar trebui, dar o sa le folosesc, mi-am promis mie. :)

      Ștergere
  5. Si mie imi plac miniaturile, dar nu prea le folosesc. Parfumuri mini am doar 2. Mi-ar placea sa le am pe toate...o "vitrina" ca la Sephora cu toate parfumurile in miniatura si alte cateva "vitrine" cu parfumurile mari :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cazul sa te folosesti daca le ai ca e pacat de ele. Eu si parfumuri am multe, dar incet incet o sa le folosesc. :)

      Ștergere
  6. Credeam ca sunt singura iubitoare de miniaturi :) imi plac in primul rand parfumurile - am cateva miniaturi de la Yves Rocher si ma duc cu gandul la esente puternice in sticlute mici :) parca sunt miresme fermecate. Am o multime de produse in variante travel size, imi sunt foarte utile in delegatii, cand nu vreau sa car toata baia dupa mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mici, mari, tari sau nu, prea multe obsesii. Dar eu tot mai vreau ... recunosc. :)

      Ștergere
  7. Pai nu prea am miniaturi din acestea, le-am stors pana la ultima picatura :) Ma intrebam daca si altii mai fac ca mine, respectiv sa taie un tub ptr a scoate tot, tot din el :)
    Inteleg perfect ce spui legat de memoria afectiva a unui lucru. Si eu asociez mirosuri/ melodii/ franturi de cer/ etc cu anumite evenimente. Ca sa nu alunec pe o panta prea trista, mai bine iti povestesc ceva vesel. Acum vreun milion de ani, cand eram ceva mai tanara, tatal meu m-a invitat la niste rubedenii la sat. Eu, fata de oras, deloc familiarizata cu ce inseamna viata la sat. Mna, cert e ca mirosul sapunului Palmolive verde il voi asocia mereu cu locul ala unde trebuia sa-mi car lemne daca voiam sa ma scald, sa fac focul, iar ptr a ajunge la wc ce era in curte trebuia sa trec pe langa un loc unde se adaposteau niste bivoli :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo de amintirea ta, acum niste ani multi ma cheama tata la o adresa sa-l iau ca nu stiu ce facuse ... eu imbracata, eleganta, parfumata ca veneam de la munca ... ma duc, o casa la curte si el sa-mi arate ceva frumos ... si ma baga la vaci. Fata mea de atunci a fost motiv de ras mult timp. Si-mi amintesc ce parfum purtam, dar nu ma gandesc la el asociat cu momentul ala. :))

      Ștergere
  8. Am si eu "comori" din astea si intotdeauna zic ca nu-mi mai iau nimic pana nu le termin, daaar... E penultima luna din an...sa fie asa cum iti doresti! :)

    RăspundețiȘtergere