Cumparaturi ... doar cumparaturi

11.11.14


Am exagerat putin (cam mult) cu comenzile pe StrawberryNET in ultima perioada, recunosc ... am ajuns la "performanta" sa primesc 5 colete intr-o saptamana. Dar nu e vina mea, au fost oferte prea tentante. Mi-am luat o crema de la Guinot care este special conceputa pentru zonele sensibile (mustata si deasupra sprancenelor) si se lauda ca hidrateaza, calmeaza si prelungeste efectul epilarii - am zis ca n-am nimic de pierdut daca o incerc, daca e buna de ceva va anunt si pe voi.

Mega Volume Collagene 24 de la L'Oreal si Definicils de la Lancome au ajuns si ele in cosul meu, ambele luate la un super pret, pe amandoua le stiu si-mi plac, deci nimic nou, doar produse care imi plac si de care mi-era dor. Si 2 parfumuri: 5th Avenue de la Elizabeth Arden (l-am avut intr-o varianta de 30 ml tot de pe StrawberryNET si mi-a placut mult) si Naughty Alice de la Vivienne Westwood (am si Flirty Alice, asa ca am riscat si la prima mirosire imi place mult de tot). Mai am un colet pe drum si sper sa ma linistesc o perioada.


Gentile de mai sus au costat 10 ron fiecare - le-am gasit in magazinul cu produse confiscate de la Piata Minis, de care v-am mai spus pe blog in trecut. Primele 2 clutchuri sunt superbe, culorile super reusite, materialul moale si placut la atingere, detaliile metalice de calitate - n-am putut sa le las acolo. Si poate (poate) am luat una si pentru voi, zic poate. Imi pare rau ca n-am gasit mai multe, ar fi fost interesant de adaugat la cadourile de sarbatori, dar poate mai aduc.

Ultima geanta nu e chiar stilul meu, dar stiu sigur ca am vazut modelul pe un site asiatic cu peste 20 dolari si am vrut sa ma conving ca e aceeasi. Bineinteles ca nu mai gasesc linkul, dar sigur gasesc o intrebuintare pentru geanta sau o fac cadou unei prietene mai zvapaiate. Si nu, nu-mi plac capetele de morti (sau cranii sau cum vreti sa le spuneti), asa s-a nimerit, dar chiar nu e ceva sa-ti sara in ochi sau sa deranjeze.

24 de comentarii

  1. Cate chestii drăguțe ti-ai cumparat. Sa le folosești cu drag ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte simpatica sticluta parfumului Naughty Alice. Si eu sunt obsedata de parfumuri, in schimb nu m-au atras niciodata cele de la Elizabeth Arden, nu stiu de ce.. :)
    Sa folosesti cu placere noile achizitii .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de 5th Avenue n-am incercat altceva, dar asta chiar imi place - dovada clara ca l-am luat a doua oara in mai putin de 1 an. Multumesc :)

      Ștergere
  3. Deci asa arata sticluta de la 5th Avenue! F. draguta! Vad ca are un pret bun si pe Aoro. Cred ca o sa iau o mostra, acum chiar ca m-ai facut curioasa in privinta lui. :P
    Apropos, de pe aoro.ro ai dat vreo comanda? daca da, totul a fost ok?
    Sa folosesti cu mare placere ce ti-ai luat si sa-ti aduca numai zambete si complimente! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ada , daca-mi permiti sa -ti dau un sfat ,eu am dat pe Aoro multe comenzi si pot sa spun ca sunt 100% multumita de tot ce am luat de la ei . Am verificat codurile parfumurilor si toate au fost originale .Sunt clienta de cativa ani la ei si nu am avut pana acum probleme :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    2. @Anamaria: Multumesc pentru informatie. Cu siguranta, o sa iau si eu ceva de la ei.Tare-s curioasa in privinta unor parfumuri. Ma bucur ca au si mostre la vanzare, sa se poate testa parfumul inainte de cumparare. :)

      Ștergere
  4. Super...sa folosesti sanatoasa tot ce ai cumparat! Gentile sunt superbe,ultima e geniala....o sa fie o norocoasa cea care o va purta. Spor la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nu m-am decis daca o dau, parca as purta-o si eu din cand in cand. :)

      Ștergere
  5. Sa te bucuri de ele!
    Vreau si eu Naughty Alice. :(( Sunt tare curioasa acum cum miroase. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e interesant, la prima intalnire mi-a placut mult. Sa vedem cum ne intelegem in continuare. :)

      Ștergere
  6. Imi plac maxim primele 2 clutch-uri. Vreau si eu in magazinul ala, mi l-as lua pe cel crem... :(
    Glumesc. sa le porti cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dap, tentant Strawberry, mai ales pe final de an. Cum este 5th Avenue? Dulce, floral, ciprat?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata, am vazut la celalalt post cum e 5th Avenue; daca e floral, inseamna ca e de incercat.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am gandit si eu si am ajuns sa-l cumpar si a doua oara. :)

      Ștergere
  9. 5th Avenue e unul din parfumurile preferate ale mamei. Mereu ma gandesc la ea cand il simt...sau cand il vad.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stii cumva unde este localizat magazinul de la piata Minis de care vorbesti? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este langa piata, nu am ce adresa sa-ti dau, langa el este 1 Banut.

      Ștergere
  11. OMG!! Imi plac maxiiiiim primele doua genti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere