Nanoxyn Alpha

11.11.14


Am primit cutia de Nanoxyn Alpha pentru testare acum ceva vreme, insa n-am inceput sa iau pastilele pentru ca am urmat cura de detoxifiere de care v-am povestit si n-am vrut sa le combin si sa nu mai stiu care ce face. Asa ca am preferat sa astept si am inceput sa le iau de cateva zile. Daca va intereseaza cum mi se par si daca sunt ceva schimbari o sa va povestesc pe scurt despre ce am observat intr-o postare viitoare.

Despre produs puteti citi mai multe informatii aici, contine pulbere din extract din frunze de maslin, din seminte de struguri si din vin rosu si are o structura nanometrica bazata pe carbune vegetal, cu tripla actiune de sustinere a functiilor corpului uman. Sustine ca este singurul antioxidant care elibereaza oxigen direct in sange. Banuiesc ca toate astea nu va spun nimic, cum nu-mi spun nici mie. N-am fost niciodata pasionata de detaliile "tehnice" (desi recunosc ca-s importante), pe mine mai degraba ma intereseaza efectul.

Ceea ce stiu eu despre antioxidanti este ca activeaza metabolismul celular printr-o mai buna oxigenarea a organismului, anihileaza toxinele si radicalii liberi, curata sistemul digestiv si ficatul, mentin sistemul circulator sanatos si imbunatatesc si tonifiaza pielea. Exact asta sper sa simt in perioada urmatoare si sa va spun cat de bine ma simt (asa sa fie!).

Ati incercat Nanoxyn Alpha? Cum vi se pare? Ce parere aveti despre antioxidanti?

13 comentarii

  1. Astept pareri . M-ar interesa , stau prost chiar foarte prost cu oxigenarea creierului, ma gandesc ca e bun .

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant,nu am mai auzit de Nanoxin pana acum,as fi curioasa cat de bun este.Sper sa pot avea ocazia sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am auzit de Nanoxin,poate ne spui tu ceva despre aceste pastile :)

    RăspundețiȘtergere
  4. aştept info.. să ne spui cum ţi se pare, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,aveti nano in alpha,cat Costa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma ocup cu vanzarea produselor. Exista link in postare care siteului producatorului.

      Ștergere
  6. Au trecut deja 2 ani, ce ai constatat, te simti mai bine dupa ce ai luat nanoxym, sau, faptul ca nu ai scris nimic inseamna ca nu ai vazut nici o diferenta fata de dinainte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am luat doar o luna si n-am continuat, asa ca nu pot vorbi de efecte pentru ca perioada a fost scurta.

      Ștergere