Me time

10.11.14


De cand am vazut tagul asta pe Youtube m-am gandit ca mi se potriveste perfect si mi-am pus in gand sa-l fac candva mai ales ca eu va povestesc des pe blog cum petrec timp cu mine, sunt momentele mele preferate, momente in care ma incarc pozitiv, momente pe care incerc sa le am cat mai des. Andreea mi-a pasat (din nou) provocarea si m-a facut sa ma mobilizez putin.

1. What do you watch and read during me time?

In general urmaresc video-uri pe Youtube (beauty, cooking sau fashion), ma pierd cu orele (uneori) si uit de tot ce ma inconjoara, aflu lucruri noi, gasesc inspiratie, ma relaxez. Rar ma uit la tv pe Digi Life - sunt cateva emisiuni interesante, dar o fac mult prea rar ca sa conteze. Cand vreau sa petrec timp cu mine in general citesc Osho, imi da o stare de bine si-mi deschide mintea, dar nu sunt dese nici momentele astea. Insa cel mai des nu e nici de vazut si nici de citit, ci e de ascultat - cand sunt foarte obosita sau vreau sa nu mai stiu de nimic imi pun castile in urechi si ascult muzica. Ma duce unde vrea ea si mi-e bine ...

2. What do you wear during me time?

Cum intru pe usa ma schimb si ma demachiez, iar hainele dupa care intind mana sunt pantalonii de pijama de la Victoria's Secret (bumbac 100%) si un maieu tot din bumbac (neaparat sa se asorteze cu pantalonii, defect profesional). Pantaloni am multi si cu diverse imprimeuri - acum port unii bleumarin cu brazi (ma pregatesc de Craciun) - sunt preferatii mei de mai bine de 6 ani si n-am de gand sa ii schimb curand. Ma refeream la tipul de pantaloni, nu la aceeasi pereche (ca sa ne fie clar) - pot sa aleg: cu scris, cu buline, cu dungi, cu cirese, cu bomboane, cu carouri, cu ... nu mai tin minte tot ce am. Seamana mai degraba a pantaloni de trening decat a pijama ...

3. What are your me time beauty products?

Mastile de fata (daca-s sheet-type e si mai bine ca sunt mult mai usor de curatat), o crema/ unt de corp neaparat cu vanilie si ulei pentru cuticule. Si daca nu-s prea obosita (sau lenesa, depinde cum vreti s-o luati) o crema de picioare si o pereche de sosete.

4. Current favourite nail polish

In momentul asta preferata mea este Stevie de la Zoya, dar la fel de mult imi place Spark de la Nubar.

5. What do you eat/ drink during me time?

Cu mancatul nu prea ma omor, iar de baut cred ca stiti deja ce beau - ciocolata calda sau ceai. De fapt daca ma gandesc bine in ultimele saptamani mi-a placut mult caju, asa ca uneori mai rontai cateva cand ma relaxez.

6. Current favourite candle?

Am doua preferate in momentul asta: Vanilla Sandalwood si Warm Apple Pie (n-as fi crezut in veci ca o sa-mi placa, nu ma omor dupa placinta si nici dupa mirosul merelor) de la Village Candle. Sper sincer sa mai apara oferte si eu sa am bani pentru ca lista de dorinte e lunga.

7. Do you ever have outdoor me time?

Da, insa cu Bella, dar e tot me time ca ea e parte din mine. Acum nu ne mai permite vremea insa toata vara ieseam seara tarziu sau chiar noaptea si stateam pe banca, Bella se lipea de mine, eu cu castile in urechi si cu ochii la cer ... mi-e dor de momentele alea. Si as mai putea sa spun aici momentele cand ma urcam in masina si plecam de "nebuna" sa ma plimb, chiar mi-e dor sa evadez asa.

8. Would you ever go to see a movie alone?

N-am facut-o niciodata, dar as face-o.

9. Favourite on-line shop?

Nu e greu deloc - StrawberryNET, insa cumpar des si de pe iHerb si feelunique si mai sunt cateva (multe), dar cum eu iubesc cumparaturile on-line ar fi lista mult prea lunga.

10. Anything else to add? What else do you do during me time?

Visatul cu ochii deschisi/ inchisi - ma duc in dormitor, aprind o lumanare, imi pun o masca pe fata, ma intind in pat, imi pun castile in urechi, vine Bella si se lipeste de piciorul meu si plec in lumea mea. O fac des si viata mea ar fi mai urata fara ele.

Baile lungi, atat de lungi incat sa ma relaxez total - spuma multa cu aroma de vis, muzica in surdina, ceva de baut (in functie de stare poate chiar un pahar de vin rosu) si liniste ...

In weekend ador sa dorm pana tarziu cu draperiile trase si cu cel putin un catel langa mine. Imi trag patura in cap si dorm, iar daca nu dorm stau cu ochii inchisi si visez. N-as renunta la momentele astea pentru nimic in lume, sunt cele care ma ridica si-mi dau putere sa merg inainte.

Voi cum petreceti timp cu voi?

6 comentarii

  1. Frumos tag,m-am relaxat citind si mi-as fi dorit sa pot spune ca am si eu "timpul meu"! Avand doi copii care nu sunt prea mari, timpul meu se imparte intre ei, sot si treburile casnice,iar la tara crede-ma ca tot timpul este cate ceva de facut.Imi place mult sa savurez cafea cu sotul meu,sa fac o baie relaxanta dupa o zi obositoare si sa pot avea grija de mine asa cum trebuie.Cand vor creste copiii mai mari o sa am timpul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu cand ai copii, dar nu imposibil. Macar cateva minute pentru tine vor face diferenta. :)

      Ștergere
  2. Majoritatea mi se potrivesc manuse. mai putin partea cu cainii si cu viciul meu Pepsi. In rest da, da, pana acum 2 ani nu purtam pijamale, dar le-am descoperit pe cele de la Jolidon, cred ca cele de la VS sunt si mai si. Toata iarna nu ma dezlipesc de ele (am si eu mai multe perechi, evident :P). Faza e ca eu sunt foarte calduroasa si din cauza asta nu purtam, de firica sa nu-mi fie prea cald, insa astea sunt perfecte, nu mi-e nici cald, nici frig, sunt doar moi. :)) Totusi, inca nu s-a racit suficient de tare incat sa le scot la...purtare. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand ma gandesc la pijama e cu totul altceva decat ce port eu de fapt - le-as zice leisure clothing. :)

      Ștergere
  3. baie ,baie... tot timpul as sta in apa calda, daca as putea..pijamale vs din strainatate sau exita site si in romania? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le am de pe siteul oficial, dar cred ca gasesti si la noi pe siteuri gen okazii, dar la preturi mult mai mari. :)

      Ștergere