O oferta super buna de la Pai si inca cateva tentatii

27.11.14

Saptamana trecuta cand scriam postarea cu Black Friday ma gandeam ca romanii pana nu-si baga ei coada nu se poate - de ce trebuia sa devansam noi si ziua asta? Ca suntem romani si facem ce vrem (da, stiu povestea cu vine 1 decembrie, nu ma convinge) ... am deviat, sa revin. Eram sigura ca vor fi cateva oferte care ma vor tenta cu adevarat saptamana asta si nu m-am inselat.

Oferta care ma tenteaza cel mai mult este de la Pai Skincare (v-am povestit AICI de oferta cu mostre, de care stiu ca multe ati profitat - inca o puteti face) si ma asteptam sa fie o oferta buna pentru ca si anul trecut a fost, dar parca nu ma asteptam sa fie asa de misto. N-am bani, dar o sa fac rost pentru ca ma tenteaza prea mult ca sa o ratez. Va fi cadoul meu de Craciun. Produsele le gasiti AICI.

Dar sa va spun mai multe despre oferta: pentru fiecare Starter Kit in valoare de aproximativ 75 lire (contine Camellia&Rose Gentle Hydrating Cleanser - care mie mi-a placut la nebunie, BioAffinity Toner - potrivit tipului de ten si crema hidratanta - din nou pentru tipul de ten pe care il aveti) cei de la Pai ofera gratuit Ultimate Upgrade in valoare de aproximativ 90 lire (unul din cele 2 serumuri de-abia lansate sau Age Confidence Oil - in functie de tipul de ten, Kukui&Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator - cel mai bun exfoliant folosit de mine pana acum si crema super premiata Echium&Argan Gentle Eye Cream). Cele 4 kituri sunt: Perfect Balance, Instant Calm, Pure Hydration si Age Confidence. Oferta este valabila pana pe 1 decembrie (gasiti produsele la Multi-Buy Offers - AICI).

O alta oferta mai mult decat tentanta este cea de la Rouge Boutique, cei care vand produsele Trind pentru unghii, de care v-am povestit pe blog la inceputul anului. Seturile de ingrijire pentru unghii vor avea reduceri de 40%. Mie imi plac mult produsele lor si le recomand din toata inima. Daca sunteti in cautare de produse pentru unghii uitati-va la oferte, poate gasiti ceva bun. Gasiti AICI seturile. O alta oferta buna va fi la Beauty In The Bottle - se anunta reduceri de pana la 60% la produsele OPI, Zoya, China Glaze si multe altele. Parca, parca ma tenteaza si pe mine cate ceva. 

Intentionam sa profit si de oferta de la Remington cu reducere de 30% la aproape toate produsele si sa-mi iau un ondulator, insa nu e urgent si poate sa mai astepte. Ma tenta si o geanta Segue (au pret unic 29 ron - bineinteles ca pretul initial e "umflat") de la FashionUp, dar nici aia nu e vreo urgenta, mai ales ca am cateva genti pe drum. Si Russell-Hobbs are reduceri de 30% si ma tenta ceva de la ei, dar si asta va trebuie sa astepte (e vorba de blenderul asta). Kurtmann incepe la ora 5 dimineata valul doi de reduceri, au anuntat peste 4000 produse cu reducere si la fiecare comanda de minim 90 ron se ofera o surpriza cadou - accesoriu Massimo Dutti (eu saptamana trecuta n-am gasit nimic care sa ma tenteze, poate acum e altceva). Asos va avea reduceri de 20% pana pe 2 decembrie - codul de reducere este CYBERWKND20.

Sunt multe siteuri de afara care au anuntat oferte bune, dar nici nu m-am uitat ca cine stie ce mai vad. Maine am de gand sa ma uit si pe siteurile asiatice ca au anuntat si ei reduceri, in special pe Choies si Sheinside, dar si pe celelalte de care v-am mai povestit. 

Mai aveti bani? Dar planuri?

Later edit: pensulele Sigma se pot cumpara acum si pe feelunique - puteti sa vedeti preturile AICI. Puteti folosi codul CYBER15 care va ofera o reducere de 15% la orice produs de pe site. Asa ca ... spor la cumparaturi.

21 de comentarii

  1. Arata ff bine produsele..eu nu imi permit sincer...probabil ça nu voi primi Nico cadouri de sarbatori dar asta este,cel mai rau este ça nu pot oferi eu celir dragi...nu ma ont sa primesc ceva cat ma ont sa daruoesc ,sa le folosesti sanatoasa pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se stie niciodata, aia cu speranta moare ultima trebuie sa o crezi.

      Ștergere
    2. Nu mai cred in asta scumpica de fiecare data cand mi-am dorit ceva nu am avut dar nu este asta o problème m-am resemnat, :) te pup

      Ștergere
    3. Norocul si-l face omul cu mana lui, cand iti doresti ceva foarte tare, faci tot ce se poate ca sa iti indeplinesti dorinta. In asta trebuie sa crezi si in tine.

      Ștergere
    4. Ai dreptate si iti multumesc pt incurajari :*

      Ștergere
  2. Ce ne faci aici, Camelia?! Acum 2 ore am scos toti banii de pe card... Imi vine sa ma imbrac si sa merg sa-i pun inapoi!
    Oferta e mult prea ... Prea!!! Daca s-ar repeta de Craciun, bine ar fi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se repeta, iti spun sigur, cei de la Pai dau un tun d-asta o data pe an, de data asta s-au intrecut pe ei. Pana pe 2 e valabila, poate faci rost pana atunci.

      Ștergere
  3. pff,ofertele sunt super,dar nu multi au posibilitatea sa profite de ele.Tu ca de obicei esti o draguta si ne anunti si pe noi de ofertele importante,si pentru asta iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare isi calculeaza bugetul in functie de prioritati, nici eu nu-mi permit tot timpul produse Pai, anul trecut am profitat de o alta oferta si mi-am luat cateva produse, anul asta chiar vreau sa profit de oferta asta.

      Ștergere
  4. Bani nu mai am dar tot o sa ma uit pe sheinside pentru ca imi doresc o geaca de piele, de Craciun si parca mi-as mai lua si cateva cosmetice. Am auzit ca pe siteul 1001cosmetice.ro vor fi reduceri faine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai am nici bani, planuri am, dar tocmai de-asta tre sa stau departe de shopping o perioada. Nu stiam de firma asta, care te cred pe cuvant ca e foarte misto, si intr-o zi trebuie sa-mi iau ceva de la ei pt ca PAI sunt initialele mele :)) Deci we are meant to be.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris de produsele lor de cateva ori anul asta pe blog, mie imi plac mult.

      Ștergere
  6. trial kit-urile de la pai nu mai sunt la 1,5 euro , acum sunt la 4 euro fiecare..:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Pusculita mea e cam goala, dar azi mi-am luat un gel de dus Le petit Marseillas, ceva cu lapte de vanilie, atat de frumos miroase :) In rest voi sta cuminte :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Banutii mei s-au evaporat, tocmai am profitat de o oferta buna la produse pt unghii tehnice si mi-am scos de pe card ultimii banutii.. iar acum ma uitam pe Strawberry sa vad ce oferte mai au; ma uitam cu inima cat un purice sa nu vad ceva la o oferta super buna tocmai acum cand am scos ultimii bani.

    Asta e, ravagiile BF

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa nu ma mai uit pe nici un site, sa nu ma mai tenteze nimic.

      Ștergere