Cadouri pentru barbati - nu e chiar asa greu!

19.11.14


Am mai facut in trecut niste postari cu idei de cadouri pentru barbatii din viata noastra si m-am gandit ca nu e rau sa va povestesc pe ce principiu aleg eu cadourile. Mi se pare mult mai usor sa cumperi pentru o femeie decat pentru un barbat si cum nu ma dau in vant dupa cadourile extrem de practice (desi recunosc ca uneori sunt necesare si scapi mai usor) mereu caut variante mai deosebite cand am de facut un cadou daca barbatul pentru care cumpar e unul special.

Probabil ca daca ati citit ultimele postari banuiti cui intentionez sa iau ceva, e destul de greu sa ma decid la ceva, mai ales ca eu am fost surprinsa la randul meu cu ceva foarte frumos (dar extrem de personal). Nu vreau sa apelez la cadourile clasice asa ca m-am gandit ce ii place cu adevarat, ce-l pasioneaza si am decis sa caut ceva on-line ca am mai multe sanse sa gasesc un cadou deosebit. Dupa mai multe cautari m-am oprit la magazinul de cadouri Myman.ro pentru ca am vazut mai multe produse interesante.

Am luat mai multe variante in calcul: o sticla de vin vechi (am vazut Merlot de la Murfatlar mai vechi de 20 ani) cu o cutie pictata manual si cu un set de accesorii pentru vin; un joc de table din lemn si o reproducere a unei masini de curse din anii '40. Insa mi-am dat seama ca vreau ceva si mai personal, ceva care sa aiba o amintire care ne-a marcat, ceva care sa ii transmita ceea ce vreau sa ii spun (si nu, nu vreau sa ii spun ca e my man, daca la asta v-ati gandit).

Si m-am decis tot la o reproducere - o reproducere a unui yacht din anii '30. De ce am preferat yachtul? Pentru ca mi-a adus aminte de o vacanta impreuna, de niste zile care au fost minunate, de niste senzatii pe care nu le-am uitat, de multe ... de o alta viata. Si stiu sigur ca va intelege mesajul pe care vreau sa-l transmit.

Voi cum alegeti cadourile pentru barbatul special din viata voastra (fie el tata, frate, iubit, prieten)?

9 comentarii

  1. Destul de greu , in functie de buget in primul rand , in functie de ce i-ar fi necesar ,si apoi ceva sentimental. Eu am facut de curand prietenului meu o bratara de ag cu un mesaj pe placuta . De sarbatori ..... chiar sunt intr-o mare dilema

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toate patim la fel la un moment dat, d-asta avem nevoie de ajutor si idei. :)

      Ștergere
  2. Da, chiar e greu sa alegi un cadou pentru un barbat, mai ales daca nu ii cunosti pasiunile. Eu inclin mai mult la parfumuri si dulciuri mai deosebite pentru sot, la haine am incercat dar nu nimeresc marimea (stiu ca o sa radeti, dar chiar asa e, multe branduri au design diferit la L, XL, XXL), dar acum citind articolul tau ma duce cu gandul la o sticla de vin veche. Anul trecut de sarbatori am cautat diverse idei de cadouri on line si cum am sotul pretentios nu prea am gasit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori adevarata batai de cap ne dau alegerile de cadouri pentru barbati, am patit-o si eu in trecut de cateva ori. :)

      Ștergere
  3. Eu iubitului meu i-as lua cadou de sarbatori ceva ce stiu ca ar folosi - poate un set Dove, poate un ceas, un parfum (desi are vreo 4)...habar n-am! Ceva ce ii lipseste...pana la urma, intentia conteaza:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conteaza si intentia, dar uneori merita putin mai multa atentie, eu asa consider. :)

      Ștergere
  4. Daca iubitul / sotul / prietenul mai are o urma de copil in el (si in general mai toti barbatii au) cred ca s-ar bucura sa primeasca un Lego Technic. Daca ii place sa mestereasca si nu are 2 maini stangi, sigur va aprecia. Iar daca s-a jucat cu Lego in copilarie, cu atat mai mult, daca nu, poate incepe o noua pasiune. Zic Technic, pentru ca nu e chiar pentru copii, merge foarte bine la barbati :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti barbatii sunt copii, le-ai dat ceva de mesterit si sunt cei mai fericiti. :)

      Ștergere
  5. Eu cred ca cel mai bine este sa-l intrebi ce vrea de ziua lui, decat sa cumperi ceva ce poate nu-i place.

    RăspundețiȘtergere