Celulita versus CelluBlue - primele impresii + concurs

23.11.14


Va aratam acum cateva saptamani o ventuza din silicon care stimuleaza drenajul limfatic si eliminarea celulitei si multe dintre voi mi-ati spus ca nu stiati ca exista asa ceva (cum nu stiam nici eu). Insa au fost si comentarii care imi spuneau ca stiu ca exista si folosesc produse asemanatoare. Pe mine nu m-a interesat niciodata foarte mult celulita si solutii pentru ea pentru ca nu a fost o problema pentru mine, in cazul meu celulita a aparut in ultimii ani (dupa infarct) si nu este intr-un stadiu avansat. Cauza principala este retentia de apa (combinata cu sedentarismul si fluctuatiile de greutate) asa ca am fost de acord sa incerc CelluBlue si sa va spun si voua cum mi se pare.

Am inceput s-o folosesc imediat dupa ce-am primit-o si la inceput a trebuit s-o folosesc la 2-3 zile pentru ca zilnic mi se parea prea mult (nu m-am invinetit, dar in momentul masajului pielea se inrosea si ma durea putin - durerea persista cateva minute, iar dupa ramaneam cu o senzatie de febra musculara). A trebuit sa intrerup folosirea pentru ca am urmat un tratament si medicul a zis ca e mai bine sa astept si asta am si facut. Insa in ultimele saptamani am folosit-o zilnic si pot sa va spun cum mi se pare. Tineti cont ca eu vorbesc din experienta proprie si ma refer strict la ce-am vazut pe mine (eu beau multa apa, mananc destul de sanatos si merg destul de mult pe jos, iar celulita mea nu este una dureroasa sau intr-un stadiu avansat).

Modul de folosire este foarte simplu, se aplica ulei pe zona pe care urmeaza sa se faca masaj (intotdeauna se foloseste ulei - in cazul meu zona de tratat este reprezentata de cea a coapselor), se strange ventuza intre degete si se pozitioneaza pe picior si se incepe masajul - eu am folosit atat miscari sus-jos, stanga-dreapta, cat si miscari circulare. As spune ca e ca un vaccum corporal realizat acasa cu costuri mult mai mici. In functie de cat timp am (si de cat de obosita sunt) stau intre 5 si 10 minute la fiecare picior. Mi se pare mai putin dureros decat un masaj anticelulitic realizat la salon - puteti vedea aici cum functioneaza, iar avantajul este ca poate fi facut oricand aveti timp liber (ventuza poate fi luata usor in calatorii pentru ca vine cu un saculet de depozitare, iar curatarea se face foarte simplu cu apa si sapun).

Pielea se simte mai ferma pe zona coapselor si simt o diferenta in aspectul general al pielii, nu pot sa va spun ca mi-a disparut celulita pentru ca as minti cu nerusinare, dar incep sa vad rezultate pentru ca este ceva ce am facut constant si chiar sunt curioasa ce o sa vad dupa inca cateva saptamani de utilizare. Pentru ca stiu ca sunt si pareri care spun ca nu face nimic si nu exista nici un efect (si nici eu nu stiu cum functioneaza pe alte tipuri de celulita - daca nu stiati ca sunt mai multe puteti citi aici detalii) m-am gandit ca cel mai bine este ca una dintre voi sa testeze impreuna cu mine ventuza celulitica, asa ca astazi dau startul unui concurs ce are ca premiu o ventuza anticelulitica CelluBlue si castigatoarea o sa impartaseasca cu noi impresiile dupa ce o foloseste. Ca sa va inscrieti aveti de facut 2 lucruri simple:

- sa urmariti pagina de Facebook Cellublue (aici) - gasiti informatii si demonstratii cu produsul
- sa lasati un comentariu in care sa-mi spuneti povestea celulitei voastre (cand a aparut, care sunt cauzele, ce faceti ca sa o eliminati)

Aveti timp pana pe 5 decembrie sa va inscrieti si pe 7 aflam cine e norocoasa (in cazul in care dati share pe Facebook acestui concurs lasati link in comentariu si veti primi o sansa suplimentara la tragerea la sorti). In cazul in care vreti sa comandati ventuza anticelulitica am pentru voi un cod de reducere (COLTULCAMELIEI) de 40%, astfel costul unei ventuze este de 12 euro + 3 euro transport = 15 euro in total. Iar in cazul in care vreti sa faceti cadou una ca tot se apropie sarbatorile (daca aveti vreo prietena care se confrunta cu celulita o ventuza si un ulei de masaj reprezinta o idee buna de cadou) puteti sa luati pachetul cu 2 ventuze (pret normal 29.90 euro, iar cu reducerea oferita de cod costa mai putin de 18 euro, transportul este tot 3 euro, se expediaza direct din Franta) - le gasiti AICI. Codul este valabil pana pe 30 ianuarie 2015.

Later edit: Castigatoarea ventuzei CelluBlue este Mikaela. Felicitari, astept mail cu datele tale!

42 de comentarii

  1. In primul rand, multumim pentru acest concurs, draga Camelia ! :)

    Hmmm.....dureros subiectul :)))
    Celulita mea inceput sa apara acum vreo 2 ani si jumatate....acum a pus stapanire pe mai multe parti ale corpului : coapse, fese, abdomen.... :(
    De ce a aparut ? Pentru ca am luat in greutate, lipsa de miscare si sedentarism...:(
    Ce fac pentru a scapa de ea ? Gimnastica, kinetoterapie, as mai face masaj si inot dar nu-mi permit financiar.
    Pana sa incep sa iau in greutate nu am avut asa mari probleme cu celulita, nu stiam ce inseamna pe pielea mea asa ceva.
    Am dat like la pagina cu numele Maria Elena.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru concurs ,eu inca nu am celulita ,dar pe viitor nu se stie niciodata de aceea particip la acest minunat concurs in ideea ca poate voi avea noroc sa castig aceasta ventuza care da rezultate destul de bune :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In timpul sarcini a inceput sa imi apara celulita si dupa nastere pentru ca mancam ce e mai bun ptr copilul meu,am nascut o fetita de 3.800 frumoasa si sanatoasa iar dupa ce nu am mai alaptat am incept sa fac multa miscare,mancam regim,luam tot de tampenii ce apareau ptr slabit pana ajunsesem sa lesin. Pana la urma am ajuns la concluzia ca e ceva genetic(ptr ca si mama a avut aceeasi constructie) si scapasem de obsesia aia.Incetul cu incetul am mai slabit dar faceam multa miscare (mergeam mult pe deal).Acum chiar ca am incercat creme si geluri ce au aparut dar nu nici una nu da randament.
    share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/866441130067472?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de concurs :)
    Primele semne ale celulitei au aparut acum 7 ani,cand am ramas insarcinata cu primul copil.A contribuit si cresterea in greutate la aspectul neplacut de coaja de portocala..
    Folosesc creme speciale pentru eliminarea celulitei ,insa nu au efect total.
    Am dat share: https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/949417375086967?pnref=story
    Like cu FB:Denisa Nicolae

    RăspundețiȘtergere
  5. Am celulita din belsug...cauze obezitatea si dereglarea hormonala...in ultimul an am slabit 30 de kg...mai imi doresc inca 15....dar sunt cel mai greu de dat acum....ca sa ajut pielea sa se elasticizeze si sa se retraga frumos...ma ung cu tot felul de lotiuni si ulei de corp..plus masaj cu crema anticelulitica. Te pup . fb Kremer Anamaria Rut

    RăspundețiȘtergere
  6. In timpul sarcini a inceput sa imi apara celulita si dupa nastere

    RăspundețiȘtergere
  7. Diagnosticul de obezitate mi-a fost pus inca din copilarie . Deci , iti dai seama cate cure de slabire am tinut , si in prezent tot la dieta sunt si am slabit 17 kg si mai am mult si bine .... Evident ca pielea arata asa cum ma asteptam , fiind vorba si de varsta ..... Cremele anticelulitice , nu prea m-au ajutat si mi-am cam pierdut speranta ca m-ar ajuta , asa ca poate singura speranta a ramas Cellublue.

    RăspundețiȘtergere
  8. fb: caroline maria
    share:https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/753575891384592?pnref=story
    Celulita mea....ooo, ce simt al proprietatii am ..am inceput bine ! :-)) dap, e celulita mea si nu , nu mi-e drag cu ea , chiar duc o lupta apriga impotriva ei dar vezi tu draga Camelia, ei chiar ii place de mine si ea are un simt al proprietatii mai ceva ca al meu :-)) a pus stapanire pe coapsele mele si nici ca vrea sa le dea drumu' :-/ Eu practic sport de multi ani si as putea spune intens chiar..evident ca pielea mea arata altfel..in timp s-a tonifiat si celulita s-a diminuat..pe timpul verii , pe pielea bronzata se vede chiar putin , insa este acolo! ..din cauza factorului genetic si pentru ca am o meteahna..nu-mi place apa :-)))) am inteles si eu din tot ce am mai citit ca daca bei putina apa , corpul fiind insetat , apa este retinuta..Toti factorii nocivi: mese neregulate si nesanatoase, stresul , deregleraile hormonale etc duc la o dereglare a circulatii limfatice si astfel se produce retinerea de apa si toxine . Si asa rezulta frumusetea de celulita, pe care ...ce sa vezi..tot noi,femeile , ne bucuram de ea :-(( Si eu am incercat , pe langa sport tot felul de creme...si e adevarat ca au un oarecare efect atata timp cat le folosesti..dar ..se mai plictiseste omu' de atata cremuiala, nu-i asa!?! :-)) Cred ca aceasta ventuza poate fi eficienta si mi-ar placea tare mult s-o incerc...poate ca i-as veni in sfarsit de hac cucoanei , ca altfel ..am cam incercat de toate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iata si link-ul : https://www.facebook.com/mur.mihaela/posts/819169751459128?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim pentru acest concurs in care ne dai sansa sa castigam CelluBlue <3 ....povestea mea este poate a oricarui femei de 43 de ani cu 2 copii,corpul meu a suferit multe transformari,de copil eram slabuta,in adolescenta si in timpul sarcinii m-am ingrasat,dupa nastere am slabit....am rezistat asa pana la varsta de 40 de ani,probabil din cauza metabolismului am inceput sa ma ingras iara :( ...nu folosesc produse din comert,imi fac doar masaj cu zat de cafea si ulei de masline(la dus bineinteles) si dusuri alternative(caldut - rece)....cam asta este povestea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am uitat de link-ul share: https://www.facebook.com/rodica71/posts/758526080904170?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.facebook.com/ioana.stanescu1/posts/10203923709987547?pnref=story

    Mda...despre acest subiect voi raspunde scurt si la obiect: de aparut a aparut pe la 30 de ani,atunci cand aminceput sa iau in greutate,motivele lesne de inteles: sedentarismiul plus activitate(mai bine zis inactivitate) la birou,iar ca sa combat acest lucru,ce pare o munca de Sisif,ce sa zic...mai o crema ,,mai un masaj...dar rezultat zero...asa ca...Is CelluBlue ventuza's time!!

    RăspundețiȘtergere
  13. "Nasterea" celulitei mele in exces a aparut acum 3-4 ani, prin acumularea kg peste normal, acumularea kg in plus a venit datorita unei mici depresii si odata cu apartia ei am inceput sa nu ma m-ai simt bine in pielea mea :( ! Cred ca asta nu e numai problema mea ci a multor femei din ziua de azi :( Metoda pe care o urmez este miscarea dar odata cu miscarea trebuie sa fac si masaj ceea ce e destul de costisitor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Celulita, in cazul meu, a aparut in timpul dsarcinii (acum 9 ani) si a ramas si dupa ce am nascut. Dupa nastere am facut miscare - mers la sala, mers mult pe jos si am folosit si diferite crème si geluri anticeluluitice - insa celulita mea se incapataneaza sa isi faca de cap....
    F.B. Camelia Marica
    Share - https://www.facebook.com/camelia.marica/posts/10205341921371319?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma temeam ca nu am reusit sa trimit primul coment si se pare ca asa si este.Deci spuneam ca iti multumesc pt incerca acest concurs si sansa de a incerca acest produs.Daca pana de curand nu ma ingrijora celulita,era putina si insesizabila(moale) de curand(2-3 saptamani) am abservat ca s-a extins de pe coapse pana la genunchi,pe ambele parti ale pulpei,eu personal nu am vazut la nimeni celulita deasupra genunchilor pe partea din fata a pulpei.Acum chiar ma ingrijoreaza aceasta problema pt faptul ca este inestetica si dureroasa,probabil am facut celulita dura.Cand stau pe scaun simt ca mi se rupe carnea copselor,asa resimt durerea.Banuiesc ca intreruperea brusca a antrenamentelor zilnice(luni-vineri) de cardio(banda) plus fitnes si a schimbarea regimurilor alimentare au provocat aceasta celulita dura,dar citind articolul cu tipurile de celulita am ajuns la alta concluzie si cred ca din cauza ca am intrerupt administrarea comprimatelor Forfemina(combate retentia apei).Daca stau bine si ma gandesc de sala m-am lasat de cateva luni,iar pastilele Forfemina(se administreaza impreuna cu anticonceptionale,pt a inlatura efectele secundare ale anticonceptionalelor) am facut pauza 2-3 saptamani ca sa vad dac chiar sunt necesare,sa vad daca ma ingras.Am inceput sa masez zonele cu pb cu zat de cafea si efectul este o piele catifelata,ca de bebelusi si sper sa revin la sala si sa mananc sanatos(macar sa renunt la dulciuri).Sunt tare curioasa daca chiar functioneaza aceasta ventuza,pare usor de folosit si nu necesita foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.facebook.com/mirela.gavrila.5/posts/605236502914495
    Celulita a aparut in urma a doua nasteri si a kilogramelor acumulate in plus. Trebuie sa recunosc ca nu am facut nimic serios ca sa scap de ea si ca ar fi cazul sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
  17. Problema celulitei incepe inca din adolecesnta cand am avut fluctuatii de greutate. Am facut miscare cat reusesc si am aplicat si creme anticelulitice, dar nu au rezultat.Link share https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/410498075766980

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc pt sansa de a incerca o noua metoda de a scap de celulita care a aparut in urma celei de-a doua sarcini.Am facut tratamente si masaje anticelulitice acasa, insa nu cu foarte mari rezultate.
    share pe fb https://www.facebook.com/daniela.iorga/posts/807002526009814

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu am ajuns la concluzia ca celulita este o boala cronica care apare pe baza mai multor factori. O detin de cativa ani...insa s-a agravat in perioada de un an cat am luat anticonceptionale. M-a nenorocit atat de tare incat ajunsese sa imi fie rusine sa port si blugi skinny pt ca mi se parea ca se vede groanic pielea. Ironia e ca am o greutate normala (170 i 57 kg) si nu am facut bebe. Am incercat diverse tertipuri sa scap de ea: masaje cu creme termo alternate cu masaje cu creme racoritoare, tratamente corporale, dus cald rece (pana am ajuns la cistita), exercitii infasurata in folie :))) dieta...nu a disparut dar s-a mai diminuat. Vazusem in vara ventuzele astea si am vrut sa le cumpar insa pana la urma am primit cadou un vouchet cu proceduri corporale si am renuntat. Am ales varianta gratis si bineinteles mai usoara.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,
    Sunt o persoana sedentara.. nu am unde sa fac miscare, serviciul e de asa natura ca e munca de birou iar acasa ma invart.. nu fac miscare. Celulita mea .. cred ca o aveam de mult, dar s-a "intensificat" si a aparut aspectul neplacut de coaja de portocala din momentul in care am cumparat masina.. si de aici lipsa totala de miscare. Acum am inceput o dieta si merg pe jos la serviciu, sper ca asta alaturi de consumul de lichide sa ajute la scaderea in greutate si la dispersarea grasimilor.. Multumim.
    share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/879402372092919?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  21. https://www.facebook.com/maricica12/posts/559537767509724
    Celulita mea a aparut acum multi ani, din cauza lipsei de exercitiu fizic si pentru ca nu beau suficienta apa. Cred ca nici alimentatia mea nu e cea mai potrivita, desi ma straduiesc sa mananc fructe si legume. Ca sa scap de ea am apelat la creme anticelulita, care au diminuat-o putin, insa nu au indepartat-o complet.

    RăspundețiȘtergere
  22. Share https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/527619320709020?pnref=story
    Am probleme cu celulita din cauza lipsei de miscarea si cred ca si alimentatia nu este cea mai potrivita tot timpul. Folosesc creme anticelulitice si au mai diminuat putin aspectul, dar nu am scapat de ea.

    RăspundețiȘtergere
  23. Share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=760385217360045&id=100001657214626&pnref=story
    Pentru ca nu fac sport, miscare in general si am fluctuatii de greutate am celulita, am incercat creme si nu au dat un rezultat incantator.

    RăspundețiȘtergere
  24. Din totdeauna am avut o predispozitie spre ingrasare si mi-a fost si imi este greu sa-mi mentin greutatea si din aceasta cauza am avut probleme cu celulita. Folosesc creme anticelulitice si dusuri calde-reci. Intr-un timp s-a vazut o reducere a celulitei, dar acum a revenit.
    Share https://www.facebook.com/giorgiana.gio.1069/posts/1506586949601359?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  25. Share:https://www.facebook.com/doca.aniela/posts/10152421402256059?pnref=story
    Eu am celulita ca asa fac masaj,aplic creme dar efectul de diminuare e temoporar,a aparut pe la 20 si ceva de ani in urma fluctuatiilor de greutate si cred ca e si genetic si chiar sunt curioasa ce poate face aceasta ventuza.

    RăspundețiȘtergere
  26. Primele semne ale celulitei au aparut acum 4 ani deoarece am renuntat la sport pentru ca oboseam/obosesc foarte tare din cauza unei probleme la inima si pentru ca imi plac mult dulciurile :)) . Norocul meu este ca n-am luat in greutate ,asta pentru ca am compensat lipsa sportului cu mersul pe jos . Ca s-o elimin am incercat sa fac cateva exercitii usoare si uneori masaj ,dar fara rezultate .
    Share : https://www.facebook.com/diana.ionela.31/posts/944121158948609?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  27. Până în urmă cu câțiva ani am fost o mare slăbănoagă. Prietenele și colegele mele de liceu se plângeau că aveau celulită, iar eu făceam mișto de ele că eu nu aveam astfel de probleme...până acum vreo 2 ani când m-am îngrășat puțin, apoi am slăbit rapid și apoi iar m-am îngrășat. Acum iar am început să slăbesc. Nu am urmat nicio dietă niciodată, așa că am slăbit și m-am îngrășat fără ca măcar să fac ceva în privința asta. În urma acestor repetate procese de slăbire-îngrășare a apărut celulita. Pe care n-o suport și de care nu știu cum să mai scap. :))
    Sport nu fac. N-am nici timp și nici nu-mi place să obosesc.
    Share: https://www.facebook.com/simo.super.587/posts/1522896291297089?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  28. mi-a aparut celulita de cand am nascut , fac multa miscare, beau apa, incerc sa mananc cat mai sanatos si folosesc diferite creme pt celulita.

    RăspundețiȘtergere
  29. FB. Lucica Lazar
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/655004804619763?pnref=story
    De cand ma stiu am fost mai plinuta dar in timpul sarcinilor am acumulat mai multe kg si n-au mai vrut sa plece.
    Folosesc creme anticelulitice,beau multa apa,incerc sa mananc cat mai sanatos,imi fac masaj,nu pot face sport pentru ca am ceva probleme cu inima si asa obosesc si am niste dureri,am invatat un truc sa-mi invelesc picioarele in folie de celofan... :D
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu stiam nici eu de asa ceva pana acum! Dar deocamdata, multumesc lui Dumnezeu, nu am atat de multa celulita! E bine sa previi decat sa vindeci! Asa ca folosesc uneori creme...adevarul este ca am un aparat de masaj Relax & Tone, pe care nu l-am mai folosit de muulta vreme! Este eficient si tot ulei foloseam, pentru a aluneca capetele aparatului mai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Mi-a aparut de cand m-am casatorit,adica de acum 3 ani si am incercat tot...remedii naturiste,creme,zatul de cafea...nici eu numai stiu ce nu am incercat...dar degeaba!!!!!Fac si sport cand am timp dar vad ca numai scap de ea!!!!!!!!!!!!!Nu stiu ce sa mai fac!

    RăspundețiȘtergere
  32. https://www.facebook.com/vochineci.nikoleta/posts/794367967268417?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  33. Celulita mi-a aparut de cand am fost insarcinata si este foarte inestetica, incerc sa scap de ea prin masaj si creme speciale dar nu sunt foarte eficiente!

    RăspundețiȘtergere
  34. Hmmm...cred ca in ziua de astazi oricine are celulita, indiferent ca e mai slabut sau mai dolofan. Cred ca se datoreaza in primul rand alimentatiei nesanatoase, mult prea procesate chimic incat sa o mai poata procesa eficient organismul nostru si...se blocheaza.Cum? prin depozitarea de tesut adipos in loc sa il elimine. Eu am de cand ma stiu celulita mai ales pe fese insa s-a accentuat dupa nastere, la fel cum s-a accentuat si lipsa tonusului muscular pentru ca si eu, ca multe alte fete, de lene sau din lipsa timpului nu mai facem efort fizic si suntem mai mult sedentare, captive biroului in spatele caruia ne desfasuram activitatea. Eu nu am gasit o modalitate eficienta de a scapa de celulita insa am reusit sa pacalesc privirile prin bronz care mai mascheaza inesteticul :) Asta e povestea mea :) Multumim de concurs :*

    RăspundețiȘtergere
  35. FB: Moni Elena
    Am probleme cu celulita de foarte mult timp si nu am gasit un produs cu adevarat eficient pt a ma ajuta sa scap de ea!

    RăspundețiȘtergere
  36. Tot timpul am avut celulita. Nu stiu exact cand a aparut, cred ca undeva in adolescenta. Nu eram genul de fata sa aibe grija ce manca, sa tina diete, mancam ce imi placea, faceam ce vroiam si ma simteam bine in pielea mea.
    GFC: Alexa Ale
    Fb: Alexandra Marta

    RăspundețiȘtergere
  37. Povestea mea cu lupta celulitei a inceput de cand am nascut cei 3 copilasi frumosi si din pacate 2 dintre ei mi i-a luat Dumnezeu.Am incercat tot felul de tratamente dar degeaba.Iar acum ca am intrat si la menopauza se vede foarte inestetic.Nume: V. Victorita

    RăspundețiȘtergere
  38. desi am doar 25 de ani, de cand imi aduc aminte am celulita i vergeturi.Am incercat sa fac masaj cu supliform si se vede de fiecare data o imbunatatire dar lipsa timp e un impediment..am dat like cu numele Oana Livia

    RăspundețiȘtergere
  39. FB: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/808940209148977?pnref=story

    Nu știu exact momentul în care am observat că am celulită și desigur viața dezordonată și alimentația nesănătoasă sunt principalele cauze.Pe lângă creme și masaj, încerc să fac mișcare cât de multă, să mă hidratez mai bine și să am grijă ce mănânc.Nu îmi iese mereu așa cum îmi propun, dar nu vreau ca ceea ce am acum, să se extindă, așa că încerc tot ce nimeresc.

    RăspundețiȘtergere
  40. FB Camelia Covaci
    Share https://www.facebook.com/covacicb/posts/10204468702810615?pnref=story

    Buna Camelia,

    Aud pentru prima data despre o asa..inventie :-)
    Nu cred ca exista femeie care sa nu se planga de prezenta celulitei pe anumite zone predilecte de pe corp.
    Eu sunt o persoana care in ultimii 10 ani a facut miscare, sport de intretinere (Tae bo, exercitii pentru grupe musculare) acasa ceea ce a avut efecte frumoase asupra corpului meu. Daca la 20-22 de ani nu stiam ce e aia celulita, deoarece aveam o piele fara asa ceva, acum, la aproape 30 de ani, trebuie sa recunosc ca ceva-ceva se vede pe coapse, partile lateriale. In cazul meu cred ca ea a aparut de pe urma fluctuatiilor de greutate (eu si eternele mele incercari de a slabi): +2,3, kg. In rest, consum lichide, fac sport dar mai si intrerupt, incerc sa nu abuzez de dulciuri (e teroare!) si...cam atat.
    As fi super curioasa daca acesta ventuza ar da ceva rezultate.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  41. fb: CODREANU IOANA MONICA
    https://www.facebook.com/codreanu.ioanamonica/posts/809918769067714

    Din pacate celulita a aparut si la mine dupa un tratament de 2 ani cu hormoni, ingrasandu-ma 20 de kg. Norocul meu a fost ca inainte am fost foarte slaba si surplusul de `` carne`` (kilograme) ar fi de 5 - 8 kg. Pe lângă creme și masaj, încerc să mă hidratez mai bine și să am grijă ce mănânc, dar nu totdeauna reusesc.

    RăspundețiȘtergere