Oferta Yves Rocher de noiembrie

4.11.14

http://bit.ly/ofertaYRnoiembrie
http://bit.ly/ofertaYRnoiembrie
http://bit.ly/ofertaYRnoiembrie

De cateva zile ma tot uit pe siteul celor de la Yves Rocher dupa noua oferta, am niste cadouri de cumparat pentru perioada urmatoare si eram curioasa ce oferte vor fi la produsele de sarbatori. Mai devreme am vazut noua oferta si cum nu e rea deloc si sunt si cateva produse noi si interesante am zis sa va povestesc si voua ce ma tenteaza pe mine.

Oferta e simpla: transport gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 99 ron, 35% reducere la un produs la alegere (parfumurile sunt toate reduse cu 30% deci nu se incadreaza, exceptiile sunt cele din totdeauna si nici editiile limitate nu intra, dar stiam asta deja), la o comanda de 39 ron un cadou la alegere (cadou surpriza in valoare de 155 ron - probabil o crema de fata / lapte reparator pentru corp / 16 globuri de Craciun / pledul mov care a mai fost oferit), pentru o comanda de minim 99 ron puteti sa achizitionati cu 15 ron parfumul So Elixir Purple (de care v-am povestit anul trecut pe blog si care e perfect pentru vremea asta) sau cu 14,90 puteti alege unul din cele 3 obiecte de mai sus (canile imi plac, mai am unele de la ei de acum cativa ani si sunt misto).

Si acum sa va spun ce e nou si interesant. Din gama Plaisirs Nature a aparut colectia Pere-Caramel - o gasiti AICI (pe mine ma tenteaza toate produsele, inclusiv lumanarea), nu stiam ca trebuie sa apara si instinctul imi spune ca aroma e mai mult decat delicioasa, asa ca ma tenteaza rau de tot si cred ca ar fi si un cadou inspirat pentru cineva care iubeste produsele de genul asta. De asemenea pe site au aparut si produsele pentru Craciun de care povesteam pe Facebook saptamana trecuta - puteti sa le vedeti AICI. Sunt 3 editii limitate fructate: Fruits Noirs, Fruits Rouges si Cacao-Portocala (a fost si anul trecut). Sunt atat produsele separat, cat si diverse seturi cadou (gata pregatite cu ambalaj, doar sa le faceti cadou).

Ce-am mai vazut interesant? Set 3 geluri de dus + burete la 22 ron - oferta o gasiti AICI (vi-l recomand pe cel cu nuca de macadamia daca nu l-ati incercat, mie imi place cel mai mult). Daca vreti sa incercati Quelques Notes d'Amour am vazut pe site o varianta la 15 ml la 43 ron - o gasiti AICI sau puteti lua setul de 3 mini parfumuri (il gasiti AICI) la 5 ml fiecare la 29 ron. Setul este perfect daca vreti sa incercati si Vanille Noire si Moment de Bonheur, dar este si un cadou inspirat, mai ales ca vine ambalat intr-o cutie draguta.

Gasiti AICI oferta si produsele in caz ca va tenteaza sa dati o comanda. Cum vi se pare oferta? Mie imi place mult.

28 de comentarii

  1. Interesant...bune ofertele,multumesc de informatie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am luat-o pe cea de octombrie si am primit pledul si parfumul cadou. Oferta asta mi se pare mai slaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi place Moment de Bonheur, in schimb So Elixir Purple imi place mult, deci ma tenteaza mult mai mult cea de luna asta, mai ales ca-si produsele noi pe site. Trebuie doar sa ma decid ce vreau din tot ce ma tenteaza si asta e partea cea mai grea. :))

      Ștergere
  3. Foarte buna oferta si cred ca am sa profit de ea . Cel mai tare ma tenteaza gelul de dus cu pere si caramel , ce bine suna !! Sa vezi faza , am fost sa testez parfumul Chloe by Chloe , pentru ca eram foarte curioasa de el..iar cand l-am mirosit nu-mi venea sa cred , este asemanator cu Moment de Bonheur. Am dat acum un search si pe Fragrantica, unde multa lume spune acelasi lucru .Pentru fetele care vor o varianta mai ieftina a parfumului Chloe by Chloe, le recomand Moment de Bonheur .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta oferta, am asteptat-o cu nerabdare dar sunt curioasa ce cadou surpriza ar fi :D Si pe mine ma tenteaza aroma de pere cu caramel dar ma gandesc sa nu fie prea dulce pentru gusturile mele. De saptamana viitoare am inteles ca vor aparea produsele si in magazinul YR si am de gand sa merg sa le miros pe fiecare in parte :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus si in postare - o crema mai mult ca sigur, in general astea sunt cadouri surpriza cu valoare asa mare (la valoarea data de ei sunt putine produse, nu prea are ce sa fie altceva). Si eu vreau sa ajung sa le miros. :)

      Ștergere
  5. Asa cum am mai spus o sa-mi iau produsele in editie limitata caa si anul trecut, dar mai astept putin. Parca si eu ma asteptam la mai mult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cat astepti si patesti ca mine anul trecut cand n-am mai gasit ce vroiam. Mie mi se pare ok oferta, nu stiu ce putea sa fie mai mult de atat. :)

      Ștergere
  6. Chiar eram curioasa de oferta de luna asta pentru ca mi se terminase gelul de dus cu nuca de macadamia si ma gandeam sa dau o comanda noua, dar cum nici mie nu imi place Moment de Bonheur, am zis ca mai astept pana apare oferta noua care chiar ma atrage, mai ales cu noile colectii de sarbatori :D. Te pup


    https://beautyandatwist.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tie iti place cel cu macadamia? Mie mi se pare cel mai reusit dintre toate. Stiu ca multa lume il adora pe cel cu cafea, eu nu suport mirosul deci n-are cum sa-mi placa. :)

      Ștergere
  7. Super oferta asta! Eu am primit alta oferta prin e-mail, nu chiar asa buna ca a ta, dar daca merg pe link-ul ce l-ai pus, imi apare aceeasi oferta pe care ai postat-o. Asta ma bucura, pentru ca vreau sa profit de oferta cu parfumul So Elixir, e unul din preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit-o si eu pe mail mai devreme si chiar m-am gandit ca e mai tentanta cea pe care am postat-o. :)

      Ștergere
  8. arata super,chiar tentant ,nu am folosit inca nimic din aceasta gama

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac canile, So elixir purple il am, dar ma tenteaza gama cu pere si caramel. Am luat de la lidl un ceai cu gust de pere si caramel si imi place (nu am incercat prea multe sortimente de ceaiuri pana acum, dar asta e ok pt 5 lei cat costa).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu ceaiul, cred ca am si zis de el pe pagina de Facebook, e ok, dar putea sa fie si mai aromat. :)

      Ștergere
  10. Super oferta! Acum am vazut-o si eu :D Si eu am de cumparat niste cadouri dar nu eram sigura de la ce firma sa fie. Cred ca o sa difere firmele; voi apela cu drag si la YR, mai ales ca ma voi alege si eu cu cate ceva. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. as vrea sa stiu si eu ce surpriza este la 155 ron..daca a plasat cineva comanda si i-a venit:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema compensatoare Omega 3-6-9
      http://www.yves-rocher.ro/control/produse-pentru-ingrijirea-tenului/de-la-50-de-ani/crem-concentrat-compensatoare/?cmSrc=Category

      Ștergere
  12. Imi puteti spune si mie va rog cum pot sa devin reprezentant YR? Poate sa ma recomande o prietena? Am inteles ca in cazul acesta primim amandoua cadou, la o comanda de minim 100 ron. Este adevarat? Va multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista reprezentati YR, comenzile se dau fie on-line, fie prin cataloagele primite prin posta, fiecare oferta are cadouri diferite.

      Ștergere
    2. Am inteles, va multumesc mult.

      Ștergere
  13. tocmai am facut si eu o comanda si am primit un catalog cu alte oferte tentante - intrebarea mea este - oferta din catalog se poate comanda si telefonic sau numai prin posta? ai idee?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti numarul de telefon pe oferta si poti comanda si asa.

      Ștergere
    2. perfect! merci mult :) ma si gandeam ca n-am mai trimis scrisori de mult timp :))

      Ștergere