Lumanari cu bijuterii? Exista!

27.11.14


Mai e cazul sa va spun ca-mi plac lumanarile parfumate? Va spun atunci: imi plac lumanarile parfumate, cum vine toamna cum incep sa ma delectez cu arome care mai de care mai apetisante. Imi plac bijuteriile? Da, fara indoiala. Imi place sa descopar lucruri noi? Oooo, da! Au astea 3 placeri ale mele vreo legatura? Se pare ca da - exista lumanari cu bijuterii in ele. Si eu am cascat ochii mari cand am auzit, dar asa e. Cei de la lumanaripretioase (ii gasiti si pe Facebook) m-au contactat sa-mi spuna de acest concept si mi-au trezit curiozitatea imediat. Lumanari parfumate din ceara de soia in care sunt ascunse bijuterii? Am zis da imediat.

Aromele pe care mi le-am ales sunt Sarbatoarea Craciunului (mere, lemn de stejar, balsam, brad, pin si o nota suava de scortisoara si cuisoare) si Magia Iubirii (portocala, bergamota, mandarina combinate cu note de piersici proaspete, capsuni, zmeura si mosc alb). Lumanarile arata mult mai bine decat imi imaginam eu, sunt destul de mari (10 cm/ 260 grame) si au un timp de ardere de pana la 70 ore. Fitilul este mai gros decat la celelalte lumanari si ard foarte curat (nu stiu daca am incercat pana acum lumanari din ceara de soia, dar imi place ce vad).

Momentan sunt 5 arome disponibile, insa urmeaza in curand inca 3, iar eu deja sunt curioasa cum o sa fie Zmeura Neagra si Vanilie (pentru iubitoarele de cafea sunt sigura ca si Cafea Proaspata o sa fie tentanta). Fiecare lumanare ascunde o bijuterie (cercei sau inel) - cum e posibil? Pe borcan (care - apropo - arata foarte bine si se poate refolosi dupa ce se termina lumanarea) este o bulina aurie in dreptul cadoului, cadou care este ambalat in punguta si apoi in staniol. Dupa circa 8-9 ore de ardere cadoul apare la vedere si poate fi scos. Eu eram chiar curioasa de fenomen si mi se pare o idee foarte misto, din cate am inteles sunt putine afaceri de genul asta in lume, iar in Romania nici una. 


Imi plac lumanarile (design, concept, parfum, mod de ardere) si mi se pare foarte tare toata afacerea. Splendoarea Craciunului miroase fenomenal si este un cadou de sarbatori mai mult decat inspirat, iar pretul nu este extrem de mare tinand cont ca e o idee deosebita si primesti si o lumanare parfumata care miroase bine si umple camera cu aroma ei si o bijuterie.

Sunt curioasa ce parere aveti voi de lumanarile astea si daca vi se par interesante sau nu.

49 de comentarii

  1. Foarte misto ideea lor. Iar cerceii chiar sunt draguti !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai ca-mi vine sa o incerc si pe cealalta sa vad ce cadou ascunde. Dar am cam multe lumanari incepute. :)

      Ștergere
  2. Super tare ideea cu bijuterii surpriza ascunse in borcan! Am avut mai demult o lumanare,cupa de sampanie,in interiorul careia se afla o figurina cu Mos Craciun...a trebuit sa o consum cat mai repede ca sa ii dau fetitei figurina,ca plangea de cate ori o vedea,ceara sub forma de gel fiind transparenta.
    Faci o afacere profitabila cu aceasta lumanare:parfumezi casa,ramai cu recipientul si in special bijuteria surpriza....superrr!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o idee foarte inspirata de cadou pentru cineva care apreciaza lucrurile de genul asta. :)

      Ștergere
  3. E o idee tare draguta! Si par sa fie destul de calitative.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tareee, foarte misto ideea!! Perfecte pentru un cadou inedit si nasteptat de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ceva care miroase frumos, arata bine si mai contine si o surpriza. :)

      Ștergere
  5. chiar interesante. si mie imi plac lumanaile parfumate dar pana acum nu am gasit sa si persiste mirosul. acestea miros tot timpul cat sunt aprinse? si e faina ideea cu bijuteriile :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la fel persista si cele de la Village. Si mai sunt si alte lumanari misto care reuseste sa umple o camera cu aroma lor.

      Ștergere
  6. Surpriza e surpriza sau poți alege dinainte lumanarea in funcție de ce bijuterie conține?
    Amalia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti alege, vezi in poze ca am pus si spatele borcanului unde este explicat mecanismul.

      Ștergere
  7. Imi si imaginez cum miros :)
    Cerceii sunt draguti, sa ne spui daca se oxideaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ajunga la cineva care adora bijuteriile de genul asta, deci nu pot sa-ti spun daca vor oxida sau nu.

      Ștergere
  8. Ce oameni creativi!! Preturile sunt foarte bune tinand cont de surpriza . Bijuteriile sunt realizate din argint ?
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu este mentionat nicaieri ca ar fi argint. Ti-ai comandat gama cu pere si caramel de la YR, nu? Mi-a ajuns coletul mai devreme, sunt super misto.

      Ștergere
    2. Daaa , gelul de dus l-am comandat din gama asta. . M-a sunat curierul , trebuie sa imi ajunga si mie azi coletul .Sper sa nu regret ca am comandat doar gelul :)) sunt foarte curioasa si de parfum .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Sa-mi zici cum ti se pare, eu nu prea am miros si tot mi-a placut la nebunie.

      Ștergere
  9. Mi se pare foarte simpatica ideea si cu siguranta sunt un cadou potrivit. Pe mine ma fascineaza lumanarile cu ravas ale Danei Rogoz, care sunt facute pe acelasi principiu oarecum. Astept inca o ocazie de ravas!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, fix la lumanarelele Danei ma gandeam si eu, cele cu ravas. E foarte interesanta ideea, insa voi astepta sa se mai dezvolte compania... Momentan, mi se pare enorm pretul de transport - 21 lei - pentru comenzile sub 170 lei.
      Ar fi un cadou minunat de Craciun sau chiar pentru o cerere in casatorie, daca se vorbeste in prealabil cu firma si se pune inelul dorit in lumanarica.

      Ștergere
    2. Da, sunt misto alea cu ravas, dar il pastrezi ca amintire ca nu prea ai ce face cu el, bijuteria poti s-o porti, mi se pare mai practic. Insa n-as zice nu la o lumanare cu un mesaj anume. :))

      Ștergere
    3. Este costul standard de transportul pentru un colet prin curier rapid, nici eu n-as risca sa le trimit prin posta la cum se lucreaza. M-am gandit si eu cu cererea in casatorie, banuiesc ca daca se discuta se poate face ceva personalizat. :)

      Ștergere
    4. Buna Deea! Iti multumim pentru feedback. Am adaugat la optiunile pentru transport si Posta Romana cu preturi incepand de la 11 lei.

      Ștergere
    5. Pe mine ma tenteaza tare lumanarea cu ravas, as fi curioasa de mesaj... Insa, da, e foarte frumoasa ideea de a gasi o bijuterie intr-o lumanare - un cadou 2 in 1.
      Ma gandesc ca atunci cand vor creste si se vor dezvolta, vor avea un contract mai avantajos cu firmele de curierat - cum ai cel de la Elefant - 7-8 lei transportul prin curier sau Makeup Shop-ul - 10 lei. Suna mai bine decat 21 lei...

      Ștergere
    6. Vorbim de sute/ mii de expedieri zilnic ca sa poti negocia tarife d-astea, eu le doresc sa ajunga acolo, dar ma bate realitatea pe umar. :)

      Ștergere
  10. Interesanta ideea, daaaaar... caci exista si un mare dar ... Stiu ca acum o vreme erau la mare moda bijuteriile Shambala, erau pe toate site-urile, toti se laudau ca le-ar avea cu cristale Swarowski, acum au devenit banale si se gasesc in toate buticurile si magazinele cu orice produs de la 3.8 ron, la un pret infim.... cercei ca cei albastri i-am vazut la buticurile din cartier, cu 2 ron perechea :( iarta-ma, nu vreau sa-ti stric inima, nu sunt snoaba, n-am nimic cu produsele ieftine, dar nu stiu, parca ma asteptam sa gasesc altceva, mai ales ca pe ambalaj scrie ceva de bijuterii de 20 lei, 200 lei... daca tot pui o bijuterie de 2 lei, macar nu pune una care se gaseste pe toate drumurile cu 2 lei :( Poate acesti cercei nu sunt de 2 lei, poate sunt luati de la alt producator, ce face bijuterii mai calitative si mai scumpe, ... nu stiu sa spun; dar pur si simplu prin aspect se incadreaza in categoria asta... macar de-aveau o eticheta care sa ateste ceva... Eu as fi dezamagita sa gasesc asa ceva in lumanarea mea. Se gasesc pe ebay cercei mai iesiti din comun decat acestia, la preturi de nimic...
    Prin urmare imi place ideea, dar mi-ar placea ca producatorii sa acorde mai multa atentie alegerii bijuteriilor. Pana la urma bijuteria aceea e importanta - e precum jucaria din oul Kinder - abia astepti sa vezi ce surpriza se ascunde in ea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce se gaseste la magazine, cerceii sunt lucrati frumos (ceea ce nu pot sa spun despre ce e in magazine) si sunt de efect, pe mine ma interesa mai mult lumanarea si conceptul, nu neaparat ce contine. Nu ma asteptam la vreo bijuterie scumpa sau extrem de pretentioasa, ci la ceva purtabil. Partea cu eticheta este total nerealizabila intr-un asemenea produs - nu ar avea cum, nu cred ca cine cumpara o face sa descopere vreun inel de aur, ci mai degraba pentru idee, insa inteleg si punctul tau de vedere. Eu nu-s deloc dezamagita pentru ca nu am avut asteptari. Nici n-ar avea cum sa produca o lumanare din ceara de soia de calitatea asta, cu un ambalaj misto si sa puna si cine stie ce inauntru.

      Ștergere
  11. Foarte interesant conceptul şi simpatici foc cerceii ascunşi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie imi plac lumanarile parfumate dar din astea n-am mai vazut :( superba ideea.
    Cerceii sunt foarte draguti! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca exista in Romania in alta parte, eu cel putin n-am auzit/ vazut. :)

      Ștergere
  13. minunat :). o idee foarte inspirata!

    RăspundețiȘtergere
  14. E o idee originala si mi-au starnit curiozitatea cele 2 arome pe care le ai tu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Splendoarea Craciunului imi place la nebunie, o pastrez pentru perioada sarbatorilor. :)

      Ștergere
  15. Imi place ideea maxim si mai ales ma tenteaza aromele de care zici tu plus aia cu cafea. Dar deocamdata trebuie sa ramana la stadiul de dorinte. Oricum, site-ul e de tinut minte. Multumesc pt review pt ca recunosc ca fiind o firma noua, aveam nevoie de parea cuiva in a caror gusturi am incredere. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut mult conceptul si banuiam ca si voua o sa va placa. :)

      Ștergere
  16. M-ai convins... le vreau si eu.. pentru cum arata, pentru denumirile lor.. si pentru ca iubesc lumanarile. Multumesc pt articol! :-)
    Debora
    www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca v-a placut, lucrurile frumoase si interesante merita promovate.

      Ștergere
  17. Mamaaa ce bine arata,parca imi imaginez si ce miros au♥♥♥♥de Craciun, imi plac mult lumanarile parfumate te pup

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce idee buna ! Chiar mi-as dori sa primesc un cadou de genul acesta ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E misto, nu? Si mie mi-ar face placere sa vad o lumanare d-asta aleasa pentru mine. :)

      Ștergere