Bits of shopping

4.11.14


Very Irresistible de la Givenchy e parfumul meu de suflet, daca ar fi sa traiesc toata viata cu un singur parfum asta ar fi alegerea mea. Imi da o stare de bine pe care n-o pot descrie in cuvinte, nu mai stiu numarul sticlelor pe care le-am avut de-a lungul anilor. In ultima vreme l-am folosit rar pentru ca mai aveam cativa mililitri pe fundul sticlei (si aceeasi situatie si la varianta Sensual, care imi place la nebunie si pe care vi-o recomand daca n-ati incercat-o) si n-am vrut sa raman fara. Cand am vazut varianta aniversara la oferta zilei pe StrawberryNET nu m-am gandit de 2 ori - 115 ron pentru 75 ml de parfum? Cuvintele nu-si au rostul ... am un zambet mare si prostesc pe fata cand scriu. E iubire ... ce sa mai.


Mi-era dor de niste bratari noi, asa ca mi-am luat 2: prima e luata de pe Aliexpress (prima mea comanda pe site, totul a decurs ok, nu-mi place ca nu se poate plati prin Paypal, dar la anumite produse preturile sunt mai bune decat pe ebay) si a doua de pe ebay. 

Prima a fost 11-12 ron si este o replica a unei bratari care costa in jur de 80 lire (nu-mi amintesc firma acum), eu mai am una pe care am dat de vreo 7 ori mai mult si pe care o port des si-mi place mult. Sunt lucrate la fel singura diferenta este metalul de la inchizatoare care este mai greu si mai calitativ la cea pe care am dat o gramada de bani. Ma declar mai mult decat multumita de cum arata, mi-as fi dorit sa gasesc ceva si cu argintiu, dar n-am gasit.

Cea de-a doua a costat 5 ron si am acelasi model si in alta combinatie de culori (primita acum ceva vreme). Este o bratara care schimba o tinuta banala si-mi place mult, de asta am vrut sa o mai am si in alta varianta. Si ma bate gandul sa-mi mai iau cateva in acelasi stil.
 

Intr-una din serile trecute m-am oprit iar la Hello Free Z One Discount si am iesit doar cu 3 produse: gelul de dus de la Creightons Cherry & Wild Fig (nu-mi plac smochinele dar prea e plin Youtube-ul de femei incantate de lumanari/ produse de ingrijire cu smochine, asa ca m-a invins curiozitatea - nu-mi pare rau, gelul de dus miroase foarte bine si-mi place mult, dar nu-l detroneaza pe Vanilla&Macadamia pe care vi l-am aratat in postarea asta), samponul cu keratina din gama Daily Defense (aveam deja balsamul si era pacat sa astepte singur sa-l folosesc) si Liquid Silk Wonder-Serum Spray de la Gliss (l-am luat pentru cineva, nu pentru mine, am destule spray-uri pentru par, dar sa nu credeti ca nu ma tenteaza si pe mine).

O sa vedeti in curand o alta postare de genul asta pentu ca am exagerat in ultimele saptamani si incep sa-mi ajunga comenzile. Voi cu ce v-ati tratat bun?

25 de comentarii

  1. Are sefa mea acest parfum, miroase fabulos! Chiar ai facut o afacere, sa il porti senina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase foc bratarile,sa le porti cu placere.De parfum ce sa mai zic...la cat de geniala e sticluta cred ca si mirosul e pe masura,like,like,like.Sa folosesti cu drag si restul produselor.Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum ne tentezi si pe noi :)) Eu am profitat de oferta de pe feelunique cu 3 for 2 la Burjois si mi-am luat un fdt, un bronzer si un ruj luchid. Abia astept sa le primesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma omoara gelurile astea de dus! I mean yuuuum!! Parfumul cred ca e genial, iar pretul e mai mult decat ok. Eu mi-am permis o extravaganta enorma pt mine si mi-am luat RUJUL PERFECT: MAC DIVA. PEFECTIUNEEEEE!!! Parca e facut special pt mine. Un strat de ruj si nu-mi mai trebuie nimic. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa aduca si restul produselor din gama. Sa-l porti cu placere. :)

      Ștergere
  5. Si mie imi place foarte mult acest parfum . Vai Camelia, e atat de frumoasa sticluta, am vrut si eu sa-l iau dar cred ca a fost out of stock din primele minute :))
    Eu mi-am luat iluminatorul Mary Lou de la The Balm , am mai dat o comanda mica pe Asos de unde mi-am luat o pereche de cercei , o bratara si un sampon uscat .Sa vezi si sa nu crezi, ieri am primit si coletul de pe feelunique . Sa folosesti cu drag noile achizitii.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am intrat pe site exact cand au schimbat oferta si l-am luat fara sa mai gandesc. :)

      De cand ma uit si eu la Mary Lou Luminizer, insa am atat de multe de folosit incat am realizat ca n-are nici un sens sa-l iau acum, pe viitor insa il am in vedere. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, bine ca a ajuns. :)

      Ștergere
  6. Cat de drăguță e sticluța parfumului♥♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar nu sticla m-a facut sa-l cumpar, ci parfumul. E preferatul meu. L-as fi luat si daca avea cea mai urata sticla din univers. :))

      Ștergere
  7. de cand imi doresc sa trec si eu pe la acest magazin cu produse englezesti...sper sa ajung si eu curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ajungi, mai ales ca am inteles ca urmeaza sa bage diverse si pentru Craciun. :)

      Ștergere
  8. Am ajuns o singura data la Hello Free Discount Zone, eram obosita si intoarsa si am plecat cu o singura lumanare de acolo. Ah, ce rau imi pare, tanjesc dupa asa multe vazand articolele tale!
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, pana la sfarsitul anului cred ca o sa fie gata magazinul on-line, o sa poti sa te rasfeti de acolo. :)

      Ștergere
  9. Parfumul asta este parfumul pe care mi-l doresc de ceva ani.. ^_^ dar.. finanţele şi au spus cuvântul!
    Oricum superb!

    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un parfum deosebit, poate pe viitor vei avea ocazia sa-l iei si tu. O seara frumoasa :)

      Ștergere
  10. Ce pret bun a avut parfumul! Sa te bucuri de noutati! Parca mi-ai facut pofta de Hello Free Z, sper sa ajung pe la ei curand :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost o super oferta, imi pare bine ca am fost pe faza. Mai asteapta pana saptamana viitoare, din ce-am inteles aduc ceva noutati interesante. :)

      Ștergere
  11. Frumoase produse... sa le folosesti cu drag Camelia! :-*

    RăspundețiȘtergere
  12. adorabil parfumul,ma bucur ca il ai cat si gelurile ,eu ador gelurile de la FamilyCARE,acum am luat cel de vanilie ,e mortal ,imi vine sa il mananc :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am incercat, nu stiu cum sunt, dar daca e vorba de vanilie ... :))

      Ștergere
  13. Lasa, te rog, si link-urile pentru bratari. Eu cumpar des de pe Aliexpress si sunt la vanatoare de bratara. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-mi mesaj/ mail si-ti dau link la bratara de pe Aliexpress.

      Ștergere