Cateva dezamagiri

12.11.14

Mi se intampla rar sa iau un produs si sa se dovedeasca a fi o dezamagire atat de mare astfel incat sa simt nevoia sa scriu despre asta ca sa nu aruncati si voi banii aiurea. Probabil ca in timp am invatat sa selectez, sa caut informatii sau poate e pur si simplu noroc. Astazi insa vreau sa va povestesc despre 4 produse care m-au dezamagit in ultima perioada, in cazul in care ati incercat/ aveti vreunul dintre ele si aveti alta parere sunt chiar curioasa sa citesc despre asta.


Cred ca stiti ca-mi plac produsele Greenland, am destul de multe si le folosesc cu placere, insa untul de corp cu lamaita si vanilie a fost o dezamagire crunta. L-am luat de pe Elefant la o oferta si de-abia asteptam sa-l folosesc. Desi in tub miroase ok si nu este expirat (am verificat imediat) in momentul in care il aplic mirosul se schimba total. Nici nu stiu cum sa-l descriu, nu este ranced, nu este stricat, este un miros greu (ma gandesc ca poate ambalajul sa fie cauza, desi eu am mai avut unturi de corp ambalate asa de la ei si nu au fost probleme) care ma deranjeaza. A fost o mare dezamagire, am sperat cu totul altceva, nu stiu de ce nu l-am trimis inapoi, acum e cam tarziu pentru asta. Clar nu-l recomand, incercati alte arome, untul este foarte hidratant si ambalajul foarte practic, dar varianta asta este de evitat.


Al doilea produs care m-a dezamagit este Luminaire Highlighting Concealer de la Sleek (luat de aici) care are o mare problema cu ambalajul. Produsul nu este rau - nuanta chiar lumineaza si este hidratant, insa ambalajul este de cosmar. Trebuie sa apesi de nenumarate ori sa iasa produsul (de atatea ori incat incepi sa te intrebi daca nu cumva e defect si tu nu pricepi), iar cand se intampla minunea iese foarte mult produs care sare peste tot si pe care n-ai cum sa-l folosesti. La cat costa produsul ambalajul este o bataie de joc, mai mult arunci decat folosesti si mai pierzi si timp sa-l faci sa functioneze.


A treia dezamagire cosmetica vine de pe StrawberryNET si este vorba de SculptDiva Contouring & Sculpting Blush with Amplifat de la Fusion Beauty in nuanta Haute. In cutie arata bine, se simte misto cand il aplici, insa pe ten nu se vede nimic, nici un pic de culoare. Nu-s multe de zis, doar ca nu merita cumparat.


A patra dezamagire este un pulovar pe care vi l-am aratat in trecut in vreo 2 postari si pe care mi l-am dorit mult. Din pacate ceea ce am primit n-are nici o treaba cu pozele de pe siteuri (pe toate siteurile este aceeasi situatie - am citit mai multe comentarii in ultima vreme care spun acelasi lucru). Eu l-am luat de aici, insa acelasi pulovar e si aici si nu difera cu nimic. Nici culoarea, nici materialul (ceva sintetic, groaznic) n-au nici o treaba cu ce este in poze. Din punctul meu de vedere nu merita nici 10 ron, deci nici nu se pune problema de preturile de pe cele 2 siteuri.

Eu le-am scris celor de la Rosewe despre asta (pulovarul meu a venit si cu o mare gaura pe maneca - jumatate era descusuta) si mi-au spus sa-mi aleg altceva in loc si nu-mi pare rau ca le-am dat o a doua sansa - pulovarul pe care l-am primit este un albastru superb, are eticheta Zara (nu ca asta ar conta, dar ca sa va dati seama cat de mari sunt preturile si la firme "mari") si-mi doresc sa-l iau in toate culorile de pe site. O sa vi-l arat zilele astea ca sa vedeti si voi. Concluzia la care am ajuns este ca trebuie sa cauti informatii si poze reale cu produsele inainte de a comanda de pe siteurile asiatice ca altfel nu se stie ce primesti.

Voi ce dezamagiri ati avut in ultime vreme?

12 comentarii

  1. Am blush-ul ala, insa nu l-am incercat inca. Deci, ar fi bun de dat cadou cuiva cu ten foarte palid...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tenul deschis la culoare, deci nici macar asta nu e o solutie. :)

      Ștergere
  2. Aceeasi problema am avut-o si eu cu untul de corp Greenland, cumparat de pe Elefant. Desi am comandat varianta cu trandafiri, mirosul este departe de a fi unul placut. SculptDiva m-a dezamagit, de asemenea, si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o banuiala ca produsele de pe Elefant au fost cu probleme, iar comentariul tau parca ma face sa ma conving de asta.

      Ștergere
    2. Eu am trimis inapoi untul de corp de la Greenland, comandat tot de pe Elefant. Mirosea groaznic, a toxic, a expirat (tot varianta asta cu lime si vanilie o cumparasem si eu)...

      Ștergere
    3. Da, e clar ca a fost ceva dubios cu lotul ala de marfa.

      Ștergere
  3. Si eu am fost dezamagita de gelul de dus de la Greenland de zmeurica, ma asteptam sa miroasa altfel, mai intens. Am mai testat si o crema de menta cu lamaie si iar nu mi-a placut! Da, ar trebui mai intai sa le testam produsele, dar nu de fiecare data se poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu-mi spui ca si tu le-ai luat de pe Elefant ca intru si mai tare la idei.

      Ștergere
  4. Eu am patit cu Romwe treaba asta. Inainte aveau haine superbe. Am atatea si atatea pe care le ador, insa in ultimul timp au luat-o razna, ieri am primit un palton cu o gaura in captuseala....

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam aiurea ca poti sa ai surprize neplacute, dar uite ca 2 comenzi nu seamana intre ele - asta a fost varza, iar al doilea care a venit - cel albastru - e de vis. E la risc totul ...

      Ștergere
  5. Mi-ai dat un imbold sa ii mai dau o sansa daca tot ai zis asa frumos de el, de la Korres am si eu 2 si-mi plac la nebunie. :)

    RăspundețiȘtergere