7 intr-o saptamana #12

2.11.14


Saptamana asta a fost una chiar buna, dar si cu momente ciudate rau - am avut vreo 2 zile cand m-am enervat groaznic din cauza unor oameni prost crescuti si n-a functionat nici un exercitiu mental, au fost nervi d-aia de te apuca tremuratu' si iti vine sa strangi pe cineva de gat. Nici nu vreau sa-mi amintesc. M-am chinuit toata saptamana cu un ochi umflat, conjunctivita m-a lovit si mai rau si de-abia de ieri a inceput sa fie mai ok, de-abia astept sa ramana doar o amintire ...

Combinatia mea preferata din ultima vreme - Diorskin Nude Tan Light in nuanta 002 Sunlight si Blush Brush de la Real Techniques, de cate ori m-am machiat dupa ele am intins mana, sunt usor de folosit si imi place la nebunie cum arata pe ten. Am inceput sa folosesc gama Even Brighter de la Eucerin si urmeaza o surpriza si pentru voi zilele astea, o sa va dau mai multe detalii la momentul potrivit. In serile cand am venit infrigurata m-am delectat cu o ciocolata calda cu marshmallows si mi-a mers la suflet.

Am inceput sa port din nou esarfe si inele (cel din imagine e printre preferatele mele insa nu-mi mai venea ca mi se umflasera mainile, acum am rezolvat problema si le port din nou) si am intins des mana dupa Quelques Notes d'Amour de care v-am povestit zilele trecute. Am descoperit lumanarea Vanilla Sandalwood de la Village Candle si parca e preferata mea din tot ce-am incercat (daca va tenteaza inca sunt disponibile aici), e o combinatie superba de arome si mie imi da o stare de pace si implinire. N-am ce sa zic mai mult.

V-am spus ca experimentez cu mancarea si ultima mea descoperire sunt zucchini fries (facuti la cuptor) - au fost deliciosi si am de gand sa fac din nou zilele astea. Si nu pot sa nu va arat noul meu ceai Peppermint Chocolate de la The Republic of Tea - mai am un ceai de la ei si imi place mult, mai am unul pe lista de dorinte - Red Velvet Chocolate, e deja in wishlist pe ebay si o sa il iau curand ... sper.

Saptamana voastra cum a fost? Ceva momente memorabile?

16 comentarii

  1. Zucchini fries? arata exact ca niste cartofi la cuptor, doar ca mult mai sanatosi zic eu :D am sa incerc si eu.
    Vaniliaaa!! Nu putea sa nu apara vanilia in postare, nu-i asa? Pentru ca e minunata :D
    Mi-ai facut pofta si de ciocolata calda... offf, Camelia!! :))
    PS: am incercat chiftelutele alea cu legume mexicane la cuptor, au iesit prea faain si prea buuun. Merci muuult!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut, le-am mai facut si eu saptamana asta si am de gand sa le mai fac. :)

      Ștergere
  2. Sunt îndrăgostită de postările tale!!

    Deşi nu te pot citi în fiecare zi.. că sunt plecată până seara! Dar tot îmi fac eu timp! <3
    Parfumul .. hmm.. <3 inelul <3
    I'm in love!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce misto e prima poza! Te face sa-ti doresti ambele produse. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt misto, a fost una din cele mai inspirate achizitii ale mele de anul asta. :)

      Ștergere
  4. Imi pare rau pentu ochisorul tau, sa te faci bine cat mai repede .
    Si eu saptamana asta m-am bucurat de lumanarile care le-am luat de pe elefant, imi plac foarte mult, iat pretul a fost mai mult decat bun .Imi place foarte mult si inelul .Saptamana mea a fost una reusita si s-a terminat cu votatul .Da, cred ca toata lumea trebuie sa voteze .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu votul am spus-o si eu mai devreme pe pagina de Facebook, desi politica ma lasa rece, nu sunt de acord sa-mi decida nimeni viitorul. Eu am fost mereu la vot. Sa ai o saptamana minunata :)

      Ștergere
  5. Ce bine arata ciocolata aceea calda ! <3
    Desi am fugit pana acum de combinatia asta, cu marshmallows o sa incerc sa o incerc. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am facut-o de curiozitate si a iesit ceva ce-mi place, asa ca ma rasfat din cand in cand. :)

      Ștergere
  6. mi-am comandat si eu lumanarile village candle la recomandarea ta, astept cu nerbadare curierul acum :)). zuchinii aia arata bestial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa in mod sigur, mai ales ca tu o sa le compari cu cele de la Yankee si Village castiga detasat. :)

      Ștergere
  7. Ca de obicei,am citit pe nerasuflate articolul,imi plac mult pozele si modul de exprimare.E minunat inelul,de l-as avea nu l-as mai da jos de pe deget.M-ai facut curioasa cu ceaiul,cred ca e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult inelul, il am de ceva ani, insa n-am mai putut sa-l port o perioada, acum imi scot parleala, ca sa zic asa. :)

      Ștergere
  8. Froarte interesanti zucchini fries. Dar mai intai vreau sa incerc nautul la cuptor. Zilele astea trebuie sa-mi ajunga si mie ciocolada calda! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciocolata am facut-o eu, aveam marshmallows de la Lidl luate cu nu stiu ce ocazie, le-am rupt bucati si le-am pus in ciocolata. :))

      Ștergere