Comanda Yves Rocher de Black Friday

29.11.14


Saptamana trecuta am profitat de oferta de Black Friday de la Yves Rocher si am plasat 2 comenzi pentru ca am o groaza de cadouri de facut in perioada urmatoarea si era pacat sa nu profit de oferta. N-a ajuns decat prima comanda (cea data vineri), cealalta probabil va ajunge saptamana viitoare (banuiesc ca au fost multe comenzi lansate weekendul trecut pentru ca a fost o oferta buna).

Am luat setul in editia limitata Pere si Caramel (gel de dus si lotiune de corp) si intentionam sa-l dau cadou, insa imi place atat de mult cum miroase incat o sa-l opresc eu, desi clar nu mai am nevoie de alt gel de dus sau lotiune de corp. Dar aroma ma fascineaza. Pacat ca e editie limitata.

Pentru cadou am luat un set Fruits Noir (crema de maini si balsam de buze - au venit cu un saculet de organza) si gelul de dus gomant din aceeasi gama. Cred ca va fi un cadou inspirat, insa nu stiu sa va spun cum miros ca nu le-am desfacut, fiind pentru cadou.

Produsul pe care l-am ales cu 1 ron a fost noul parfum lansat Quelques Notes d'Amour (si el va fi tot un cadou pentru cineva) si am profitat de oferta cu 15 ron pentru parfumul So Elixir Purple (alt cadou pentru cineva drag), eu le am pe amandoua si-mi plac si stiu ca vor aduce un zambet pe chipul celor ce le vor primi.

Ce-am uitat sa fotografiez (ma termina lipsa luminii, n-am nici un loc in tot apartamentul in care sa pot sa fac niste poze cum trebuie, e un adevarat chin si uneori n-am nici timp si nici rabdare pentru asta si o recunosc) este pledul pe care l-am primit cadou. E ok, dar ma asteptam sa fie mai misto - mai am avut unul de la ei acum cativa ani si mi-a placut mai mult.

Voi ati profitat de oferta? Ce v-ati luat?

22 de comentarii

  1. Eu chiar acum am închis pagina lor, intrasem să profit de ofertă, îmi pusesem aproape tot în coş... când realizez că a fost valabilă doar ieri, nu tot weekendul. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o oferte trimisa pe mail si valabila doar ieri, cea de weekendul trecut a fost 3 zile.

      Ștergere
  2. Eu n-am profitat pentru ca dadusem o comanda inainte de Black Friday si recunosc ca m-am ofticat un pic. :) Am si eu de la ei pledul si ma asteptam sa fie mai mare. Iar la parfumuri il am pe Moment de Boneheur. Vreau sa testez si eu noile arome de sarbatoare dar o sa merg in magazin, ca avem magazin in Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super toute,eu nu mi-am luat nimic..prefer sa las cosmeticele pe locul 2 ,pe 1 pun hainele,...bineinteles pt asta imi trebuie si bani...si cum in zkua de azi vista e atat de grea,stai si farà una si farà alta:),iti doresc sa le folosesti sanatoasa toate produsele sunt minunate :*:* te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meritam si un rasfat din cand in cand, iar cand vine vorba de cadouri daca imi permite bugetul eu prefer sa iau ce stiu ca oamenii nu-si cumpara de obicei.

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere!
    Cred ca o sa astept si eu cu placere ofertele de sarbatori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sunt curioasa ce o oferta o sa fie in decembrie.

      Ștergere
  5. sa le folosesti cu drag pe toate,iar cele ce vor fi date cadou sa aduca zambetul pe buze celor de le primesc,iar tie multumire sufleteasca! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar Pere Caramel e geniala (eu mi-am luat gel de dus si lumanare ;))) cat despre Fruits Noires va fi un cadou genial pt miros divin. Eu mi-am luat si un gel Fuits Rouge si ala miroase super bine, dar parca Fruits Noires imi place mai mult. Mie imi place mult si pledul neavand termen de comparatie cu altul. Am primit si un ser de cani mov, super dragut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e un miros misto, deloc sintetic. Nu ma asteptam sa fie asa misto. E ok pledul, dar se putea si mai bine. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere
  7. Camelia,stăteam pe gânduri dacă să iau crema de duș și lumânarea cu pere. Acum sigur le iau, dacă spui că miroase frumos această gamă. Eu am cănițele din set cu pledul. Sunt micuțe, drăguțe, mă bucur că le-am luat. Au costat 15 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut postarea ta, ia-le, miros superb, nu e nimic sintetic in aroma si textura este foarte misto.

      Ștergere
  8. Si eu am luat ambele parfumuri, a fost o oferta de nerefuzat . Multe geluri de dus, am nevoie pentru cadouri si stiu ca nu dau gres cu ele :) .Gelul de dus cu pere si caramel este divin, desi am mai multe incepute nu m-am abtinut si l-am pus si pe el in baie . Sa iti revina mirosul cat mai repede sa te bucuri si tu de el . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In a doua comanda (care trebuia sa ajunga ieri, dar eu am fost plecata) si eu am geluri de dus, intotdeauna au succes cand le pun in cadouri. :)

      Ștergere
  9. Si pe mine ma deranjeaza lipsa luminii, toate pozele sunt nevoita sa le fac cu blit. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e din ce in ce mai rau, eu n-am prins lumina buna de zile intregi.

      Ștergere
  10. Sa le folosesti cu placere, eu am zis pas de Black Friday, am preferat sa iau cadou pt sot (ceas, bneinteles...cum era sa scap de gura lui?), asa ca astept sa vad ce oferte vor fi in decembrie.de sarbatori sigur ma rasfat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu luasem tot pentru cadouri, dar gama aia cu pere si caramel miroase prea bine.

      Ștergere
  11. In magazin am mirosit gamele cu fructe rosii si negre, iar cele din urma mi-au placut mult de tot! Nu aveau colectia cu pere si caramel, insa acum ma faci sa-mi doresc si de acolo ceva! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar miros bine produsele, nu e nimic sintetic, ci ceva delicios.

      Ștergere