The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter

18.11.14


Nu stiu cand am folosit ultima oara un unt de corp de The Body Shop, am tot incercat in ultimele zile sa-mi amintesc, dar n-am reusit. A fost o perioada cand ajungeam frecvent in magazinul din Unirii si lasam o gramada de bani acolo, dupa care a urmat o pauza totala. Fara motive clare ... pur si simplu n-am mai ajuns in magazin. In ultimele zile am incercat untul de corp Wild Argan Oil si imi place la nebunie.

N-am stiut la ce sa ma astept cand l-am primit, dar clar nu m-am asteptat la un miros atat de misto. Imi imaginam un miros ok si atat, dar untul de corp miroase chiar delicios. Nu stiu sa descriu mirosul, insa simt ceva floral in el si-mi place ca se simte pe piele cateva ore bune, ceea ce e deloc rau, mai ales ca eu obisnuiesc sa-l folosesc seara si adorm cu o aroma delicioasa pe care o mai "adulmec" si pe parcursul noptii. E genul de produs perfect pentru o seara relaxanta, pentru momentul cand vrei sa te rasfeti in confortul casei, dar sa simti totusi ca e ceva special.

Uitasem textura unturilor de corp TBS si uitasem cat de hidratante sunt, dar ma bucur ca mi-am reamintit cu ocazia asta. In gama asta mai sunt inca 8 produse, iar pe mine cel mai tare ma tenteaza exfoliantul pentru corp - numai cand ma gandesc la o baie fierbinte, urmata de o exfoliere buna si de un rasfat cu untul de corp imi apare un zambet larg pe chip.

Si mai am o tentatie mare de tot din editia limitata de Craciun - gama Vanilla Brulee. Stiu ca majoritatea inclina spre Glazed Apple, dar aromele fructate nu ma incanta atat de tare. Insa am de gand sa pun pe lista pentru Mos Craciun cel putin 3 produse cu aroma de vanilie - jeleul pentru baie, exfoliantul si untul de corp. Dar nu ma supar daca primesc si restul produselor.

Voua cum vi se par produsele The Body Shop? Ati incercat gama Wild Argan Oil? Aveti vreo aroma preferata de la ei?

7 comentarii

  1. Si eu mi-am cumparat uleiul de argan Wild pentru corp si par. Abia astept sa-l folosesc, sper sa ma inteleg cu el !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit de bine despre el, sper sa-ti placa, sa-l folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  2. nu am încercat niciodată produse The Body Shop,însă descrii asa frumos untul de corp,încât parca ma mănâncă degetele de o comanda :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa-ti un cadou in avans de sarbatori - un set cu mini produse si vezi cum sunt. :)

      Ștergere
  3. Mie mi se pare ca gama asta miroase fix ca gama lansata editie limitata pentru vara de Yves Rocher, anul trecut, cea cu monoi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu mi-a placut deloc cea cu Monoi de la YR, n-am suportat mirosul, preferinta personala, stiu ca multora le-a placut; in schimb untul asta de corp chiar imi place cum miroase, nu stiu daca seamana ca am dat de atunci produsele de la YR.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt cele mai tari unturi din lume si le iubesc. shea oil e favoritul meu ^_^

    RăspundețiȘtergere